Bilde 1 av Brønnfaret 9 Bilde 2 av Brønnfaret 9
Digital salgsoppgave
Brønnfaret 9

1358 Jar • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Spennende murhus fra 1947 med flere muligheter - hel tomannsbolig - barnevennlig - garasje - moderniseringsbehov.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
205 m²
Bruksareal (BRA)
267 m²
Bruttoareal (BTA)
297 m²
Kommunale avgifter
kr 1 921 / Mnd
Prisantydning
kr 10 800 000
Omkostninger
kr 308 639
Totalpris
kr 11 108 639
Byggeår
1947
Tomt
Eiet tomt 970 m²
Oppdragsnummer
37200011
card-default

Kjetil Borgersrud

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig
Les om Kjetil
Prisantydning kr 10 800 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 14 650,-
Dokumentavgift kr 291 250,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
   
Totalpris kr 11 108 639
Eiendom
Brønnfaret 9, 1358 Jar

Matrikkel
Gnr. 17 bnr. 380 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 205 kvm, Bruksareal: 267 kvm, Bruttoareal: 297 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1947

Tomt
Eiet tomt 970 m²

Prisantydning
10 800 000

Totalpris inkl. omkostninger
10 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
291 250,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

308 639,- (Omkostninger totalt)

11 108 639,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 23 045 pr. år Inkluderer renovasjon (2 enheter), vann og avløp etter areal og feiing.

Eier
Asbjørn Pedersen Anne-lise Pedersen

Beskrivelse
Brønnfaret 9 er et spennende murhus fra 1947. Attraktiv beliggenhet i hyggelig nabolag midt mellom Jar og Bekkestua. Området sogner til Grav barneskole og Bekkestua ungdomsskole.

Hel horisontaldelt tomannsbolig som opprinnelig består av to leiligheter i 1. og 2. etasje. Felles inngang og trapperom. Huset er senere innredet med leilighet i kjelleretasjen og leilighet på loftet. De to sistnevnte er ikke godkjente som egne boenheter.

Dobbelgarasje på nedre del av tomten, med asfaltert gangvei til boligen. Skrånende tomt med flatere partier, Det er opparbeidet gressplen og beplantning mot sydvest.

Boligen er innholdsrik med bl.a. 4 soverom, 4 stuer, 4 bad  vaskerom og boder i dagens planløsning. Det må påregnes oppussing og eventuelt ombygging avhengig av ønsket bruk og behov. Kan passe fint som horisontaldelt bolig for 2 familier.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veletablert og stille boligområde midt mellom Jar og Bekkestua. Bekkestua sentrum har utviklet seg til en levende og varm møteplass. Bekkestua tilbyr et godt og bredt utvalg av butikker, kjøpesenter, spisesteder og kaféer.

Sogner til Grav barneskole og Bekkestua ungdomsskole. Det er flere barnehager i området.

I nærområdet finnes det et mangfold av fritidstilbud. Nært Nadderud idrettspark med blant annet fotball, håndball og svømmehall. Kort vei til Kolsås skisenter og golfbaner på Grini. Kort vei til marka med flotte turmuligheter fra blant annet Øverland. Her går det turveier til blant annet Sæteren gård og Brunkollen.

Kommunikasjon: Det er gangavstand til Ringstabekk T-banestasjon (ca. 8 min ). Fra Bekkestua bussterminal er der forbindelser mot øst og vest. Tog fra Stabekk eller Lysaker.

Det er også en kort kjøretur til Sandvika med alt av fasiliteter og Sandvika Storsenter. For kulturentusiaster kan Bærum kulturhus tilby et godt program av forestillinger og konserter. Her finner du også den nye flotte Sandvika fjordpark/Kadettangen og Kalvøya.

Bebyggelse
Veletablert boligområde med småhus og eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 970 m²

Adkomst
Følg Underhaugsveien fra Bærumsveien. Brønnfaret er en stikkvei på høyre side.

Skole/barnehage
Sogner til Grav barneskole og Bekkestua ungdomsskole.
I nærområdet ligger også Steinerskolen på Grav og den internasjonale skolen på Bekkestua.
Det er flere barnehager i området.

Inneholder
Det er felles oppgang som strekker seg gjennom 4 etasjer. Det er inngang både i kjeller og i 1. etasje.

K j e l l e r:
Entré, bad/wc, kjøkken, stue, soverom og flere boder.

1.   e t a s j e:
Trapperom, entré, bad/wc, stue, spisestue, kjøkken, soverom, kott. Utgang til terrasse og hage.

2.   e t a s j e:
Trapperom, entré, bad/wc, stue, spisestue, kjøkken, soverom, kott. Balkong med adkomst fra stuen, og en liten balkong tilknyttet soverom.

Innredet loft:
Entré, bad/wc, kjøkken, stue, soverom.

Byggemåte
Informasjon (utdrag) om byggemåte er hentet fra utarbeidet tilstandsrapport. Grunnmur og såle i betong/sparesteinsbetong antatt fundamentert til faste eller komprimerte masser. Støpte betonggulv på stedlige masser i kjelleren. Drenering og fuktsikring av grunnmur fra byggeår. Etasjeskiller av støpt betong. Oppforet med tregulv på oversiden. Pusset og malt på undersiden. Yttervegger i kjelleren er antatt oppført av betong/sparesteinsbetong. Innvendig isolert med Tresonitt. Pusset utvendig og innvendig. Yttervegger for øvrig er antatt oppført av dobbel teglsteinsmur (hulsteinsmur). Innvendig antatt isolert med dels Tresonitt og dels porøse trefiberplater. Vinduer med enkle glass fra byggeår i kjellerboder, vaskerom og felles trapperom. Plassbygget takkonstruksjon i tre utført som saltak av sperrer og åser. Undertak av rupanel. Kneloft på begge sider med adkomst via uisolerte kottdører. Takkonstruksjonen er antatt isolert med glassvatt fra byggeår over innredede rom og uisolert på kneloftene. Taksperrer og innvendig skråtak av tre er pusset med Rabitzpuss. Taktekking med flat betongtakstein og båndtekking ned mot takrennene. Murt teglsteinspipe.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 205 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 267 kvm

Boder
5 boder og vaskerom i kjeller.

Standard
Boligen er oppført som tomannsbolig, horisontaldelt med leiligheter som har inngangsdør fra felles trappegang. Det må generelt påregnes oppussing og oppgraderinger. Flere forhold er gitt TG2/TG3 - bl.a. bad, deler av kjøkken, vinduer, . Det vil kreve ombygging for å erstatte eksisterende trappeløp. For utfyllende tekniske standard henvises det til utarbeidet tilstandsrapport.

G e n e r el t:
Bygningen består opprinnelig av 2 leiligheter i 1. og 2.etasje på henholdsvis 69 og 68 m². Trapperom i hver etasje på 9 m².
Leilighetene i 1. og 2. etasje inneholder entré, bad/wc, stue, spisestue, kjøkken, soverom og kott.

Det er i tillegg innredet leiligheter i kjelleretasjen og loftsetasjen som ikke er godkjente som egne boenheter. Leilighetene er imidlertid utstyrt med egne sikringsskap og strømmålere samt egne varmtvannsberedere.

Leiligheten i kjelleretasjen er på 34 m² og inneholder entrè, kjøkken, stue og soverom. Takhøyde 2,33 m. Det er bad/wc i gang utenfor leiligheten.

Leiligheten i loftsetasjen er på 36 m² og inneholder entrè, bad/wc, kjøkken, stue og soverom. Takhøyde i horisontal del er 2,37 m
og gulvarealet sett bort fra skråtak er 42 m². Kneloft er ikke medregnet.


K j ø k k e n :
Boligen har fire kjøkken.

Kjøkken i 1. etasje har innredning med profilerte fronter og laminat benkeplater. Fliser mellom benk og overskap.
Utstyrt med integrert stekeovn og nedfelt platetopp. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med avtrekk ført ut gjennom vegg. Nisje for frittstående kjøl og frys. Komfyrvakt

Kjøkken i 2. etasje har innredning med profilerte fronter og laminat benkeplater. Fliser mellom benk og overskap.
Plass til frittstående hvitevarer. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Komfyrvakt.

Kjøkkeninnredningen i loftsleiligheten og i kjellerleiligheten er begge enkle med bruksslitasje Det må påregnes utskifting.


B a d   /   v a s k e r o m  :
Boligen har fire bad og et vaskerom.

1. etasje:
Bad med flislagte vegger og flislagt gulv. Malt himling. Mekanisk ventilasjon. Overflater med normal bruksslitasje. Det er støpejernsluk og ukjent fuktsikring. Hjelpesluk i dusjen. Badet er antatt pusset opp på 1980-tallet. Eier opplyser at varmekabler ikke virker som de skal. Oppgradering kan påregnes. Det bør monteres dusjkabinett, frem til oppgradering finner sted. Badet er utstyrt med dusjhjørne, servant med skap og heldekkende porselenvask. Overskap og speil med lys. Gulvmontert wc.

2. etasje:
Bad med flislagte vegger og flislagt gulv. Malt himling. Naturlig ventilasjon. Det er støpejernsluk og ukjent fuktsikring. Eier opplyser at varmekabler ikke virker som de skal. Oppgradering må påregnes.

Loft:
Bad med flislagte vegger og flislagt gulv. Malt himling. Naturlig ventilasjon. Badet er utstyrt med badekar, servant og gulvmontert toalett. Utskifting må påregnes.

Kjelleretasjen:
Bad/wc med flislagte vegger og flislagt gulv. Malt himling. Ingen ventilasjon. Utstyrt med dusj, servant, speilskap og gulvmontert wc. Bad/wc med normal bruksslitasje. Eier opplyser at varmekabler ikke virker som de skal. Det må etableres ventilasjon. Oppgradering kan påregnes. Det bør monteres dusjkabinett, frem til oppgradering finner sted, slik at gulv og vegger ikke utsettes for direkte fuktpåkjenning.

Eget vaskerom med malte vegger og himling. Ubehandlet betonggulv. Mekanisk ventilasjon.
Utstyrt med opplegg for 4 stk. vaskemaskiner. Normal bruksslitasje. Det er opplyst at strøm til vaskemaskinene er tilknyttet hver enkelt boenhet.

G u l v  :
Original parkett og tregulv. Laminat, vinylbelegg og fliser.
Ubehandlet betonggulv i kjellerboder.

V e g g e r  :
Tapet, malt mur og malte plater.
Fabrikkmalte panelplater i deler av kjelleren.

H i m l i n g e r  :
Malt murpuss.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest fra byggetid. Byggmeldte tegninger fra 1946  er innhentet, og disse viser at boligens utforming med hensyn til kjeller og loft ikke er i samsvar med disse. Ny eier må derfor søke om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming og bruk på egen regning og risiko. Til orientering var deler av kjelleretasjen opprinnelig byggemeldt som stue/varig opphold.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner. Det er varmekabler i gulvet på alle bad, men eier opplyser at de ikke virker som de skal.
I tillegg er det peis i 1. etasje, og vedkamin i 2. etasje. Det foreligger pålegg om fjerning av malt glassfiberstrie fra pipe/brannmur i 2. etasje. Sprekk i
glasset på kaminen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 23 045 pr. år Inkluderer renovasjon (2 enheter), vann og avløp etter areal og feiing.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Utover kommunale avgifter må det påregens utgifter til bl.a brøyting av privat vei, internett/TV, forsikringer og energiforbruk.
Eiendommen har sammen med andre boliger utgifter til brøyting av privat vei. Andel av kostnad (som 2-mannsbolig) utgjør ca kr. 2200 pr år.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr. 10 300,- (netto). Dette er avhengig av samlede forsikringer og fordeler.
Telenor leverer i dag TV/internett, månedlig kostnad ca.kr. 1 060,-.
Strømforbruk: Eier har leid ut deler av boligen, og enhetene har egen strømmåler. Eier kan opplyse at forbruk i kjeller har vært på ca. 9700 kWh, og leiligheten i 1. etasje ca. 19 500 kWh. For de to andre leilighetene har vi ingen opplysninger.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 8834167

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 141 980,- Som sekundærbolig Kr. 7 139 932,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Eier har kabel-TV/internett levert av Telenor.

Diverse
Hvitevarer:
Kun kjøleskap i første etasje medfølger, samt oppvaskmaskin og komfyr.
Alle lamper som er fastmontert under visning medfølger.

Radonmåling
Eier har ikke gjennomført radonmåliger. Ved uteleie: Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1980/24830-1/100  Best. om adkomstrett  20.11.1980 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:17 Bnr:922  
Inntatt i salgsoppgaven.
 
1982/25559-1/100  Erklæring/avtale 01.12.1982 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:17 Bnr:936  
Bestemmelse om kloakkledning med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
Inntatt i salgsoppgaven.

Utleie
Boligen er registrert/godkjent som tomannsbolig med leilighet i 1. og 2. etasje.
Boligen har i tillegg innredet leilighet i kjeller og på loft, men disse ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Vedr. felles Kumringen ligger ikke i plan med veidekke

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.
Kopi av situasjonskart er inntatt i salgsoppgaven. Kommunens arealdel må lastes ned digitalt fra kommunens hjemmeside, eller fra eiendommens hjemmeside. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Kommuneplaner
Id 201601
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601_4529355.pdf
Delarealer 970 m
Arealbruk Boligbebyggelse, nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Rask overtagelse er mulig.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
291 250,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

308 639,- (Omkostninger totalt)

11 108 639,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.4 500)
Provisjon (Kr.81 550)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Foto, direkteutlegg for selger (Kr.4 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.50 000)
Visningshonorar (Kr.3 700)
Markedspakke 1 (Kr.21 500)
Totalt kr. (Kr.180 650)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
37-20-0011

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Bekkestua
Org. nr:997288998
Gml. Ringeriksvei 35 B
1319 Bekkestua
Tlf: 67 10 38 38, Fax: 67 10 38 39

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig Kjetil Borgersrud

Saksbehandlere
Kjetil Borgersrud
Eie Bekkestua
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig
Mob: 91 79 65 30 / E-post: kbo@eie.no


Eie Bekkestua

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.