Bilde 1 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4Bilde 2 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4

1359 Eiksmarka • Bærum kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 14 100 000 - 15 750 000

Arealer: 142 - 179 m²Antall enheter: 11 (3 solgt)Byggeår: 2025
BEKKEGRENDA - 11 nye rekkehus på Eiksmarka - 3 solgte!
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Fellestomt 3750 m²
Oppdragsnummer
18239000
card-default

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/ Partner
Les om Lene
card-default

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator / Eiendomsmegler
Les om Marte
Visninger
Mandag 06. mai
10:00 - 14:00
Onsdag 08. mai
10:00 - 14:00
Meld deg på visning

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Prosjektet
Prosjektet ligger midt i hjertet av Eiksmarka og består av 11 elegante rekkehus i to rekker med felles parkeringskjeller, sykkelparkering og vakre utendørsområder. I tillegg inkluderer prosjektet 16 moderne leiligheter i ett punkthus, som også er en del av sameiet. Per nå har vi allerede solgt hele 13 leiligheter og 3 av de fantastiske rekkehusene.

Selger har satt en eksepsjonell standard for dette prosjektet, og i samarbeid med dyktige interiørarkitekter har de skapt en harmonisk blanding av farger, materialvalg og detaljer som vil prege både boligene og fellesarealene. Målet har vært å tilfredsstille behovene til potensielle kjøpere, og derfor er det dedikert mye tid og innsats til å utforme planløsninger som har tatt hensyn til interessenters tilbakemeldinger.

En grundig utomhusplan, utarbeidet av anerkjente landskapsarkitekter, gir prosjektet karakter og integrerer det perfekt med nærområdets offentlige gateløp, bebyggelse og private forhager. De frodige utendørsområdene er nøye utformet for å skape et visuelt samspill mellom naturlig vegetasjon, komfortable benker og hyggelige møteplasser i gangveiene mellom byggene.

Forventet overtakelse for dette prosjektet vil være fra juni til august 2025, så du kan begynne å se frem til ditt nye hjem med stor forventning. Velkommen til en unik livsstil i Eiksmarka!

Besøk vår prosjektside https://bekkegrenda.no for boligvelger og komplett prospekt!

[profieras

Rekkehusene
Rekkehusene tilbyr en variert miks med størrelser som spenner fra 142 til 179 kvadratmeter bruksareal (BRA) fordelt over 3 etasjer. Leveransen holder en gjennomgående høy og moderne standard, planløsningene er svært praktiske og godt utarbeidet. Videre leveres et gjennomtenkt interiørdesign. Utbygger har også hatt et stort fokus på å levere romslige markterrasser og terrasser som gir optimal utnyttelse av de private utearealene.

Rekkehusene leveres med følgende kvaliteter:
-  Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
-  Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bod
-  Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
-  Helfliset bad fra stilren innredning fra kvalitetsleverandøren Foss
-  Downlights på bad og toalettrom
-  Vegghengt toalett fra Villeroy og Bosch og dusjnisje i nedsenket sone
-  1-stavs eikeparkett av god kvalitet
-   Ferdigmalte vegger i fargetoner som smelter sammen
-   Privat hage med hekk både ved inngangsparti og ved utgang til oppholdsrom i 1. etg
-  To romslige terrasser beliggende i 2. og 3. etg.
-  Sportsbod i kjelleretasjen
 
Utover dette byr prosjektet på:
-  Parkeringsanlegg med mulighet for kjøp av p-plass med ladepunkt for el-bil

Ferdigstillelse
Forventet overtakelsesperiode for prosjektet er fra juni til august 2025.

Beliggenhet
Prosjektet ligger svært attraktivt og sentralt på Eiksmarka, Bærum kommune. Eiksmarka er et veletablert og barnevennlig boligområde som tilbyr barnehager, barneskoler, lekeplasser og flotte tur-grøntarealer. Område består hovedsakelig av eneboliger, men også noen rekkehus, tomannsboliger og lavblokker.

Eiksmarka senter ligger et steinkast unna prosjektet. Senteret har en innvending handlegate og en god miks av butikker, tjenester og spisesteder. Eksempelvis Apotek 1, Domino`s Pizza, Sabi Sushi, Kiwi, Mester Grønn, Nille, Nordli, Grønt og Godt, Petite frisørene og Eiksmarka helsestasjon. Nærmeste søndagsåpne butikk er Grønt og Godt på Eiksmarka senter og Joker Eiksmarka kun en kort spasertur unna.

Skole/barnehage
Kun 2-3 minutter unna prosjektet ligger Eiksmarka barnehage, Grini barnehage Briskehaugen, Eikebo barnehage og Eiksmarka barneskole. Litt lenger unna ligger Eikeli barneskole og Østerås skole (8-10 klasse).

Nærmeste videregående skoler er Persbråten videregående skole og Eikeli videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Eiksmarka har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Eiksmarka buss- og T-banestasjon ligger i underkant av hundre meter fra boligen med hyppige avganger mot Oslo samt rundt omkring i Bærum. T-banen (linje 2) bruker 14 til Majorstua hvor det er overgang til alle t-banens linjer. Det tar 8 minutter med bil til Lysaker stasjon som er nærmeste knutepunkt med gode tog-, flytog- og bussforbindelser. Fornebu ligger 14 minutter unna og det tar ca. 49 minutter med bil til Oslo Gardemoen.

Fritidstilbud
Nærområde har et godt utvalg av fritidsaktiviteter eksempelvis tennisbaner, fotballbaner og volleyballbaner. Ellers tilbyr område blant annet golf, ridning og svømming. For de som er glad i naturen er det fine turløyper i Bærumsmarka som leder til blant annet Sætre gård, Brunkollen og Østernvann.

Leveransebeskrivelse
Leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17.

Beskrivelse samt mulighet for endringer og tilvalg følger av vedlagt salgsoppgave.

Sameiet
Leilighetene, townhousene og garasjekjelleren forventes å bli organisert som et eier seksjonssameie.

Eierseksjonen/selveierleiligheten med tilhørende parkeringsplass/bruksrett til parkering og sportsbod vil tilhøre sameiet.

Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder, utearealer, terrasser og andre rettigheter på den måte som anses hensiktsmessig, f.eks. som realsameie/del av sameiets fellesareal, som bruksretter eller tilleggsdel til seksjonene eller som en særskilt seksjon eller anleggseiendom.

Det er p.t. ikke utarbeidet vedtekter og husordensregler.

Forretningsfører
Utbygger vil inngå avtale med anerkjent boligforvalter om forvaltning av sameiet med varighet på 3 år.

Betalingsbetingelser
Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven §12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Dersom kjøper er juridisk person (selskap) betales ytterligere 5% av kjøpesummen ved byggestart. Innbetaling må være fri egenkapital.

Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales ved overtagelse.

Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. Bustadoppføringsloven §47.

Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppføringslova (lov av 13. Juni 1997 nr. 43). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3.Juli 1992 nr. 93. Profesjonell kjøper/investor vil i disse tilfellene måtte innbetale forskudd uten at dette blir sikret ved garanti.

Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt, som kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Garantier
Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadoppføringslova §12.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget, fra overtagelse og frem til 5 år etter overtagelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller §47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Oppdragsnummer
18-23-9000

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av townhouse/rekekhus.

Selger har godkjent salgsoppgaven 10.11.2023.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler/Partner Lene Rasmussen

Saksbehandlere
Lene Rasmussen
EIE nybygg Oslo Viken
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 99 16 46 36

Marte Olea Skjæret
Salgskoordinator
Mob: 97 72 42 95

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4
For mer om objektet
Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: