Bilde 1 av Vollsveien 85Bilde 2 av Vollsveien 85
Digital salgsoppgave
Vollsveien 85

1358 Jar • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Moderne og attraktiv enebolig over 3 plan med 4 sov - Stor hage - Garasje - Det er søkt om tilbygg.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
158 m²
Bruksareal (BRA)
162 m²
Bruttoareal (BTA)
194 m²
Kommunale avgifter
kr 11 522 / Mnd
Prisantydning
kr 11 350 000
Omkostninger
kr 309 020
Totalpris
kr 11 659 020
Byggeår
1931
Tomt
Eiet tomt 607 m²
Oppdragsnummer
36210087
card-default

Robert Eckmann

Eiendomsmegler / Partner
Les om Robert
Prisantydningkr 11 350 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 295 000,-
  
Totalpris kr 11 659 020
Eiendom
Vollsveien 85, 1358 Jar

Matrikkel
Gnr. 37 bnr. 53 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 194 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1931

Tomt
Eiet tomt 607 m²

Prisantydning
11 350 000

Totalpris inkl. omkostninger
11 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
295 000,- (Dokumentavgift)

309 020,- (Omkostninger totalt)

11 659 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 522,45

Eier
Sven Marius Macleod

Parkering
Det er plass til 1 bil i frittstående garasje, samt ellers parkering på gårdsplassen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et rolig, barnevennlig og meget ettertraktet villaområde på Jar i Bærum. Området har nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud.
Steinerskolen ligger i gangavstand fra boligen. På Jarhuset finner vi Brødbakerne - et bakeri med fokus på konditori, lunsjmat og kvalitetskaffe. Bakeriet holder søndagsåpent, og er et naturlig møtested for områdets beboere.
Jar ligger like vest for Lysakerelva, der elva utgjør grensen mellom Oslo og Bærum. Lysakerelven er et yndet sted for tur- og rekreasjon, og et lett tilgjengelig utgangspunkt for en forfriskende løpetur eller en hyggeligsøndagstur. Med Granfoss som utgangspunkt kan man ta turen ned til sjøen og Lysaker brygge, eller gå opp til Bogstadvannet og idylliske Bogstad Gård. På veien passerer du gamle industriområder, fosser og kulturminner. Jar idrettslag tilbyr både håndball, ishockey, curling og tennis. Idrettslaget holder til i en ny ishall med fine fasiliteter, i tillegg er det er nå igangsatt ny utvendig kunstfrossen skøyteløkke, og en bane for uteidrett om sommeren - en løkke helt fri for organiserte treninger. På Jarmyra finner du løpetraseer, treningspark med apparater og kunstgressbane - nærmiljøets grønne lunge, som blir flittig brukt av alle aldersgrupper. Østernvann og Bogstadvannet er populære badeplasser med både strand og brygge. Fra Fossum klubbhus går det lysløype, samt godt merkede løypetraseer innover i Bærumsmarka, Krokskogen og Nordmarka. Fossum IF´ s allsidige idrettsanlegg har kunstgressbane, skiskytteranlegg, rulleskianlegg, hoppbakker og skileikanlegg - en fantastisk idrettsforening med engasjerte ildsjeler.

Bebyggelse
Bebyggelsen i nærområdet består hovedsakelig av småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 607 m²
Pent opparbeidet tomt med hage, prydbusker, stor gressplen og hekk, samt asfaltert gårdsplass. Flere bed anlagt i grupper og det er betong trapp til kjeller, belagt med skifer.

Adkomst
Se kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Meget lekker og moderne enebolig over 3 plan med mulighet for å etablere et tilbygg som vist på alternativ plantegning. Eiendommen ligger populært til på Jar, med barnevennlig og fin beliggenhet. Tomten er pent opparbeidet med både hekk, gressplen og gårdsplass. Parkering på gårdsplassen, samt i den romslige frittstående garasjen med lagringsmuligheter og lett adkomst. Boligen har 3 soverom oppe og 1 nede, med tilhørende stue og lekkert bad. Det er oppgradert elektrisk anlegg i hele huset og malt både innvendig og utvendig. Eiendommen må oppleves.

Boligen er oppført over 3 plan og inneholder følgende:
U. etasje: 47 kvm P-rom/ 47 kvm BRA: Trappegang, vaskerom, bad, gang, kjellerstue og soverom.
1. etasje: 62 kvm P-rom/ 65 kvm BRA: Entre, trapperom, wc, kontor, stue/spisestue og kjøkken. Bod i tilknytning til boligen med utvendig adkomst.
2. etasje: 49 kvm P-rom/ 50 kvm BRA: Trappegang, bad, gang, 3 soverom, kott og kontor.

Krypekjeller: Stubbloft konstruksjon under deler av tilbygg.


Terrasser:
Stor terrasse ut fra 1. etasje fra 1996/1997 som har en opphøyet terrassedel/altan rett ut fra stuen, med trapp ned til en større markterrasse. Terrassen er solrik og det er plass til spisebord og grill, samt lounge på markterrassen.
Tilfarere med terrassebord. Terrassen er delvis overbygget ved utgangen og har rekkverk i tre utførelse.

Entré:
Boligen har en moderne entré/hall med plass til å henge av seg yttertøy i garderobeskap som er malt i samme farge som veggflatene. Downlights i taket og gulvvarme med lekre marmor fliser. Kontor eller garderobe med adkomst rett ved inngangsdøren, kan benyttes til det du trenger.

Separat wc i 1. etg.:
Delikat separat Wc i 1 etasje med innredning fra 2019 som vegghengt klosett i mørk utførelse og enkel servant. Rommet har gulvvarme under flisene.

Stue i 1. etg.:
Moderne og romslig stue med mørke vegger, som har god plass til stor sofaseksjon med bord til. Stuen har enstavs parkett og moderne store lister langs kantene. I tillegg er det utgang til hagen via en dobbel fløydør ut til terrassen, med videre trapp ned. Stuen har en åpen løsning til kjøkken og spisestue, hvor det er plass til langbord eller rundt bord som spisebord, rett ved kjøkkenet.

Kjøkken:
Åpen, moderne kjøkkenløsning med peis, som deler av rommet litt, samt gir synlige flammer til både stue og kjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med glatte, sorte fronter fra 2017 og har et fint åpent hjørne mot spisestuen. Det er marmor benkeplate med underlimt kum i stål. Det medfølger integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon, dampkomfyr, komfyr og oppvaskmaskin. Over platetoppen er det en fritthengende ventilator i stål med utkast igjennom luftekanal i pipa. Waterguard montert.

Bad i 2. etg.:
Lekkert moderne bad i 2. etg. med badekar i hjørnet. Badet har fliser og innredning fra 2014, som vegghengt klosett, servantinnredning med underskuffer, dusjhjørne med svingbare dører i glass og rainshower dusjhode. Delikat badekar i ene hjørnet som er frittstående. Badet har gulvvarme.
Alle bygningsdeler med betydning er skiftet på tidspunktet som bl. a. røropplegg og fuktsikring i følge eier. El-avtrekk, samt spalte mellom terskel og dørblad for tilluft.

Stue i U. etg.:
Lekker og innholdsrik kjellerstue med downlights i taket og med god plass til ulik sofamøblering. Det er adkomst til soverom innerst. Kjellerstuen har varme i gulvet og samt egen inngangsdør. Hele underetasjen har flislagt gulv.

Bad i U. etg.:
Stort, lekkert flislagt bad med fliser og innredning fra 2016 som vegghengt klosett, dobbel servantinnredning med underskuffer og overskap med speil. Dusjhjørne med dører i glass og rainshower dusjhode.
Arbeidet er utført av eier som egeninnsats. Eier er fagmann. El-avtrekk, samt spalte mellom terskel og dørblad for tilluft.

Vaskerom i U. etg.:
Pent flislagt vaskerom fra 2016, bak skyvedørene. Her er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Praktisk plassbygd hylle. Arbeidet er utført av eier som egeninnsats. Eier er fagmann.
Hvitevarer som vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke. Ingen avtrekk er foreløpig montert.


Gulv
U. etasje med fliser.
1. etasje med fliser, laminat og parkett.
2. etasje med parkett.
Innvendige overflater fra 2016, 2017, 2018 og 2020.

Vegger:
U. etasje med malte flater og malt puss.
1. etasje med malte flater og malt puss.
2. etasje med malte flater og malt puss.
Innvendige overflater er stedvis malt i ca. 2015, 2016 og 2018.

Himling:
U. etasje med malte flater.
1. etasje med malte flater.
2. etasje med malt panel og malte flater.
Innvendige overflater er stedvis malt i ca. 2016 og 2018 i følge eier.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1931. Boligen består av kjeller, 1. etasje og 2 etasje.

Det foreligger ikke brukstillatelse eller ferdigattest for tilbygget som er tatt i bruk. Boligen har endret noen rom og etableringer av dette. Badet i underetasjen er under godkjenning hos kommunen.

Det er søkt om tilbygg, som er tegnet inn i plantegning, som Alternativ løsning. Kommunen har per markedsføringsdato ikke gitt besvarelse på søknaden og det tas forbehold om den godkjennes i sin helhet. Interessenter bes ta kontakt med selger om status for tilbakemelding.

Stubbloft konstruksjon under kontor i 1. etasje. Ingen inspeksjonsmulighet, men 2 lufteventiler er registrert.
Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeåret.
Støpte gulv i kjeller. Gulv i kjeller er støpt i ca. 1995, samt gulv på bad og vaskerom er støpt i 2016 i følge eier.
Sparesteinsgrunnmur mot terreng fra byggeåret. Isolert på deler av innvendig side av konstruksjonen.
Drenering/fuktsikring fra ca. 1995 i følge eier. Synlig grunnmurspapp over terreng. Utvendig kledning fra byggeåret. Det er skiftet enkelte kledningsbord i følge eier.
Utvendig kledning er malt i 2020. Yttervegger av stående reisverk. Yttervegger er etterisolert med 50 mm mineralull på innvendig side.
Støpt trapp til kjeller med fliser i trinnene. Støttemur til kjellernedgang.

Tradisjonelt trebjelkelag som etasjeskiller mellom kjeller og 1. etasje. Konstruksjonen er utført som stubbloft konstruksjon i følge eier.
Deler av stubbloftet er fjernet, samt oppretting av gulvkonstruksjonen i 2016, unntatt 1 soverom i følge eier.

Saltakkonstruksjon i tre.
Undertak med rupanel. Lufting i gavlvegger og gesims. Gulvbord som gulv på deler av loft. Taket er tekket med glassert teglstein fra ca. 1996/1997.
Taket ble lagt om i ca. 1996/1997 i følge eier.
Utvendig beslag i lakkert utførelse. Fotbeslag rundt pipa og luftehatt. Gradrenner og skottrenner. Stigetrinn, samt stedvis snøfangere.
Beslag på taket fra 1996/1997.

Takvindu fra ca. 1996/1997.
Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med 2-lags isolerglass / press glass fra 1996, 1998, 2016, 2018 og 2019. Glassbyggerstein på bad i kjeller.
Det bemerkes at ikke absolutt alle vinduer/balkongdører er fullstendig funksjonstestet.
Ytterdør med glass fra 2019.
Kjeller med moderne fyllingsdører. 1. etasje med moderne fyllingsdører. 2. etasje med moderne fyllingsdører. Malt fyllingsdør til bad.
Moderne fyllingsdører fra 2016, 2018 og 2020 i boligen.

GARASJE:
Garasje fra 2005, med plass til 1 bil. Selve garasjen er på ca. 22 kvm og har plass til noe lagring. Garasjen har støpte gulv, ringmur/fundamenter av betong og bindingsverk med utvendig kledning.
Saltak konstruksjon tekket med glassert takstein. Leddport og en ytterdør. Leddport erstattes med helt ny 2021, av selger.
Det foreligger kun igangsettingstillatelse for oppføring av garasje fra 2005. Mange garasjer har det slik, og kommunen bekrefter at det ikke gjøres noe med det. Selger velger å søke om ferdigattest på garasjen, men tar forbehold om godkjenning.

Primærrom
Primærrom: 158 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 162 kvm

Standard
Verdt å merke seg om det som er oppgradert:
- Utvendig kledning er malt i 2020.
- Noen vinduer fra 2016,2018 og 2019.
- Ytterdør fra 2019.
- Moderne fyllingsdører fra 2016, 2018 og 2020.
- Bad i U etg. fra 2016.
- Bad i 2 etg. fra 2014.
- Vaskerom fra 2016.
- Kjøkken fra 2017.
- Oppgradert nytt EL i hele boligen i 2020/2021.
- Innvendige gulv fra 2016, 2017, 2018 og 2020.
- Innvendige veggflater er stedvis malt i ca. 2015, 2016 og 2018.
- Innvendige himling er stedvis malt i ca. 2016 og 2018.
- Innvendige rør for vann - og avløp fra 1995, 2016 og 2021.
- Wc i 1 etasje med innredning fra 2019.
- Varmtvannsbereder på ca. 300 liter fra antatt 2016.
- Garasje fra 2005.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på huset.

Oppvarming
Elektrisk oppvarmet bolig.
Varmekabler i kjeller, entre, wc, samt bad i 2. etasje. Varmefolie i stue og kjøkken.
Luft til luft varmepumpe i 1. etasje.
*Enkelte varmekabler i kjeller er ikke tilkoblet i følge eier.

Varmtvannsbereder på ca. 300 liter fra antatt 2016 i følge eier.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 11 522,45
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
Forsikring  totalt inkludert hus/villa, garasje og innbo ca. kr. 9 650,-
Det tas forbehold om ulike avtaler, hos ulike leverandører.
 
Strøm i året er estimert til ca. 20 - 24 000 kr basert på en gjennomsnittlig familiebasert husholdning.
Internett er rundt kr. 500 pr måned via Telenor.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og vil variere. Kjøper må selv tegne forsikringer.

Formuesverdi
Altinn opplyser ingen formuesverdi. Se skatteetaten for informasjon om beregning. www.skatteetaten.no

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i 2 etasje, samt mindre sikringsskap i kjeller.

Innvendige rør for vann - og avløp fra 1995, 2016 og 2021 i følge eier. Fordelerskap i 2. etasje og kjeller.

Teglsteinspipe fra byggeåret.
Peis med innsats i 1. etasje.
Peisen er ikke ferdig innbygget i 1. etasje.
Pipa er delvis innebygget.
Feieluke i kjeller.
Pipe over tak fra 1996/1997.

Annet
Påkostninger / modernisering av boligen som er av betydning:
- Drenering/fuktsikring fra ca. 1995.
- Utvendig kledning er malt i 2020.
- Enkelte vinduer/balkongdører fra 2016, 2018 og 2019.
- Innvendige fyllingsdører fra 2016, 2018 og 2020.
- Taket ble lagt om i ca. 1996/1997.
- Bad i kjeller fra 2016.
- Vaskerom i kjeller fra 2016.
- Bad i 2. etasje fra 2014.
- Kjøkkeninnredning fra 2017.
- Innvendige gulvoverflater fra 2016, 2017, 2018 og 2020.
- Innvendige overflater er stedvis malt i ca. 2015, 2016 og 2018.
- Wc med innredning fra 2019.

Tilstanden ellers anses å være normal tatt alder i betraktning. Generelt oppført i gode og kjente konstruksjoner med den byggemåten som var vanlig ved oppføringstidspunktet. Dagens krav til isolering og tetthet mv er strengere enn da bygget ble oppført. Kostnadene til energi på eldre leiligheter bør derfor tas i betraktning.

Kommentar vedr. avvik på tilstand ut over normal elde:
- Vegger mot terreng med symptomer på fukt, samt saltutslag under trapp og ved balkongdør i kjeller.
- Enkelte innvendige dører har behov for justering.
- Monteringen av utforingene til takvinduene begrenset luftsirkulasjon langs glassruten.
- Ingen kursbeskrivelse i fordelerskapene.
- Ingen lekkasjesikring av innebygd sisterne på wc.
- Boligen er visuelt begrenset ventilert.

Punkter i rapporten som har fått TG:3:
- Innvendig og utvendig trapp til kjeller er bratt, samt ingen håndløpere i trappeløpet.
- Mangler rekkverk på utvendig støttemur.
- Det ble registrert avvik i gulvets horisontalplan på ca. 35 mm på 1 stk. soverom i 2. etasje.
- Utett gjennomføring i gulv ved tilbakeslagsventil på bad i kjeller.
- Utette rørgjennomføringer i vegg under servantinnredningen på bad i 2. etasje.

Tilstandsgrad er dels satt grunnet manglende dokumentasjon og alder på bygningsdelene - ikke nødvendigvis grunnet funksjonssvikt.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig digital salgsoppgave, før budgivning.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.                
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takst-dokument. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
1931/904818-1/100 Bestemmelse om deleforbud
Tinglyst 17.04.1931
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

1970/305972-1/100 Erklæring/avtale
Tinglyst 04.08.1970
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1970/305973-1/100 Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst 04.08.1970. Med flere bestemmelser

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Tilknytning vann og avløp: Offentlig vann, avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Kopi av grunnkart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
11 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
295 000,- (Dokumentavgift)

309 020,- (Omkostninger totalt)

11 659 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilretteleggingshonorar (Kr.18 900)

Markedspakke 1 (Kr.15 500)

Meglerprovisjon 0,7%

Grunn og forsikringshonorar (Kr.5 500)

Grunnpakke enebolig / seksjon/borettslag (Kr.3 820)

Oppgjørshonorar (Kr.7 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-21-0087

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Robert Eckmann

Saksbehandlere
Robert Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 40 00 / E-post: re@eie.no

EIE Sandvika
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Vollsveien 85
For mer om objektet
Vollsveien 85

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: