Bilde 1 av Frøytunveien 3 DBilde 2 av Frøytunveien 3 D
Digital salgsoppgave
Frøytunveien 3 D

1356 Bekkestua • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Hyggelig 4-roms endeleilighet med god standard fra 2015 - 2 store balkonger og 2 bad - Garasje, heis og gasspeis
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
45
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
85 m²
Bruksareal (BRA)
88 m²
Bruttoareal (BTA)
98 m²
Fellesutgifter
kr 3 464 / Mnd
Prisantydning
kr 8 200 000
Omkostninger
kr 211 670
Fellesgjeld
kr 6 274
Totalpris
kr 8 417 944
Fellesformue
kr 24 072
Byggeår
2015
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
36210052
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
card-default

Caroline Ødegård

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Caroline
Prisantydningkr 8 200 000,-
Fellesgjeldkr 6 274,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 202 650,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 8 417 944
Eiendom
Frøytunveien 3 D, 1356 Bekkestua, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 17 bnr. 33 snr. 45 i Bærum kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 98 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2015

Tomt
Eiet tomt m²

Tomten er fellesareal. Felles tomt for sameiet opparbeidet med blant annet gangstier av betong, område belagt med heller av naturstein, prydbusker, diverse beplantning, sittegrupper, lekeområde og sykkelparkering. Sameiet har installert pen utebelysing.

Prisantydning
8 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 6 274,- pr.pr 31.12.20.
Andel fellesformue: kr. 24 072,- pr.pr 31.12.20.

Totalpris inkl. omkostninger
8 200 000,- (Prisantydning)
6 274,- (Andel av fellesgjeld)

8 206 274,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
202 650,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

211 670,- (Omkostninger totalt)

8 417 944,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene er kr 3464,- pr mnd og inkluderer forretningsførsel, drift, felles bygningsforsikring, oppvarming, kabel TV, parkering, service gasspeis, filter, kommunale avgifter og avsetning til vedlikeholdsfond.

Herav:
Felleskostnader kr 1 775
Filter kr 85
Oppvarming gulv/varmtvann kr 257
Service gasspeis kr 74
Andel Renovasjon kr 308
Avsetning fond kr 366
Parkering kr 150
Kabel-TV kr 449

Eier
Gerd Staxrud

Parkering
Det medfølger parkeringsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg tilrettelagt med infrastruktur for installering av El-bil lader. Heis fra garasje til leilighetsplan.

Beliggenhet
Leiligheten har en attraktiv beliggenhet midt i sentrum av Bekkestua. Her bor man i nærheten av "alt". Varme i fortauene gjør det enkelt å komme seg frem på vinterstid og det er gangavstand til alle fasiliteter. I nærmiljøet ligger skoler, offentlig transport og butikker i de fleste bransjer - kolonial, bakevarer, klær, apotek, helse, treningssentre, legekontor, frisør, interiør, spisesteder - og mere til. Det er også kort vei til søndagsåpen butikk, så her får du alltid tak i det du trenger. Rett ved ligger Bekkestua bibliotek som er et kultursenter med tilbud til alle aldersgrupper. Bekkestua har blitt en levende og varm møteplass for lokalbefolkningen. Dersom du ønsker ytterligere butikk- og servicetilbud er det kort vei til Sandvika, CC-Vest, Fornebu S og Østerås senter.

Det er en rekke barnehager i området og et mangfold av fritidsaktiviteter. Rett ved Nadderud Idrettspark, med blant annet fotball, håndball og svømmehall. Kort vei til Kolsås skisenter og golfbaner på Grini. Kort vei til marka med flotte turmuligheter fra blant annet Øverland. Her går turveier til Sæteren gård og Brunkollen. Flotte stier hit og dit - f.eks. langs Øverlandselva og Engervannet til Sandvika. Også Bærums Verk er kun 10 min unna med bil - her finner man en god blanding av kunst, mat og ulike butikker.

Offentlig kommunikasjon er enkelt! Kun 2 minutters gange fra boligen har du et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss og T-bane. Bussene går til de fleste deler av Bærum og T-banen tar deg til Majorstuen på ca. 20 minutter. Fra Bekkestua bussterminal har du også tilgang på Flybussen med hyppige avganger. Her er du ikke avhengig av bil for å komme seg avgårde. Asker & Bærum Taxi har også egen taxiholdeplass på bussterminalen.
Det er en kort kjøretur til Sandvika som er det administrative sentrum i Bærum kommune med alt av fasiliteter, Sandvika Storsenter og kino. For den interesserte kan Bærum kulturhus tilby et godt program av forestillinger og konserter. Her finner du også den nye flotte Sandvika fjordpark/Kadettangen og Kalvøya.

Tomt
Eiet tomt, m²
Pent opparbeidet fellesarealer med gangveier, sittegrupper og beplantning. Vinterstid er det isfrie gangveier fra leilighetene i sameiet til både Frøytunveien og Bekkestua torg. Det er også adkomst til Bekkestua senter via garasjen.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten inneholder: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, bad/vaskerom, 3 soverom og omkledningsrom.
Utgang til balkong fra stuen på ca. 11 m2, og utgang til balkong fra hovedsoverommet på ca. 8 m2.

Det medfølger en kjellerbod på ca. 5 m2.

En garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg. Fellesrom for sykler.

Det er heis i bygget.

Byggemåte
Stort frittliggende boligbygg oppført i 2015.
Leiligheten ligger i 2. etasje med heisadkomst.

Vinduer og dører:
- Vinduer og balkongdører med ramme og karmer i tre med 2-lags isolerglass fra byggeåret.
- Brann-/lydklassifisert entrédør fra byggeåret.

Balkonger, terrasser ol.:
- Balkong ut fra et soverom på ca. 8 m². Flislagt gulv. Rekkverk i aluminium og glass.
Balkongen er takoverbygd.
- Balkong ut fra stue/kjøkken på ca. 11 m². Flislagt gulv. Rekkverk i aluminium og glass.
Balkongen er takoverbygd.

Piper, plassbygde ildsteder m.v:
- Gasspeis på stuen. Måler på balkongen.

Etasjeskillere:
- Betongelementer som etasjeskiller.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 85 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 88 kvm

Standard
Leiligheten og bygget holder gjennomgående god standard da det er bygget i 2015.

Entré | Velkommen inn!
Lys og innbydende entré/gang som gir et godt førsteinntrykk når man kommer inn i leiligheten. Det er plass til å henge av seg yttertøy i et romslig garderobeskap rett ved inngangsdøren. Entréen er bindeleddet, og tar deg til de fleste rom i leiligheten. Forøvrig er felles inngangsparti romslig og pent flislagt med kunst på vegger. Heis direkte fra garasje opp til leilighetsplan.

Alle gulv i boligen utenom våtrom, er lagt med moderne 1-stavs eikeparkett. Vannbåren gulvvarme, samt elektriske varmekabler på bad, gir leiligheten en lun og god følelse gjennom hele året.

Stue | Et hyggelig oppholdsrom
Boligen byr på en lun og hyggelig stue med parkett på gulvene og malte flater på veggene. Stuen har god plass til naturlig møblement og er enkel å møblere. Lekker gasspeis plassert sentralt i rommet, som bidrar til ekstra hygge og varme. Service på gasspeisen er inkludert i felleskostnadene. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et sosialt og hyggelig oppholdsrom, og det er god plass til en spisestue i naturlig tilknytning til kjøkkenet. Rommet har gode vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys.

Balkong | Østvendt og vestvendt
Fra stuen er det utgang til en herlig, vestvendt balkong på ca. 11 kvm. Balkongen er takoverbygd, har flislagt gulv og rekkverk i aluminium og glass. Her har du god plass til å innrede med en hyggelig sittegruppe, slik at du kan nyte hyggelige middager og sene kvelder på sommerstid. Det er tillatt med gass- og elektrisk grill. Hyggelig utsyn over atriumet. Det er også tilgang til felles takterrasse i A-bygget.

Fra hovedsoverommet er det utgang til en østvendt balkong på ca. 8 kvm. Balkongen er takoverbygd, har flislagt gulv og rekkverk i aluminium og glass. Her er det plass til ønsket utemøblement, som en liten sittegruppe, blomsterkasser eller annet ønsket møblement. Et hyggelig sted å ta morgenkaffen, senere på dagen (14-15 tiden) er det bare å følge sola over til vestvendt terrasse (fram til ca kl 20-21 sommers tid).

Kjøkken | Åpen løsning
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter og benkeplate i tre med nedfelt kum i stål. Enkelte overskap er med glass og det er lys under overskapene. Dekorative fliser på veggen over kjøkkenbenken. Videre er kjøkkenet innredet med integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon fra Miele, komfyr, oppvaskmaskin fra Bosch og kjøl-/fryseskap. Alt medfølger naturligvis. Ventilator med utkast til luftekanal.

Soverom | Tre gode soverom
Leiligheten har i alt 3 soverom, hvorav alle har adkomst fra entréen.
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Godt med lagringsplass i stort garderobeskap, og tilgang til en egen walk-in garderobe/innvendig bod.  Fra soverommet er det videre adkomst til eget en suite bad, samt utgang til en hyggelig balkong. Selger har idag benyttet hovedsoverommet som stue nr 2/gjesterom.
Soverom 2 og 3 har gode løsninger og kan benyttes som barnerom, gjesterom eller kontor. Alle soverommene er innredet med garderobeskap.

Bad | Adkomst fra entré
Flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt klosett, servant og overskap med speil. Det er dusjhjørne med skyvedører i glass, samt veggmontert armatur og garnityr. Badet har adkomst fra entréen, noe som gjør det enkelt å benytte som gjestetoalett.

Bad/vaskerom | En suite bad
Flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er utstyrt med vegghengt klosett, servantinnredning med underskap, overskap med speil, samt dusjhjørne med dører i glass. Veggmontert armatur og garnityr. Dette badet har opplegg og plass til vaskemaskin og tørketommel. Badet har direkte adkomst fra hovedsoverommet.

Overflater:
- Overflater på innvendige gulv er parkett fra byggeåret.
- Overflater på innvendige vegger er malte flater.
- Overflater på innvendige himlinger er malte betongelementer og plater.
Diverse:
- Innvendige rør for vann - og avløp fra byggeåret. Innvendig fordelerskap og vannmåler er plassert i entré/gang.
- Balansert ventilasjon. Aggregatet er plassert i boden.
- Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i boden.

Tilstanden anses å være normal tatt alder i betraktning. Generelt oppført i kjente konstruksjoner med den byggemåten som var
vanlig ved oppføringstidspunktet.

Kommentar vedr. avvik på tilstand ut over normal elde:
- Parkett med betydelig slitasje ved kjøkken.
- Enkelte parkettbord med sprekker.
- Tett sokkel på dusjdører hindrer evt. lekkasjevann utenfor dusjen å lede mot sluket på badet.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 05.10.2015.
Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme. Varmekabler på badene. Noe oppvarmet luft fra ventilasjonen.

Balansert ventilasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnadene er kr 3464,- pr mnd og inkluderer forretningsførsel, drift, felles bygningsforsikring, oppvarming, kabel TV, parkering, service gasspeis, filter, kommunale avgifter og avsetning til fond.

Herav:
Felleskostnader kr 1 775
Filter kr 85
Oppvarming gulv/varmtvann kr 257
Service gasspeis kr 74
Andel Renovasjon kr 308
Avsetning fond kr 366
Parkering kr 150
Kabel-TV kr 449

Faste løpende kostnader
Selger hadde et strømforbruk på 6077 KWh i 2020.

Utover felleskostnader må eier påregne kostnader/avregning for forbruk av gass og vann.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameie har ingen lån pr.d.d.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
KLP Skadeforsikring Polisenummer: 76078009

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 574 178,- Som sekundærbolig Kr. 5 667 042,-

Sameie
Sameiet Bekkestua Syd/Bekkestua Senter er et registrert eierseksjonssameie i Bærum kommune med org.nr. 914 532 736. Sameiet består av 78 seksjoner, hvorav 76 er boligseksjoner, én samleseksjon næring og én alminnelig næringsseksjon som er et parkeringsanlegg.

Enqvist Eiendomsdrift AS er forretningsfører.

Ved grilling kan det benyttes elektrisk- eller gassgrill. Kullgrill er ikke tillatt.

Sameiet benytter seg av en 5 års avtale hele Sameiet har inngått med Viken Fiber.

Sameiet har avtale med Asker & Bærum Vaktmesterkompani når det gjelder vedlikehold, vask og oppfølgning for vanlig drift. Dette inkluderer også snømåking og stell av grøntanlegg.

Styret har i 2019 fortsatt arbeidet med brannvarsling og rutiner ved evakuering for boligdelen. Alt er gjennomgått, oppdatert og ble distribuert i starten på 2020. Nå er også tiltak ved gasslekkasjer inkludert. Sameiet har hatt full gjennomgang og testing av anlegget. Nødlys er kontrollert, og de valgte i 2019 å skifte alle batterier i armaturene. Her er nå en serviceavtale inngått med årlig sjekk av lysene og med batteriskift hvert 4 år.

Sameiet har lagt varmekabler i atriumet.

Sameiet har planer om å beise treverk utvendig ila sommeren 2021. Dette har sameie penger til.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameie.

Hele salgsoppgaven bør grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler m.m.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Gjelder dog ikke reptiler. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Prospekt som blir trykket opp, inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg kan lastes ned via eie.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.

Annet
Følgende medfølger ikke salget:
- Lampe over spisebordet

Følgende vurderes solgt:
- Underskap til fastmontert hylle på stue (mellom kjøkkeninnredning og gasspeis)
- 3 blomsterkasser på vestvendt terrasse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1985/4367-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
08.02.1985
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Konverteringsfeil, korrekt dokumenter 4167
OVERFØRT FRA: 3024-17/33
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1014551-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
22.11.2013
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold
av nettstasjon i bygg.
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1014551-2/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
22.11.2013
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om beplantning.
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1014551-3/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
22.11.2013
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/1097568-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
12.12.2014
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:13
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

I årene fremover skal Bekkestua bygges ut. Det planlegges både private og kommunale prosjekter på tre hovedområder: Bekkestua nord, Nadderud og Bekkestua sentrum øst (med Kleivveien nord, Gamle Ringeriksvei 30 og Bekkestua sør).

Bekkestua Sør skal utvikles til et sentrumsnært boligområde. Her skal 100 rekkehus eller andre småhus, på inntil tre etasjer, bygges, i tillegg til en barnehage, balløkke og gang-/sykkelveier.

Planområdet for Kleivveien Nord legger opp til et bilfritt område med til sammen ca. 230 leiligheter i blokker på 3-5 etasjer med en gjennomsnittlig størrelse på ca. 80 kvm, omtrent likt fordelt på 2, 3 og 4 roms (og større) leiligheter.

Konferer megler for mer informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 200 000,- (Prisantydning)
6 274,- (Andel av fellesgjeld)

8 206 274,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
202 650,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

211 670,- (Omkostninger totalt)

8 417 944,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar kr 2.750,-. Totalt 11 fellesvisninger avholdt, 2 stk inkl (Kr.24 750)
Foto 30 bilder (Kr.4 180)
Løfting av finn annonse 3 ganger (Kr.2 970)
Ukens Bolig, 2 andre uker gitt gratis (Kr.3 250)
Visningshonorar privatvisninger gitt for 50% . Avholdt 12 privatvisninger (Kr.16 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.29 808)
Grunnpakke eierseksjon inkl eierskiftegebyr (Kr.13 677)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 750)
Provisjon (Kr.64 850,19)
Tilrettelegging (Kr.15 500)
Totalt kr. (Kr.201 635,19)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-21-0052

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no

Caroline Ødegård
EIE Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 78 30 29 / E-post: co@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Frøytunveien 3 D
For mer om objektet
Frøytunveien 3 D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: