Bilde 1 av Durudkollen 2Bilde 2 av Durudkollen 2
Digital salgsoppgave
Durudkollen 2

1344 Haslum • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

1/2 tomannsbolig med sol fra morgen til kveld - 4 sov. - omfattende oppusset seneste år - garasje - nær T-bane. Må sees!
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
117 m²
Bruksareal (BRA)
118 m²
Kommunale avgifter
kr 961 / Mnd
Prisantydning
kr 9 300 000
Omkostninger
kr 240 270
Totalpris
kr 9 540 270
Byggeår
1984
Tomt
Eiet tomt 249 m²
Oppdragsnummer
36220184
card-default

Mari Rolfsen Ask

Eiendomsmeglerfullmektig /Sosiale medier-ansvarlig
Les om Mari
Prisantydningkr 9 300 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 226 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 9 540 270
Eiendom
Durudkollen 2, 1344 Haslum

Matrikkel
Gnr. 2 bnr. 90 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 118 kvm

Areal fordeling:
U.etg.:57 kvm p-rom/ BRA.
1.etg.: 61 kvm P-rom/ 60 kvm BRA. S-rom: Bod  

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1984

Tomt
Eiet tomt 249 m²

Prisantydning
9 300 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Audun Vesterdal
Takstdato: 30.04.22

Totalpris inkl. omkostninger
9 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
226 250,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

240 270,- (Omkostninger totalt)

9 540 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 522 pr. år

Eier
Anne Kløw og Frode Kløw

Beskrivelse
Mari Rolfsen Ask ved EIE eiendomsmegling avd. Sandvika har gleden av å presentere Durudkollen 2 - En flott 1/2 tomannsbolig. Solrik, usjenert og attraktiv beliggende bolig sentralt på Haslum! Her er utearealene virkelig godt utnyttet, og solen kan nytes fra morgen til sent på kveld. Det er etablert terrasse/veranda på begge sider av huset.

Meget barnevennlig beliggenhet med kort og trygg gange til Løkeberg barneskole (ca. 4-5 min. gange), flere barnehager, marka (10 min), nærbutikk, og Avløs T-banestasjon ligger 1 min. fra boligen.

Boligen er omfattende oppusset, og har en høy gjennomgående standard:

Lekkert bad totalrenovert 2020
Innbydende, pent kjøkken 2016
Separat vaskerom 2019
Toalett 2020
Omfattende el- oppgraderinger 2016
Rør-i-rør 2019
Varmepumpe 2017
Drenering og isolering grunnmur 2019
Flere nyere vinduer/dører
Terrasseplatting på hele 90 kvm, bygget 2020.
Trapp på siden av huset 2020
Varmtvannstank 2020
Flere nyere gulv og malte overflater

Boligen går over 2 plan og inneholder: 

U. etasje: Entre, mellomgang, 3 soverom, bad og vaskerom.
1. etasje: Trapperom, kontor, toalett, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse og veranda.
Loft: Lagringsloft

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i rekke. Garasjen har garasjeplass nummer én i rekken fra venstre. Delt lademulighet i garasjerekke, det er totalt 4 ladepunkter i rekken. Det medfølger også rettighet på oppstillingsplass ved garasjerekkene, disse plassene er ikke fastsatt.

Beliggenhet
Durudkollen er en stille og lite trafikkert vei, og ligger på et høydedrag opp fra Durudveien. Eiendommen er flott beliggende i grønne omgivelser i et populært og veletablert boligområde på Haslum. Kort vei til buss, t-bane, Sandvika sentrum, Bekkestua Sentrum med alle typer servicetilbud og butikker, samt flotte turområder som Kolsåstoppen og Dælivann. Området sogner til Løkeberg skolekrets og det er kun 4-5 minutters gange på trafikksikker vei (undergang) til skolen. Ungdomsskole på Gjettum (sykkelavstand langs Nesveien). Områdets kvaliteter når det gjelder avstand til skoler, barnehager, kollektivtilbud og turområder, gjør området svært attraktivt for barnefamilier. Det er flere barnefamilier med barn i alle aldre som bor i tomannsboligene, og barna møtes ofte for å leke i området.

Tomt
Eiet tomt, 249 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Tomannsbolig vertikaldelt oppført i 1983. Boligen består av underetasje, første etasje og lagringsloft.  

Grunnmur av fabrikkert betong og byggegrunn, antagelig fra byggeår. Drenering og utvendig isolering av grunnmur fra 2019. Tak er trolig fra byggeår, teglstein utvendig. Malt liggende kledning av tre i 1.etg. og støpt betong i u.etg. Utvendig kledning ble i 2013 malt ifølge tidligere takst. Isolering i vegger er trolig fra byggeår med ca. 10 cm isolering i vegg.

Dører: Innvendige dører i u. etg. fra 2013 og ytterdør ifølge tidligere takst. Dør ut til veranda, hage og fra entré til gang er antagelig fra byggeår.

Vinduer i u.etg. er byttet i 2008 og 2013 ifølge tidligere takst. Vinduer i 1.etg er antagelig fra byggeår.

Gulv: I følge tidligere takst er parkett i hall med trapp og 1.stk. soverom fra 2013 og parkett på 3.stk. soverom fra 2003. Fliser på våtrom og keramiske fliser i gang.

Vegger: Hovedsoverom, kontor, stue, kjøkken, toalett er malt etter 2016, og resterende vegger 2012-2015 av tidligere eier.

Himling: Malte takplater.

Oppsummering TG2:
- Vegger: Grunnet sterk slitasje enkelte steder og noe skjevhet.
- Vinduer: Grunnet alder/slitasje/punktering.
- Dører: Grunnet alder og slitasje.
- Vaskerom: Avtrekk for fuktighet og membran ikke hele veien opp langs veggen.
- Grunnmur: Noe utslag på fukt.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Standard
Entré: Lys og innbydende entré med god plass til å henge av seg yttertøyet. Videre fra entré kommer man inn i en romslig mellomgang med flere møbleringsmuligheter langs veggene samt under trappesatsen.

Bad: Lekkert bad totalrenovert i 2020, med lysebrune keramiske fliser på vegger og gulv. Badet er delikat innredet med vegghengt klosett og servantinnredning med underskuffer fra Villeroy & Boch. I tillegg finner du ekstra oppbevaringsmuligheter i vegghengt høyskap. Badet oser av spafølelse med lekkert badekar, varmekabler i gulv og downlights i himlingen. Dusjhjørne med svingbare glassdører med dusjarmatur fra Hansgrohe

Vaskerom: Praktisk separat vaskerom pusset opp i 2019. Det er lagt pene lysebrune keramiske fliser på gulv, ny membran og sluk. Opplegg for vaskemaskin og varmtvannstank fra 2020.

Soverom: Boligen inneholder til sammen 4 soverom, hvorav 3 ligger i boligens u.etg. og det siste ligger i 1.etg. To av rommene i u.etg. er av god størrelse og begge disse kan fint benyttes som hovedsoverom. Her er det innredet med garderobeløsninger med mye oppbevaringsmuligheter. Det siste soverommet i denne etasjen er noe mindre, men passer dog utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor.

Soverom 4: Soverommet er i dag innredet som kontor og har hyggelig utsyn mot hage. Rommet kan enten beholdes som kontor, eller innredes etter eget ønske.

Kjøkken: Innbydende, pent kjøkken med hvite fronter fra 2016 i åpen løsning mot stue. Kjøkkenet er praktisk innredet langs veggene, og har rikelig med benkeplass og gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Benkeplate er av komposittstein med nedfelt vask, lys under overskap og avtrekksvifte over platetopp. Integrert ovn, kjøleskap, platetopp og oppvaskmaskin fra 2016 medfølger boligen.

Toalett: Praktisk separat toalett med innredning fra 2020 bestående av gulvstående klosett, vegghengt ett-greps armatur og speil med belysning over.

Stue/spisestue:
Koselig og romslig stue med gode møbleringsmuligheter naturlig inndelt i forskjellige soner. Stuen oppleves som et innbydende og sosialt oppholdsrom med plass til både langbord, sofaseksjon og annet tilhørende møblement. Rommet har flere store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Sentralt i stuen er det plassert en hyggelig peisovn som gir godt med varme og byr på hyggelige stunder på de kaldere dagene.

Veranda: Utgang til usjenert veranda på 17 kvm fra stue, hvor du kan nyte den sene kveldssolen.

Hage: Fra stue er det utgang til terrasseplatting på hele 90 kvm, bygget i 2020. Her er det god plass til en lounge, spisebord, grill, solstoler og annet ønskelig utemøblement. Område er perfekt for å tilbringe kvelden med gjester, eller spise ute i litt skygge, på en solrik, varm sommerdag. Her har du solen fra morgen til ettermiddag, og området oppleves varmt, lunt og skjermet for innsyn. Fra terrasseplattingen er det videre trapp til felleseid området. Fra terrasseplatting og felleseid område kan du nyte fantastisk vidstrakt utsikt mot Oslofjorden.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 20.02.1984. Godkjente byggetegninger er innhentet fra kommunen. For det minste soverommet i u.etg. er det ikke søkt om bruksendring. På de originale byggetegningene var dette bod + matbod/kott. Rommet har dog nå rømningsvei/vindu og er på 7 m2 som anbefales som minimum for soverom. Selger opplyser at flere naboer har fått godkjent tilsvarende bruksendring.

Det ble i 2006 godkjent av kommunen om igangsettelse for utvidelse av veranda for fire tomannsboliger og en enebolig. Det er ikke søkt om ferdigattest for arbeidet.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med overspenningsvern fra 2016, plassert i gang i u.etg.

I tillegg opplyser eier i egenerklæringsskjema at det i 2016 er: omlagt el-anlegget på kjøkkenet, det er utført elektrisk arbeid på bad i u.etg., gjort arbeid på div. stikk innendørs og utendørs, lagt ny kurs til varmepumpe 2020. Det er fremlagt samsvarserklæring og annen dokumentasjon på det elektriske arbeidet. Se boligmappa for mer info.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det er montert elektriske varmeovner i boligen, flere av nyere dato.

Vedovn i stue med glassfronter.

Det er montert luft til luft varmepumpe i trappesats fra 2017. Eier opplyser at varmepumpen dekker det meste av boligens oppvarming. 

Varmekabler på bad i u.etg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Fakturert beløp for kommunale avgifter var i 2021 på Kr. 11 522. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.
 
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier hadde et strømforbruk i 2020 på 14787 kWh og i 2021 på 16719 kWh.

Bygningen er forsikret gjennom Gjensidige Forsikring, eier betaler i dag kr. 6677,- pr. år.

Eier har i dag Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Eiendommen har årlige utgifter til velavgift på kr 4000,-. Årlig velavgift settes etter behov. Velavgiften inkluderer blant annet brøyting og strøm på fellesarealer. Vel avgiften økte i 2021 med 1000 kr i forbindelse med arbeid med nye garasjer. Se mer info under parkering.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne forsikringer.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, internett og kabel-tv utover grunnpakken osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 628 460,- Som sekundærbolig Kr. 5 862 454,-

Formuesverdien er hentet fra skatteetaten, og justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Tekniske installasjoner
Varmtvannstank på ca. 200 liter fra 2020 er plassert på vaskerom.

Vannrør: Rør i rør system fra 2019, samleskap i vaskerom. Avløpsrør i plast, trolig fra byggeår. 

Ventilasjon: Mekanisk ventilasjon på bad i u.etg. og toalett i 1.etg. Avtrekksvifte over platetopp med utkast til det fri. Naturlig ventilasjon gjennom luftehull i vegg ellers i boligen.

Diverse
Alle enhetene i Durudkollen (2 - 18) er under diskusjon om mulig oppgradering av garasjer, men ingen konkrete planer foreligger.

Frivillig medlemskap i Avløs Vel kr 250.- per år som inkluderer innsamling av hageavfall.

Garderobeskap på barnerommet medfølger ikke.
Hvitevarer som vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Heftelser:
23.11.1983. 28866 - Vilkår i kjøpekontrakt  
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser.

Hver husstand i de 15 boligeiendommene 2/90 til 2/104 skal eie 1/15 andel i fellesarealet gnr. 2. brn 49 som er på totalt 5145,2 kvm. Den ideelle eierparten inkluderer parkeringsanlegg og fellesareal. Andelen er uteglemt tinglyst over fra tidligere eier på selger. Det er sendt inn inkurie/retting til kartverket.

Grunndata:
29.12.1982. 28193 - Registrering av grunn  
Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr: 3024. Gnr: 2. Bnr: 49

01.01.2020.555804 - Omnummerering ved kommuneendring

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Adkomst fra offentlig og privat vet. Felles gangadkomst langs rekken med felles privat stikkvei.

Boligen er tilkoblet kommunalt vann og avløp via privat stikkledning. Inn til huset er det en 32mm PE rør som går gjennom sokkel og inn opp av gulvet på vaskerommet, her er det montert vannmåler.

Regulering
Kopi av grunnkart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan.

Sporveien eier av Gnr. 2 Bnr. 2 sendt henvendelse til Bærum kommune i 2019 om forhåndskonferanse for å se på mulighet til å utnytte eiendom mellom Durudveien og Avløs T-banestasjon til blandet formål derav. kombinere sporveisrelaterte funksjoner og boliger med fortetninger nær stasjonen. Forespørsel om forhåndskonferansen ble avslått av kommunen, med bakgrunn av at området som i dag er uregulert først må reguleres. Ved forespørsel fra megler kan kommunen bekrefte at det ikke har skjedd noe videre i saken siden den gang.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
226 250,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

240 270,- (Omkostninger totalt)

9 540 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilretteleggingshonorar (Kr.18 900)

Meglerprovisjon (0,8 %)

Grunnpakke tomannsbolig (Kr.3 995)

Markedspakke (Kr.19.900)

Oppgjørsgebyr (Kr.7.500)

Visning/Overtagelse (Kr.2.500)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-22-0184

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Charlotte Gjefle

Saksbehandlere
Mari Rolfsen Ask
EIE Sandvika
Mob: 47 37 48 43 / E-post: mra@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Durudkollen 2
For mer om objektet
Durudkollen 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: