Bilde 1 av Eva Nansens vei 15 Bilde 2 av Eva Nansens vei 15
Digital salgsoppgave
Eva Nansens vei 15

1364 Fornebu • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

STOR OG LEKKER 4-ROMS HJØRNELEILIGHET MED EN GOD PLANLØSNING, 2 BAD, LUN OG FIN TERRASSEPLATTING OG GARASJE
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
87
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
101 m²
Bruksareal (BRA)
101 m²
Bruttoareal (BTA)
110 m²
Fellesutgifter
kr 3 020 / Mnd
Prisantydning
kr 9 700 000
Omkostninger
kr 244 020
Totalpris
kr 9 944 020
Fellesformue
kr 11 764
Byggeår
2012
Tomt
Fellestomt 14312 m²
Oppdragsnummer
36200351
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marketa
Prisantydning kr 9 700 000,-
Dokumentavgift kr 235 000,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
   
Totalpris kr 9 944 020
Eiendom
Eva Nansens vei 15, 1364, Fornebu, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 41 bnr. 873 snr. 87 orgnr. 998894166 i Bærum kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 110 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2012

Tomt
Fellestomt 14312 m²

Prisantydning
9 700 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesformue: kr. 11 764,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
9 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
235 000,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

244 020,- (Omkostninger totalt)

9 944 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.3 020,- pr.mnd.

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnadene.

Eier
Joachim Gaston Zelow Pia Cecilie Zelow

Beskrivelse
<b>Velkommen til Eva Nansens vei 15, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika. </b>

Tiltalende, moderne og en elegant 4-roms hjørneleilighet med en god planløsning og en gjennomgående god standard med fine farger og materialvalg. Leiligheten er holdt i lyse farger med en god helhet. Dette i kombinasjon med store vindusflater, samt hjørnevinduet skaper en ekstra god romfølelse. Fra stuen er det utgang til en lun og delvis overbygget terrasse med flott utsikt mot nærområdet og grønne omgivelser for øvrig. Uteplassen fremstår som skjermet og blir en naturlig forlengelse av stuen på varme sommerdager.

Leiligheten inneholder ellers en stor og romslig entré/hall med garderobeløsninger, mellomgang, 3 soverom, 2 baderom hvorav et bad er tilhørende hovedsoverommet, stor og romslig stue med flere soner, kontor/omkledningsrom, innholdsrikt og lekkert kjøkken med åpen løsning mot stuen. Det medfølger en garasjeplass med el-bil lader og en kjellerbod på ca. 5 kvm.

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og sentralt boligområde på Fornebu med kort gangavstand til bla. offentlig kommunikasjon og områdets rike utvalg av flotte fasiliteter og servicetilbud. Hundsund Grendesenter ligger også i nærheten, med skole, idrettsplass, barnehage og svømmehall. Nansenparken og sjøen er nabo til bebyggelsen og gir et hav av muligheter sommer som vinter med tanke på rekreasjonsmuligheter.

<b>KORT OM BOLIGEN:

- EASY LIVING PÅ FORNEBU
- NYERE OG LEKKER MODERNE 4-ROMS
- HJØRNELEILIGHET
- MED PARKEN SOM NÆRMESTE NABO
- POPULÆRT OG ATTRAKTIVT BOOMRÅDE
- ROMSLIG TERRASSE PÅ CA. 19 KVM MED UTSIKT MOT NÆROMRÅDET
- AREALEFFEKTIV PLANLØSNING
- VANNBÅREN VARME
- 3 SOVEROM
- 2 BAD
- HEIS
- BALANSERT VENTILASJON
- INTEGRERTE HVITEVARER
- GARASJEPLASS MED EL-BIL LADER
- UMIDDELBAR NÆRHET TIL FORNEBU S MED OVER 80 BUTIKKER OG ANDRE FASILITETER
- KORT VEI TIL BUSSHOLDEPLASS MED AVGANGER DØGNET RUNDT
- 5 MINUTTER GANGAVSTAND TIL SKOLE/ BARNEHAGE
- STORE PARKMESSIGE FELLESOMRÅDER
- VELDREVET SAMEIE MED GOD ØKONOMI
- GANGAVSTAND TIL STORØYA BADESTRAND
- FINE TUR- OG REKREASJONSMULIGHETER
- HER BOR DU GODT I MODERNE OG IDYLLISKE OMGIVELSER</b>

<b>Leiligheten har følgende romfordeling:</b>
Innbydende entré/hall med stor skyvedørsgarderobe, mellomgang, åpen og hyggelig stue med utgang til romslig terrasseplatting, stilrent og innholdsrikt kjøkken med åpen løsning mot stuen, 3 gode soverom, hvorav hovedsoverom har tilgang til eget bad, bad nr. 2, kontor.

<b>Lagring:</b> Det er gode oppbevaringsmuligheter i en bod plassert i bakkant av garasjen. Denne er på 5 kvm.

<b>Parkering:</b> Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er lagt opp til el-bil lading. Det er for øvrig opparbeidet gjesteplasser på området og på fellesarealene.

<b>Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.</b>

Beliggenhet
Eva Nansens vei og Koksabukta boligsameie er et nyere boligområde like ved det flotte, miljøvennlige kjøpesenteret på Fornebu S. Senteret har over 80 butikker og spisesteder. I nærområdet er det også flere meget gode idrettsanlegg med både innendørs og utendørs tilbud.

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og sentralt boligområde på Fornebu med kort gangavstand til bla. offentlig kommunikasjon og områdets rike utvalg av flotte fasiliteter og servicetilbud. Hundsund Grendesenter ligger også i nærheten, med skole, idrettsplass, barnehage og svømmehall. Få minutters gange til Snarøya tennisklubb og curlinghall. Gangavstand til Fornebu Indoor Golf Center med driving range og golfsimulator m.m. Her bor du like ved sjøen med umiddelbar nærhet til stranden i Koksabukta og inn til Storøyas park og badeområder. Start dagen med et morgenbad eller en tur i kajakken.

Nansenparken på 200 mål er nabo til bebyggelsen. Dette flotte parkanlegget ble nominert til landskapsprisen i 2010, og tilbyr store, grønne områder. Parken har vakker beplanting i kombinasjon med vannførende kanaler, samt utmerkede gang- og sykkelstier. Legg gjerne turen til Storøya eller Sjøflyhavna kro som har eksistert i mer enn 60 år, og ligger kun en kort spasertur unna. Bygget er nå fredet og rehabilitert for å bevare sitt opprinnelige uttrykk. Her finner du et hyggelig og uformelt, maritimt og retrospektivt miljø som tilbyr mat og drikke i sjøkanten.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, og nærmeste holdeplass er Fornebu vest ca. 300 meter fra boligen. Boligen er også ideelt plassert i forhold til Lysaker, et viktig knutepunkt for buss og tog. Med bil tar det ca. 9 min til Sandvika, 12 min til Oslo S, 4 min til Lysaker og 40 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har ellers gangavstand til Storøya barneskole og Hundsund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Fornebubanen er en planlagt T-banestrekning fra Majorstuen til Fornebu senter. Banen skal gi bedre og raskere reisemuligheter til Oslo sentrum.

Les mer om Fornebubanen på https://ruter.no/om-ruter/prosjekter/fornebubanen/

Bebyggelse
Hovedsakelig moderne blokk/leilighetsbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 14312 m²
Fellesområdene er pent og parkmessig opparbeidet med steinbelagte områder, asfalterte gangstier, plenareal, lekeplass, felles sittegrupper og rikelig med boltreplass. Som nærmeste nabo til bebyggelse er Nansenparken.

Leiligheten har en fin og lun terrassedel som er dels overbygget og skjermet med beplantning og spiler. Fra terrassen er det utgang til grøntarealer og videre til Nansenparken.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Læringsverkstedet Fornebu idrettbarnehage ca. 400 m
Storøya barnehage ca. 400 m
Hundsund grendesenter barnehage ca. 500 m
Storøya barneskole ca. 400 m
Hundsund ungdomsskole ca. 500 m
Stabekk videregående skole ca. 4 km
Ullern videregående skole ca. 5,8 km

Offentlig kommunikasjon
Fornebu vest busstasjon ca. 300 m
Lilleaker

Byggemåte
Stort frittliggende boligbygg oppført i 2012. Leiligheten ligger i 1. etasje.
<b>Grunn/fundamenter/yttervegger:</b>
<b>Etasjeskiller:</b>
<b>Vinduer:</b> Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med isolerglass fra byggeåret.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad henvises det til tilstandsrapporten vedlagte salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 101 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 101 kvm

Boder
Kjellerbod på ca 5 kvm.
Kontor/garderoberom kan også benyttes til lagring.
Det er godt med skapplass og garderobeløsninger i leiligheten.

Standard
Moderne, innbydende og tidsriktig leilighet med en fin og arealeffektiv rominndeling. Leiligheten holder en gjennomgående god/ høy standard og det er lagt vekt på en fin flyt og helhet med tanke på farger og materialvalg.

<b>Entré:</b> Stor entré/hall med lyse veggoverflater og parkett på gulvet. Gode oppbevaringsmuligheter i ekstra romslig og dypt garderobeskap.

<b>Stue:</b> Leiligheten har en hyggelig og lys stue med parkett på gulv, lysmalte vegger og store vindusflater. Stuen har flere soner og plass for både sofaløsning og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til en trivelig, lun og koselig terrasse med utsikt mot nærområdet og Nansenparken.

<b>Kjøkken:</b> Stilrent og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Det er åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen er i hvit utførelse med slette fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som kombinert kjøl/ frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonskokeplater.

<b>Bad:</b> Det er til sammen 2 delikate baderom i boligen.

Hovedbadet tilknyttet hovedsoverom er pent flislagt bad og har en god romløsning. Badet inneholder badekar, servantinnredning med tilhørende underskap, overspeil samt vegghengt toalett. Det er opplegg og plass for vaskemaskin.

Bad nr. 2 er holdt i samme stil som hovedbadet og er pent flislagt på gulv og vegger. Badet er utstyrt med dujshjørne, servantinnredning med tilhørende møblement, speil over, samt vegghengt toalett.

<b>Soverom:</b> Det er 3 soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er romslig og luftig med god plass til dobbeltseng, nattbord og det er rikelig med garderobeskap. De to andre soverommene er også  av god størrelse med plass til seng, kommoder eller skrivebord.

Det er i tillegg et lite rom på ca 3 kvm som er innredet og benyttet til kontor. Rommet kan også være en ekstra garderoberom/oppbevaring.

<b>Gulv:</b> Overflater på innvendige gulv er i hovedsak parkett.
<b>Vegger:</b> Overflater på innvendige vegger er slette malte flater. Innvendige overflater er malt i 2019/2020.
<b>Himling:</b> Overflater på innvendige himlinger er malte flater. Nedlektet himling med downlights i entré/gang. Himlinger er stedvis malt i 2019/2020.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på blokkbebyggelsen.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i alle gulv, bortsett fra boden.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 020,- pr.mnd.
Kabel-TV, bredbånd, trappevask, komm. avgifter og renovasjon, forsikring av bygget, forretningsførsel, drift av sameiet, noe vedlikehold m.m.

Felleskostnadene inkluderer: Kabel-TV, bredbånd, trappevask, komm. avgifter og renovasjon, forsikring av bygget, forretningsførsel, drift av sameiet, noe vedlikehold m.m.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for selskap.

Forsikring med polisenummer
Seksjonseier må selv tegne hjem- /innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 720 620,- Som sekundærbolig Kr. 6 194 230,-

Sameie
Sameie: Sameiet Koksabukta, Orgnr: 998894166

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Styregodkjenning er ikke påkrevd.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. For nærmere regler se Husordensregler pkt. 11 Dyrehold.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser
*2009/695264-1/200  Best. om adkomstrett 18.09.2009 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:874  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-41/873
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*2011/104869-2/200  Best. om vann/kloakkledn. 08.02.2011 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE PLAN MILJØ OG KULTUR  
Org.nr: 986275517
Bestemmelse om adkomstrett
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-41/873
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*2011/105725-1/200  Best. om adkomstrett 08.02.2011 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:874  
Overført fra: 3024-41/873
Gjelder denne registerenheten med flere

*2011/552212-1/200  Bestemmelse om vannledn. 13.07.2011 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE VANN OG AVLØP  
Org.nr: 974553619
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-41/873
Gjelder denne registerenheten med flere

*2011/552282-1/200  Erklæring/avtale 13.07.2011 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE VANN OG AVLØP   Bestemmelse om vakumrør med kummer for avfallshåndtering
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Bestemmelse om erstatning i forbindelse med naturskade
Overført fra: 3024-41/873
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*2011/881529-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 27.10.2011 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE VANN OG AVLØP  
Org.nr: 974553619
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-41/873
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*2011/925131-1/200  Erklæring/avtale 09.11.2011 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon.
Overført fra: 3024-41/873
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*2012/457866-1/200  Bestemmelse om parkering 11.06.2012 
Rettighetshaver:OBOS FORNEBU AS  
Org.nr: 982366879
Bestemmelse om bruksrett til 8 parkeringsplasser
Varighet inntil 10 år
Overført fra: 3024-41/873
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp.
Offentlig vei til sameiets private grunn.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Kommuneplaner
Id 2016014 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=2016014)
Navn Kommunedelplan 3 - Fornebu
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 27.03.2019
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/2016014.pdf
Delarealer Delareal 14 786 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Delareal 3 m
KPHensynsonenavn H550_7
KPAngittHensyn Hensyn landskap
Delareal 3 m
Arealbruk Park,Nåværende
Delareal 19 m
KPHensynsonenavn H810_1
KPGjennomføring Krav om felles planlegging

Kommuneplaner under arbeid
Id 2016014 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=2016014)
Navn Kommunedelplan 3 - Fornebu
Status Endelig vedtatt arealplan
Plantype Kommunedelplan

Reguleringsplaner
Id 2009024 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=2009024)
Navn FORNEBU, OMRÅDE 8.9, FELT B1
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.05.2010
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/2009024.pdf
Delarealer Delareal 1 005 m
Formål Lekeplass
Feltnavn L
Delareal 150 m
Formål Parkering
Feltnavn P
Delareal 2 521 m
Formål Uteoppholdsareal
Feltnavn U
Delareal 153 m
Formål Kjøreveg
Delareal 2 508 m
Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Feltnavn B1
Delareal 1 546 m
Formål Gangveg/gangareal/gågate
Delareal 1 990 m
Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Feltnavn B3
Delareal 5 075 m
Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Feltnavn B2

Reguleringsplaner under bakken
Id 2009024 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=2009024)
Navn FORNEBU, OMRÅDE 8.9, FELT B1
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.05.2010
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/2009024.pdf
Delarealer Delareal 8 900 m
Formål Parkeringshus/-anlegg

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

- Fornebubanen er en planlagt T-banestrekning fra Majorstuen til Fornebu senter. Banen skal gi bedre og raskere reisemuligheter til Oslo sentrum. Endestasjon vil være Fornebu Senter som kommer til å ligge i umiddelbar nærhet til eiendommen.
Les mer om Fornebunanen på https://ruter.no/om-ruter/prosjekter/fornebubanen/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
235 000,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

244 020,- (Omkostninger totalt)

9 944 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.70 500)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860)
Look (Kr.3 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.30 000)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 500)
Foto (Kr.4 180)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 810)
Markedspakke 1 (Kr.12 000)
Oppgjørshonorar (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.166 750)
Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0351

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter. Ved
å laste ned salgsoppgaven på nett, samt dokumentmappene benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO
FRA FORRETNINGSFØRER, vil man få tilgang til disse.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eie Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 97 89 32 08 / E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.