Bilde 1 av Møllerløkka 27Bilde 2 av Møllerløkka 27
Digital salgsoppgave
Møllerløkka 27

1339 Vøyenenga • Bærum kommune

Prisantydning

kr 7 490 000

Omkostninger: kr 196 270Totalpris: kr 7 686 270
Rålekkert & moderne rekkehus fra 2019 - Solrike uteplasser - 2 P-plasser - Familie- og barnevennlig område
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
103
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
112 m²
Bruksareal (BRA)
115 m²
Bruttoareal (BTA)
127 m²
Fellesutgifter
kr 2 935 / Mnd
Prisantydning
kr 7 490 000
Omkostninger
kr 196 270
Totalpris
kr 7 686 270
Fellesformue
kr 7 668
Byggeår
2019
Tomt
Eiet tomt 8344 m²
Oppdragsnummer
50200186
card-default

Henrik Munkvold

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Henrik
Visninger
Torsdag 26. nov.
17:00 - 18:00
Søndag 29. nov.
12:30 - 13:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 7 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)kr 187 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 7 686 270
Eiendom
Møllerløkka 27, 1339 Vøyenenga

Matrikkel
Gnr. 78 bnr. 409 snr. 103 orgnr. 923964568 i Bærum kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 127 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2019

Tomt
Eiet tomt 8344 m²

Prisantydning
7 490 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.19
Andel fellesformue: kr. 7 668,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

196 270,- (Omkostninger totalt)

7 686 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 935,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
TV og internett fra Get, kommunale avgifter, strøm til fellesarealer, felles bygningsforsikring, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/strøing, diverse vedlikehold av fellesarealer.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eier
Ivar Strøm Olsen Amanda Helene Engelstad Vefald

Beskrivelse
Velkommen til Møllerløkka 27 - et nytt og rålekkert rekkehus med høy standard og moderne fasiliteter i et eksklusivt bygg fra 2019. Boligen har en god rominndeling med sosiale oppholdsrom i 1. etasje, soverom og baderom i 2. etasje, og en lys loftstue samt et soverom i 3. etasje. Boligens belysning er koblet til Smart-hus løsning, og kan styres via app på telefonen, eller bryter. Badene har belysning som styres av bevegelsessensor.

Boligen kan by på idylliske uteområder, med en trivelig hage ut fra stuen i 1. etasje. Her er det opparbeidet en markterrasse på ca. 23 m2. Hagen vender mot sydvest og bader i sol store deler av dagen. I boligens 3. etasje finner du en tilsvarende solrik terrasse med utgang fra loftstuen - også vendt mot sydvest. Terrassen er på ca. 12,5 m2 og det er god plass til sittegruppe og grill.

Fellesarealene er pent opparbeidet med skjermede soner og naturlige møteplasser. Rolig og attraktiv beliggenhet i et helt nytt sameie i Bærums nyeste vekstområde. Et hyggelig og barnevennlig bomiljø med gode oppvekstvilkår. Vøyen Hageby har en sentral beliggenhet på Vøyenenga med umiddelbar nærhet til flere spisesteder og servicetilbud på Vøyenenga senter.

Dagligvarehandel kan gjennomføres i stor moderne Meny butikk eller på Kiwi - begge i umiddelbar gangavstand fra boligen. I løpet av høsten 2020 åpner i tillegg Rema 1000 ny butikk på området. Det er flere skoler og barnehager i nærområdet, bl.a. en barnehage på området med prioritet for beboere i Vøyen Hageby.

Fra boligen det kun ca. 5 minutter med bil til Sandvika og kort gangavstand til Vøyenenga senter samt busstopp med hyppige avganger til bl.a. Sandvika og Kolsås med T-bane. Det er også gangavstand til busstopp med bussforbindelser mellom Sandvika og Skui. Ellers er det flere flotte turmuligheter i nærområdet, bl.a. Kolsåstoppen, Dælivann og Kalvøya med flotte bademuligheter. Kort vei til Kadettangen med nyere badestrand, stupetårn, kiosk og lekeplass.

Parkering
Med salget følger det 2 biloppstillingsplasser. Begge plassene har ferdig installert ladestasjon for el-bil.
- Én biloppstillingsplass rett utenfor boligen merket nr. 27
- Én biloppstillingsplass i felles underjordisk garasjeanlegg merket nr. 47

Forretningsfører opplyser om at garasjesameiet pr. dd. ikke er konstituert og at garasjeutgiften ikke er fastsatt enda. De anslår at utgift vil ligge på ca. kr. 150 - 200 pr. mnd. Dette gjelder for plass nr. 47.

Ellers er det gjesteparkering på sameiets tomt.

Beliggenhet
Møllerløkka 27 har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et nytt og moderne boligområde i nye Vøyen Hageby. Her bor du rolig og tilbaketrukket med fine fellesarealer. Idylliske og naturskjønne omgivelser, men likevel sentralt. Nærhet til marka med flott turterreng, badevann og skiløyper på vinterstid. Kort vei til barne- og ungdomsskole samt flere barnehager. Det er oppført en ny barnehage i Vøyen Hageby hvor beboere i Hagebyen får fortrinnsrett.

Nærmeste dagligvarehandel er Meny inne på Vøyenenga senter og Kiwi som ligger rett utenfor senteret. På Vøyenenga senter finner du også post i butikk, sushibar og Pizzabakeren. I løpet av høsten 2020 åpner i tillegg Rema 1000 på området. Rett utenfor døren finner du også bl.a. treningsstudio, frisører, legekontor, tannlege, apotek og veterinær. Sandvika Storsenter ligger ca. fem minutter unna med bil og er ett av Norges største kjøpesentre med 197 butikker og spisesteder. Sandvika har forøvrig et rikt kulturliv med kino, teater, kulturhus og nye Sandvika Folkebad med bl.a. scene, restaurant, flere barer, innendørs hage med petanque-baner, kaffebar og en flott uteservering med utsikt over Sandvikselva. I Sandvika sentrum finnes det også en rekke restauranter å velge mellom, bl.a. kafé Kanel, Kaffebrenneriet, Caspar restaurant, Fokus restaurant og Fellini med autentisk mat fra det italienske kjøkken.

Fra boligen er det kort vei til Vøyenenga busstopp, som ligger ca. 3 minutters gange unna. Her kan du bl.a. benytte deg av buss 215A mot både Sandvika og Kolsås, hvor du i tillegg finner T-bane. Fra Kolsås T-bane stasjon går det avganger inn til Oslo hvert 15. minutt. Det er også gangavstand til busstopp med bussforbindelser mellom Sandvika og Skui. Sandvika togstasjon er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen.

Bærums Verk er kun er kort kjøretur unna, og man kan gå turvei langs elven nesten hele veien frem. Her finner du bl.a. det idylliske handlesenteret Bærums Verk med smale, koselige småhus og hyggelige gågater.

I vinterhalvåret finner du kilometer på kilometer med preparerte langrennsløyper innover Nord- og Vestmarka. Om du ønsker å ta deg en tur etter jobb har du lysløype som tar deg inn i Vestmarka fra Skui og lysløypa på Eineåsen med utgangspunkt fra Rykkinn. Ellers finner du nyoppussede Kirkerud alpinanlegg og Hauger isbane like i nærheten, begge med aktive miljøer i hhv. alpint og bandy.

I sommerhalvåret byttes langrennsløyper ut med flotte tur- og sykkelstier, isbane med tennisbaner og alpinbakker til flotte motbakker for de som liker en tøff treningsøkt. Ellers har du kort vei til flere fotballbaner. På Rud finner du også Bærum idrettspark med friidrettshall, fotballhall og flerbrukshall. Det er også planlagt etablering av et fremtidig badeanlegg i tilknytning til idrettsparken.

Tomt
Eiet tomt, 8344 m²

Ideell andel av felles tomt for sameiet. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Områder belagt med heller av betong. Biloppstillingsplasser, lekeområde og sittegrupper.

Seksjonen eier i tillegg en egen tomt på 32 m2. Sydvest-vendt markterrasse på ca. 23 m2 med gode solforhold.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Kontakt megler for privatvisning.

Inneholder
1. etasje:
Entré/gang, toalettrom, stue/kjøkken. Utgang fra stue til sydvest-vendt hage m/ markterrasse på ca. 23 m2.

2. etasje:
Gang, baderom, kontor/barnerom, 2 soverom.

3. etasje:
Loftsstue, soverom med bod / walk-in garderobe. Utgang fra loftstue til sydvest-vendt terrasse på ca. 12,5 m2.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Erlend Pettersen Ruud v/ Anticimex:

Rekkehus over 3 etasjer. Gulv mot grunn av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning, samt pussede og malte
flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Boligen har slett ytterdør fra Nordicdoor med
glassfelt. Terrassedører og vinduer med to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme i 1.etasje og på bad i 2.etasje.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 112 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 115 kvm

Boder
Boligen har en tilhørende bod med egen låsbar inngang og utvendig adkomst. Bod oppmålt til ca. 5 m2.

Standard
1. ETASJE

Inngangsparti:
Boligens inngangsparti vender mot nordøst og er opparbeidet med en markterrasse på ca. 8,5 m2. Her har du adkomst til en tilhørende bod med låsbar dør på ca. 5 m2.

Entré/gang:
Boligen har en trivelig entré med skyvedørsgarderobe m/speildører. Videre inn har du adkomst til praktisk separat toalettrom og stue/kjøkken.

Stue:
Lekker og luftig stue med en stor vindusflate som slipper inn rikelig med naturlig lys. Her har du et mangfold av innredningsmuligheter med god plass til sofagruppe og spisestuedel. Åpen løsning mot kjøkkenet skaper en fri og sosial atmosfære i rommet. Fra stuen er det utgang til en sydvest-vendt markterrasse på ca. 23 m2. Her har du meget gode solforhold og adkomst til gressplen. På terrassen er det markise, stikkontakt og utebelysning.

Kjøkken:
Moderne kjøkken i åpen løsning. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte hvite fronter, samt glassfelt i enkelte overskap. Benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras og såpedispenser. Det er benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenken. Kjøkkenet har integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Integrerte hvitevarer fra Siemens.

Ventilator med kullfilter plassert i overskap. Kullfilter i tillegg til separat avtrekkskanal ut av bygget. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Kjøkkenet har montert komfyrvakt og lekkasjesensor.

Toalettrom:
Meget praktisk toalettrom ved gang/entré. Toalettrommet har flisloagt gulv med varme, vegger i malte slette flater og himling med downlights. Vegghengt servantskap i hvit slett utførelse og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Oras. Over servant er det speil på veggen. Vegghengt toalett fra Ideal.

Nilan varmegjenvinningsanlegg fra byggeår med produksjon av varmtvann. Mekanisk avtrekksventil i himling. Vannrør med rør-i-rør system og kobber.
Synlige avløpsrør av plast.


2. ETASJE
Trappen fører deg videre opp til boligens 2. etasje. Her har du 2 gode soverom, 1 kontor/barnerom og baderom.

Soverom 1:
Romslig hovedsoverom med downlights og god plass til dobbeltseng. I rommet er en stor skyvedørsgarderobe med speildører. Rommet har 2 store vinduer som vender mot terrassesiden. Det er solfilm på vinduene for å redusere varme om sommeren.

Soverom 2:
Soverom 2 med downlights i himling og vindu mot rolig bakgård. Her har du god plass til stor seng og garderobeløsning.

Kontor/barnerom:
Lyst og praktisk kontor/barnerom i 2. etasje. Rommet passer perfekt som hjemmekontor, men kan også enkelt innredes som barnerom.

Baderom:
Delikat flislagt baderom med downlights og gulvvarme. Rommet har store, pene veggfliser og lysmalt himling. Baderomsinnredning med vegghengt servantskap i mørk slett utførelse. Med to ovenpåliggende servanter er det lagt opp til at flere familiemedlemmer benytter badet samtidig. Over servant er det vegghengt speil med sidelys. Badet har en romslig dusjsone med innfellbare glassdører og dusjarmatur. Vegghengt toalett fra Ideal. Det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel på badet, noe som gjør familiehverdagen litt enklere.

Mekanisk avtrekksventil i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast.


- 3. ETASJE -

TV-stue/loftstue:
Videre opp trappen til boligens 3. etasje finner du en meget trivelig loftstue med downlights i himling. Her er det god plass til sofagruppe og en stor TV. Loftstuen har en stor glassflate med utgang til en sydvest-vendt terrasse på ca. 12,5 m2. På terrassen kan god grillmat nytes med flott utsyn og optimale solforhold. Det er markise og stikkontakt.

Soverom med walk-in garderobe:
Fra loftstuen er det adkomst til et romslig soverom med egen walk-in garderobe / innvendig bod. Rommet har vinduer som vender mot sameiets bakgård. Kan enkelt innredes som hjemmekontor.

Overflater m.m.:
Gulvflater belagt med parkett, samt flislagt gulv i entré. Gulvvarme i entré og stue/kjøkken. Vegger i malte slette flater. Himling i malte flater.
Downlights i alle rom. Slette innerdører. Ca. 1,4 meter skyvedørsgarderobe i entré. Ca. 2,0 meter skyvedørsgarderobe og 0,7 meter garderobeskap i
soverom 1. Ca. 1,2 meter garderobeskap i soverom 2. Frittstående biopeis i stue.

Tekniske anlegg / VVS anlegg:
Nilan varmegjenvinningsanlegg fra byggeår med produksjon av varmtvann plassert i toalettrom. Vannrør med rør-i-rør system og kobber. Synlige
avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert på vegg bak skyvedørsgarderobe i entré. Hovedstoppekran og lekkasjestopper plassert
på toalettrom. Stakeluke plassert bak inspeksjonsluke i stue. Boligen har balansert ventilasjon. Styringspanel for ventilasjon plassert på vegg i entré.

Takhøyder:
Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt fra 2,34 meter til 2,40 meter takhøyde i boligen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Byggeår er 2019 og det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i hele 1. etasje og på badet i 2. etasje.
Lekker frittstående biopeis i stuen i 1. etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt for boliger i Bærum kommune i 2020.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 935,- pr.mnd.

Per dags dato er ikke garasjesameiet konstituert, garasjeleie er ikke helt fastsatt enda, men ligger på kr 150-200 pr. mnd.

Felleskostnader inkluderer: varmtvann, kommunale avgifter, strøm til fellesarealer, felles bygningsforsikring, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/strøing, diverse vedlikehold av fellesarealer samt tv og internett fra Get.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån pr. 10.11.2020.

Årsregnskap
Regnskap for 2019 viser et overskuff på kr. 873 809.

Generelt er inntekter og kostnader i store trekk som forventet. Det har ikke inntruffet forhold etter regnskapsårets utgang som er av betydning for bedømmelsen av sameiet, og som ikke fremkommer av årsregnskapet med tilhørende noter. Kostnadsbidraget, dvs den månedlige innbetalingen, beholdes som det er. Det er nødvendig å bruke et par år på å se hvordan kostnadsbildet for sameiet vil se ut over tid.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 88959903

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Sameiet Vøyen Hageby 6, Orgnr: 923964568

Forretningsfører
ABBL Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjenning ved eierskifte.

Tekniske installasjoner:
- Boligen har røykvarslere og brannslukningsapparat, samt utvendig brannstige fra kontor.
- TV-tuner medfølger (1 stk)
- Sikringsskap med automatsikringer plassert bak skyvedørsgarderobe i entré. Måler plassert i utvendig sikringsskap. Boligen har i hovedsak skjult
elektrisk anlegg.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere.

Diverse
I og med at 2019 var etableringsåret for sameiet, og at vi har tatt over nye bygg, har det ikke vært behov for vesentlig vedlikehold.

Styret har inngått service-/vedlikholdsavtaler i 2019/2020:
• Vaktmestertjenester med Asker & Bærum vaktmesterkompani AS (ABVK)
• Brøyting og strøing med ABVK
• Vask og vedlikehold av søppelkontainerne utføres av ABVK
• Alarmavtale angående heis og brann med Securitas AS og Addsecure
• Heis serviceavtale med Orona
• Vask og matter i oppgangene med Kleva as
• Serviceavtale teknisk annlegg med Assemblin
• Det er inngått avtale med P-service for kontroll på gjesteplassene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1934/904086-1/100  Bestemmelse om gjerde  
23.02.1934 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

1940/24000-1/100  Erklæring/avtale  
30.08.1940 
Overenskomst om grenser, gjerde m.m. Vedk. bnr 1,2,21 og 23
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

1956/8187-1/100  Erklæring/avtale  
03.10.1956 
Ang vannledning gjennom riksvei 20
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/1759-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
16.05.1960 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

1970/240-1/100  Erklæring/avtale  
13.01.1970 
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

1971/3831-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
19.05.1971 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1984/28946-1/100  Erklæring/avtale  
15.10.1984 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/1207769-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
23.12.2015 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:3  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/1207769-2/200  Best. om adkomstrett  
23.12.2015 
rettighetshaver:Knr:3020 Gnr:247 Bnr:3  
Bestemmelse om midlertidig gang-og kjøreadkomst
Bestemmelse om sletting
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/283077-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
30.03.2016 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE  
Org.nr: 935478715
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/871747-1/200  Bestemmelse om vannledning  
14.08.2017 21:00 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE  
Org.nr: 935478715
Bestemmelse om overvannsledning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/108150-1/200  Bruksrett  
25.01.2019 21:00 
Rettighetshaver: Knr:3024 Gnr:47 Bnr:472
Bestemmelse om benyttelse av parkareal i gitt tidsrom
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/162234-6/200  Bestemmelse om parkering  
07.02.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:78 Bnr:396  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Opprinnelig tinglyst 29.01.2008 med dokumentnummer 82886
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/162234-7/200  Bestemmelse om vannledning  
07.02.2019 21:00 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE  
Org.nr: 935478715
Bestemmelse om overvannsledning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Opprinnelig tinglyst 14.08.2017 med dokumentnummer 871747
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/735475-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
26.06.2019 21:00 
Rettighetshaver:VØYENENGA NÆRINGSUTVIKLING AS  
Org.nr: 913637917
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/735500-1/200  Bestemmelse om parkering  
26.06.2019 21:00 
Rettighetshaver:VØYENENGA NÆRINGSUTVIKLING AS  
Org.nr: 913637917
Rett til å flytte inntil 11 gjesteparkeringsplasser til gnr. 78 bnr. 407
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/735506-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
26.06.2019 21:00 
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere


2019/735510-1/200  Bestemmelse om parkering  
26.06.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:78 Bnr:381 Snr:1 F  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:78 Bnr:381 Snr:2 F  
Overført fra: 3024-78/409
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Utvendig vann-og avløpsrør fra byggeår med kommunal tilknytning.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

196 270,- (Omkostninger totalt)

7 686 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.16 872)
Markedspakke 1 (Kr.19 950)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (forutsatt salgssum: 7 490 000,-) (Kr.37 450)
Totalt kr. (Kr.83 472)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-20-0186

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
Eie Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11, Fax: 22 52 08 05

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Petter A.P. Jordbakke

Saksbehandlere
Henrik Munkvold
Eie Røa
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 90 66 91 67 / E-post: hmu@eie.no

Eie Røa
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Møllerløkka 27
For mer om objektet
Møllerløkka 27

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.