Bilde 1 av Tokes vei 22Bilde 2 av Tokes vei 22
Digital salgsoppgave
Tokes vei 22

1336 Sandvika • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

STOR OG INNHOLDSRIK ENEBOLIG M/ HYBELDEL - BARNEVENNLIG - FLOTT UTEOMRÅDE - KORT VEI TIL SANDVIKA - MODERNISERINGSBEHOV
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
201 m²
Bruksareal (BRA)
238 m²
Kommunale avgifter
kr 1 417 / Mnd
Prisantydning
kr 8 490 000
Omkostninger
kr 217 950
Totalpris
kr 8 707 950
Byggeår
2001
Tomt
Eiet tomt 618 m²
Oppdragsnummer
36230461
Prisantydningkr 8 490 000,-
Dokumentavgiftkr 207 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 8 707 950
Eiendom
Tokes vei 22, 1336 Sandvika

Matrikkel
Gnr. 47 Bnr. 447 Snr. 1 i Bærum kommune
- Det medfølger en ideell andel 1/8 av felles innkjørsel. Gnr. 47 bnr. 448- tomten er på hele 789 kvm.
- Det medfølger en ideell andel 1/8 av fellestomt gnr. 47 bnr. 449.

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 238 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
2001

Tomt
Eiet tomt 618 kvm

Prisantydning
8 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Harald Poulsen Takstdato: 30.08.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 207 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 208 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 698 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 707 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 000 pr. år Boligen er et dødsbo og det foreligger ikke faktura for kommunale avgifter for 2022/2023. Beløpet tatt med inn her er kun estimat. En må regne med at beløpet endrer seg etter dens forbruk.

Eier
Afshin Shahabian Sara Herregården Samira Shahabian Jonsson

Beskrivelse
Velkommen til Tokes vei 22, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Denne innholdsrike eneboligen fordeler seg over tre plan. Selv om boligen viser tegn på alder og slitasje, finner man flere tiltalende elementer ved eiendommen. Noe oppgraderinger og vedlikehold vil være nødvendig for å møte dagens standarder.

Ved inngangen blir man møtt av en innbydende entré med rikelig plass til oppbevaring. Hybeldelen har en egen inngang som gir potensial for utleie eller annen privat bruk. Den romslige hovedstuen i boligen er et høydepunkt; store vinduer gir et flott lysinnslipp, mens den sentralt plasserte peisen gir varme og koselige stunder. Overgangen til kjøkkenet er sømløs, hvor en hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter og stein benkeplate utgjør kjernen. Her er også en innbydende spisestue som gir rom for familiemiddager ved et langbord. På kjellerplanet finner man et rom benyttet som kjellerstue. Hybeldelen av boligen har en åpen stue og kjøkkenløsning som gir rom for kreativ innredning.

Baderommene i hoveddelen i 2. etasje har flislagte overflater og gulvvarme. Her finnes både boblebad og dusjhjørner som gir baderommene et moderne preg. Hybeldelen har også et praktisk og flislagt bad. Totalt er det fem romslige soverom i boligen, hvorav ett er lokalisert i hybeldelen.

Når det kommer til beliggenhet, ligger boligen strategisk til i et etablert og rolig boligområde, perfekt for småbarnsfamilier med umiddelbar nærhet til barnehager og Emma Hjorth barneskole. Daglig nødvendigheter som butikker og offentlig transport er innen rekkevidde. Naturelskere vil sette pris på den umiddelbare nærheten til Vestmarka, som tilbyr aktiviteter for alle årstider, mens Kirkerudbakken skisenter og flere idrettsparker er kun en kort kjøretur unna. For de som er interessert i shopping og byliv, er Sandvika med sitt mangfold av tjenester og Sandvika Storsenter kun noen minutters kjøretur unna.

KORT OM BOLIGEN:

- ENEBOLIG OVER 3 PLAN
- LYSE OG LUFTIGE ROM
- INNHOLDSRIKT KJØKKEN
- PARKERING
- PEIS
- FLERE FINE OPPHOLDSSONER
- 3 BAD
- VARMEPUMPE
- GOD PLANLØSNING
- INNHOLDSRIK HYBEL
- SVÆRT BARNEVENNLIGE OMGIVELSER
- KORT VEI TIL SKOLER OG BARNEHAGER
- KORT VEI TIL BUSSHOLDEPLASS
- MARKA EN KORT OPPVARMINGSTUR UNNA
- NÆRHET TIL KIRKERUDBAKKEN, IDRETTSANLEGG, TUROMRÅDER M.M
- FÅ MINUTTER MED BIL TIL SANDVIKA SENTRUM

Flott beliggende bolig over 3 plan som inneholder:

1.etg.: Entré, bad 1.etg, stue/ kjøkken, kott under trapp.

2.etg.: Gang , bad 2.etg, 4 soverom, bod.

U.etg.: Rom innredet som kjellerstue og teknisk rom.

Hybel: Entré, bad, soverom, stue/ kjøkken, bod, teknisk rom.

Det er to delte lagerrom under gårdsplassen.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Boligen ligger i ett etablert og rolig boområdet. Flere småbarnsfamilier i området og det er 2 barnehager på Emma Hjorth, hvorav den nærmeste er 2-3 minutters gange unna. Eiendommen sokner til Emma Hjorth barneskole. Bussholdeplassen ligger cirka 5 minutters gange unna (Emma Hjorth). Dagligvarebutikk er nærmest på Vøyenenga senter, cirka 5 minutter unna med bil. Her finnes både Meny og Kiwi butikk. Ellers er det pendlerparkering på både Kolsås T-banestasjon og på Gjettum stasjon.

Vestmarka ligger i umiddelbar nærhet og har en fantastisk natur, hvor det er et flott utgangspunkt for skiturer i lysløyper om vinteren og ulike turer om sommeren. Kort avstand til Kirkerudbakken skisenter med nytt anlegg for små og store. Flere idrettsparker i nærheten, med Bærum Idrettspark som nærmeste på Rud. Vakre Kalvøya har badestrender og turveier, samt at det er under bygging med helt nytt anlegg på Kadettangen, hvor badestrand-delen er åpen igjen, med nytt stupetårn og flotte grøntarealer. Kun få minutter med bil til Sandvika med alle typer servicetilbud og shopping-eldorado på Sandvika Storsenter. Sandvika er også knutepunkt for all offentlig kommunikasjon som tog, flytog og busser.

Bebyggelse
Området består av blokk- og småhusbebyggelse, og er et attraktivt og veletablert boligområde omkranset av store grøntarealer.

Tomt
Eiet tomt, 618 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte
Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av løsmasser. Dreneringen er fra byggeåret. Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker utvendig flislagt. Fundament er antatt støpt betong plate. Forstøtningsmurer er av betongstein.
Yttervegger: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning.
Etasjeskillere: Etasjeskiller er av trebjelkelag mellom 1 og 2.etg. Lecaplank/lettebetongelementer mellom u og 1.etg.
Vinduer: Isolerglass vinduer fra byggeåret.
Drenering: Dreneringen er fra byggeåret.
Tak: Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Det er ikke montert loftsluke, loftet er derfor ikke besiktiget. Undertak til bod undergårdplass er fuktskadet og må påregnes skiftet. Lakkerte metall renner, nedløp og beslag.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 201 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 238 kvm

Standard
Innholdsrik enebolig i kjede over 3 plan. Boligen bærer preg av alder og slitasje. Noe oppgraderinger og vedlikehold må påregnes for å tilfredsstille dagens krav.

Entré:
Velkommen inn! Boligen har en innbyende entré med gode opphengs- og oppbevaringsmuligheter. Hybeldelen har egen inngang.

Stue/ spisestue/ kjellerstue:
Hovedstuen er lys og romslig. Stuen har god plass til sofa, tv-benk m.m. De store vindusflatene sørger for at rommet får rikelig med lysinnslipp. Peisen sentralt plassert i stuen bidrar til varme og hyggelige stunder under kjøligere dager. Den praktiske åpne løsningen gjør at stuen glir sømløst over til kjøkkendelen. Her er det også en spisestuedel hvor det er plass til langbord for hele familien!

Rom i kjeller benyttet som kjellerstue. Rommet tilfredsstiller ikke byggeforskriftenes krav til lysforhold eller rømningsvei.

Stuen i hybeldelen har en åpen løsning mot kjøkkenet. Rommet har en praktisk planløsning og byr på flere gode muligheter.

Kjøkken:

Åpen stue/kjøkken i 1.etasje. Hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter og stein benkeplate. Det er integrert oppvaskmaskin, kjølehjørne, koketopp og stekeovn.

Hybelkjøkkenet har eik kjøkkeninnredning med profilerte fronter og stein benkeplate. Det er  integrert koketopp og stekeovn. Det er opplegg til oppvaskmaskin

Bad/ vaskerom:

Baderommet i 1. etasje har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Badet har vegghengt toalett, servant og et dusjhjørne

Baderommet i 2. etasje har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Det er gulvstående toalett, servant, boble badekar og et dusjhjørne.

Praktisk baderom i hybel med flislagt gulv og vegger. Badet inneholder gulvstående toalett, servant og et dusjhjørne.

Soverom:
Boligen har totalt 5 soverom hvorav 4 av soverommene er i hoveddelen og 1 soverom er i hybeldelen. Rommene er av god størrelse og kan innredes etter behov.

Gulv: I hovedsak laminat og fliser på gulv
Vegger: I hovedsak forskjellige typer tapet.
Himling: I hovedsak malte flater og takes

Bemerkninger fra tilstandsrapport:
TG3 er gitt til:
Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Nedre del mangler rekkverk
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad 2.etg
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
på membranløsningen. Sluk er ikke tilgjengelig for inspeksjon.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad hybel
Det er påvist tegn til fuktskader i overflater. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
Det er påvist sprekker i fliser. Mer enn halvparten av forventet levetid på
veggmembran er overskredet.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Våtrom > Overflater Gulv > Bad hybel
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.
Det er påvist sprekker i fliser.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad hybel
Det er avvik:
Servantskap er fuktskadet
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det er avvik:
Koblings skap må lokaliseres, (eventuelt etter
monteres)
Kostnadsestimat: Under 10 000

Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
Det er avvik:
I deler av kjellerstue er det montert varmepumpe og
teknisk utstyr. I dette rommet skulle det vært et sluk.
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Overbelastningsvern hybel er på 25 amp.
Hovedsikring i hovedskap er på 63 amp. Det elektriske anlegget er i hovedsak fra byggeåret. Det
er løse ledninger i sikringsskapet. Dette er en forenklet kontroll begrenset til de
spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18
inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale
eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov
til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som
forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil
avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet.
Kostnadsestimat: Under 10 000

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er avvik:
Skiferfliser på utvendig grunnmur er delvis løse.
Mange steder har fugemassen falt ut.
Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Det er avvik:
Mur har seget noe, rekkverk på oversiden er for lavt .Tørr mur ved carport har delvis rast
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

TG2 mørk oransje farge- tiltak som kan kreve tiltak er gitt til:

Innvendig > Pipe og ildsted
Ildfast plate mangler på gulvet under/foran ildstedet.
Kostnadsestimat: Under 10 000

Våtrom > Overflater Gulv > Bad 2.etg
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Våtrom > Ventilasjon > Bad hybel
Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks.
spalte/ventil ved dør.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik:
Kjøkken innredning har overskredet mer en halvpart av sin levetid. Det er svelleskade i skap under oppvaskkum, dette gis tg 3
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik:
Kjøkken innredning har overskredet mer en halvpart av sin levetid. Det er mugg og fuktskade på skap under oppvaskkum denne delen gis tg 3
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger ferdigattest på enebolig med/ hybelleilighet datert 13.9.2001.
- Det foreligger godkjent søknad om avkjørsel- Tokes vei 22
Link til dokumentene:
https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2019022554&

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming via elektrisitet, peis og varmepumpe (beregnet på bergvarme, men det har ikke blitt boret etter bergvarme. Varmepumpen er kun fyrt på elektrisitet).

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 17 000 pr. år Boligen er et dødsbo og det foreligger ikke faktura for kommunale avgifter for 2022/2023. Beløpet tatt med inn her er kun estimat. En må regne med at beløpet endrer seg etter dens forbruk.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre 100 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
- Boligen har naturlig ventilasjon.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
- Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tinglyste servitutter

1998/32227-1/100  Best. om vann/kloakkledn. 27.11.1998 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-47/447
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata

2020/921279-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  01.01.2020 00:00 
2003/17616-1/100  Seksjonering  
01.07.2003 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 82/164
Uteglemt registrert
Rettet etter tingl. §18
03.04.2023 Arkivref. 23/09109-1

2012/1077597-1/200   ** Reseksjonering 18.12.2012 
Endring av tegninger

2023/358131-1/200  Reseksjonering  
04.04.2023 21:00 
snr: 1
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 82/164
 
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Kostnader for vedlikehold og snømåking fordeles.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
- Det går felles vann- og/ spillvannsledninger gjennom tomten. Se vedlagt vannledningskart.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

2 kvm av tomten er regulert til kjørevei.

Naboeiendommen er regulert til bolig/ offentlig- se vedlagt plankart.
Det går høyspentledning i området.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/23424/Bestemmelser%20og%20retningslinjer%20-%20Kommuneplanens%20arealdel%202022-42%20-
%20Med%20punkter%20unntatt%20rettsvirkning%20(10666427).docx
Delarealer Delareal 1 406 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1994005
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1994005)
Navn EMMA HJORTH - OMRÅDET
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 31.05.1995
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/23014/5901632.pdf
Delarealer Delareal 2 m
Formål Kjørevei
Delareal 1 404 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B4

Det foreligger detaljregulering av Franzefoss området, også kalt Kalbyen:
Planprogram for områdereguleringen er utformet og til behandling. Planen skal blant annet sikre: Et godt boligområde med tydelig stedsidentitet, med mulighet for andre formål som naturlig kan innpasses i et boligområde. Varierte boligtyper og størrelser, god arkitektur og gode uteområder. En utvikling med høy utnyttelse, som bygger opp under Sandvika som byutviklingsområde og regionalt knutepunkt.

Gjennomgående blågrønne strukturer, der elva er hovedstruktur og med tverrgående strukturer på tvers av dalforet. Sandvikselva som en viktig fiskeelv. Kulturmiljø og kulturminner knyttet til elva og industrihistorien. Gode gang. og sykkelforbindelser som binder nærområdene til elverommet og til Sandvika. Les mer på: https:/ /www.baerum.kommune.no/ politikk.og.samfunn/ samfunnsutvikling/ stedsutvikling.i.barum/sandvika3/ franzefoss/

Områdetanalyse vedlagt salgsoppgaven viser til radonutsatte områder. Området er markert med lav til middels aktsomhet.

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 207 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 208 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 698 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 707 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

LØFT FINN.NO 29.1 (Kr.1 350)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Visningshonorar (7 visninger = 2 ink, 3 fakturert) (Kr.9 000)
Look (Kr.3 500)
Løft på finn.no - 22.09.2023 (Kr.1 350)
Foto (Kr.7 950)
LØFTING FINN.NO 20/10 (Kr.1 350)
Foto (Kr.3 150)
LØFT FINN.NO 05.01.2024 (Kr.1 350)
Provisjon (Kr.83 000)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.45 733)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.3 895)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 (Kr.23 450)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Totalt kr. (Kr.225 553)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0461

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tokes vei 22
For mer om objektet
Tokes vei 22

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: