Bilde 1 av Rønningveien 4 Bilde 2 av Rønningveien 4
Digital salgsoppgave
Rønningveien 4

1340 Skui • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Praktfull enebolig over 2 plan med hybel/praktikantdel - 3 bad - 5 soverom - garasje - gode solforhold - markanært.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
219 m²
Bruksareal (BRA)
251 m²
Bruttoareal (BTA)
280 m²
Kommunale avgifter
kr 1 387 / Mnd
Prisantydning
kr 10 800 000
Omkostninger
kr 273 519
Totalpris
kr 11 073 519
Byggeår
2015
Tomt
Eiet tomt 900 m²
Oppdragsnummer
37200005
card-default

Kjetil Borgersrud

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig
Les om Kjetil
Prisantydning kr 10 800 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 14 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 257 500,-
   
Totalpris kr 11 073 519
Eiendom
Rønningveien 4, 1340, Skui

Matrikkel
Gnr. 66 bnr. 325 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 219 kvm, Bruksareal: 251 kvm, Bruttoareal: 280 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
2015

Tomt
Eiet tomt 900 m²

Prisantydning
10 800 000

Totalpris inkl. omkostninger
10 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
257 500,- (Dokumentavgift)

273 519,50 (Omkostninger totalt)

11 073 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 16 637,50 pr. år Prognose for kommunale avgifter for inneværende år er 17 903,75. Kostnadene betales per halvår. Det er fakturert 8 951,88 hittil i år.

Parkering
Parkering for én bil i romslig garasje på 28 kvm. Godt med oppbevaringsmuligheter. Ellers er det mulig å parkere på biloppstillingsplasser på gårdsplass.

Eier
Adnan Hussain Farzana Kusar

Beskrivelse
Praktfull klassisk enebolig med gjennomførte detaljer og materialvalg. Boligen ligger skjermet til på Skui, med kort vei til skole. Området er veletablert, og egner seg svært godt for barnefamilier. Fra boligen er det kort avstand til diverse dagligvarebutikker, offentlig kommunikasjon og marka. Boligen ble ferdigstilt i 2015 og har dermed god standard.

Boligen er innholdsrik og har en god planløsning med romslige lyse rom, og godt med lagringsplass. De store vindusflatene gir rikelig med lys, og skaper en god atmosfære. Boligen har en gjennomgående god standard, og fremstår herskapelig i utformingen av fasade og diverse løsninger innendørs.

Boligen går over to plan. Del av boligen er tilrettelagt for hybel/praktikantdel med egen inngang, men kan like gjerne benyttes som egen boligdel.

Boligen består blant annet av 3 bad, 2 separate toaletter, 5 soverom, 3 stuer, 2 kjøkken, og en svært delikat hall. Fra stuen oppe er det utgang til en hyggelig sydvestvendt veranda med gode solforhold. Ønsker du å leie ut hybelen vil denne bestå av soverom, bad og åpen stue- kjøkkenløsning. Det er mulighet for parkering av én bil i en romslig garasje på 28 kvm.

Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel og plen for lek og sittegruppe. Det er gode solforhold på eiendommen.


Noen høydepunkter ved boligen:

•Tiltalende enebolig over 2 plan
•Ferdigstilt i 2015
•Herskapelig utforming
•God planløsning
•Lys og romslig
•Moderne og delikate løsninger
•Peis
•Flott hall - trapp med to løp
•Balansert ventilasjon
•Gulvvarme og bergvarmepumpe
•Sentralstøvsuger
•5 soverom
•3 bad + 2 separate toalettrom
•Hybel/ praktikantdel hvis ønskelig
•Romslig garasje med lagringsmuligheter
•Flott hage med fine utearealer
•Gode solforhold
•Barnevennlige omgivelser
•Markanært
•Kort vei til skole og barnehager

Beliggenhet
Godt tilbaketrukket og skjermet beliggenhet i en rolig blindvei, i et veletablert og attraktivt område på Skui. Eiendommen ligger fint plassert med gode solforhold gjennom hele dagen og utover kvelden. Nærområdet er perfekt for barnefamilier - her bor det barn i alle aldre. Det er kort gangvei til fritidstilbud og Skui skole. Ved skolen finnes også lekeplass, idrettsanlegg etc. som er naturlige samlingspunkt for områdets beboere. Det er også flere barnehager i nærheten og fin sykkelavstand til Vøyenenga ungdomsskole. Kun få minutters gange til bussholdeplass med buss i retning Sandvika/Oslo eller Sollihøgda, og ellers T-bane på Kolsås med innfartsparkering og tog fra Sandvika. Dagligvareforretning i nærheten, og ellers kjøpesentre på Rykkinn og Vøyenenga med et variert utvalg av butikker og servicetilbud.
Det er umiddelbar nærhet til marka med fine tur- og sykkelstier, samt preparerte skiløyper, lysløype og et fint skileikområde for barn ved Skui skole. Både herfra og lenger opp i Skuidalen finnes en rekke oppmerkede stier/løyper, perfekt for fine søndagsturer. I Kirkerudbakken er det full fart i vintersesongen med bl.a. skiskole og terrengpark. Hauger idrettspark er like i nærheten med flere aktivitetstilbud.

Det er forøvrig kort avstand til Sandvika med alt av forretnings- og servicetilbud, samt kino, kafeer, hyggelige spisesteder, kulturhus m.m. I Sandvika ligger Kadettangen med stupetårn, badestrand og flotte turmuligheter på Kalvøya.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 900 m²

Inneholder
Boligen går over 2 plan, med tilrettelagt for hybel/praktikantdel i 2.etg.

Boligen har følgende rominndeling:

1.etg:
Hall med adkomst til lekker dobbel trapp
Stue
Kjøkken
Bad
Toalettrom

2. etg:
Stue med galleri
Fire soverom
Toalettrom
Bad

Hybel/Praktikantdel:
Entré med trapp til egen inngang
Stue med åpen kjøkkenløsning
Soverom
Bad

Garasje

Byggemåte
Enebolig over to plan samt råloft, i tillegg garasje med elektrisk portåpner. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av murkonstruksjon utvendig kledd med grunnmursplater. Etasjeskiller i boligen av trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon med bindingsverk av treverk med utvendig stående trekledning. Valmet tak i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Boligen har profilert to fløyet entrédør. Ytterdør til praktikantdel. Vinduer fra byggeår med tre-lags glass og karmer/rammer av tre. Balkongdører fra byggeår med tre-lags glass og karmer/rammer av tre. Boligen har balansert ventilasjon. Bergvarmepumpe. Gulvvarme i 1 etasje samt badene og toalettrom. Vedfyrt peis i stue. Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 219 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 251 kvm

Standard
H a l l
Særdeles flott hall med flislagt gulv og klassiske detaljer. Entréen/hallen er åpen, med rikelig lysinnslipp, god takhøyde, dobbeltfløyet inngangsdør og trapp med to gangløp.

S t u e
Romslig stue med god plass til både sittegrupper og spisebord. Den vedfyrte peisen gir både varme og skaper en hyggelig atmosfære på sene vinterkvelder. Fra stuen er det adkomst til kjøkkenet.

K j ø k k e n
Lekkert kjøkken med Epoc kjøkkeninnredning. Oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps armatur fra Oras. Fliser, belysning og stikkontakt over kjøkkenbenk. Integrert induksjonstopp fra Siemens, komfyr, micro og oppvaskmaskin fra Bosch, samt integrert kjøleskap med fryser. Det er rikelig benkeplass, som er et godt utgangspunkt for de som trives på kjøkkenet. Gulvet er flislagt. Det er i tillegg et mindre kjøkken i 2. etasje.

B a d/ w c
Boligen har tre baderom og to separate toalettrom.

Badet i første etasje har delikate fliser på både gulv og vegger, og er innredet med dusjhjørne, servantskap og praktisk benk med opplegg for vaskemaskin.
Toalettrommet i første etasje er flislagt med vegghengt toalett og servantskap med speil over.
Baderommet i andre etasje er lyst og luftig med lekkert dusjhjørne, dobbel servant og stort speil.
I andre etasje er det ytterligere et toalettrom. Dette er tilnærmet lik toalettrommet i første etasje, både i utforming og størrelse.
Det siste baderommet ligger i egen fløy som kan benyttes som hybel/praktikantdel. Innredet med dusj, vegghengt toalett og servantskap. Flislagt med varmekabler.

S o v e r o m
Det er fem gode soverom i boligen, hvor samtlige ligger i 2 etasje. Det er inngang til soverommene fra et hyggelig oppholdsrom med utgang til en solrik balkong. Soverommene er romslige, med gode oppbevaringsmuligheter i form av garderobeskap. Det ene soverommet er noe mindre, og egner seg perfekt som barnerom eller kontorrom.

H y b e l/ p r a k t i k a n t d e l
Del av boligen er tilrettelagt for hybel/praktikantdel med egen inngang. Det er lydtett dør mellom hoveddel og denne fløyen. Velger du å leie ut denne vil den bestå av et romslig soverom, baderom og åpen stue- kjøkkenløsning. Kjøkkenet er levert fra Epoc. Egen strømmåler og varmtvannsbereder.

O v e r f l a t e r
Gulv:
Gulvflater er belagt med fliser og laminat. Det er vannbåren gulvvarme i 1.etg.

Vegger:
Malte og tapetserte veggflater. Fliser på bad og toalettrom

Himling:
Himling med malte flater

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 19.01.16.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje. Fordelerskap for varme plassert på bad. Det er ytterligere oppvarming via bergvarmepumpe. Det er balansert ventilasjon i boligen, som gir en god luftsirkulasjon. Varmekabler i bad 2. etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 16 637,50 pr. år Prognose for kommunale avgifter for inneværende år er 17 903,75. Kostnadene betales per halvår. Det er fakturert 8 951,88 hittil i år.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Bærum per i dag.

Forsikring med polisenummer
Sparebank 1 forsikring Polisenummer: 16469778

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 892 208,- Som sekundærbolig Kr. 10 411 949,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Uteleie: Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie. Selger har ikke gjort radonmåling.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Opplysninger fra grunnboken:
1977/1135-2/100 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST
21.01.1977
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

1985/23624-2/100 SKJØNN TINGLYST
29.07.1985
Vedr. gang-/sykkelvei langs Ringeriksveien.
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/38226-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
02.12.1987
Avtale om felles adkomstvei

Utleie
Det er tilrettelagt for hybel/praktikantdel i boligens andre etasje, med trapp til egen inngang bak garasjen. Hybelen er tilknyttet hoveddel, med lydtett dør.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Id: 201601
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 04.04.2018
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601_4529355.pdf
Delarealer: Delareal 900 m
Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id: 201702
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Id: 1980017
Navn: NY RINGERIKSVEI E68, Økriv/Bjørum sag m/omg.
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 18.02.1983
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/1980017.pdf
Delarealer: Delareal 165 m
Formål: Felles avkjørsel
Delareal: 736 m
Formål: Frittliggende

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Rask overtagelse er mulig.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
257 500,- (Dokumentavgift)

273 519,50 (Omkostninger totalt)

11 073 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto, direkteutlegg for selger (Kr.4 100)
Tilrettelegging (Kr.9 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.54 639)
Grunnpakke enebolig (kommunale opplysninger, regulering mv.) (Kr.4 200)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.77 250)
Totalt kr. (Kr.175 089)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
37-20-0005

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Bekkestua
Org. nr:997288998
Gml. Ringeriksvei 35 B
1319 Bekkestua
Tlf: 67 10 38 38, Fax: 67 10 38 39

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig Kjetil Borgersrud

Saksbehandlere
Kjetil Borgersrud
Eie Bekkestua
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig
Mob: 91 79 65 30 / E-post: kbo@eie.no


Eie Bekkestua

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.