Bilde 1 av Kalderaveien 10 DBilde 2 av Kalderaveien 10 D
Digital salgsoppgave
Kalderaveien 10 D

1359 Eiksmarka • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stilren, oppusset 4-r rekkehusleil - Svært usjenert utsikt mot grøntområder - Sol fra tidlig til sent - Garasje
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
387
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
92 m²
Bruttoareal (BTA)
103 m²
Fellesutgifter
kr 3 047 / Mnd
Prisantydning
kr 8 900 000
Omkostninger
kr 231 520
Totalpris
kr 9 131 520
Fellesformue
kr 13 982
Byggeår
2002
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
36210433
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Prisantydningkr 8 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 222 500,-
  
Totalpris kr 9 131 520
Eiendom
Kalderaveien 10 D, 1359 Eiksmarka, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 30 bnr. 21 snr. 387 orgnr. 984953267 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 103 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2002

Tomt
Eiet tomt kvm

Prisantydning
8 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Stian Bagroen
Takstdato: 26.11.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 23.11.21
Andel fellesformue: kr. 13 982,- pr. 23.11.21

Totalpris inkl. omkostninger
8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 500,- (Dokumentavgift)

231 520,- (Omkostninger totalt)

9 131 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene er kr 3047,- pr mnd og inkluderer bredbånd/kabel-TV via Viken Fiber/Altibox, trappevask, vaktmestertjenester, a-konto gass, vedlikehold, felles forsikring og kommunale avgifter.

Herav:
Felleskostnader per mnd: kr 2 117
A-konto til gass: kr 200
Andel innbrudds-/vannalarm: kr 171
Andel peisservice: kr 60
Andel TV/Internett: kr 499

Eier
Bas Properties AS v. Andreas Arnhoff

Parkering
Det medfølger en garasjeplass med mulighet for elbil lader. Kostnader til etablering av ladepunkt, tilkobling til CLU, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

Sameiet disponerer et antall parkeringsplasser, både i Basaltveien og på Grendehustomta, som leies ut etter behov, eventuelt med ventelister. Beboere som ønsker ekstra parkeringsplass kan kontakte styret, styret@fossumterrasse.no eller følge med på sameiets hjemmesider for privat utleie.

Svært godt med gjesteparkeringsplasser.

Beliggenhet
Boligen ligger i solrike og landlige omgivelser på Eiksmarka. Griniveien ligger kort unna og tar en kjapt til Røa, Haslum eller Sandvika.

Nærområdet er rikt på aktiviteter på alle kompetansetrinn. Toppgolf ligger en kort kjøretur unna og tilbyr Norges største treningssenter for golfere. Nye Eiksmarka Senter åpnet i slutten av 2018 og tilbyr et bredt utvalg butikker, caféer og restauranter som blant annet Apotek 1, Fardal Bakeri og Konditori, Kiwi og Petite Frisørene. Eiksmarka Helsestasjon ligger også her. Østerås Senter er heller ikke langt unna - Her finner man butikker og helsetjenester, blant annet Vinmonopolet, legekontor, renseri og dagligvarebutikk, og mye mer. .

For de som vil ut i skog og mark er tilbudet svært bredt. Kolsås Alpinanlegg er det største alpinanlegget i Bærum og tilbyr flotte bakker, samt alpinkurs. For de som er mer interessert i langrenn er det flotte preparerte skiløyper på Muren og Brunkollen. På sommeren byr marka på flotte turmuligheter til for eksempel Østernvann eller Bogstad.

Skole for barn i alle aldre er å finne innen 4 km fra døra, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Eiksmarka skole for 1.-7. trinn og Østerås skole for 8.-10. Trinn. Den mest nærliggende videregående skolen er Eikeli videregående. Her tilbys det både studiespesialiserende linjer og flere spennende og yrkesorienterte valglinjer som Businessklassen, Internasjonalisering og Samfunnsfag.

Det er også et godt kollektivtransporttilbud i kort avstand fra boligen. Busslinje 230 går fra Ankerveien busstopp, knapt 3 minutters gange fra boligen. For raskest vei til busstoppet benyttes inngangspartiet i 5. etasje. Bussen går også innom T-banen slik at man enkelt kan bytte til denne om ønsket.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Pent opparbeidet felles tomt med gressplen, busker og trær og asfalterte/gruslagt adkomstveier. Fossum terrasse er omkranset av store grøntområder, fotball-løkker, lekeplasser, interne gangveier og turstier. Fellesområdene er hovedsaklig bilfrie, så her er det trygt og hyggelig for store og små.

Fellesarealene blir jevnlig vedlikeholdt og oppgradert av innleide vaktmester og gartnertjenester.

Inneholder
Leiligheten ligger i 2.etasje/toppetasjen og inneholder: Entre/gang, omkledningsrom, bad, bad/vaskerom, 3 soverom, kjøkken og stue.

Det er utgang til terrasse på ca. 15 m2.

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg med heis til bakkeplan. Mulighet for å installere elbillader.
Det disponeres også en kjellerbod ved garasjeplassen.

Byggemåte
Selveierleilighet i småhus oppført i 2002. Leiligheten ligger i 2. etasje.
Grunn og fundamenter:
- Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeåret.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader:
- Bindingsverk i tre med utvendig kledning, samt forblending med teglstein. Forutsetter forskriftsmessig utførelse fra byggeåret.

Vinduer og dører:
- Vinduer og skyvedør med ramme og karmer i tre med 2-lags isolerglass fra 2001/2002. Det bemerkes at ikke absolutt alle vinduer er fullstendig funksjonstestet.
- Entredør med glass fra byggeåret.
Takkonstruksjon:
- Flat takkonstruksjon, antatt tekket med papp/membran. Forutsetter forskriftsmessig utførelse fra byggeåret.

Balkonger, terrasser ol.:
- Veranda ut fra stue/kjøkken på ca. 15 m2. Støpt dekke belagt med fliser. Blomsterkasse i betong. Elektrisk markise. Fliser fra 2021.

Piper og ildsteder:
- Gasspeis i stuen.

Etasjeskillere:
- Støpt dekke som etasjeskiller. Antatt oppforet gulvkonstruksjon i leiligheten.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 92 kvm

Standard
Velkommen til en svært lekker og innbydende 4-roms rekkehusleilighet i 2. etasje (toppetasje) på populære Fossum Terrasse. Boligen ligger på enden og byr dermed på meget gode lysforhold fra tre sider.  Leiligheten ligger i en av de fremste rekkene, i en av de hyggelige firemannsboligene.

Leiligheten ble pusset opp i 2021 og fremstår som meget gjennomført og innbydende med moderne farge- og materialvalg. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et lyst og sosialt oppholdsrom. Videre finner du tre gode soverom med nye, plassbygde garderobeløsninger. Boligen byr også på to flotte baderom, hvorav det ene fungerer som et kombinert baderom/vaskerom. Fra stuen er det utgang via stor skyvedør til den herlige, vestvendte terrassen. Uteplassen ligger usjenert til i fremste rekke med naturskjønt utsyn og byr på meget gode solforhold.

Det medfølger en garasjeplass med mulighet for å etablere elbil lader. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til bakkeplan.

Entrè | Velkommen inn!
Leiligheten ligger meget fint til i toppetasjen i en firemannsbolig over 2 plan. Boligen ligger i første rekke og oppleves dermed som privat og usjenert uten innsyn. Allerede i entrè får du et godt førsteinntrykk av denne nyoppussede leiligheten. Gjennomgående for boligen er enstavs parkett og moderne farger, samt praktiske, tilpassede løsninger. I tilknytning til entrè har du direkte adkomst til et flott garderoberom med mye skapplass for yttertøy og annet. Fra entrè og videre inn i gangen har du enkel adkomst til de resterende rommene i boligen.

Stue | Sosialt og lyst oppholdsrom
Boligen byr på en meget lys og hyggelig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Den åpne løsningen gjør rommet til et svært sosialt og innbydende oppholdsrom. Her kan du innrede med både sofagruppe, stort spisebord og annet tilhørende møblement. Sentralt i rommet er det også en hyggelig gasspeis som kan nytes både fra sofaen og fra spisebordet. Leiligheten har pen, enstavs parkett i samtlige rom og er malt i lyse, tidløse farger i 2021. Oppholdsrommet har en stor terrassedør mot vest som strekker seg fra gulv til tak. Her har du usjenert utsyn mot grøntområdet og således ingen innsyn. På sommerstid kan du åpne opp døren slik at uteplassen oppleves som en forlengelse av stuen.

Terrasse | Vestvendt og usjenert
Fra stuen er det utgang via en stor skyvedør til den herlige terrassen som er på ca. 15 m2. Uteplassen vender mot vest og byr dermed på meget gode solforhold. Ettersom boligen ligger i første rekke oppleves både leiligheten og uteplassen som svært  usjenert og skjermet med flott utsyn mot naturskjønne omgivelser. I forbindelse med oppussingen ble det lagt nye fliser på terrassen og det er markise dersom du ønsker å skygge for solen på de varmeste dagene. Dette er et fantastisk sted å tilbringe fine sommerkvelder. Her kan du innrede med lounge, spisebord eller solsenger.

Kjøkken | Meget innholdsrikt
Boligen har en lekker og innholdsrik kjøkkeninnredning fra 2021 levert av HTH. Innredningen har grå, glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt kum i stål. Kjøkkenet har godt med både skap- og benkeplass, og det er også bygget en koselig sittebenke med skuffer under for maksimal utnyttelse av innredningen. Det er dekorative speil på veggen over deler av kjøkkenbenken som gir et meget fint uttrykk. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøkeskap og frysedel, platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. Det er ventilator over platetoppen, samt waterguard montert under kummen.

Soverom | Tre romslige rom
I boligen finner du også tre fine soverom, hvorav alle har nye, plassbygde garderobeløsninger. Alle soverommene er malt i moderne farger og har enstavs parkett fra 2021. Hovedsoverommet er romslig med gode plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. De to andre rommene har også fin størrelse og passer utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor.

Bad | To lekre baderom
Leiligheten inneholder to fine bad overflate oppusset i 2021. Begge badene ble påkostet med nye, store fliser i en lekker beigefarge på både gulv og vegger. Baderommene har også downlights i himling og det er varmekabler i gulvet.

Det største badet fungerer som et kombinert baderom/vaskerom og er utstyrt med servantinnredning med grå underskap, samt overskap med speil. Her er det også vegghengt toalett, samt et deilig badekar med dusj for ekstra velvære. Alt inventar nytt i 2021. Det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel over hverandre i praktisk nisje på badet.

Det andre badet er innredet med servantinnredning med hvite underskap og overskap med speil. Det er også vegghengt toalett, samt dusjhjørne med stor regndusj + hånddusj og innfellbare dører i glass. Også alt dette nytt i 2021. 

Overflater:
- Overflater på innvendige gulv er enstavs parkett fra 2021.
- Overflater på innvendige vegger er malte flater fra 2021.
- Overflater på innvendige himlinger er malt betong. Nedlektet himling på bad og bad/vaskerom. Himlinger er malt i 2021.

Diverse:
- Innvendige rør for vann - og avløp fra hovedsakelig byggeåret Fordelerskap for rør i rør på bad/vaskerom.
- Røykvarsler montert. Brannslukningsapparat i leiligheten.
- Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i omkledningsrom.
- Tilluft via spalte i vinduer og ventil i yttervegg. Mekanisk avtrekk fra våtrom. Ventilator med antatt utkast igjennom felles luftekanal.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Elektrisk oppvarmet leilighet. Gasspeis i stuen.
Varmekabler på bad og bad/vaskerom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnadene er kr 3047,- pr mnd og inkluderer bredbånd/kabel-TV via Viken Fiber/Altibox, trappevask, vaktmestertjenester, a-konto gass, vedlikehold, felles forsikring og kommunale avgifter.

Herav:
Felleskostnader per mnd: kr 2 117
A-konto til gass: kr 200
Andel innbrudds-/vannalarm: kr 171
Andel peisservice: kr 60
Andel TV/Internett: kr 499

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If skadeforsikring Polisenummer: SP1889031.2.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 519 148,- Som sekundærbolig Kr. 5 468 931,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Fossum Terrasse, Orgnr: 984953267.

Boligsameiet Fossum Terrasse består av 403 seksjoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 984953267, og ligger i Bærum kommune. Boalliansen er forretningsfører.

Sameiet har avtale om vaktmestertjenester, gartnerarbeider og vintervedlikehold med Grønt & Hvitt Eiendomsservice AS.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner.

Styret følger en etablert plan for større og mindre vedlikehold og rehabilitering på alle bygningsmessige områder som blant annet maling, gass, utvendige tak, fettspyling samt utvendige gartnerarbeider.
Foretatt påkostninger de senere år:
- I 2021 ble det installeres nytt lås- og porttelefonsystem i alle blokkene.
- Garasjeanlegget frem til og med B41 ble vasket ned og malt sommeren 2021.
- Det ble i oktober 2020 gjennomført en omfattende fettspyling og rensing av alle avløpsrør i
alle leilighetene.
- Sameiet gjennomførte i 2016 et omfattende prosjekt med utskifting av belysning i alle fellesarealer til sensorstyrt LED. Det sto klart tidlig i 2017, med en totalpris ca 4 millioner.
- Sameiet gjennomførte deretter et omfattende arbeid med nedgraving av 35 utvendige containere for kildesortering av husholdningsavfall. Det sto klart i januar 2018, også med en totalpris på ca 4 millioner.

Blant andre saker som styret har arbeidet med de siste årene kan følgende nevnes:
- Betongkonstruksjoner i garasjeplan i Basaltveien og beskyttende tiltak
- Branntetting i tavlerom
- Budsjett og driftsregnskap
- Fjordkraft som ny strømleverandør
- GSM nødvarsling fra heisene
- Kapitalplasseringer
- Kommunal støtte til el-bil prosjekt
- Ladestasjoner og effektstyring for el-biler
- Langsiktig vedlikeholdsplan
- LED belysning med sensor i heisene
- Peisservice
- Rensing av ventilasjonskanaler
- Vannlekkasjer
- Vedlikehold av lekeplassene
- Viken Fiber
- Utbygging Fossum Bruk
- Utvendig belysning
- Utvendig maling

I året som er gått er det utført både lovpålagte og ikke lovpålagte kontroller på disse risikoområdene i sameiet.
- Årlig takkontroll
- Service og vedlikehold av heiser
- Thermofotografering i tavlerom
- Service brannvarslingsanlegg
- Egenkontroll brannsikkerhet og brannvern
- Kontroll og utbedring av røyk luker i trapperom
- Vernerunde
- Årlig kontroll av lekeplass

Sameiets gamle søppelrom er bygget om til 14 boder for bruk og utlån til sameierne.
- 3 Sykkelboder i Basaltveien 35, 45, 49
- 2 treningsrom med apparater i Basaltveien 43, 51
- 1 Sykkelbod Kalderaveien 15
- 1 Bibliotek i Basaltveien 39
- 1 Skismørebod i Basaltveien 53
- 1 Hobbyrom i Kalderaveien 13
- 1 Møterom for inntil 6 personer i Basaltveien 31
- 3 Boder for korttids utlån i Basaltveien 33, 41, 47
- 1 Bod for korttids utlån i Kalderaveien 9

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameie.

Hele salgsoppgaven bør grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler m.m.

Styregodkjenning
Det er ikke krav om styregodkjenning i sameiet.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade, ulempe eller sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen. Det er båndtvang for hund og katt på eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2006/400260-1/200  Best. om adkomstrett  
 25.08.2006 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:25  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:26  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:27  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:28  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:29  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:30  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:31  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:32  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:33  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:34  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:35  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:36  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:30 Bnr:37  
Bestemmelse om benyttelse
Gjelder lekeplass, ballslette og gangveisystemet
Gjelder denne registerenheten med flere


Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 500,- (Dokumentavgift)

231 520,- (Omkostninger totalt)

9 131 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.7 750)
Visningshonorar 2.750,-. Totalt 6 stk, 2 stk inkl + lle privatvisninger gratis (Kr.11 000)
Provisjon (Kr.71 200)
Foto dag og kveld (Kr.5 480)
Løfting av Finn 07.01 (Kr.990)
Ukens Bolig - betalt for 1, spandert 1 (Kr.3 125)
Grunnpakke eierseksjon inkl eierskiftegebyr (Kr.10 677)
Markedspakke 1 (Kr.15 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Overtagelse (Kr.2 750)
Totalt kr. (Kr.133 972)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.
Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-21-0433

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kalderaveien 10 D
For mer om objektet
Kalderaveien 10 D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: