Bilde 1 av Claude Monets alle 22Bilde 2 av Claude Monets alle 22
Digital salgsoppgave
Claude Monets alle 22

1338 Sandvika • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

FIN OG LYS 3- ROMS GJENNOMGÅENDE LEILIGHET - 2 BALKONGER - UTSIKT - HEIS - GARASJEPLASS - SENTRALT
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
80
Antall soverom
2 soverom
Etasje
5
Internt bruksareal (BRA-i)
86 m²
Bruksareal (BRA)
92 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
6 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
18 m²
Fellesutgifter
kr 4 698 / Mnd
Prisantydning
kr 6 300 000
Omkostninger
kr 186 200
Totalpris
kr 6 486 200
Fellesformue
kr 19 394
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 2837 m²
Oppdragsnummer
36240077
card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marius
Prisantydningkr 6 300 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 185 000,-
  
Totalpris kr 6 486 200
Eiendom
Claude Monets alle 22, 1338 Sandvika, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 52 Bnr. 130 Snr. 80 i Bærum kommune
Garasjeplassen er tinglyst med egen matrikkel gnr. 52 bnr. 130 snr. 1 med ideel andel 3/136.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 92 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 86 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 6 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 18 kvm

Areal
Bruksareal: 92 kvm, BRA-i:86 kvm , BRA-e: 6 kvm , TBA: 18 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 2837 kvm

Prisantydning
6 300 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Christian Ulrich Johansen Takstdato: 15.03.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.23
Andel fellesformue: kr. 19 394,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 185 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 186 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 486 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 698,- pr. mnd.

Eier
Wenche Brevig Marit Brevig

Beskrivelse
Velkommen til Claude Monets alle 22, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Dette er en fin og lys 3-roms gjennomgående selvleierleilighet i 5.etasje beliggende i hjertet av Sandvika med alle fasiliteter som shopping med Sandvika Storsenter og sine 197 butikker, kafeer, restauranter, kino, kulturhus, kommunegården og turområder rett utenfor! Leiligheten har adkomst med heis, og det er utgang til en sydvestvendt balkong fra stue på ca. 9 kvm med flott utsyn mot deler av Sandvika sentrum, samt balkong ut fra kjøkken på ca. 9 kvm

KORT OM BOLIGEN:

- ETTERTRAKTET OG POPULÆRT BOOMRÅDE
- MIDT I SANDVIKA SENTRUM
- GJENNOMGÅENDE PLANLØSNING
- PRAKTFULL SELVEIER
- TO HYGGELIGE BALKONGER PÅ HVER SIN SIDE AV LEILIGHETEN
- VELHOLDT
- HEIS I BYGGET
- GARASJEPLASS MEDFØLGER
- GRØNNE OG FRODIGE FELLESOMRÅDER FOR BEBOERNE
- GODE LAGRINGSMULIGHETER
- 3 MIN TIL IDYLLISKE KADETTANGEN
- UMIDDELBAR NÆRHET TIL ALT
- VELDREVET OG SOLID SAMEIE

Flott beliggende selveier har følgende romfordeling:
Entré, bad, stue/kjøkken, to soverom og innvendig bod.

Parkering: Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i 2.underetasje.

Lagring: Leiligheten disponerer en bod i 1.underetasje.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt til i Sandvika sentrum. Her bor du med umiddelbar nærhet til alle fasiliteter og servicetilbud i Sandvika, samt til sjøen og flotte turmuligheter. God tilgang på offentlig kommunikasjon, samt flere skoler og barnehager i nærområdet.

Aktivitet og fritid:
Det er ca 10 minutter å gå til sjøen med mulighet for båtturer, kajakk, badeliv og turer. Flotte turområder langs Sandvikselven, og kyststi fra Sandvika som tar deg med til flotte friområder, idylliske naturreservat og fine parker. Meget kort vei til idylliske Kalvøya og Kadettangen, hvor man kan nyte strand- og bryggeliv sommerstid. Kadettangen er nylig oppgradert, og fremstår nå som en fantastisk badestrand. Det går også båt ut til øyene herfra. På Kalvøya er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Det er ellers kort vei opp til området ved Bærum sykehus, og videre til turområder rundt Dælivann og Kolsåstoppen. Fra leiligheten er det ca.15 min kjøretur til Vestmarka, med gode tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Kort vei også til Kolsås og Kirkerudbakken med både helge- og kveldsåpne bakker vinterstid. Det er en rekke treningssentre i området, bl.a. flere steder i Sandvika. Gangvei/kyststi i «begge retninger» - til Høvikodden m Hennie Onstad kunstsenter og Friområdet langs fjorden ved Veritas. Det er også kort vei til Bekkestua/Nadderud/Gjønnes, som byr på svømmehall, håndballhall, fotballbaner, Nadderud Stadion, flere treningssentre, Bekkestua arena m.m. Bekkestua arena består av innendørs aktivitetstall, utendørs skatepark, Spillhuset.com, Circa Cirkus og Capoeira. Her finner du også et mindre rom for aktiviteter som f.eks. bursdagsfeiring, møter, bordtennis etc. Kort vei også til flere ridesentre og tennisbaner. For golfentusiasten ligger både Grini og Haga golfbaner i nærområdet.

Servicetilbud:
Sandvika sentrum har et bredt utvalg av restauranter, kafeer, dagligvarebutikker. Sandvika storsenter og en rekke kulturtilbud (kino, teater, bibliotek etc. ligger kun 7 minutters gange fra leiligheten hvor du bl.a. finner flere store matbutikker, apotek, Sats, flere restauranter/cafeer, flotte klesbutikker, blomsterbutikk, vinmonopol, legesenter, tannlege, bank og mye mer. I 2025 åpner nye Helgerud-gården med stort utvalg service og aktiviteter. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 som ligger i Claude Monets alle 14, samt Kiwi Sandvika som ligger kun en kort spasertur fra boligen. Her har du med andre ord absolutt alt du trenger i umiddelbar nærhet. Det er også en kort vei Bekkestua senter.

Offentlig kommunikasjon:
Det er et godt utvalg av offentlig kommunikasjon i området. Tog til Oslo tar 16 minutter og har hyppige avganger. Fra boligen er det ca. 5 min gange til Sandvika stasjon som regnes som et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med både buss, tog og flytog. Fra Sandvika med bil tar det ca. 20 minutter uten trafikk. Fra Sandvika stasjon til Gardemoen tar det ca. 40 min med flytoget.

Bebyggelse
Småhus- og blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 2837 kvm
Fellesarealer opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, prydbusker og diverse beplantning. Felles parkeringsgarasje i byggets kjeller.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Jong barneskole
Bjørnegård ungdomsskole

Byggemåte
Bolig- og næringsbygg over 6 etasjer samt en kjelleretasje og 2 underetasjer. Bygningen har støpt såle mot grunn. Grunnmur og bærende vegger samt skillende dekker i hovedsak av betong. Yttervegger av teglstein og liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har vinduer og dører fra byggeår. Slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer og balkongdører med karmer/rammer av tre med to-lags glass.

Etasjeskillere
Etasjeskille av betong. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Kryssmåling i stue/entré.
Dører og vinduer
Vinduer og dører fra byggeår. Slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer og balkongdører med karmer/rammer av tre med tolags glass.

Balkonger, terrasser, veranda etc
Utgang fra stue til balkong oppmålt til 9 m2. Gulvflate belagt med fliser. Belysning på vegg samt markise. Rekkverk av metall. Rekkverkshøyde er
målt til 103 cm.

Utgang fra kjøkken til balkong oppmålt til 9 m2. Gulvflate belagt med fliser. Belysning på vegg samt markise. Rekkverk av metall. Rekkverkshøyde er
målt til 103 cm.

Bruksareal
Bruksareal: 92 kvm

Standard
Entré:
Velkommen inn! Leiligheten har en innbydende entré.  Her er det gode opphengsmuligheter i tilhørende skyvedørsgarderobe. Fra entréen har du direkte adkomst til baderommet og stuen/spisestuen.

Stue/spisestue:
Lys og romslig stue med god plass til bl.a. sofa, tv-benk m.m. Stuen får rikelig med lysinnslipp fra de store vindusflatene i enden av rommet. Fra stuen har du også direkte tilgang til en nordvest-vendt balkong. Stuen har en praktisk spisestuedel hvor du har plass til langbord for hele familien. Den delvis åpne løsningen mot kjøkkenet gjør det enkelt å samle familien og venner på større selskap.

Kjøkken:
Delvis åpen kjøkkenløsning mot stue. Gulvflate belagt med parkett. Veggflater av malt strie. Himling av malt flate. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter fra byggeår. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Sprutplate og stikkontakter på vegg samt benkeskapsbelysning over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer. Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin mikrobølgeovn og komfyr. Ventilator tilkoblet avtrekk plassert i overskap. Vannrør av rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Oppgraderinger: Kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin i 2022.

Baderom:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ettgreps armatur. Speil og skap med belysning samt stikkontakt på vegg over servant. Vegghengt høyskap. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Dusj på gulv med innfellbare dører av glass og metall. Mekanisk avtrekksventil i himling. Stoppekraner under servant. Vannrør av rør-irør. Synlige avløpsrør av plast.

Soverom:
Leiligheten har totalt 2 soverom. Rommene er av god størrelse og kan innredes etter behov. Det er et praktisk garderobeskap på soverom 1 og en praktisk skyvedørsgarderobe på soverom 2.

Overflater:
Gulv: Parkett.
Vegger: Malt strie.
Himling: Malt flate.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:

TG1: 60%
TG2: 38%
TG3: 0%
TGIU: 2%

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt tilstandsgrad 2, TG2:
Våtrom: Vannrør, sanitærutstyr/innredning, overflater gulv, membran, tettesjikt og overgang til sluk, fallforhold (gulv), avløpsrør (ink. sluk) - se side nr. 8 i tilstandsrapporten.
Kjøkken: Vannrør, overflater gulv, avløpsrør - se side nr. 9 i tilstandsrapport
Øvrige rom: Overflater gulv - se side nr. 9 i tilstandsrapport
Tekniske anlegg, VVS anlegg (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Ventilasjon, vannbåren varme - se side nr. 10 i tilstandsrapport
Elektrisk anlegg: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - se side nr. 11 i tilstandsrapport
Balkonger, terrasser, veranda etc: Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - se side nr. 12 i tilstandsrapport.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger midl. brukstillatelse på blokk datert 9.12.1998.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren radiatorvarme samt vannbåren gulvvarme. Gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 698,- pr.mnd.
Fyring (fjernvarme), komm.avg, digital-TV, garasjeplass, trappevask, vaktmestertjeneste med mer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ikke langsiktig gjeld.
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Asa Polisenummer: 82406184

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 779 593,- Som sekundærbolig Kr. 2 962 454,-

Sameie
Sameie: Sameiet Parkgården,

Forretningsfører
Obos Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt etter skriftlig forhåndssamtykke.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tinglyste servitutter


1997/13620-1/100  Erklæring/avtale  
12.05.1997 
Dersom den til enhver tid eier av eiendommen søker og får
godkjent påbygg slik at påbygget areal overstiger dagens
bebyggelsesplan, skal Bærum kommune godtgjøres med da
gjeldende markedspris for utbyggingsretten og eiendomsretten
til tilsvarende areal
Overført fra: 3201-52/130
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/38646-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
30.12.1997
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 3201-52/130
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/2588-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
01.02.1999
Bestemmelse om at Bærum kommune har rett til å benytte
trapperom på eiendommen for adkomst m.v.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/38651-1/100 SEKSJONERING TINGLYST
30.12.1997
SNR: 80
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 69/13277

1999/10248-1/100 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST
06.05.1999
SNR: 80
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 85/13277
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på 3201-52/33 i eiendomsrett
1999/2587-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
01.02.1999
:Knr:3201 Gnr:52 Bnr:130 Snr:1-Snr.99
Bestemmelse om benyttelse av arealer m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra den til enhver tid
værende eier av gnr. 52, bnr. 130.
Med flere bestemmelser
2019/1243577-1/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST
21.10.2019 21:00
Bestemmelse om bebyggelse

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig/ forretning i reguleringsplan.

Sandvika sentrum er i utvikling- det er pågående prosjekter: under finner du linker til prosjektet (klipp og lim linken direkte til nettleseren) eller konf. megler for mer informasjon:

Helgerudkvartalet:
https://www.baerum.kommune.no/politikk-og-samfunn/samfunnsutvikling/stedsutvikling-i-barum/sandvika/sandvika-sentrum-ost/

https://helgerudkvartalet.no/

Boligen ligger i et område med en reguleringsplan under arbeid:
FELLES PLANARBEID FOR E18 OG SANDVIKA SJØFRONT
KDP ny E 18 vestkorridoren Lysaker - Slependen er igangsatt. For mer informasjon om hvilke arbeider og hvilken strekning er igangsatt, se her:
https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/europaveg/e18vestkorridoren/
Det må påregnes med byggearbeidene ifm. dette prosjektet.

Medvirkningsportal E18 Ramstadsletta- Nesbru: - planprosess:(kopier link og lim denne i nettleseren):
https://www.e18vkp2.no/planprosess/1

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 2 837 m
ArealbrukSentrumsformål,Nåværende
Delareal 2 837 m
BestemmelseOmrådenavn[6
KPBestemmelseHjemmel miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur

Kommunedelplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 200401 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=200401)
Navn KOMMUNEDELPLAN SANDVIKA
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 27.10.2010
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9261/200401.pdf
Delarealer Delareal 2 790 m
ArealbrukAnnet byggeområde,Nåværende
Delareal 47 m
Arealbruk Veiareal,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1979050 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1979050)
Navn SANDVIKA VEST
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.10.1987
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/22130/4852007.pdf
Delarealer Delareal 47 m
Formål Kjørevei
Feltnavn T2
Delareal 2 791 m
Formål Bolig/Forretning
Feltnavn Kv. E

Reguleringsplaner under bakken
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1979050 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1979050)
Navn SANDVIKA VEST
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.10.1987
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/22130/4852007.pdf
Delarealer Delareal 47 m
Formål Felles avkjørsel

Reguleringsplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2021019 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2021019)
Navn FELLES PLANARBEID FOR E18 OG SANDVIKA SJØFRONT. (Planprogram med byplangrep)
Status Planforslag
Plantype Områderegulering

Bebyggelsesplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1992010 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1992010)
Navn SANDVIKA VEST FELT G, J OG N
Plantype Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 26.05.1992
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9031/1992010.pdf

Id 1991032 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1991032)
Navn SANDVIKA VEST
Plantype Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 19.09.1991
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9026/1991032.pdf

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 185 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 186 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 486 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 385)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.12 000)
Innhenting av servitutter (6X240per stk) (Kr.1 440)
Foto (Kr.3 750)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.34 194)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.8 581)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 (Kr.37 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.74 000)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.219 125)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0077

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marius Hyllmark Anderssen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 98 68 13 57
[/ E-post: mhan@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Claude Monets alle 22
For mer om objektet
Claude Monets alle 22

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: