Bilde 1 av Hamangskogen 86Bilde 2 av Hamangskogen 86
Digital salgsoppgave
Hamangskogen 86

1338 Sandvika • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Hyggelig 3-roms topp og endeleilighet med 2 balkonger og flott utsyn - Garasje - Gangavstand til Sandvika sentrum
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
32
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
80 m²
Bruksareal (BRA)
85 m²
Bruttoareal (BTA)
94 m²
Fellesutgifter
kr 3 428 / Mnd
Prisantydning
kr 4 980 000
Omkostninger
kr 129 640
Totalpris
kr 5 109 640
Fellesformue
kr 22 506
Byggeår
1984
Tomt
Eiet tomt 14299 m²
Oppdragsnummer
36210417
card-default

Caroline Ødegård

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Caroline
Prisantydningkr 4 980 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 120 620,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 5 109 640
Eiendom
Hamangskogen 86, 1338 Sandvika, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 81 bnr. 46 snr. 32 orgnr. 989768018 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 94 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1984

Tomt
Eiet tomt 14299 kvm

Prisantydning
4 980 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 22 506,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
4 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
120 620,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

129 640,- (Omkostninger totalt)

5 109 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 428,- pr. mnd.

Eier
Tore Knutsen Anne Britt Knutsen

Parkering
Leiligheten disponerer egen garasjeplass i lukket garasjeanlegg. Det er montert infrastruktur og muligheter for å etablere lader for elbil. Ellers godt med gjesteparkeringer i åpent garasjeanlegg.

Beliggenhet
Boligen ligger i et grønt og hyggelig sameie rett ved Sandvika. Nærområdet byr på aktiviteter for alle aldre med flotte lekeplasser og fine asfalterte stier. Kort vei fra boligen er det også flere store gressplener med eplehage hvor nabolaget samles. Her er det også satt ut flere innbydende sitteplasser. Sameiet har store, velholdte grøntarealer som er flotte for lek eller for å trekke ned til selskap eller piknik.

Skole for barn i alle aldre er å finne innen kort avstand fra boligen, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Jong skole for 1.-7. trinn med Jongskollen Barnehage rett ved siden av skolen. For øvrig kort vei til både Hamang barnehage og Løxa barnehage - Dønski. For de litt eldre er det kort vei til både Bjørnegård ungdomsskole og Sandvika videregående skole. Sandvika Videregående er moderne skole åpnet i 2006 og tilbyr en rekke linjer inne studiespesialisering, helse- og oppvekstfag og medier og kommunikasjon.

Nærområdet er rikt på aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. For de som er interessert i turgåing er det flotte turmuligheter med gode stier i nærliggende Tanumskogen og Vestmarka, samt i området rundt Emma Hjorth. For de som ønsker byliv ligger Sandvika med et av Nordens største kjøpesentre rett ved boligen. Her finnes det meste av butikker og tjenester, samt restauranter og cafeer, både på senteret og i byen. Andre fasiliteter i Sandvika er blant annet ODEON Kino, Bærum Bibliotek, Vinmonopolet, og fantastiske kadettangen med stupetårn, badestrand og flotte turmuligheter på Kalvøya. Bærum Roklubb på Kalvøya tilbyr kurs for alle aldersklasser og det er flere flotte steder og øyer som kan nåes med kajakk eller båt. Kolsås Alpinanlegg er det største alpinanlegget i Bærum og tilbyr flotte bakker, samt alpinkurs. De som er mer interessert i langrenn kan finne flere gode og snøsikre skiløyper i Vestmarka, kun en kort biltur unna.

Det er et godt offentlig kommunikasjonstilbud i kort avstand fra boligen. Fra Hamang allé busstopp går direktebuss til Sandvika med avganger hvert 10. minutt. Sandvika er et trafikalt knutepunkt og har både togstasjon og bussterminal med avganger hele døgnet.

Bebyggelse
Området består primært av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 14299 kvm
Pent og parkmessig opparbeidet med flotte, gamle trær, frukthave med flere forskjellige trær, busker og gressplener. Det er asfalterte adkomstveier mellom blokkene. Det er satt ut sittegrupper og det er grøntarealer med lekeapparater m.m. Gangveien foran blokken er avstengt med bom, men det er mulig å kjøre frem til bebyggelsens inngangsparti ved behov.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Byggemåte
Stort frittliggende boligbygg oppført i 1984. Leiligheten ligger i 3. etasje.
Oppført i bærende konstruksjoner i betong. Flatt antatt membrantekket tak.

Vinduer og dører: Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med isolerglass fra byggeåret.

Ytterdører og porter: Brann-/lydklassifisert entrédør fra byggeåret.

Balkonger, terrasser ol: Terrasse ut fra stuen på ca. 12 m². Terrassen er takoverbygd. Blomsterkasse i betong.
Balkong ut fra kjøkken på ca. 9 m². Rekkverk i trevirke. Balkongen er takoverbygd.

Frittbærende dekker: Betongdekke som etasjeskiller.

Primærrom
Primærrom: 80 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 85 kvm

Boder
Det medfølger en bod på terrassen på ca. 2,5 kvm.
Et skap i kjeller.
To innvendige boder.

Standard
Dette er en lys og romslig 3-roms topp- og endeleilighet med en gjennomgående og svært funksjonell planløsning. Leiligheten fremstår som normalt godt vedlikeholdt, alder tatt i betraktning.

Entre/gang:
Lys entré/gang med plass til å henge av seg yttertøy og sette av seg sko. Det er satt inn et praktisk garderobeskap med speil. Entréen har flislagt gulv og malte flater på veggene. Det er calling ned til hovedinngangen.

Stue: Lys og hyggelig stue med god plass sofaseksjon med tilhørende stuebord, reoler og øvrig stuemøblement. Fra stuen er det videre adkomst til en herlig balkong, og de store vindusflatene bidrar til rikelig med naturlig lysinnslipp.

Kjøkken: Innholdsrikt kjøkken med mye oppbevaringsplass i under- og overskap, hvor sistnevnte også har belysning under. I den ene enden av kjøkkenet er det er god plass til et større spisebord hvor venner og familie kan inviteres til hyggelige sammenkomster, her er det også videre adkomst til en hyggelig balkong hvor morgenkaffen kan nytes. Selve kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og benkeplaten er i tre med nedfelt kum i stål. Over kjøkkenbenken er det flislagt, noe som også bidrar enklere rengjøring av stekeos og vannsprut. Det er opplegg for vaskemaskin.

Balkong: Fra stuen er det utgang til en herlig og takoverbygd balkong på ca. 12 kvm. Balkongen byr på gode solforhold og flott utsikt over området. Det er videre adkomst til en praktisk bod. Balkongen oppleves som skjermet og privat uten innsyn og kan innredes med ønsker utemøblement.

Fra kjøkkenet er det utgang til en hyggelig balkong på ca. 9 kvm. Balkongen er takoverbygd og det er plass til et hyggelig kafésett.

Soverom: Leiligheten har i alt to soverom hvorav begge er av god størrelse. Hovedsoverommet har godt med oppbevaringsplass i et romslig garderobeskap. Fra hovedsoverommet er det også videre adkomst til badet.  Øvrig soverom har også plass til seng, nattbord, skrivebord og annet soveromsmøblement.

Bad/vaskerom: Romslig og flislagt bad fra byggeåret. Rommet er innredet med gulvstående klosett, servantinnredning med underskap, overskap og dusjkabinett. I tillegg har badet en praktisk benkeplate og benkeskap. Det er opplegg for vaskemaskin.
Badet ble i 2021 påkostet med nye fliser på veggene.
 
Separat toalett innredet med toalett, enkel servant med underskap, speil med belysning og høyskap med speil.

Overflater:
- Overflater på innvendige gulv er laminat, parkett og fliser.
- Overflater på innvendige vegger er malte flater og panel. Wc med fliser.
- Overflater på innvendige himlinger er malte flater.

Diverse:
- Skrusikringer. Sikringsskapet er plassert i felles oppgang.
- Mekanisk ventilasjon. Tilluft via spalte i vinduer/ventiler i yttervegg.
- Innvendige rør for vann - og avløp fra byggeåret.
-Innvendig stoppekran er plassert på wc.
-Felles varmtvannsbereder. Byttet for ca. 3 år siden.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 01.08.1984.

Plan- og bygningsloven (pbl) ble gjort gjeldende for sentrale deler av kommunen ved kgl. resolusjon av 15. november 1912, og for hele kommunen først fra 25. januar 1951. Det innebærer at for store deler av kommunen var det ikke søknadsplikt frem til 1951. Dette er grunnen til at mange eldre bygninger ikke har midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Dersom det er gitt midlertidig brukstillatelse vil ikke manglende ferdigattest bety at det er ulovlig å bruke bygningen. Det betyr derimot at bygningen ikke er formelt fullt ut ferdigstilt.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Totale fellesutgifter: Kr 3 428,- pr. mnd.
Herav:
Grunnkostnad kr 3 428,-

I tillegg tilkommer kr. 720,- i året for bod i kjeller.

Faste løpende kostnader
I tillegg til løpende felleskostnader, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc.

Selger har hatt et strømforbruk som tilsvarer ca. 9 000 kwh pr. år. Forbruket er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne forsikringer.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, internett og kabel-tv utover grunnpakken osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån pr. 12.10.21

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81451927

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 226 854,- Som sekundærbolig Kr. 4 416 674,-

Sameie
Sameie: Hamangbakken Boligsameie, Orgnr: 989768018

Vedlikehold 2020:
- Skifte gjerde v/lekeplass mellom blokk 2 og 3
- Skifte rekkverk v/nr 80 ned til veien til garasjene
- Skifte 4 ståldører til kjeller i blokk 1 og 2
- Nye blikkplater utvendig langs alle tak på alle 3 blokker
- Nytt tak og takrenner på alle 3 søppelboder
- Malt skillevegger ved alle inngangspartier
- Beskjæring av stor lønn v/lekeplass samt fjerning av trær bak søppelbod v/blokk nr. 3 mot idrettsplass.

Planlagt vedlikehold i 2021:
- Ny trappenedgang til garasjer mellom blokk 1 og
- Opparbeidelse av uteområder mellom blokk 2 og3 utenfor 90
- Reparasjon av "burene" i garasjen under blokk1
- Nye utelamper på kortveggene på alle blokkene
- Nytt lys i garasjene
- Rydde / felle trær opp bakken v/innkjøring til garasjen

Planlagte vedlikeholdsoppgaver de neste 2-3 år:
- Nye låser på alle dører - Utført mai 2021
- Nytt lys i kjellerganger, boder og garasjeanlegg - arbeid pågår nå og ventes avsluttet i slutten av mai.
- Utbedring av gangvei og trapp mellom blokk 1 og 2 ned til garasjeanlegg
- Utskifting av vinduer og balkongdører i alle leiligheter
- Overflatebehandling av alle hvite murflater og balkongkasser.

Forbehold om andre saker som kan dukke opp.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameiet.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Hold av husdyr er tillatt i boligsameiet, dog etter gjeldende bestemmelser i husordensreglene.

Diverse
- Frittstående hvitevarer medfølger ikke salget.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.

- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

*1983/197-3/100 Best. Om garasje/parkering
Tinglyst 04.01.1983
Sameierne har ikke innløsnings- eller oppløsningsrett.
Bestemmelse om fellesutgifter.
Gjelder denne registerenheten med flere

*1984/7668-2/100 Pantsettelseserklæring
Tinglyst 13.03.1984
BELØP: NOK 5.000
PANTHAVER:Sameiet
Lnr: 1008972
ANF. PRIOR. ETTER OBL. TIL HUSBANKEN
OG ETTER 90% AV LÅNETAKST
UTEN OPPTRINNSRETT
Gjelder denne registerenheten med flere

*1992/10552-2/100 Urådighet
Tinglyst 21.04.1992
Overdragelse skal godkjennes av styret
Gjelder denne registerenheten med flere

*1992/10552-3/100 Pantsettelseserklæring
Tinglyst 21.04.1992
BELØP: NOK 15.000
PANTHAVER:Sameiet
Lnr: 1012508
MED OPPTRINNSRETT
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
Offentlig vei til sameiets grunn.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Id 201601 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/5056771_201601.pdf
Delarealer Delareal 14 300 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Id 1979022 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=1979022)
Navn HAMANG
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 10.10.1984
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/1979022.pdf
Delarealer Delareal 14 300 m
Formål Blokkbebyggelse

Franzefoss gjennomgår i dag en større utvikling/utbygging. Området er avsatt til ny boligbebyggelse, veiareal, grønnstruktur og noe eksisterende næringsbebyggelse. Planområdet er avgrenset av Bærumsveien mot nord, Sandvikselva mot vest, den bratte skjæringen mot Dønski mot øst og Hamang mot sør. I sør er elva og Franzefossveien tatt med ned til brua i Bjørnegårdsvingen.

I Den forbindelse skal blant annet Hamang transformatorstasjonen flyttes. Den nye transformatorstasjonen skal bygges på andre siden av Ringeriksveien av der dagens stasjon ligger. Den nye stasjonen blir liggende over Bjørnegårdtunnelen som er en del av nye E16 som Statens Vegvesen er i gang med å bygge. Nye Hamang transformatorstasjon er planlagt ferdig tidligst i 2023/2024. Året etter ferdigstillelse vil eksisterende stasjon bli fjernet, og dagens 45 kV-linjer mot Berger kan rives.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
120 620,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

129 640,- (Omkostninger totalt)

5 109 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke borettslag (Kr.13 895)

Tilrettelegging (Kr.15 900)

Markedspakke 1 (Kr.15 500)

Meglerprovisjon 0,8%

Oppgjørshonorar (Kr.7 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-21-0417

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Ole Herman Grongstad

Saksbehandlere
Caroline Ødegård
EIE Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 78 30 29 / E-post: co@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hamangskogen 86
For mer om objektet
Hamangskogen 86

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: