Bilde 1 av 3024-113/26Bilde 2 av 3024-113/26
Digital salgsoppgave
3024-113/26

1350 Lommedalen • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Unik mulighet på Brunkollen - Vestvendt beliggenhet - Naturskjønne omgivelser / turmuligheter - Hytte fra 2018
Vis i kart
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Primærrom (P-ROM)
11 m²
Bruksareal (BRA)
12 m²
Prisantydning
kr 750 000
Omkostninger
kr 19 535
Totalpris
kr 769 535
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 3474 m²
Oppdragsnummer
36210353
card-default

Andreas Bock

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Andreas
Prisantydningkr 750 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 18 750,-
  
Totalpris kr 769 535
Eiendom
3024-113/26, 1350 Lommedalen

Matrikkel
Gnr. 113 bnr. 26 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 11 kvm, Bruksareal: 12 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 3474 kvm

Prisantydning
750 000

Totalpris inkl. omkostninger
750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
18 750,- (Dokumentavgift)

19 535,- (Omkostninger totalt)

769 535,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Frode Lars Galtung

Beskrivelse
Andreas Bock ved Eie Bærum har gleden av å presentere en sjarmerende hytte i naturskjønne omgivelser på Brunkollen.

Eiendommen ligger flott i i terrenget i naturskjønne omgivelser med nærhet til Burudvann. Hytta er oppført i 2018, og byr på et herlig oppholdsrom på 11 kvm med vedovn og en fin terrasse på 4 kvm.


Adkomst via bomvei fra bommen ved Burudvann. Det er en parkeringsplass ved bommen. Videre er det ca. 10 minutters kjørevei til liten snu-parkeringsplass, og deretter ca. 20-30 minutters spasertur i skogterreng på traktorvei til hytta.


Eiendommen har en stor tomt på hele 3474,6 kvm hvor du kan nyte stillheten og den flotte naturen. Hytta har en vestvendt beliggenhet som byr på gode solforhold, og flott utsikt mot Burudvann og marka innover Lommedalen.
I tilknyttning til hytta har du to boder med en total BRA på 5 kvm. Hvor den ene brukes som do, og den andre til oppbevaring/lagring.

Hytta passer ypperlig for deg som liker stillheten og naturen.  Med nærhet til fantastiske turmuligheter passer hytta også perfekt som et "stoppested" på lengre turer for enkel og hyggelig overnatting.


BYGGNING GENERELT:
Oppført i 2018

GRUNN OG FUNDAMENTER:
Søyler/fundamenter av Leca.

FRITTBÆRENDE DEKKER:
Etasjeskiller av trebjelkelag mot det fri utført som stubbeloft

YTTERVEGGER:
Yttervegger i maskinlaft

TAKKONSTRUKSJONER
Saltak tekket med metallplater

VINDUER:
Vinduer med ramme og karmer i tre og 2-lags isolerglass.

YTTERDØR OG PORTER:
Ytterdør med 2-lags isolerglass

OVERFLATER INNVENDIG GULV:
Overflater og innvendige gulv er lakkerte gulvbord

OVERFLATER PÅ INNVENDIGE VEGGER:
Overflater på innvendige vegger er laftede vegger

OVERFLATER PÅ INNVENDIG HIMLING:
Overflater på innvendig himlinger er panel

TRAPPER OG RAMPER:
Utvendig trapp i trevirke
Terasse med overbygg utenfor ytterdør på ca. 4 kvm.

PIPER, PLASSBYGDE ILDSTEDER:
Stålpipe og kamin

LUFTBEHANDLING:
Naturlig ventilasjon. Ingen registrerte ventiler

GENERELT:
Søyler/fundamenter av Leca. Antar fundamentert til faste eller komprimerte masser.
Etasjeskiller i trebjelkelag mot det fri utført som stubbeloft.
Yttervegger i maskinlaft.
Ytterdør og port i trevirke.
Hytta er ikke tilkoblet vann
Hytta er ikke tilkoblet avløp

Eiendommen ligger i et LNF område.

Parkering
Adkomst via bomvei fra bommen ved Burudvann. Det er en parkeringsplass ved bommen. Videre er det ca. 10 minutters kjørevei til liten snu-parkeringsplass, og deretter ca. 20-30 minutters spasertur i skogterreng på traktorvei til hytta. Det medfølger ingen fast parkeringsplass. Parkering etter gjeldende regler.

Beliggenhet
Hytta befinner seg på Brunkollen i Lommedalen og har en vestvendt beliggenhet  i naturskjønne omgivelser. Hytta ligger fint i terrenget med flott utsikt mot Burudvann og Lommedalen, omgitt av en rekke turmuligheter til populære destinasjoner både sommer som vinter. I sommerhalvåret kan du blant annet nyte av fine tur og sykkelstier, mens man på vinterhalvåret har flere skiløyper i nærområdet.
På sommeren kan man også la seg friste av flotte bademuligheter ved Burudvann, hvor det også er anlagt badestrand med badebrygge og sittebenker.

Fra hytta kan man ta turen til Sollihøgda, via Lommedalen og marka mot Kongens utsikt, Sundvollen, Damtjern og Ringkollen. Videre har du også turdestinasjoner som Aurevann, Kollevann, Rognlivann og Setervann i nærheten.

Tomt
Eiet tomt, 3474 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Regulering
I LNF-områder tillates bare bebyggelse og tiltak tilknyttet stedbunden næring og landbruksbasert næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag
§ 33.2 Tillatt grad av utnyttelse for bebygde boligeiendommer i LNF-områdene skal ikke overstige BRA 200 m² for boligareal, totalt BRA 300 m² for eiendommen.
Retningslinje
Ny bebyggelse tilknyttet drift av landbruksområder skal som hovedregel plasseres i tilknytning til eksisterende gårdstun og utformes i tråd med lokal byggeskikk.
§ 33.3 Tillatt grad av utnyttelse for eksisterende fritidseiendommer i LNF-områdene skal ikke overstige 80 m² BYA. I tillegg tillates ett frittliggende uthus på inntil 40 m² BYA. Bebyggelsen skal ikke ha mer enn ett måleverdig plan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
18 750,- (Dokumentavgift)

19 535,- (Omkostninger totalt)

769 535,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Visningshonorar (Kr.2 750)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.3.895)

Oppgjør (Kr.5 500)

Overtagelse (Kr.2 500)

Provisjon: Fastpris (Kr. 60.000,-)


Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-21-0353

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Ole Herman Grongstad

Saksbehandlere
Andreas Bock
EIE Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 54 55 57 / E-post: abo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av 3024-113/26
For mer om objektet
3024-113/26

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: