Bilde 1 av Engerjordet 108Bilde 2 av Engerjordet 108
Digital salgsoppgave
Engerjordet 108

1365 Blommenholm • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

PÅKOSTET & FLOTT REKKEHUS - SOLRIKT - VANNBÅREN VARME - 2 BAD - 2(4) SOV - GARASJE - BARNEVENNLIG BELIGGENHET - BLINDVEI
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
118 m²
Bruksareal (BRA)
121 m²
Fellesutgifter
kr 730 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 913 / Mnd
Prisantydning
kr 7 950 000
Omkostninger
kr 213 750
Totalpris
kr 8 163 750
Byggeår
1958
Tomt
Eiet tomt 166 m²
Oppdragsnummer
36230478
card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marius
Prisantydningkr 7 950 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 197 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 8 163 750
Eiendom
Engerjordet 108, 1365 Blommenholm

Matrikkel
Gnr. 9 Bnr. 657 i Bærum kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 121 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2(4)

Byggeår
1958

Tomt
Eiet tomt 166 kvm
Rekkehus i Engerjordet Sameie og Vel beliggende på Blommenholm, Bærum kommune. Sameiet har felles tomteareal opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, lekeområde, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning. Boligens tomt er opparbeidet med steinlagt sti, platting, plenareal og diverse beplantning.

Prisantydning
7 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: John O. Ljungblom Takstdato: 07.09.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 197 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 198 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 148 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 163 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 955,85 pr. år 1A - standard renovasjonsgebyr, vann etter areal og avløp etter areal

Eier
Ida Ulvmoen

Beskrivelse
Velkommen til Engerjordet 108, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Beliggende i de grønne, idylliske omgivelsene av Blommenholm finner du Engerjordet 108 - en bolig preget av komfort og funksjonalitet, skapt for både hverdagsliv og underholdning. Etablert i et barnevennlig område kjent for sitt aktive nærmiljø, er denne boligen et naturlig valg for voksende familier.

Inngangspartiet byr på en romslig entré/hall. Entréen/hallen byr på rikelig med oppbevaring i form av garderobeskap og skyvedørsgarderobe. Den innbydende stuen får rikelig med lys takket være store vindusflater, og inviterer til samvær rundt et langbord eller avslapping på en romslig sofa. En sømløs overgang leder deg til et moderne kjøkken fra 2020/2023, hvor detaljer som underlimt oppvaskkum, integrerte hvitevarer og praktisk benkeskapsbelysning understreker kvalitet og stil. For sommerdagene er stuen forlenget med en sørvestvendt balkong som gir rom for utendørs avkobling.

Komfort fortsetter i de velplanlagte baderommene. Et flislagt baderom i 1. etasje skilter med detaljer som vegghengt servantskap og innmurt speil, mens kjelleren tilbyr et tilsvarende, men romsligere bad med plass for både badekar, vaskemaskin og tørketrommel. Huset har i dag fire soverom. I første etasje er det ett hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. I tillegg er det ett kombinert soverom/TV-stue som enkelt kan gjøres om til to mindre soverom. Skyvedøre til rom nummer to er bevart i veggen, så det er kun en lettvegg som må føres tilbake.

I kjelleren er det ett soverom/kjellerstue, og ett mindre soverom som alternativt kan brukes som arbeidsrom eller bod.

Fra dørstokken har du gangavstand til skoler, barnehager og Sandvika og Blommenholm togstasjoner. For de sportsinteresserte byr nærområdet på alt fra tennis til golf. Bærumsmarka, kun en kort spasertur unna, er perfekt for familieturer i alle årstider. For kulturelle opplevelser har du Henie Onstad kunstsenter, mens hverdagsbehov lett dekkes av nærbutikker som Coop, Kiwi og Meny. Sandvika sentrum som er bare minutter unna.

KORT OM BOLIGEN:
- BELIGGENDE I ET ETTERTRAKTET OG POPULÆRT BOLIGOMRÅDE
- UTSIKT MOT FELLESOMRÅDER
- GODE LYS OG SOLFORHOLD
- LUFTIG OG ROMSLIG LØSNING I 2. ETASJE
- 2 BADEROM
- STORT POTENSIAL
- 2 SOVEROM I 1. ETASJE
- 2 ROM BENYTTET SOM SOVEROM I U. ETASJE
- VANNBÅREN VARME
- KJØKKEN FRA 2020/2023
- MODERNE OG PÅKOSTET PREG
- MEGET BARNEVENNLIG
- MARKANÆRT MEN SENTRALT
- FÅ MINUTTER MED BIL TIL BEKKESTUA OG SANDVIKA SENTRUM
- KORT AVSTAND TIL SKOLER OG BARNEHAGER
- KORT AVSTAND TIL IDRETTSHALLER, SVØMMEHALL
- KORT VEI TIL GOLFBANE
- KORT AVSTAND TIL BUSS
- NÆRMESTE T-BANESTASJON ER HASLUM

Boligen ligger fint til og har en god planløsning som inneholder:
u.etg.: Gang, bad/vaskerom, rom benyttet som soverom 3, rom benyttet som soverom 4 og teknisk rom.
1.etg.: Entré/hall, bad, sov 1, sov 2 inkl. kontor/TV-stue.
2.etg.: Stue og kjøkken. Utgang fra sørvestvendt balkong på ca. 13 kvm.

Parkering: Rekkehuset disponerer en garasjeplass i rekke på ca. 18 kvm og parkering i gate. Det er montert ellbillader bak huset.

Lagring: Lagring i en utvendig uisolert bod på ca. 4 kvm bak huset.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Engerjordet 108 ligger i et etablert og barnevennlig boområde på Blommenholm i grønne og idylliske omgivelser.

Fra boligen er det gangavstand til barnehager og alle typer skoler (Blommenholm barneskole og Ramstad ungdomsskole). Gangavstand også til togstasjon på Blommenholm eller Sandvika. Området er godt kjent for å være et eldorado for barnefamilier med kort avstand til alt det en aktiv familie kan ønske seg. I nærområdet finnes tennisanlegg, lekeplasser, fotballøkker og akebakker. Ballerud, Grini og Haga golfbaner er kun en kort kjøretur unna. Flotte Bærumsmarka tilbyr turområder sommer som vinter.

Herfra har du også det perfekte utgangspunkt for hyggelige spaserturer for hele familien samt startpunkt for turvei til Bekkestua og Bærumsmarka. Høvikodden, Veritas parken og Kalvøya gir tilgang på badestrender og rekreasjonsmuligheter, samt en rekke båtforeninger. Henie Onstad kunstsenter byr på kunst og restaurant mens Meny, en av Bærums beste matbutikker, er blant nærbutikkene. Sandvika er kun noen få minutter unna med kjøpesentre, treningssenter, kino, bibliotek, spisesteder, m.m.

Bebyggelse
Område består hovedsakelig av småhus-/ villa og rekkehusbyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 166 kvm
Romslig og pent opparbeidet tomt med gressplen, busker, trær og annen beplantning. Det er flere fine utearealer/soner med terrasse foran og hageflekk bak boligen samt en solrik og romslig balkong med utgang fra stuen i 2. etg.

Det er gode solforhold på eiendommen.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Blommenholm skole.
Høvik skole.
Ramstad ungdomsskole.
Valler videregående skole.
Sandvika videregående skole.
Nøtteliten familiebarnehage avd. Lillehagveien.
Trygg start familiebarnehage Blommenholm.
Valler barnehage- Lillehagen.

Offentlig kommunikasjon
Busstasjon Engervannet.
T-bane stasjon Haslum.
Blommenholm togstasjon.

Byggemåte
Bolig over 2.etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner og treverk. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av treverk som er kledd med trepanel. Tak av trekonstruksjoner tekket med metallplater. Boligen har entrédør med innfelt glassfelt og smartlås. Heve-skyvedør med to-lags glass og karmer/rammer av treverk fra 2020. Vinduer med to-lags og tre-lags glass og karmer/rammer av treverk fra 1980-2010

Primærrom
Primærrom: 118 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 121 kvm

Standard
Flott og innholdsrikt rekkehus med en god planløsning. Boligen er godt vedlikeholdt.

Entré:
Velkommen inn! Det er gode oppbevaringsmuligheter i tilhørende garderobeskap og skyvedørsgarderobe. Adkomst via sørvestvendt platting på ca. 30 kvm med trapp opp til overbygget inngangsparti.

Stue:
Lys og romslig stue med store vindusflater på hver sin side som gjør at rommet fylles med lys. Det er god plass til sofa, tv-benk m.m. Ved stuen er det også plass til et langbord for hele familien. Fra stuen er det utgang til en flott sørvestvendt balkong på ca. 13 kvm som fungerer som en forlengelse av stuen om sommeren.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen er fra 2020/2023 og består av glatte fronter og benkeplater av laminat. Det er underlimt oppvaskkum og malt flate mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning er praktisk plassert under overskap. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som kjøleskap, komfyr og mikroovn i høyskap og oppvaskmaskin under benk. Det er nedfelt induksjonsplatetopp.

Baderom:

Pent flislagt baderom med gulvvarme. Badet har vegghengt servantskap med skuffer og ovenpåliggende servant integrert i vegg. Det er innmurt speil på vegg over servant med sidebelysning. Badet har dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dusjdører. Det er også vegghengt toalett.

Flislagt baderom i kjeller med gulvvarme. Badet har vegghengt servantskap med dører og ovenpåliggende servant integrert i vegg. Innmurt speil med overlys er strategisk plassert i vegg over servant. Badet har dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dusjdører og vegghengt toalett. Her er det også innmurt badekar og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Boligen har 2 soverom. Det er ytterligere 2 rom i u. etasje som er benyttet som soverom. Soverom 1 har skyvedørsgarderobe.

Gulv: Gulvflater belagt med klikkvinyl i 1. etasje. Gulvflater belagt med laminatgulv i 2. etasje.
Vegger: Veggflater med malte slette flater og malt trepanel i 1. etasje. Veggflater med malte slette flater i 2. etasje.
Himling: Himlingsflater med malt trepanel og downlights ved hall i 1. etasje. Himlingsflater/skråtak med malt trepanel i 2. etasje.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:
TG1: 46%
TG2: 49%
TG3: 0%
TGIU: 5%

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt TG2:
Våtrom - Bad med tilkomst fra hall - side 8
Våtrom - Bad med tilkomst fra gang kjelleretasje - side 9
Kjøkken - side 10
Øvrige rom - side 10
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - side 11
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - side 11
Innvendige trapper - side 11
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - side 13
Elektrisk anlegg - side 14
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon - side 14
Dører og vinduer - side 15
Yttertak - side 15
Balkonger, terrasser, veranda etc. - side 15
Grunnmur, fundamenter - side 16
Drenering - side 16
Stikkledninger og tanker - side 16
Frittstående byggverk - side 17
Tilstandsanalyserapport fra fellesdel - side 17

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger ferdigattest på rekkehus datert 27.9.1962.
- Det foreligger ikke midl. brukstillatelse eller ferdigattest på ArkivsaksID 03/1734- utvidelse av balkong. Det foreligger melding med dispensasjon datert 29.8. 2003. Dokumentet er vedlagt salgsoppgaven.
- Dokumentasjon til saksgangen ifm. planlagt tilbygg finnes her: https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2018028623&

Avvik fra byggetegninger:
I kjelleretasjen er rommene på byggetegningen betegnet som vaskerom, vedbod, matbod og disp. rom. Rommene er i dag innredet og brukt som 2 soverom og bad, teknisk rom. Rommene er i dag brukt som varig oppholdsrom, men ikke byggemeldt/ godkjent som dette.  Det er ikke søkt om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. Søknad om bruksendring/ godkjenning av dette i tråd med dagens utforming/ bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i så fall vil kommunen kunne kreve at arealet settes tilbake til opprinnelig godkjent stand.
På byggetegninger er stue og kjøkken tegnet inn i 1. etg. og soverommene med bad i 2. etg. Etasjene er innredet motsatt i dag. Vi kan ikke se dette har noe å si for dagens bruk av boligen.

Byggetegninger er vedlagt salgsoppgaven.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren gulvvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 10 955,85 pr. år 1A - standard renovasjonsgebyr, vann etter areal og avløp etter areal
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune per d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre 100 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Integrert steketopp og kjøleskap medfølger.
- Uteboden ser ut til å være plassert i tomtegrensen. Det foreligger ikke noe dokumentasjon på dette tiltaket. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i så fall vil kommunen kunne kreve denne revet.
- Området er idag klassifisert som kvikkleiresone 4. Det har vært igangsatt flere møter både på Engerjordet og hos kommunen for å undersøke området. Kommunen har igangsatt utrydning av forholdet ytterligere.
Oppdatering i saken finner du her:
https://www.baerum.kommune.no/tjenester/plan-bygg-og-geodata/kvikkleire-i-baerum-kommune/

- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.

- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

- Merknader til regnskap 2021 og budsjett 2022
Regnskapet for 2021 viser et underskudd på kr. 38.000 før disponeringer.
I det følgende gis nærmere kommentarer til enkelte poster i regnskap og budsjett:
1. Sameieavgiften økes til kr. 8250,- årlig. Videreføre innbetaling i to perioder. april/mai og sep/okt. Med
nytt betalingssystem så vil antall terminer kunne endres innen kort tid.
2. Det vil i tiden fremover bli økte kostnader på alle våre utgifter. Dette er knyttet til økte
forsikringspremier, strømpriser og drivstoffpriser.
3. Godtgjørelser til styret foreslås å økes da de skal samsvare med økning av felleskostnader. Da
styret vil ta over regnskapet fra ekstern regnskapsfører vil også dette få økte honorarer.
Styreleder - kr. 18.000, kasserer/nestleder kr. 16.000, øvrige medlem kr. 14.000
4. Styret bekrefter at forutsetninger for fortsatt drift er til stede.

Her kan du lese mer om Engerjordet Sameiet og Vel: https://www.engerjordet.no/

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.Tinglyste servitutter
1992/4895-7/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
18.02.1992
Gangrett for eiere av midthus m.v.
Plikt til medlemskap i Engerjordet Sameie og Vel
med nye bestemmelser om garasjeplass m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/2741-1/100 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST
30.01.1998
Sletting av dbnr.4895/92 med dbnr. 26337/95 er fjernet
i henhold til tinglysingsloven ` 18

Andel i realsameie
0/990073-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:320 1/124
0/990075-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:684 1/124
0/990076-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:685 1/124
0/990077-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:686 1/124
0/990078-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:687 1/124
0/990079-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:688 1/124
0/990080-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:690 1/124
0/990081-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:691 1/124
0/990082-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:692 1/124
0/990083-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:693 1/124
0/990084-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:694 1/124
0/990085-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:695 1/124
0/990086-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:696 1/124
0/990087-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:697 1/124
0/990088-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:

KNR:3024 GNR:9 BNR:698 1/124
0/990089-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:9 BNR:699 1/124

0/990090-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:9 BNR:700 1/124

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann. Privat stikkledning.
Offentlig avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Id 201601
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/22102/5056771.pdf
Delarealer Delareal 159 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Id 1947102
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1947102)
Navn BLOMMENHOLM GÅRD
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.10.1949
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/8639/1947102.pdf
Delarealer Delareal 159 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse

Området er identifisert med kvikkleire. Område analyse er vedlagt salgsoppgaven, under dokumentmappen INFO FRA KOMMUNEN.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 197 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 198 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 148 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 163 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 895)
Visningshonorar (1 visning) (Kr.3 000)
Look (Kr.3 500)
Foto (Kr.7 950)
LØFT FINN.NO 29/9 (Kr.1 350)
LØFT FINN.NO (Kr.1 350)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.42 327)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 (Kr.32 400)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.63 200)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.199 262)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0478

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marius Hyllmark Anderssen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 98 68 13 57
[/ E-post: mhan@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Engerjordet 108
For mer om objektet
Engerjordet 108

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: