Bilde 1 av Kleivveien 5, F-103 - TransportBilde 2 av Kleivveien 5, F-103 - Transport
Digital salgsoppgave
Kleivveien 5, F-103 - Transport

1357 Bekkestua • Bærum kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 6 750 000

Omkostninger: kr 147 510Totalpris: kr 6 897 510
Bekkestua Have - Arealeffektiv og moderne 3-roms selveier - P-plass m/lader - Heis - Balkong - Salg av kontraktsposisjon
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
116
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Internt bruksareal (BRA-i)
57 m²
Bruksareal (BRA)
57 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
9 m²
Prisantydning
kr 6 750 000
Omkostninger
kr 147 510
Totalpris
kr 6 897 510
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt 15835 m²
Oppdragsnummer
36240227
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 750 000,-
Oppstartskapital til sameiekr 4 560,-
Transaksjonskostnad kjøperkr 100 000,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 670 100,-)kr 41 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 6 897 510
Eiendom
Bekkestua Have, F-103

Leilighetsadresse: Ringshaugveien 3, 1356 Bekkestua

Prosjektadresse: Kleivveien 5, 1357 Bekkestua

Matrikkel
Gnr. 17 bnr. 97 snr. 116 i Bærum kommune

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontrakt med tilhørende rettigheter og forpliktelser til bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (selger) og selger (kjøper 1), og kjøper overtar selgers (kjøpers 1) forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 04.11.2021. I tillegg til kjøpesummen i kjøpekontrakten som gjelder kjøp av leilighet har kjøper 1 bestilt tilvalg hos entreprenør, Consto, bestilt 08.01.2024. Dette forfaller til betaling samtidig med sluttoppgjøret oppgitt som tilvalg under.

Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten og salgsoppgaven til utbygger med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 04.11.2021 og salgsoppgaven datert 16.09.2021 med tilhørende vedlegg ligger vedlagt. 

Prisantydningen som er oppgitt gjelder kjøpesum for boligen (iht. opprinnelig kontrakt), kjøpesum for selve kontrakten (merverdi), transportgebyr og eventuelle tilvalg som selger (kjøper 1) har bestilt hos utbygger.

I tillegg til tilvalg for kontrakten og transportgebyr overtar kjøper av kontrakten alle betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten datert 04.11.2021.

Kjøpesummen fordeler seg slik:
Opprinnelig kjøpesum: kr. 5 690 0000,-
Pre-tilvalg, p-plass med ladepunkt: kr. 528.000,-
Tilvalg Consto: kr. 37 773,-
Merverdi: kr. 494 227,-

Totalt kr 6 750 000,- + omk.

Omkostninger: kr 147 510,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 621 800,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdien), transportgebyr (100.000,-) og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
BRA-i (internt bruksareal): 57 kvm
I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 9 kvm.

I tillegg leveres leiligheten med en sportsbod på min. 5 kvm.

Byggeår
2024/2025 for hele prosjektet (under oppføring).

Overtakelse av leiligheten er beregnet til følgende periode: mellom 31. januar 2025 og 30. april 2025.

Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal utbygger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Tomt
Fellestomt 15835 kvm

Eiendommen ligger i Kleivveien i Bærum kommune. Eiendommen ligger på gnr. 17 og bnr. 97 i Bærum Kommune. Tomten har et samlet areal på ca. 15.835 da. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling og eventuell sammenslåing.

For sameiet vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon, organiseres som et realsameie eller anleggseiendom.

Prisantydning
6 750 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 4 560,- (Oppstartskapital til sameie)
kr 41 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 670 100,-))
kr 100 000,- (Transaksjonskostnad kjøper)
--------------------------------------------------------
kr 147 510,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 897 510,- (Totalpris inkl omkostninger)
Se vedlagt salgsoppgave for mer detaljert oversikt.

Eier
Selger (kjøper 1): Laila Grimsbo

Utbygger og hjemmelshaver: Kleivveien Utbygging AS

Entreprenør: Consto Øst AS

Beskrivelse
Bekkestua Have, et samarbeidsprosjekt mellom Profier og AF Gruppen, er en del av Bekkestuas utvikling mot et mer levende og moderne urbant miljø. Utviklingen integrerer boliger, handel og næring noe som legger til rette for en dynamisk og bærekraftig livsstil. Med 229 selveierleiligheter spredt over 11 punkthus, inkludert et underjordisk parkeringsanlegg og lagringsfasiliteter, tilbyr Bekkestua Have en unik blanding av funksjonalitet og estetikk. Gateplan vil skinne med liv, da noen av bygningene vil huse næringslokaler som beriker lokalsamfunnet og skaper en pulserende atmosfære. Arkitekturen har et moderne design med varierte materialvalg som tegl, tre, plater, glass og metall, som sammen skaper et visuelt imponerende landskap i harmoni med omgivelsene. Detaljene er nøye gjennomtenkt for å maksimere beboernes komfort og livskvalitet. Lysinnslipp og utsikt har blitt prioritert, og praktiske løsninger som heiser og trapper sikrer enkel tilgang til alle etasjer. De grønne utendørsområdene mellom bygningene skaper en grønn oase med sitte-/ og lekeplasser som gir naturlige møteplasser som inviterer til fellesskap og avslapning.

Leilighet F-103 er en arealeffektiv 3-roms som strekker seg over omtrent 99 kvadratmeter, med tillegg av en kjærkommen balkong på ca. 19 kvadratmeter. Det leveres gjennomgående høy standard, gjennomtenkt planløsning og interiør designet av interiørarkitekten Trond Ramsøskar. Planløsningen inkluderer en hall med plass til oppbevaring for sko og yttertøy samt et eget rom for teknisk utstyr. Det leveres to soverom av varierende størrelse og utforming med mulighet for bl.a. ønsket garderobeløsning. Disse rommene egner seg ideelt som soverom, gjesterom, kontor, hobbyrom, eller en kombinasjon av disse formålene. Badet er utstyrt med moderne baderomsinnredning og essensielle fasiliteter, det er også opplegg for vaskemaskin/kondenstørketrommel. Oppholdsrommet er innredet med stue og kjøkken i en åpen planløsning med plass for spise-/ og sofamøblement og har utgang til en privat balkong. Vinduspartiene gir en følelse av luftighet og forlenger boarealet visuelt. Utearealet vil fungere som en naturlig forlengelse av oppholdsrommet under sommermånedene. 

Forventede kvaliteter inkluderer:
-   Bad- og kjøkkeninnredning fra Sigdal
-   Integrerte hvitevarer fra Siemens
-   Sørvestvendt balkong
-   Vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av bad/wc (elektrisk gulvvarme)
-   Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
-   1-stavs eikeparkett
-   Porttelefon med kamera for identifikasjon av besøkende
-   Heis med tilgang til alle etasjer
-   Flotte fellesområder både utvendig og innvendig

Leilighet med egen hybeldel kan gi flere positive faktorer:
- Ekstra inntektsmuligheter som kan bidra til å reduserte bo- og levekostnader
- Effektiv utnyttelse og fleksibilitet til å tilpasse bruken av boligen i samsvar med endrede behov
- Leiligheten kan være mer attraktiv på eiendomsmarkedet, da den appellerer til forskjellige målgrupper

Bod
Det medfølger en sportsbod til leiligheten i kjelleretasjen.

Parkering
Det medfølger 1 stk. parkeringsplass med ladepunkt for el-bil.

Parkering iht. områdets bestemmelser.

Organisering
Sameiets navn er Sameiet Bekkestua Have.

Sameiet ble opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 18. januar 2023 og består av 229 boligseksjoner og 47 næringsseksjoner. Næringsseksjonene omfatter ni næringslokaler, 25 parkeringsplasser, ni MC-plasser og fire boder.

Bebyggelsen omfatter elleve bygg med felles parkeringskjeller. I tillegg inngår vernet bebyggelse i form at en eldre trevilla med uthus. Trevilla er seksjonert som egen næringsseksjon.

Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering ble det utarbeidet vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Vedtekter for sameiet Bekkestua Have og budsjett for et normalt driftsår ligger vedlagt salgsoppgaven.

Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner erverves av en og samme fysiske/juridiske person.

Beliggenhet
Boligprosjektet har en sentral beliggenhet på Bekkestua, et område preget av både eneboliger og leilighetsbygg. Bekkestua sentrum gjennomgår en spennende transformasjon mot et mer kvalitativt og urbant preg, hvor bolig, shopping og næring smelter sammen. Dette gir leiligheten en svært lukrativ beliggenhet med de fleste fasiliteter rett utenfor døren. Eksempelvis finnes et mangfold av serveringssteder som frister med alt fra ferske bakevarer til kulinariske matopplevelser. Videre kan man glede se over tilgang til vinmonopol, flere velassorterte matbutikker med søndagsåpne alternativer samt tilgjengelighet til tannlege- og legekontorer. Bekkestua imøtekommer også helsebehov med treningssentre og seniorsentre. Dette gjør at området gir en helhetlig opplevelse av et velfungerende lokalsamfunn.

Fritidstilbud
Det er svært gode rekreasjonsmuligheter i nærheten av Bekkestua sentrum. Det er kort vei til idrettshall, svømmehall, lekeplasser, treningssenter, golfbaner m.m. Bærumsmarka har mange turmuligheter både om sommer som vinter. Søndre Kolsåstoppen er en flott topptur med utsikt langt innover mot Oslofjorden. Ellers kan området by på flotte rekreasjonsmuligheter fra Øverland gård til Grini og Høvik med sin fine strandlinje.

Skole/barnehage
Det er flere barneskoler og ungdomsskoler i nærheten av boligen, bl.a. Bekkestua skole, Stabekk barneskole, Ringstabekk ungdomsskole.

Nærmeste videregående skoler er Nadderud videregående skole og Oslo International School. Det er flere barnehager i nærheten, f.eks. Bærumsmarka FUS barnehage, Bekkestua barnehage og Ringstabekk FUS barnehage.

Offentlig kommunikasjon
Bekkestua er et viktig knutepunkt i Bærum og har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Bekkestua T-banestasjon og Bekkestua bussterminal ligger kun noen få hundre meter fra boligen. Her går det både t-bane, trikk og hyppige avganger med buss. Kolsåsbanen bruker cirka 20 min til Majorstuen, hvor det er overgang til alle t-banens linjer. Fra bussterminalen går det flere linjer både til Oslo og rundt omkring i Bærum. Trikken bruker cirka 20 minutter til sentrum og kjører gjennom Jar, Lilleaker, Skøyen og Solli. Stabekk stasjon og Lysaker stasjon har gode forbindelser med tog, flytog og busslinjer.

Leveransebeskrivelse
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Hvis ikke annet er avtalt i kjøpstilbud eller kontrakt, leveres leiligheten i tråd med leveransebeskrivelsen i vedlagt salgsoppgave fra utbygger, datert 16.09.2021 samt tilhørende leveranseoversikt og tilvalgsinformasjon fra Consto med vedlegg fra Sigdal og elektro. Consto sin oversikt er signert 08.01.2024. Ved uoverensstemmelse er oversikten fra Consto med tilhørende vedlegg gjeldende.

Tilvalg
Tilvalgsprosess for leiligheten er avsluttet. Kjøper 1 plikter å opplyse overfor kjøper 2 hvilke tilvalg som er foretatt i leiligheten, som også er bindende for kjøper 2. Kjøper 2 oppfordres særskilt til å sette seg inn i tegningsunderlaget for leiligheten slik det foreligger i tilvalgsportalen, og særlig merke seg løsninger for tekniske installasjoner og føringsveier.

Avtalt tilvalg for denne leiligheten følger av Consto sin leveranseoversikt, datert signert 08.01.2024.
- Signert tilvalg Sigdal kjøkken. Studio Sigdal, signert 11.09.2023
- Signer tilvalg elektro. Granitor signer 07.10.2023

Areal
Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealene skulle bli 5% mindre eller større en det markedsførte.

For balkonger, markterrasser og eventuelle private hageparsellertas tas det et særskilt forbehold om at disse kan endres i proporsjonalitet, utforming, størrelse og arrondering. Det vil bestrebes å gi utearealene et estetisk godt uttrykk.

Forbehold
Kleivveien Utbygging AS har hevet sine forbehold vedrørende gjennomføring av kontrakten:
 
• Det er oppnådd et tilfredsstillende forhåndssalg.
• Bærum Kommune har gitt nødvendige tillatelser for gjennomføring av byggearbeidene.
• Kleivveien Utbygging AS har mottatt og akseptert tilbud på byggelånsfinansiering fra DNB.
• Det er skrevet totalentreprise med Consto Øst AS på hele prosjektet inkludert torg og annen opparbeidelse som  følger av reguleringsplanen for eiendommen.
• Styret har besluttet å igangsettelse.

Ferdigattest
Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger. Brukstillatelse/ferdigattest besørges av selger. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger. Dersom kjøper likevel velger å overta, er det ulovlig å bebo boligen/ta boligen i bruk (kan flytte inn møbler, men ikke overnatte). Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Felleskostnader
Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 40-55,- pr. kvm. Se vedlagt salgsoppgave for mer utfyllende oversikt.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtagelse.

Eiendomsskatt
Det er p.t. ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Betalingsplan
Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd på kr. 621 800,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdi) transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Total innbetaling ved kontraktsinngåelse:
Forskudd innbetalt av kjøper 1: kr 621 800,-
Transportgebyr: kr 100 000,-
Merverdi til kjøper 1: kr 494 227,-

Totalt: kr 1 216 027,- .

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger, og evt. tilvalg skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet fratrukket den negative kjøpesummen vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Garantier
Utbygger (Kleivveien Utbygging AS) har stillet garanti iht. bostadoppførsinglova §12. Denne vil bli transportert til kjøper. Garantien som utgjør 3% i byggeperioden og 5% i garantiperioden på 5 år fra overtagelse, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom Utbygger og Selger (kjøper 1)  iht. opprinnelig kjøpekontrakt. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen.

Utbygger (Kleivveien Utbygging AS) har stillet garanti iht. bostadoppførsinglova § §47. Forskuddet, som betales inn av Kjøper, kan overføres til Utbygger før hjemmelsovergang.

Forsikring
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Formuesverdi
Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første ligningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig beregnes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdi for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert bosatt) utgjør 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Formuesverdien for sekundærboliger utgjør 100%. For nærmere info, se www.skatteetaten.no.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Utleie
Eier har full rettslig råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Regulering
Tomten er regulert til boligformål. Reguleringskart og bestemmelser kan besiktiges hos megler.

Felt B3 - seks blokker - hus K, L, D, E, F, G: felt B3. ArkivsakID: 21/13165
Felt B1 og B2 - to blokker - hus B og J. ArkivsakID: 21/13164
Felt BFK1-3 - hus A, I, H - tre blokker med næring og boliger - felles p-kjeller. ArkivsakID: 21/8085

Det foreligger planer om utvikling av naboeiendommen, Gamle Ringeriksvei 30m.fl.

Vederlaget
Megler har fast provisjon på kr. 80.000,- inkl. mva. og ekskl. oppgjørshonorar.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0227

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til vedlagt kjøpekontrakt og salgsoppgave.

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpsloven.

Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til boligselger som salget.

Kjøpers plikt til å betale kjøpesummen for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side og kjøper 2 har plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med boligselger.

Dersom kjøper 2 ikke er forbruker, skal kjøper 2 betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om boligselger ferdigstiller boligen eller ikke. I disse tilfellene skal vederlaget for kontraktsposisjonen innbetales i forbindelse med inngåelse av transportkontrakten og vederlaget vil bli utbetalt til kjøper 1 selv om ikke kjøper 2 har tatt over og fått rettsvern for boligen. Kjøper 2 har i disse tilfellene den fulle vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen, også dersom boligselger ikke på noen måte leverer i tråd med den opprinnelige kontrakten.

Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper 2 har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til bustadoppføringslovas §§ 52 og 53.

Dersom det foreligger en mangel i henhold til loven, kan kjøper 2 holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du på www.lovdata.no

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr.:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf.: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler/Partner Lene Rasmussen

Finn.no: Innflytting
Mellom 31. januar 2025 og 30. april 2025

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kleivveien 5, F-103 - Transport
For mer om objektet
Kleivveien 5, F-103 - Transport

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: