Bilde 1 av Skytten 99 Bilde 2 av Skytten 99
Digital salgsoppgave
Skytten 99

1348 Rykkinn • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

INNHOLDRIKT REKKEHUS O/ 3 PLAN - GODE SOLFORHOLD - FLERE UTEPLASSER - FIN BELIGGENHET - MODERNISERINGSBEHOV - GARASJE
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
129 m²
Bruksareal (BRA)
135 m²
Bruttoareal (BTA)
147 m²
Fellesutgifter
kr 860 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 009 / Mnd
Prisantydning
kr 4 950 000
Omkostninger
kr 138 019
Totalpris
kr 5 088 019
Byggeår
1971
Tomt
Eiet tomt 134 m²
Oppdragsnummer
36200320
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marketa
Prisantydning kr 4 950 000,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 124 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
   
Totalpris kr 5 088 019
Eiendom
Skytten 99, 1348, Rykkinn

Matrikkel
Gnr. 94 bnr. 118 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 135 kvm, Bruttoareal: 147 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1971

Tomt
Eiet tomt 134 m²

Prisantydning
4 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
124 000,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

138 019,50 (Omkostninger totalt)

5 088 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 101,25 pr. år

Eier
Torill Kletten

Beskrivelse
<b>Velkommen til Skytten 99, presentert av eiendomsmeglerfullmektig Marketa Nigg ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika. </b>

Attraktivt rekkehus med god planløsning som egner seg godt for en barnefamilie. Rekkehuset ligger i et etablert, solrikt og barnevennlig boligområde på øvre del av Rykkinn. Nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg av servicetilbud.

Boligen går over 3 plan og inneholder romslig stue med utgang til en hyggelig balkong med utsikt mot Kolsåstoppen og nærområde for øvrig, 3 soverom på samme plan, 2 bad, vaskerom, innholdsrikt kjøkken med god plass til spisestuedel, stue nr. 2 m.m. Boligen er holdt godt vedlike av nåværende eier, men har gjennomgående behov for modernisering av enkelte rom og overflater.

Her er det plass til store og små. Dette er en praktisk bolig for en barnefamilie!

<b>KORT OM BOLIGEN:

- FIN INTERN BELIGGENHET
- TRYGGE OMGIVELSER UTEN BILTRAFIKK PÅ FELTET
- HØYT BELIGGENDE MED FIN UTSIKT MOT KOLSÅSTOPPEN OG NÆROMRÅDE
- MODERNISERINGSBEHOV
- PUSS OPP ETTER DINE EGNE ØNSKER OG BEHOV
- BARNEVENNLIG
- FAMILIEVENNLIG PLANLØSNING
- FLERE STUER
- 3 SOVEROM PÅ SAMME PLAN
- RIKELIG MED LAGRINGSMULIGHETER
- STOR SPORTSBOD
- GODE SOLFORHOLD
- STOR ROMSLIG TERRASSE
- FLOTT FLAT HAGEDEL
- FINE UTEOMRÅDER
- GARASJEPLASSER
- FLERE GJESTEPLASSER
- ATTRAKTIVT OG VELETABLERT BOLIGOMRÅDE
- BARNEVENNLIG NABOLAG
- BARNEHAGER OG SKOLER I NÆROMRÅDET
- BREDT UTVALG AV FRITIDSAKTIVITETER I OMRÅDET
- FLOTTE TURMULIGHETER MED LYSLØYPE TRE MINUTTER UNNA
- KORT VEI TIL BUSS</b>

Flott beliggende bolig over 3 plan som inneholder:

<b>1.etg.:</b> Romslig stue med utgang til en hyggelig balkong på ca. 11 kvm, praktfullt kjøkken med god plass til spisestuedel. Fra kjøkkenet er det utgang til en romslig terrasseplatting på ca. 16 kvm, herfra er det videre adkomst til hagen.

<b>2.etg.:</b> Trapperom, 3 gode soverom, romslig bad. Fra ett av soverommene er det utgang til en balkong på ca. 5 kvm. Hovedsoverom har tilgang til egen bod på ca. 2 kvm.

<b>U.etg.:</b> Vindfang, entré, romslig stue med god plass til sofaløsning, bad, vaskerom, samt bod.

<b>Parkering:</b> Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjerekke. Ellers parkering i område etter gjeldende bestemmelser.

<b>Lagring:</b> Det er gode lagringsmuligheter i en innvendig bod plassert i boligens u. etg., samt en bod plassert i boligens 2.etg. Innvendige boder er på hhv. 4 og 2 kvm. I tillegg til disse er det en sportsbod. Praktisk sportsbod plassert ved inngangspartiet kan brukes til blant annet oppbevaring av skiutstyr, barnevogn, sykkel eller uteleker. Sportsboden er på 7 kvm. I tillegg til disse er det en kryploft som byr på gode lagringsmuligheter. Det er luke adkomst med stige i 2. etg.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Marketa Nigg på mn@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veletablert, solrikt og barnevennlig boligområde på øvre del av Rykkinn, med nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg av servicetilbud. Det er kun kort vei til nærmeste bussholdeplass med hyppige avganger til Sandvika og Oslo Bussterminal. Det går ekspressbusser i rushtiden på hverdager. T-bane på Kolsås stasjon for enkel og rask transport inn til Oslo. Berger svømmehall er i gangavstand fra eiendommen. Rykkinnhallen er nærmeste idrettshall og er populært sted for basketball, håndball, innebandy, samt annen sport og fritids aktiviteter. Vestre Bærum tennisklubb holder til på den nordøstlige delen av boligfeltet og i det samme området ligger Gommerudbanen med kunstgressdekke ca. 3-5 minutters gange fra eiendommen.

Dagligvarehandel ved bl.a. Meny på Rykkinn senter og Coop Prix Ekstra i nærheten. Samt servicetilbud på Rykkinn senter som er et moderne senter med flere butikker og bl.a. apotek, frisører, blomsterforretning, Nille, sportsbutikk m.m. og ligger ca. 5 minutters gange unna. Sandvika sentrum med Sandvika Storsenter ligger også en kort kjøretur unna med alt det innebærer av fasiliteter og servicetilbud. Eineåsen rett bak byr på turstier, lysløyper om vinteren og ny kulturløype.

Bebyggelse
Område består hovedsakelig av rekkehus-/ småhus- og blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 134 m²
Forsiden av boligen er pent opparbeidet i flere nivåer og har plass til utemøblement, blomsterkasser, potter m.m.

Baksiden av boligen er pent opparbeidet med en romslig terrasseplatting med videre adkomst til hagedelen. Hagepartiet er forholdsvis flatt og lettstelt. Her er det plass til blomsterkasser, sandkasse m.m. Fra stuen er det utgang til en hyggelig balkong. Fra balkongen er det flott utsikt mot Kolsåstoppen og nærområde for øvrig.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Rykkin barneskole.
Eineåsen ungdomsskole.
Flere barnehager både private og kommunale i nærheten.
Sykkelavstand til flere videregående skoler i området som Rud, Rosenvilde, Dønski og Valler.

Byggemåte
<b>Grunn og fundamenter:</b> Antatt støpt betongplate på komprimerte masser.
<b>Yttervegger:</b> Bindingsverksvegger isolert med min.ull og utvendig kledning. Ytterkledning er fra byggeåret.
<b>Vinduer:</b> Isolerglass vinduer fra byggeåret. Balkongdører i 1.etg er skiftet i 2007, 4 glass på sydsiden er skiftet i 2016.
<b>Drenering:</b> Drenering er fra byggeåret. Det er saltutslag på kjellervegger. Dette skyldes sviktende/mangelfull drenering.
<b>Etasjeskillere:</b> Det er trebjelkelag i etasjeskillere.
<b>Tak:</b> Trekonstruksjon tekket med shingel.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 129 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 135 kvm

Standard
Innholdsrikt rekkehus over 3 plan med en arealeffektiv planløsning. Boligen byr på flere fine oppholdssoner og har en planløsning typisk tilpasset barnefamilier. Boligen holder en god standard med behov for modernisering av enkelte rom og overflater. For den rette ligger det en flott mulighet til å utforme sitt nye drømmehjem i et område med flotte bokvaliteter.

<b>Entré:</b> Adkomst til boligen via overbygget adkomstparti. Entré har plass til klesoppheng, samt skohylle.

<b>Stuer:</b> Stuen i 1. etg. er romslig med plass til både sofa, tv- seksjon, samt annet ønskelig stuemøblement. Det er store vindusflater som slipper godt med lys inn. Fra stuen er det utgang til en hyggelig balkong med utsikt mot Kolsåstoppen, samt nærområde forøvrig.

Spisestuedelen kan enten være i tilknytning til stuen eller kjøkkenet som er et stort kjøkkenrom med mye skap- og skuffeseksjoner.

Stue nr. 2 i u. etg. er et flott rom som en barnefamilie kommer til å sette stor pris på. Rommet kan brukes av både hele familien til spillekvelder eller av den enkelte hvis en ønsker å ha litt plass for seg selv.

<b>Kjøkken:</b> Innholdsrikt og stilrent kjøkken med hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate. Det er lys under overskapene, samt i skapene med glassfrontene. Plater mellom kjøkkenbenk og overskapene sørger for enklere rengjøring. Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, kokeplate og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det utgang til en lun og hyggelig terrasseplatting på ca. 16 kvm med videre adkomst til hagen. Kjøkkeninnredning er fra 2016.

<b>Bad/ vaskerom:</b> Det er tilsammen to bad i boligen.

Bad i 2. etg. har vinyl på gulv og våtromstapet på vegger. Rommet er utstyrt med badekar, toalett og servantinnredning med tilhørende møblement. Badet er fra byggeåret men har blitt oppgradert med nytte vinyl belegg og tapet i 2005. Rørsystem og sluk er fra byggeåret. Badet er av eldre dato og modernisering av dette rommet må påregnes.

Bad i u. etg. har vinyl på gulv og tapet og fliser på vegger. Badet er av eldre dato og modernisering av dette rommet må påregnes.

Praktisk vaskerom har vinyl på gulvet og malte vegger. Det er opplegg til vaskemaskin og skyllekum. Sluk for vaskerom er felles med badet.

<b>Soverom:</b> Det er 3 gode soverom i boligen og alle ligger på samme plan i boligens 2. etg. Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt øvrig møblement. Fra hovedsoverommet er det tilgang til en praktisk bod. De to andre soverommene blir flotte barnerom. Her er det god plass til kommoder eller skrivebord, samt annet soveromsinnredning. Fra ett av soverommene er det utgang til en mindre balkong.

<b>Gulv:</b> Det er i hovedsak malt strie og malte flater. Det er downlights på kjøkkenet.
<b>Vegger:</b> Det er i hovedsak laminat, orginal vinyl og tepper.
<b>Himling:</b> Det er i hovedsak malte flater. Noe tapet.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midl. brukstillatelse på boligen.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med panelovner.
Det er en skorstein og en kombinert parafinovn og peis. Parafindelen er ute av drift.

Kommunale avgifter
Kr. 12 101,25 pr. år

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 860,- pr.mnd.

Felleskostnader dekker kabel-tv, basis bredbånd, snømåking, strøing, generelt vedlikehold av fellesarealer, strømkostnader til lysmaster på fellesarealene og garasje i felles garasjeanlegg.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 686 598,- Som sekundærbolig Kr. 6 071 754,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
- Skytten Huseierforening har egen hjemmeside: http://www.skytten-huseierforening.net/
Se gjerne nettsiden for mer informasjon om drift med mer.
- Medlemskap betales kvartalsvis.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
Offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Kommuneplaner
Id 201601
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601_4529355.pdf
Delarealer Delareal 135 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Id 1965320
Navn BELSET/BERGER/RYKKINN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 26.11.1968
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/1965320.pdf
Delarealer Delareal 135 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn N2

- Eineåsen skole avdeling Gommerud skal rives, og tomta skal detaljreguleres i forbindelse med
bygging av nye Eineåsen skole. Saken har PlanId 2019014. Ved å søke på plan- og byggningsetaten hos Bærum kommune for man mer informasjon om dette.

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
124 000,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

138 019,50 (Omkostninger totalt)

5 088 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.22 766,40)
Foto (Kr.5 150)
Look (Kr.3 500)
Grunnpakke enebolig/ huseierforening (Kr.13 670)
Markedspakke 1 (Kr.12 000)
Stylingsveiledning på 1500 trukket ut av provisjonen (Kr.43 140)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.11 900)
Totalt kr. (Kr.120 126,40)
Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0320

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter. Ved
å laste ned salgsoppgaven på nett, samt dokumentmappene benevnt INFO FRA KOMMUNEN vil man få
tilgang til disse.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Marketa Nigg
Eie Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 97 89 32 08 / E-post: mn@eie.no
Eie Sandvika

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.