Bilde 1 av Bernt Balchens vei 32Bilde 2 av Bernt Balchens vei 32
Digital salgsoppgave
Bernt Balchens vei 32

1364 Fornebu • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og gjennomgående 4-roms - Garasjeplass - Barnevennlig - Attraktivt boområde!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
59
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
98 m²
Bruksareal (BRA)
98 m²
Fellesutgifter
kr 3 812 / Mnd
Prisantydning
kr 9 500 000
Omkostninger
kr 245 270
Totalpris
kr 9 745 270
Byggeår
2012
Tomt
Eiet tomt 4324 m²
Oppdragsnummer
38220017
Prisantydningkr 9 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 236 250,-
  
Totalpris kr 9 745 270
Eiendom
Bernt Balchens vei 32, 1364 Fornebu, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 41 Bnr. 863 Snr. 59 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 98 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2012

Tomt
Eiet tomt 4324 kvm

Prisantydning
9 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 236 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 237 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 737 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 745 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 812,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader inkluderer: Kommunale avgifter, drift, vedlikehold, renhold, gartner/vaktmester, kabel TV/bredbånd etc.

Eier
Herman Høifødt Ingvild Høifødt

Beskrivelse
Populært beliggende, gjennomgående 4-roms selveierleilighet i 2. etasje i Piloten Sameie. Boligen har en effektiv planløsning, og holder en gjennomgående god standard over innvendige overflater. Direkte adkomst med heis og trapp fra bakkeplan og garasjeanlegget til boligens etasje. Det følger 1 garasjeplass og 1 kjellerbod med leiligheten. Eiendommen er en del av et populært sameie sentralt på Fornebu, med umiddelbar nærhet til store grøntområder, badeplasser og sjøen, Fornebu S kjøpesenter, flere grendesentre med skoler, barnehager, lekeplasser og idrettsanlegg og busstopp i Snarøyveien.

Parkering
Det medfølger 1 stk. garasjeplass  i felles garasjeanlegg.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et populært boligområde på Fornebu i Bærum kommune, i umiddelbar nærhet til Nansenparken, bussholdeplass og kjøpesenteret Fornebu S. I tillegg er det kort gangavstand til Hundsund Grendesenter, spekket av aktivitetstilbud med blant annet svømmehall, idrettshall, fotballbaner og kunstisbaner, samt skole og barnehage.

Det er generelt kort avstand og enkel adkomst til alle fasiliteter på Snarøya. Snarøya sportsklubb byr på kunst-is, kunstgressbaner, tennis- og curlingklubb. Du finner kyststi og flotte turmuligheter på Storøya, samt deilig badestrand og skiløyper om vinteren.

I hjertet av Fornebu ligger Nansenparken. Her er det fint å ferdes både sommer som vinter. Området består av flotte grøntområder, vannspeil og festplass, sandvolleyballbaner og flere lekeområder. Øverst i parken ligger det gamle flytårnet fra 1939 som et landemerke og en påminnelse om det som en gang var.

Punkt Fornebu ligger i nærheten, og er en møteplass for nabolaget på Fornebu og i Bærum. Her finner du serveringstilbud, frukt og grønt, yoga- og dansestudio, og Fornebupiloten. Det er både faste butikker og pop-up konsepter her. Blant annet døgnåpen Coop og Felleskjøpet. Flytårnet Kultursenter holder til i de gamle verkstedsbygningene ved flytårnet på Fornebu. På området er det nesten 100 atelierer og verksteder.

La deg selv nyte Sjøflyhavnas praktfulle beliggenhet ved vannkanten, eller legg turen til Telenor Arena - Norges største og ledene innendørs multifunksjonsarena for konserter, events og messer. Fornebu S er ikke bare et kjøpesenter, men et sentrum for Fornebu. Her er det et godt og variert utvalg av butikker, lekkert innkledd i nyutviklede løsninger og fremtidens miljøkrav. Det er også få minutters kjøring til handlesenteret CC-vest.

Området har god tilknytning til offentlig kommunikasjon. Noen få minutters gange til 31-bussen og ekspressbuss som tar deg effektivt til Lysaker eller byen. Nærheten til Lysaker sikrer også god tilgang til Flytoget og togforbindelser til hele Østlandet. Fornebubanen (T-bane) står klar i 2027. Kjører du bil, tar det 10-15 min fra Fornebulandet til Oslo sentrum. Godt opparbeidede sykkelstier gjør sykkelen til et godt alternativt fremkomstmiddel, både til Oslo sentrum, Sandvika eller andre bynære områder. Gangavstand til Aker Solutions, Equinor, Telenor Arena og IT-Fornebu.

Tomt
Eiet tomt, 4324 kvm

Pent opparbeidet fellestomt med asfalterte veier, lekeapparater, plenarealer, prydbusker og beplantninger. Umiddelbar nærhet til den fantastiske Nansenparken, fra hvor det leder turstier ut til den store badeplassen på Storøya.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Nansenparken barnehage 0,2 km
Forneburingen barnehage 0-6 år 0.1 km
Norlandia Sjøflyhavna barnehage 0-6 år 0.7 km
Læringsverkstedet Fornebu idrettsbarnehage 1-6 år 1 km
Storøya barneskole 1-7 kl. 1.1 km
Snarøya barneskole 1-7 kl. 1.5 km
Hundsund Ungdomsskole 8-10 kl. 1.1 km
Stabekk videregående skole - 3.5 km
Eikeli videregående skole - 6.7 km

Offentlig kommunikasjon
Flyplass: Oslo Gardermoen 60 km
Tog: Oslo S 10.1 km
Tog: Lysaker stasjon 3.1 km
T-bane: Jar 4.6 km
Trikk: Lilleaker 3.4 km
Busstopp: Telenor Fornebu 0.3 km

Fritidstilbud
Hundsund Idrettsanlegg 1.4 km
SATS Fornebu 0.5 km
Lysaker Squash 2.4 km

Inneholder
Bernt Balchens vei 32 er en 4-roms selveierleilighet i 2 etasje. Boligen har en flott og sentral beliggenhet like ved Nansenparken og Fornebu S. Det er få minutter å gå til Fornebubukta for et forfriskende bad.

Leiligheten inneholder: Entré, stue/kjøkken med utgang til balkong, bad/vaskerom, wc, 3 soverom og omkledningsrom.

Byggemåte
Byggemåte
Stort frittliggende boligbygg oppført i 2011. Leiligheten ligger i 2. etasje.

Vinduer og skyvedør med 2-lags og 3-lags press glass fra byggeåret. Brann-/lydklassifisert entredør fra byggeåret. Innvendige dører er hvite formpressede dører. Dør med glass mellom entre og stue.
Betongelementer som etasjeskiller.

Takst/tilstandsrapport begrenser seg til leiligheten, og det som normalt vil omfattes av eiers selvstendige vedlikeholdsansvar som seksjons- eller andelseier. Normalt utgjør dette alt innenfor leilighetens/andelens vegger. Megler og takstmann tar derfor ikke for seg bygningens fellesdeler som for eksempel tak, yttervegger, grunnmur, drenering og felles tekniske installasjoner.

Primærrom
Primærrom: 98 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre, stue, kjøkken, bad/wc, toalett , 3 soverom og omkledningsrom.

Bruksareal
Bruksareal: 98 kvm

Standard
Hyggelig, moderne leilighet med en fin beliggenhet i rolige omgivelser i Hagebyen på Fornebu. Her har man Nansenparken og Fornebu S som nærmeste nabo. Fornebu har hatt en fantastisk vekst de siste årene og er fortsatt under utvikling. Det er kort vei til byen via buss, samt togforbindelse fra Lysaker stasjon.

Leiligheten har en arealeffektiv og god planløsning med gode lysforhold. Stue med utgang til terrasse, kjøkken med åpen løsning, pent flislagt bad , wc og 3 soverom.

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til en hyggelig, takoverbygd terrasse. Terrassen har plass til ønsket utemøbler og grill. Her kan man nyte utsikten over nærområdet sommer som vinter.

Entré:
Lys og innbydende entré med plass til å henge av seg yttertøy. Fra entréen er det også direkte adkomst til en praktisk innvendig bod som idag brukes til walk in closet.

Stue
Lys og hyggelig stue med plass til sofaseksjon, stuebord, multimedia og annet ønskelig møblement. De store vindusflatene i enden av stuen slipper inn godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Her er det også utgang til en hyggelig terrasse.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en delvis åpen løsning fra stuen og en praktisk innredning langs to av veggene. Det er godt med oppbevaring i under- og overskap, hvor sistnevnte har belysning under. Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte fronter fra byggeåret og benkeplaten er i stein med nedfelt kum i stål. Det medfølger integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon og komfyr. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med utkast gjennom felles kanal.

Bad/vaskerom:
Pent flislagt bad med direkte adkomst fra entréen. Badet er utstyrt med vegghengt klosett, servantinnredning med underskap, overskap med speil og dusjhjørne med dører i glass. Det er opplegg for vaskemaskin.

Wc:
Flislagt gulv med vannbåren varme, vegghengt toalett og servant

Hovedsoverom:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Garderobeskap.

Sovereom II og III:
Begge rommene av god størrelse og passer som gjesterom, barnerom eller som et kontor.

Gulv:
Overflater på innvendige gulv er parkett.

Vegger:
Overflater på innvendige vegger er malte flater.

Himling:
Overflater på innvendige himlinger er malte betongelementer og malte flater.


Bod:
Innvendig bod med direkte adkomst fra entréen.
Stor bod i kjeller/garasje.

Annet:
- Sprinkleranlegg i leiligheten.
- Balansert ventilasjon.
- Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i bod.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Vannbåren varme i hele leiligheten.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomskatt i Bærum Kommune

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 812,- pr.mnd.
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.812,– pr. md. Herav: Bredbånd 299,- Felleskostnader 3.043,- Vedlikeholdsfond 331,- Kabel-tv 139,-

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.812,- pr. md.
Herav:
Bredbånd 299,-
Felleskostnader 3.043,-
Vedlikeholdsfond 331,-
Kabel-tv 139,-

Garasjeplassen koster 190kr per måned.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: 1877652

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 767 580,- Som sekundærbolig Kr. 6 363 287,-

Sameie
Sameie: Piloten Sameie, Orgnr: 998340209
Hjemmeside: http://www.pilotenfornebu.no

Forretningsfører
Obos

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Taklampen i spisestue (den rosa), samt taklampen på hovedsoverom (glasskule) medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


2009/641186-1/200 ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 01.09.2009
:Knr:3024 Gnr:341 Bnr:4
Rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/641258-1/200 ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 01.09.2009
:Knr:3024 Gnr:341 Bnr:4
Rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/641305-1/200 ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 01.09.2009
:Knr:3024 Gnr:341 Bnr:4
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/867636-1/200 ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 13.11.2009
Bestemmelse om vakuumrør.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vedlikehold.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/973393-1/200 ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 17.12.2009
Bestemmelse om strøklekeplass
OVERFØRT FRA: 3024-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/370272-1/200 ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 25.05.2010
Bestemmelse om allmennhetens rettigheter og teknisk infrastruktur gjeldende delområdene 8.5 til 8.7 inngått 28.08.2006 mellom Fornebu Boligspar AS som utbygger og Bærum kommune som offentlig instans.
Hefter i gnr. 341 bnr. 4 andel 6554/7536 tilhørende Statsbygg.
OVERFØRT FRA: 3024-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/123963-1/200 ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 13.02.2012
:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:862 Snr:1 - Snr 45
Bestemmelse om rett til å benytte felles uteoppholdsareal.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-41/863
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Regulert. Kopi av situasjonskart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 236 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 237 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 737 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 745 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.66 150)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Foto (Kr.4 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.13 995)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.127 945)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
38-22-0017

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Fornebu
Org. nr:997288998
Solgangsbrisen 5
1364 Fornebu
Tlf: 67 15 03 00

Ansvarlig megler
Morten Lindberg

Saksbehandlere
Morten Lindberg
EIE Fornebu
Mob: 96 62 62 46 / E-post: ml@eie.no

Kenneth Eckmann
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 30 00 / E-post: ke@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bernt Balchens vei 32
For mer om objektet
Bernt Balchens vei 32

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: