Bilde 1 av Kinoveien 9CBilde 2 av Kinoveien 9C
Digital salgsoppgave
Kinoveien 9C

1337 Sandvika • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

STOR 4-ROMS TOPPLEILIGHET PÅ 104 KVM MED FANTASTISK UTSIKTSBALKONG, KVELDSSOL, PEIS, GARASJE OG HEIS - 2 BAD - MÅ SEES!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
77
Antall soverom
3 soverom
Etasje
7
Primærrom (P-ROM)
104 m²
Bruksareal (BRA)
107 m²
Bruttoareal (BTA)
115 m²
Fellesutgifter
kr 4 116 / Mnd
Prisantydning
kr 10 750 000
Omkostninger
kr 291 520
Totalpris
kr 11 041 520
Byggeår
2008
Tomt
Fellestomt 4905 m²
Oppdragsnummer
36200414
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marketa
Prisantydningkr 10 750 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 282 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 11 041 520
Eiendom
Kinoveien 9C, 1337 Sandvika, Etasje: 7

Matrikkel
Gnr. 7 bnr. 39 snr. 77 orgnr. 993034126 i Bærum kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2008

Tomt
Fellestomt 4905 m²

Prisantydning
10 750 000

Totalpris inkl. omkostninger
10 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
282 500,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

291 520,- (Omkostninger totalt)

11 041 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 116,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnaddene inkluderer oppvarming, varmtvann, vaktmestertjeneste, rengjøring av trapp/fellesarealer, parkering, kabel-tv, bredband, forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, m.m.

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnadene.

Eier
Jan- Ivar Oppøyen Alf Oppøyen Frank Oppøyen

Beskrivelse
<b>Velkommen til Kinoveien 9C, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika. </b>

Sjelden anledning byr seg i Sandvika!

Stor, innbydende og delikat 4-roms toppleilighet i 7.etasje beliggende i hjertet av Sandvika med alle fasiliteter som shopping med Sandvika Storsenter og sine 197 butikker, kafeer, restauranter, kino, kulturhus, Sandvika tog og bussterminal, kommunegården og turområder rett utenfor! Kort vei til Sandvika Fjordpark/ Kadettangen, med både badestrand, park og aktivitetsanlegg. Ny Elvepromenade er et flott utgangspunkt for en kort tur på ellers travle hverdager. Leiligheten har adkomst med heis - både fra garasjeplan og hovedinngang.

Leiligheten har en god planløsning som blant annet inneholder en flott og godt belyst stue med utgang til en fantastisk balkong på ca. 11 kvm med kveldssol og nydelig utsikt, 3 gode soverom, 2 baderom hvorav ett er tilhørende hovedsoverommet, svært praktisk og velutstyrt, kjøkken m.m.
Det medfølger en bred garasjeplass til leiligheten.

Leiligheten er perfekt for deg som vil bo sentralt og ønsker alt utenfor døren.

<b>KORT OM BOLIGEN:

- SJELDEN ANLEDNING I VICTORIAGÅRDEN I SANDVIKA SENTRUM
- GJENNOMGÅENDE OG STOR 4-ROMS TOPPLEILIGHET (7. ETG)
- EASY LIVING
- MIDT I HJERTET AV SANDVIKA SENTRUM
- HØYT OG LUFTIG BELIGGENDE
- FANTASTISK UTSIKTSBALKONG PÅ CA. 11 KVM
- GOD OG AREALEFFEKTIV PLANLØSNING
- GJENNOMGÅENDE GOD STANDARD
- STOR, LYS STUE MED MYE VEGGPLASS
- 3 SOVEROM (2 STUER OG 2 SOVEROM)
- 2 BAD/WC
- GASSPEIS I STUEN
- INGEN GJENBOERE
- HEIS FRA GARASJEPLAN OPP TIL LEILIGHETEN
- UTTAK TIL GASSGRILL PÅ TERRASSEN
- BALANSERT VENTILASJON
- BRED GARASJEPLASS
- UMIDDELBAR NÆRHET TIL ALT
- GODE LAGRINGSMULIGHETER
- NY ELVEPROMENADE OG SANDVIKA FJORDPARK KORT GANGAVSTAND UNNA
- KORT VEI TIL SANDVIKA STORSENTER
- UMIDDELBAR NÆRHET TIL SANDVIKA TOG OG BUSSTERMINAL
- VELDREVET OG SOLID SAMEIE</b>

<b>Flott toppleilighet i 7. etg. med en gjennomgående og god planløsning som inneholder følgende rom: </b> Entré/hall, mellomgang, lys og romslig stue og spisestue med utgang til en luftig og solrik utsiktsbalkong på ca. 11 kvm, kjøkken, 3 gode soverom (ett av soverommene er i dag innredet som TV-stue/bibliotek), 2 baderom hvorav ett er tilknyttet hovedsoverommet, praktisk kott.

<b>Lagring:</b> Det er rikelig med lagringsmuligheter i et kott plassert i leiligheten, samt en bod i kjeller. Disse er på hhv. 3 og 5 kvm.

<b>Parkering:</b> Det medfølger en bred parkeringsplass i felles garasjeanlegg under bebyggelsen. Det er heis fra garasjeanlegget opp til leilighetene.

<b>Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.</b>

Beliggenhet
Leiligheten ligger midt i sentrum av den nye delen i Sandvika, rett ved elvekanten og Sandvika Storsenter. Sandvika kan tilby et rikt utvalg av shopping, flere spennende spisesteder og et variert byliv. Kort gange til Sandvika kino med flere saler og i tillegg ligger Bærum kulturhus i samme gaten med et variert kulturtilbud for alle. Videre er det 1 minutts gange til den populære konsertscenen Musikkflekken. Flere dagligvarebutikker ligger rett ved leiligheten, bla. Spar, Rema og Kiwi samt stor Menybutikk på Sandvika Storsenter. Sandvika tilbyr videre et rikt utvalg av butikker og forretninger og rett utenfor inngangsdøren ligger Sandvika Storsenter, ett av Norges største kjøpesentre med flere butikker og spisesteder. Sandvika er også et knutepunkt når det gjelder offentlig kommunikasjon. Fra leiligheten er det noen få minutters gange til Sandvika stasjon hvor også flytoget stopper. Her finner du også bussterminal med avganger til Oslo og alle steder i Bærum.

Det er også kort gangavstand til nye Kadettangenn og Kalvøya med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter, og nå med den nye elvepromenaden i Sandvika by har området fått et løft som tar Sandvika inn i en ny epoke som den moderne hvite byen.

Bebyggelse
Blokkbebyggelse med heis. Bebyggelsen består av bolig, næring.

Tomt
Fellestomt, 4905 m²
Fellestomt som er meget pent opparbeidet og beplantet med felles uteareal. Bygget har asfaltert adkomstvei. Bebyggelsen er utført som en atriumløsning / tunløsning med fellesarealer mellom noen bygg. Det er satt ut noen sittegrupper. Området er inngjerdet og privat kun for beboerne her i Victoriagården.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Sandvika sentrum er et knutepunkt med mange tog- og bussavganger til Oslo og retning Drammen. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Sandvika tog og bussterminal.

Byggemåte
<b>Grunn/fundamenter/yttervegger:</b> Betong fundamenter. Betong og bindingsverk vegger, for blendet med teglstein og noe plater.
<b>Etasjeskiller:</b> Det er betongelementer mellom etasjene.
<b>Vinduer:</b> Isolerglass vinduer fra byggeåret.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 104 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 107 kvm

Standard
Aldeles flott beliggende selveierleilighet med en god og arealeffektiv planløsning i toppetasjen i Victoriagården, Kinoveien i Sandvika sentrum. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og det er gjort diverse overflatebehandling. leiligheten fremstår som moderne og tidsriktig.

<b>Entré:</b> Entréen er romslig med god plass til garderobeløsninger, skoskap eller kommode. Det er satt inn en stor skyvedørsgarderobe.

<b>Stue:</b> Lys, hyggelig og romslig stue med plass til sofaløsning, TV-seksjon og annen innredning. Store vindusflater slipper inn godt med lys og kombinert med lune farger på veggene og god takhøyde har man ekstra god romfølelse. Spisestuen er en del av stuen men likevel som en egen sone og har god plass til langbord med tilhørende innredning. Det er fra stuen / spisestuen utgang til en solrik og hyggelig utsiktsbalkong på ca. 11 kvm.
Det er gasspeis i stuen.

<b>Kjøkken:</b> Velholdt og praktisk kjøkken med bjerk innredning med slette fronter og laminat benkeplate. Flate mellom overskapene og kjøkkenbenk er pent flislagt. Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer som kombinert kjøl/ frys, micro, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonsplatetopp. Kjøkkenet er hensiktsmessig plassert mot spisestuedelen og har rikelig med skap og skuffeseksjoner. Det er også gode arbeidsflater.

<b>Bad:</b> Det er 2 baderom i leiligheten hvorav ett baderom er i tilknytning til hovedsoverommet.

Hovedbadet er pent flislagt på gulv og vegger og har en fin romløsning. Badet er utstyrt med dusjhjørne, servantinnredning med tilhørende møblement, speil samt vegghengt toalett. Her er det opplegg og plass til vaskemaskin/søyle.

Gjestebadet er også pent flislagt på gulv og vegger. Rommet er utstyrt med dusjhjørne, servantinnredning med møblement, speil samt vegghengt toalett.

<b>Soverom:</b> Det er til sammen 3 soverom i leiligheten. På hovedsoverom er det god plass til dobbeltseng, nattbord og annen innredning. Det er gode garderobeløsninger på hovedsoverommet.

Ett soverom er i dag innredet og benyttet som TV-stue/bibliotek.

Soverom nr. 2 er også av god størrelse med god plass til seng og annet møblement.

<b>Gulv:</b> Det er i hovedsak parkett og fliser på badene.

<b>Vegger:</b> Det er i hovedsak malte flater.

<b>Himling:</b> Malte betong elementer og nedforet malte sparklede gipsplater i entré og
badene, her er det også montert downlights.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på blokkbebyggelsen.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med vannboren varme med radiatorer.
Det er varmekabler på badene.
Det er montert en gasspeis som er forskynt fra felles gasstank.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 116,- pr.mnd.
Felleskostnaddene inkluderer oppvarming, varmtvann, vaktmestertjeneste, rengjøring av trapp/fellesarealer, parkering, kabel-tv, bredband, forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, m.m.

Felleskostnadene fordeles slikt:
- Akto gass 150,-
- Akto radiator 1 420,-
- Felleskostnader 3.740,-
- Akto vvann 1 120,-
- Akto vvann 2 60,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for leiligheten.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1500927
Kjøper må selv tegne innbo-/ og løsøreforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Eierseksjonssameiet Victoriagården, Orgnr: 993034126
Det er i alt 104 seksjoner i sameiet.

Forretningsfører
Obos Eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Ikke påkrevd. Informasjonsmelding om ny eier må sendes til styreleder og forretningsfører. Dette anses som en ren formalia.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Tillatt.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.

- Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

- Eier har selv montert ekstra vifte på ventilator. Denne er ikke jordet. Forholdet bør utbedres/ kontrolleres av el. fagmann.

- Det er montert dørtelefon og kabel antenne.
- Det er heis i bygget som går helt ned til garasjeplan.
- På terrassen er det en markise og uttak til gassgrill.
- Leiligheten har balansert ventilasjon.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser

1898/900100-1/100 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
03.06.1898
OVERFØRT FRA: 3024-7/39
Gjelder denne registerenheten med flere

1898/900101-1/100 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
03.06.1898
OVERFØRT FRA: 0219-7/40
Gjelder denne registerenheten med flere

1930/900241-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
04.09.1930
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-7/39
Gjelder denne registerenheten med flere

1930/900242-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
04.09.1930
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0219-7/40
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/2090-1/100 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
20.05.1938
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-7/39
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/300067-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
03.01.1960
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-7/39
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/990050-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
03.01.1960
I ANL RETT FOR BÆRUM E-VERK TIL ANLEGG AV TELEFONKIOSK PÅ
D.E.
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0219-7/40
Gjelder denne registerenheten med flere

1969/300168-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
09.01.1969
BESTEMMELSE OM KLOAKKRENSEANLEGG
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-7/39
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/191437-1/200 BESTEMMELSE OM PARKERING TINGLYST
06.04.2006
:Knr:3024 Gnr:7 Bnr:51
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-7/39
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/394638-1/200 ELEKTRISKE KRAFTLINJER TINGLYST
14.05.2007
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon i bygg, 1. etg.
OVERFØRT FRA: 3024-7/39
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/553893-1/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
04.07.2008
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/580990-2/200 BRUKSRETT TINGLYST
14.07.2008
RETTIGHETSHAVER: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:17
Bruksrett til rampe for biler til sitt garasjeanlegg.
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Overdragelser/ utleie skal meldes til styret.

Vei/vann/kloakk
Tilknytning vann og avløp: Offentlig vann, avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
282 500,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

291 520,- (Omkostninger totalt)

11 041 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.30 000)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860)
Look (Kr.3 500)
Foto (Kr.8 090)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 820)
Markedspakke 1 (Kr.9 200)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.90 400)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.185 855)
Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0414

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv. Ved å laste ned
salgsoppgaven fra eiendommens hjemmeside, samt dokumentmappene benevnt INFO FRA
KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER, vil man få tilgang til disse.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eie Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 97 89 32 08 / E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Kinoveien 9C
For mer om objektet
Kinoveien 9C

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.