Bilde 1 av Lindhaugsvingen 4 A Bilde 2 av Lindhaugsvingen 4 A
Digital salgsoppgave
Lindhaugsvingen 4 A

1363 Høvik • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

LEKKER OG SVÆRT INNHOLDSRIK 1/2 TOMANNSBOLIG MED FLOTT LUN HAGE - PRAKTIKANTDEL - 5 SOV- 3 BAD - BARNEVENNLIG BOOMRÅDE
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
190 m²
Bruksareal (BRA)
193 m²
Bruttoareal (BTA)
227 m²
Kommunale avgifter
kr 1 500 / Mnd
Prisantydning
kr 10 700 000
Omkostninger
kr 270 270
Totalpris
kr 10 970 270
Byggeår
1999
Tomt
Eiet tomt 1471 m²
Oppdragsnummer
36200315
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marketa
Prisantydning kr 10 700 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 261 250,-
   
Totalpris kr 10 970 270
Eiendom
Lindhaugsvingen 4 A, 1363, Høvik

Matrikkel
Gnr. 10 bnr. 224 snr. 2 i Bærum kommune
Endelig matrikkel kan endres etter seksjonering.

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 190 kvm, Bruksareal: 193 kvm, Bruttoareal: 227 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1999

Tomt
Eiet tomt 1471 m²

Prisantydning
10 700 000

Totalpris inkl. omkostninger
10 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
261 250,- (Dokumentavgift)

270 270,- (Omkostninger totalt)

10 970 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 000 pr. år Kommunale avgifter kan variere noe og oppgitt beløp er antatt å være i et riktig prisområde.

Eier
Bedrehjem AS v/Cato Allum Knut Allum

Beskrivelse
<b>Velkommen til Lindhaugsvingen 4B, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika. </b>

Påkostet og innholdsrik bolig beliggende i et attraktivt og ettertraktet boligområde. Boligen er vesentlig oppgradert og har en god, moderne og tidsriktig standard.

Boligen har også en god planløsning som bl.a. kan by på 5 soverom, 3 baderom, flere stuer, stort og innholdsrikt kjøkken m.m. Det er fine utearealer med terrasser og grøntarealer. Det er også gode solforhold på eiendommen.

Boligen har i dag en innredet del i underetasjen som enkelt kan benyttes som praktikant/utleiedel.

Området er ellers kjent for sitt hyggelige og barnevennlige bomiljø med barn i alle aldre. Fra boligen er det også kort gangavstand til skoler, barnehager, turområder m.m. Sandvika sentrum ligger kun noen få minutter unna med bil. Også kort vei til sjøen, tennisanlegg, idrettsbane, bandybane, båthavn, strender m.m.

<b>KORT OM BOLIGEN:

- IDYLLISKE HØVIK
- PÅKOSTET OG TIDSRIKTIG 1/2 AV TOMANNSBOLIG FRA 1999
- PRAKTIKANT / UTLEIEDEL
- GOD/HØY STANDARD
- SOLID KVALITET PÅ OVERFLATER OG INNREDNINGER
- GODE LØSNINGER OG FINE MATERIALVALG
- 5 SOVEROM
- 2 STUER
- MODERNE PEISOVN
- 3 BAD/WC
- ROMSLIG TERRASSEPLATTING
- LETTSTELT OG SVÆRT BARNEVENNLIG HAGE
- GODE SOLFORHOLD
- VELETABLERT OG ATTRAKTIV BELIGGENHET
- MEGET BARNEVENNLIG BOLIGOMRÅDE
- KORT OG TRYGG GANGAVSTAND TIL HØVIK SKOLE (5 MIN GANGAVSTAND UNNA EIENDOMMEN)
- FLERE BARNEHAGER I NÆRHETEN
- TRYGGE OG GODE OPPVEKSTKÅR
- FLOTTE TUR- OG REKREASJONSMULIGHETER
- SJØNÆRT
- KORT GANGAVSTAND TIL BUSS OG TOG
- FÅ MINUTTER UNNA MED BIL TIL BALLERUD GOLFBANE
- FÅ MINUTTER MED BIL TIL SANDVIKA SENTRUM</b>

<b>Innholdsrik og lekker 1/2 part tomannsbolig i barnevennlige omgivelser. Boligen inneholder:</b>

<b>1.etg.:</b> Entré/hall med fliser på gulv og varmekabler, bad/wc, stue og spisestue, kjøkken med åpen løsning mot stuen, mellomgang, 3 soverom.

<b>U.etg. inkludert praktikantdel:</b> Mellomgang, bad/wc 1, stue/soverom, bod, entré, stue og spisestue, kjøkken med åpen løsning mot stuen, soverom.

<b>Parkering:</b> Parkering til flere biler på tomten. Felles innkjørsel som er opparbeidet med singel.

<b>Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.</b>

Beliggenhet
Eiendommen i et meget barnevennlig, veletablert og hyggelig boligområde på Høvik. Her finnes det barn i alle aldre og området er kjent for å ha et trygt og godt bomiljø. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager, tog og buss m.m. Her vil familien bo godt med alle fasiliteter rundt seg. En enklere hverdag, et enklere liv.

Høvik er et eldorado for barnefamilier med kort avstand til alt det en aktiv familie kan ønske seg. I nærområdet finnes tennisanlegg, lekeplasser, fotballøkker og akebakker. Ballerud, Grini og Haga golfbaner er kun en kort kjøretur unna. Flotte Bærumsmarka tilbyr turområder sommer som vinter.

Er du glad i det maritime livet med båt, bading, strender og turområder langs vannet er det kort vei til Høvikodden, Veritas parken og Kalvøya med tilgang på nettopp badestrender og rekreasjonsmuligheter, samt en rekke båtforeninger. Hennie Onstad kunstsenter byr på kunst og restaurant mens Meny Høvik, et av Bærums beste matbutikker, er blant nærbutikkene.

Sandvika er kun noen få minutter unna med kjøpesentre, treningssenter, kino, bibliotek, spisesteder m.m. Boligen ligger også sentralt plassert i forhold til Stabekk og Bekkestua som også kan by på flere koselige butikker og restauranter/kafeér. På Bekkestua er Oslo International School.

Bebyggelse
Veletablert villaområde med småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1471 m²
Felles eiet tomt som blir seksjonert slik at seksjon 2 (denne enheten) og seksjon 1  får hver sin tomteareal naturlig tilliggende seksjonen. Felles innkjørsel er opparbeidet med singel, kantstein og annen beplantning.

Tomten er lettstelt, terrassert i to nivåer med flate partier. Hagen er pent opparbeidet med gressplen, trær, busker og annen beplantning. Hagen kommer til å bli et favoritt sted for de minste i familien. Her kan de leke både sommer som vinter. Det er gode solforhold på eiendommen.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Ramstad barnehage.
Høvik barnehage.
Lindegaard familiebarnehage.
Høvik skole.
Ramstad ungdomsskole.
Nadderud videregående skole.
Stabekk videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Tog fra Høvik stasjon innen kort gangavstand fra boligen. Ellers flere bussholdeplasser i nærhet med forbindelse retning Bekkestua, Sandvika eller Oslo.

Byggemåte
<b>Grunn og fundamenter:</b> Fundamentert med betong og betongplatekonstruksjon trolig til faste masser. Grunnmursplast i hovedsak over terrengnivå rundt huset og lysgraver. Det er utført dreneringsarbeid rundt terrengstøttemur/trapp til utgang fra innredet del i 2020. For øvrig drenering fra byggeår 1999. Dreneringens levetid er avhengig av type stedlige masser i terrenget rundt bygningen, graden av terrengfall fra bygningen og grunnmursplastens plassering i forhold til terrengnivå. TG 1.
<b>Yttervegger:</b> Grunnmur med hovedkonstruksjon i Siporex-blokker innvendig påforet og isolert fra byggeår. For øvrig yttervegger i frilagt teglmurkonstruksjon. I østlig retning er det begrenset med luftehull/ dreneringshull i fasade i østlig retning. Grunnet markterrassens plassering inntil husveggen i
vestlig retning var disse ikke tilgjengelig for besiktigelse. TG 1.
<b>Vinduer:</b> Velholdte, hele og pene vinduer og terrassedør i malt tre med 2-lags isolerglass fra byggeår. Vindu fra 2020 med 2-lags isolerglass i ett soverom i kjelleretg og i stue med åpen
kjøkkenløsning i samme etasje. Tykkfinert original entrédør med sidefelt og malt entrédør med
glass i innredet del. Malte trefyllingsdører fra 2020 og malte fyllingsdører fra byggeår. Hele og
pene vinduer. TG 2.
<b>Tak:</b> Valmtak i trekonstruksjon fra byggeår med kaldtloft. Taket ble besiktiget fra terreng og delvis fra lagringsloft. Taket er tekket med Plannja stålplater fra 1980-tallet. Renner og nedløp i sannsynligvis malt sink. Stigtrinn er etablert til pipe. Det er montert snøfangere.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 190 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 193 kvm

Standard
<b>Entré:</b> Romslig entré/hall med god plass til skap og garderobe. Det er flislagt på gulv med varmekabler.

<b>Stue/spisestue:</b> Dagligstuen i er romslig med plass til både sofa- og spisestuedel. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp og er med på å skape en luftig romopplevelse. Peisovn gir godt med varme og er med på å skape en hyggelig stemning. Fra stuen er det utgang til terrasse herlig terrasse med videre direkte adkomst til hagen.

I praktikantdelen er det en lys og hyggelig stue med plass til sofamøblement og spisestue. I enden av rommet er det store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys og bidrar til en god romfølelse.

I underetasjen er det en lun og hyggelig kjellerstue med gode møbleringsmuligheter. Kjellerstuen kan også benyttes som et ekstra soverom.

<b>Kjøkken:</b> Boligen har to kjøkken, ett kjøkken i hoveddel og ett kjøkken i innredet del / praktikantdel.

I hoveddel er kjøkkenet fra Epoq og ble satt inn i 2020. Innredningen er med mørk finér skapdører og skuffefronter. Det er godt med skap og benkplass. Fliser mellom benk og overskap. Kjøkkenventilator sannsynligvis med avtrekk til friluft. Integrerte hvitevarer i form av kjøleskap, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin med magnetventil og aquastop. Skyllekum i komposittmateriale nedfelt i laminat benkeplate, ett-greps blandebatteri. Det er ikke montert komfyrvakt.

Kjøkkeninnredning i innredet del  Innredning fra 1999 med malte rilleprofilerte skapdører og skuffefronter. Godt med skap og benkplass. Kjøkkenvifte. Kjøkkenvifte sannsynligvis med kullfilter og utblåsning til skjørt over innredning. Integrerte hvitevarer i form av Kjøl/frys, stekeovn, keramisk topp og oppvaskmaskin. Stålbenkbeslag med vaskekum og utslagsvask nedfelt i laminat. benkeplate, ett-greps blandebatteri. Hel og pen innredning.

<b>Bad/ vaskerom:</b> Det er til sammen 3 baderom i boligen. Beskrivelse av våtrommene er hentet fra tilstandsrapporten.

Bad/wc i 1.etg fliser på vegger og gulv med varme. Opplegg for vaskemaskin. Hel servantplate med
servantskuffer, ett-greps blandebatteri. Gulvtoalett. Veggspeil og spotter fra 2020. Dusjhjørne
med innfellbare glassvegger og termostatstyrt blandebatteri fra 2020. Pvc-sluk med synlig
klemring og toppmembran. Gulv utført med flis-på-flis i 2020. Hovedkonstruksjon fra 1999. TG 1.

Bad/wc med toalett i innredet del i underetasjen med fliser på vegger og gulv med varme. Downlights. Opplegg for vaskemaskin. Servant med servantskuffer, ett-greps blandebatteri. Veggfestet toalett med skjult sisterne. Veggspeil. Dusjhjørne med innfellbare glassvegger og termostatstyrt blandebatteri. Pvc-sluk med synlig klemring, sannsynligvis plast som glidesjikt og bunnmembran. Hovedkonstruksjon fra 1999. TG 1.

Bad/wc i kjelleretasjen med fliser på vegger og gulv med varme. Hel servantplate med servantskap, ett-greps blandebatteri. Gulvtoalett. Veggspeil, spotter og veggskap. Dusjhjørne med vegger og dører i styrénglass, dusjkant og termostatstyrt blandebatteri. Pvc-sluk med synlig klemring og toppmembran. Hovedkonstruksjon fra 1999. TG 1.

<b>Soverom:</b> Det er til sammen 5 soverom i boligen. Det er 3 soverom på samme plan i boligens 1. etg., samt 2 soverom plassert i boligens u. etg. Alle soverommene er av god størrelse og med plass til seng og nødvendig soveromsmøblement.

<b>Gulv:</b> 1-stavs lakkert/lyspigmentert 240mm eikeparkett i 1.etg fra 2020, for øvrig 1-stavs 180mm eikeparkett i kjelleretg. 3-stavs eikeparkett fra byggeår i innredet del. Keramiske fliser i badene, hall og entré. TG 1.
<b>Vegger:</b> Bestående i all hovedsak av sparklet og malte gipsplater fra 2020 samt malt original panel og smartpanel i stue med åpen kjøkkenløsning i 1.etg. Keramiske fliser på badene. TG 1.
<b>Himling:</b> Sparklede og malte platehimlinger i flere rom fra 2020 og malte panel. TG 1.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midl. brukstillatelse på boligen datert 18/7/1947.
Boligen er oppført som enebolig og det er nylig søkt om seksjonering. Seksjonering er ikke ferdigbehandlet pr.d.d. men vil foreligge til en overtagelse.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.
Peisovn med glass i døren i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 18 000 pr. år Kommunale avgifter kan variere noe og oppgitt beløp er antatt å være i et riktig prisområde.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser

*1946/3719-1/100  Bestemmelse om bebyggelse 09.05.1946 
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Praktikantdelen anses ikke som separat boenhet og at eventuelt evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko. Det er ingen anledning å ha en sekundærenhet/seksjon i seksjonen. Parkeringskrav kan utløses ved en søknad om godkjent hybel.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig/privat vei, vann og avløp ifølge Bærum kommune. VA er via pumpe og kum til offentlig nett. Del av nettet er direkte tilkoblet offentlig nett.
Det går felles vann-og/ avløpsledning gjennom tomten. Se VA- kartet vedlagt salgsoppgaven.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Kommuneplaner
Id 201601
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601_4529355.pdf
Delarealer Delareal 1 472 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Id 1934028
Navn RAMSTAD, Ramstad st./Kirkeveien
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.12.1934
Delarealer Delareal 1 472 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Det tillegges at E-18 Vestkorridoren og arbeidet med prosjektet vil føre til veiarbeider langs strekningen Lysaker - Sandvika.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
261 250,- (Dokumentavgift)

270 270,- (Omkostninger totalt)

10 970 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Look (Kr.3 500)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 500)
Foto (Kr.5 280)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.3 820)
Markedspakke 1 (Kr.12 000)
Provisjon (Kr.91 960)
Oppgjørshonorar (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.154 460)
Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0315

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter. Ved
å laste ned salgsoppgaven på nett, samt dokumentmappene benevnt INFO FRA KOMMUNEN vil man få
tilgang til disse.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eie Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 97 89 32 08 / E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.