Bilde 1 av Ovenbakken 21 BBilde 2 av Ovenbakken 21 B
Digital salgsoppgave
Ovenbakken 21 B

1361 Østerås • Bærum kommune

Prisantydning

kr 5 950 000

Fellesgjeld: kr 96 916Omkostninger: kr 15 260Totalpris: kr 6 062 176
Svært gjennomført og nyoppusset 4-roms toppleil. - Høy standard 2020 - Bad og separat wc - Vestvendt balkong - Parkering
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
81 m²
Bruttoareal (BTA)
89 m²
Fellesutgifter
kr 3 192 / Mnd
Prisantydning
kr 5 950 000
Omkostninger
kr 15 260
Fellesgjeld
kr 96 916
Totalpris
kr 6 062 176
Fellesformue
kr 27 095
Byggeår
1966
Tomt
Eiet tomt 16256 m²
Oppdragsnummer
36200447
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Visninger
Søndag 29. nov.
14:15 - 15:15
Meld deg på visning
Prisantydningkr 5 950 000,-
Fellesgjeldkr 96 916,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 6 062 176
Eiendom
Ovenbakken 21 B, 1361 Østerås, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 35 bnr. 61, andelsnr. 114 i Østerås Borettslaget A/l med orgnr. 953914638 i Bærum kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1966

Tomt
Eiet tomt 16256 m²

Prisantydning
5 950 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 96 916,- pr. pr 16.11.20
Andel fellesformue: kr. 27 095,- pr. pr. 31.12.19.

Totalpris inkl. fellesgjeld
5 950 000,- (Prisantydning)
96 916,- (Andel av fellesgjeld)

6 046 916,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 260,- (Omkostninger totalt)

6 062 176,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale fellesutgifter er kr 3 192,- pr mnd og inkluderer trappevask, vaktmestertjeneste, grunnpakke kabel-TV, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, forretningsførsel og kommunale avgifter.

Herav:
Grunnkostnad kr 2 654,-
Avdrag fellesgjeld kr 408,-
Renter fellesgjeld kr 130,-

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Gustav Bertrand Steen

Parkering
Det er mulig å søke om garasjeplass eller parkeringsplass. Borettslaget har 88 garasjer (kr 350,- pr mnd) og 166 parkeringsplasser ute (kr 150,- pr mnd). Det er normalt lett å få utendørs parkeringsplass, mens det er venteliste på garasjer. Ellers gateparkering etter gjeldende regler. Det er også flere gjesteparkeringsplasser fordelt på tre forskjellige parkeringsområder i borettslaget.

Borettslaget har nylig fått satt opp tilsammen 20 ladestasjoner til EL-bil. Det er planer om å sette opp flere dersom det er behov for det. Disse vil koste kr. 400,- pr mnd og strømforbruk belastes med kr. 1,30 pr kwh.

Beliggenhet
Boligen ligger i solrike og grønne omgivelser på Østerås. Borettslaget har særdeles store og velholdte fellesarealer. Griniveien ligger kort unna og tar en kjapt til Røa, Haslum eller Sandvika, mens Nadderudveien går direkte til Bekkestua

Nærområdet er rikt på aktiviteter for barn, unge og voksne innen både idrett og kultur. Det er flere gode golfbaner i området med bla. Toppgolf ligger en kort kjøretur unna og tilbyr Norges største treningssenter for golfere. Østerås Senter ligger innen kort gangavstand - Her finner man butikker og helsetjenester, blant annet Vinmonopolet, legekontor, renseri og dagligvarebutikk, og mye mer. Nye Eiksmarka Senter åpnet i slutten av 2018 og tilbyr et bredt utvalg butikker, caféer og restauranter som blant annet Apotek 1, sushi, pizza, bakeri, Kiwi og frisør. Eiksmarka Helsestasjon ligger også her. Det er også en søndagsåpen Joker med post i butikk i Eiksveien, og forøvrig godt med dagligvarebutikker i området.

For de som vil ut i skog og mark er tilbudet svært bredt. Marka ligger en kort tur unna og det ligger flotte turstier rundt jordene langs Griniveien. Er du glad i å sykle eller gå på rulleski er Sørkedalsveien en pent asfaltert vei med herlige, landlige omgivelser. På vinterstid byr området på flotte skimuligheter, både nedover og bortover. Kolsås Alpinanlegg er det største alpinanlegget i Bærum og tilbyr flotte bakker, samt alpinkurs. For de som er mer interessert i langrenn er det flotte preparerte skiløyper på Muren og Brunkollen.

Skole for barn i alle aldre er å finne innen 2 km fra døra, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Eikeli skole for 1.-7. trinn og Hosletoppen skole for 8.-10. Trinn. Den mest nærliggende videregående skolen er Eikeli videregående. Her tilbys det både studiespesialiserende linjer og flere spennende og yrkesorienterte valglinjer som Businessklassen, Internasjonalisering og Samfunnsfag.

Det er også et godt kollektivtransporttilbud i kort avstand fra boligen. T-banen går fra Østerås T-banestasjon, kun noen minutters gange fra boligen. Her går linje 2 til Ellingsrudåsen på Furuset med stopp gjennom hele byen. Avganger 7-8 ganger i timen gjennom dagen, og ettersom Østerås er endestasjonen står det nesten alltid en bane og venter på deg. Busslinje 140, 140N, 212, 230 og 235 går fra Østerås senter busstopp, et steinkast fra boligen. Herfra går bussen til Sandvika, Bekkestua og Skøyen med regelmessige avganger. Flybussen går fra Nadderudveien.

Tomt
Eiet tomt, 16256 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten ligger i 3.etg/toppetasjen og inneholder: Entré, bad, stue/kjøkken, 3 soverom og wc.

Balkong ut fra stuen på ca. 6 m2.

Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller.

Byggemåte
Stort frittliggende boligbygg oppført i 1966.

Vinduer og dører:
- Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med 2-lags isolerglass fra 1986.
- Brann-/lydklassifisert entredør fra 1986.

Balkonger, terrasser ol.:
- Balkong ut fra stuen på ca. 6 m2. Balkongen er takoverbygget.

Piper og ildsteder:
- Pipe fra byggeåret.

Etasjeskillere:
- Betongdekke som etasjeskiller.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 81 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 81 kvm

Standard
Dette er en særdeles lekker og nyoppusset 4-r toppleil. Boligen har en gjennomgående planløsning med god størrelse på samtlige rom.

Boligen er pusset opp i sin helhet i 2020. I forbindelse med oppussingen ble også planløsningen endret til åpen stue- og kjøkkenløsning, samt at det ble etablert et ekstra WC.

Entré | Velkommen inn!
Det første som møter deg er en romslig entrè og allerede her får du er flott inntrykk av boligen. Her er det fliser på gulv med varmekabler, samt downlights i himling. Inngangspartiet er innredet med to plassbygde garderobeskap.

Stue | Et sosialt oppholdsrom
Stuen oppleves som et meget lyst og innbydende oppholdsrom. Her er det lagt enstavs, slitesterk laminat og overflatene er malt i lyse, tidløse farger i 2020 slik som resten av leiligheten. Her er det gode vindusflater mot vest som slipper inn godt med naturlig lys. I forbindelse med oppussingen ble veggen mellom stuen og kjøkkenet fjernet og man har nå en sosial, åpen løsning mellom rommene.

Balkong | Deilig og solrik
Balkongen har utgang fra stuen og er på ca. 6 m2. Balkongen ligger vendt mot vest med flotte solforhold på ettermiddag og ut mot kvelden. Fasongen gir gode muligheter for møblering med god plass til spiseplass, lounge eller lignende. Skulle det bli for varmt er det installert en markise som gir deilig skygge på de aller varmeste dagene. Herfra er det behagelig og usjenert utsikt mot fellesarealene med hyggelig beplantning.

Kjøkken | Med integrerte hvitevarer
Stilren kjøkkeninnredning fra 2020 med slette fronter og benkeplate i tre med nedfelt kum i kompositt. Innredningen går helt opp til taket og har godt med både skap og benkeplass. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Det er ventilator i stål, komfyrvakt, samt lys under overskapene. Sosial kjøkkenøy med sitteplasser på den ene siden mot stuen.

Soverom | Tre gode rom
Boligen inneholder tre gode soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng med nattbord på hver side, samt annet tilhørende møblement. Her er det innredet med plassbygd garderobeløsning. De to andre soverommene egner seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Alle rommene er malt i behagelige farger og har enstavs, slitesterk laminat på gulv.

Bad | Av god størrelse
Lekkert baderom fra 2020 med varmekabler i gulvet og downlights i himling. Store, lekre fliser på både gulv og vegger, samt mørke detaljer på innredningen gir et eksklusivt uttrykk. Badet er utstyrt med vegghengt klosett, servantinnredning med underskap og overskap med speil, samt dusjhjørne med dør i glass. Det er veggmontert armatur og garnityr. Det er også opplegg for vaskemaskin på badet.

Separat WC | Svært praktisk
I tillegg til det romslige badet inneholder leiligheten også et separat toalett. Her er det varmekabler i gulv og downlights i himling. Toalettrommet er innredet med vegghengt klosett og servant med underskap. Det er waterguard under sisterne.

Overflater:
- Overflater på innvendige gulv er enstavs, slitesterk laminat og fliser fra 2020.
- Overflater på innvendige vegger er malte flater fra 2020.
- Overflater på innvendige himlinger er malte flater fra 2020. Downlights i entré og wc.

Diverse:
- Innvendige rør for vann - og avløp fra 2020.
- Naturlig ventilasjon. Tilluft via spalte i vinduer.
- Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i felles oppgang. Nytt elektrisk anlegg i hele leiligheten i 2020.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 24.01.1969.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner.
Varmekabler i entrè, bad og toalett.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Totale fellesutgifter er kr 3 192,- pr mnd og inkluderer trappevask, vaktmestertjeneste, grunnpakke kabel-TV, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, forretningsførsel og kommunale avgifter.

Herav:
Grunnkostnad kr 2 654,-
Avdrag fellesgjeld kr 408,-
Renter fellesgjeld kr 130,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 12137564341, DnB Bank ASA
Serielån, 12 terminer per år.
Rentesats per 16.11.2020: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 219
Saldo per 16.11.2020: 22 639 841
Andel av saldo: 89 371
Første termin/første avdrag: 28.02.2019 ( siste termin 31.01.2039 )

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81418457

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 195 187,- Som sekundærbolig Kr. 4 302 674,-

Borettslag
Borettslag: Østerås Borettslaget A/l, Orgnr: 953914638
Borettslaget består av 280 andeler.
Dugnad må påregnes.
Grilling med elektrisk eller gassgrill er tillatt på balkongen.

Følgende vedlikehold er gjort de siste årene:
- Oppussing av oppganger i 2017
- Nye sylindere og låskasser i alle ytterdører
- Montering av sensorer for styring av utelys
- Utskiftning av alle gavl- og hjørnelamper på byggene
- Fornying av avløpsrør i leiligheter, hovedstammer og bunnledninger i alle bygg i 2018/2019
- Fasadevask av alle bygninger
- Nye restavfallsbeholdere og separate matavfallsbeholdere
- Solgt vaktmesterleiligheten
- Nye porttelefoner med videofunksjonalitet i 2020

Vedlikeholdsarbeider 2019/20:
- Fasaderehabilitering i form av maling av treverk, mur og stålkonstruksjoner.
- Forberedelser til nedgraving av avfallsanlegg.
- Oppussing av balkonger
- Ferdigstillelse av elektrisk infrastruktur for støtte av elbillading
- Diverse utearbeider

Kommende 5-års periode:
- Fortsettelse av installasjonsarbeid for ladestasjoner for elbil.
- Fortsettelse av nedgraving av avfallsanlegg.
- Oppussing innvendig av garasjerekke 1-15 i Ovenbakken.
- Drenering ved blokkene ihht. Vedlikeholdsplan fra ABBL.
- Felles brannvarslingsanlegg

Se forøvrig innkallingen til årsmøtet for 2020.

I samarbeid med ABBL Teknisk avdeling er det utarbeidet en rullerende vedlikeholdsplan for å kunne opprettholde en god teknisk standard på eiendommene.

Det må påregnes generelt vedlikehold av borettslaget.

Hele salgsoppgaven bør grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler m.m.

Kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget dersom medlemskap ikke er tegnet. Ved tegning av medlemskap innbetales kr 675,- pr. andelseier.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Husdyrhold er ikke tillatt. I spesielle tilfeller som f.eks. førerhund og "innedyr" og etter skriftlig søknad, kan dog styret fravike forbudet.

Diverse
Prospekt som blir trykket opp, inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg kan lastes ned via eie.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har følgende tinglyste heftelser:
Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst 15.12.1966 Dagboknr. 307520
Bestemmelse om benyttelse
Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale Tinglyst 11.04.1967 Dagboknr. 302008
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. hobbyrom
Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale Tinglyst 03.04.1970 Dagboknr. 302473
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. lokale for Barneparkering

Obligasjon Tinglyst 14.04.1970 Dagboknr. 302784
Beløp: NOK 3.622.900
Panthaver: Bærum Boligbyggelag Al
Gjelder denne registerenheten med flere

Prioritetsbestemmelse Tinglyst 23.12.1987 Dagboknr. 41049
veket for: Obligasjon 1987/35844-1/100

Erklæring/avtale Tinglyst 14.11.1974 Dagboknr. 17246
Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. bur for motorsykler
Gjelder denne registerenheten med flere

Obligasjon Tinglyst 30.05.1997 Dagboknr. 15629
Beløp: NOK 26.157.000
Panthaver: DNB BANK ASA
Org.nr: 984851006
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Thon Gruppen som eier Østerås Senter har planer om å bygge ut senteret, mest sannsynlig ved å rive dagens senter og bygge opp på nytt. Planen er å bygge boliger, helsebygg og utvide handelsområdene. Ingen planer er foreløpig godkjent hos Bærum kommune. Kontakt megler for mer informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 950 000,- (Prisantydning)
96 916,- (Andel av fellesgjeld)

6 046 916,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 260,- (Omkostninger totalt)

6 062 176,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke borettslag inkl eierskiftegebyr (Kr.9 930)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 046 916,-) (Kr.48 375,33)
Oppgjør (Kr.5 500)
Overtagelse (Kr.2 750)
Tilrettelegging (Kr.7 750)
Visningshonorar (Kr.2 750)
Foto 25 bilder (Kr.3 650)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.95 605,33)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.
Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-20-0447

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
Eie Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no

Eie Sandvika
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Ovenbakken 21 B
For mer om objektet
Ovenbakken 21 B

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.