Bilde 1 av Nedre Berglia 60Bilde 2 av Nedre Berglia 60
Digital salgsoppgave
Nedre Berglia 60

1353 Bærums verk • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktiv tomannsbolig over 3 plan - fantastisk utsikt - endetomt - barnevennlig beliggenhet med mye sol - garasje.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
128 m²
Bruksareal (BRA)
148 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
20 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
81 m²
Fellesutgifter
kr 1 000 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 162 / Mnd
Prisantydning
kr 7 650 000
Omkostninger
kr 206 250
Totalpris
kr 7 856 250
Byggeår
1988
Tomt
Eiet tomt 294 m²
Oppdragsnummer
36230406
card-default

Robert Eckmann

Eiendomsmegler / Partner
Les om Robert
Prisantydningkr 7 650 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Dokumentavgiftkr 190 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 7 856 250
Eiendom
Nedre Berglia 60, 1353 BÆRUMS VERK

Matrikkel
Gnr. 116 Bnr. 310 i Bærum kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 148 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 128 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 20 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 81 kvm

Areal
Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 148 kvm, BRA-i: 128 kvm , BRA-e: 20 kvm , TBA: 81 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1988

Tomt
Eiet tomt 294 kvm

Prisantydning
7 650 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Emanuelsen Eiendomsutvikling AS Takstdato: 07.08.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 190 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 191 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 841 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 856 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 12 000,- pr. år.

Kommunale avgifter
Kr. 13 938,26 pr. år

Eier
Christina Chetkowski Jorge Diaz Pedroso

Parkering
Rekkegarasje med plass til en bil. Egen biloppstillingsplass på grus rett utenfor boligen. Gjesteparkering på fellesområde.

For å lade elbil i garasjen er det pliktig å tilknytte seg boks og lastfordelingssystemet fra Zaptec. Det er ikke montert elbil lader.

Beliggenhet
Boligen ligger i en solrik og rolig blindvei i grønne omgivelser på Bærums Verk. Gamle Ringeriksvei tar en enkelt til Handelsstedet Bærums Verk, Rykkinn, Bekkestua og Sandvika på noen minutter med bil,

Skole for barn i alle aldre er lett tilgjengelig, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Anna Krefting skole for 1.-7. Trinn og Mølladammen skole for 8.-10. Trinn. I området bor det mange barn i alle aldre, så det er alltid noen å leke med. Fra eiendommen er det gangavstand til buss, barnehager, skole,- og ikke minst til marka med flotte turområder sommer som vinter.

Bærums Verk og Lommedalen er et fantastisk område med tanke på natur og friluftsliv. Om sommeren er det suverene sykkel- og tur muligheter på stier og skogsbilveier, så langt du ønsker. Det går en veldig koselig skogsvei over til Rykkinn rett ved eiendommen og det er ikke lange spaserturen ned til Bærums Verk. Sukkertoppen med lekeplass, trær å klatre i og god plass for utelek og moro, ligger i umiddelbar nærhet og er et populært område. Ved Sukkertoppen ligger Eineåsen skianlegg og der holder Bærums Verk og Hauger If  sine langrennstreninger for store og små. Det er også utgangspunktet for den flotte lysløypa i Eineåsen, som er i flittig bruk i skisesongen, men også som turområde ellers i året. Løypa bringer deg om ønskelig inn på stier/løyper til Solfjellstua. Om vinteren, tilbyr Lommedalen alpinsenter alpin- og freeskitrening for barn i alle aldre. Lommedalen er for øvrig et langrennseldorado med et bredt utvalg av preparerte løyper. Her er det maskinpreparerte løyper fra By og Tobonn, hvor du kan gå så langt du vil. Greinehytta er et yndet mål for de minste, Løvlia og Kleivstua er populært mål for de litt større. Kort vei Bærum og Lommedalen golfklubb, dersom det skulle friste med en golfrunde, samt til Burudvann med flotte bade- og fiskemuligheter om sommeren.

Lommedalen og Bærums Verk har et stort og variert tilbud når det gjelder barneidrett, som f.eks. håndball, fotball, golf, ski, alpin, tennis og riding, så her er det noe for enhver smak.

Det er et par minutters kjøring til handelsstedet Bærums Verk, som tilbyr et bredt utvalg av butikker. Verksgata byr på rolige kulturpregede omgivelser med handlegater, klesbutikker og lokale restauranter. På Bærums Verk har du også trelast- og jernvarehandel, matbutikker, frisør og interiørbutikker. Her kan en finne alt du trenger av husgeråd og møbler i klassisk stil til hjemmet. Norges eldste spisested, Værtshuset, holder også til her og har idyllisk beliggenhet ved elven Lomma. Restauranten Melboden i Verksgata er kjent for en meny bestående av lokale pizzavarianter med stedsnavn fra nærområdet. Bærums Verk har ærverdige bygninger med mye historie.

Dette området er perfekt for barnefamilier og alle andre, som ønsker trygghet, nærhet og natur.

Det er også et godt kollektivtransporttilbud i kort avstand fra boligen. Busslinje 150 og 150E går fra Øvre Toppenhaug busstopp, ca. 300 meter unna. Her går busser mellom Gullhaug og Oslo Bussterminal hvert kvarter også i rushtiden.

Bebyggelse
Området består stort sett av småhusbebyggelse med eneboliger og rekkehus.

Tomt
Eiet tomt, 294 kvm

Adkomst
Se kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Robert Eckmann v/ Eie Sandvika har gleden av å presentere en lys og innbydende tomannsbolig med svært pen beliggenhet på Bærums Verk. Eiendommen ligger innerst i en blindvei.

Boligen er godt vedlikeholdt med lekre farger samt gode lys- og solforhold. Boligen har tre romslige utplasser på ca. 81 kvm totalt, hvor du kan nyte solen fra morgen til sent på sommerkveldene.

Her bor du sentralt med kort vei til Bærums Verk. Gode kollektivtransportmuligheter og nærhet til marka gjør dette til en perfekt bolig for en aktiv familie.

Boligen inneholder følgende romfordeling:
U. etasje: Gang, 2 soverom, bad/wc, vaskerom og omkledningrom
1. etasje:Entré, stue, kjøkken og trapp.
2. etasje: Trappegang, bad og 2 sovreom og stue.

Boligen har en utvendig bod samt garasjeplass og en biloppstillingsplass. Garderoberom/walk-in closet i underetasjen. Alle garderobeskap medfølger.

Entré | 1.etasje
Inngangspartiet til entré er det en nylagt markterrasse oppmålt til ca. 32 kvm, med gulvflate belagt med trebord. Her er det adkomst til en utvendig bod. Boligen har en lys flislagt entré med gulvvarme. Her er det et garderobeskap med speil/høyglans fronter.

Stue | 1.etasje
Luftig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, og skaper en god atmosfære. Den ene veggen er også malt i en kontrastvegg, noe som setter et stilig preg på rommet. Det er gode møbleringsmuligheter i stuen, med plass til sofamøbler med tilhørende stuebord, multimedia, spisegruppe og annet ønskelig møblement. Flere gode veggflater gir også plass til kommode, vitrineskap eller annet ønskelig oppbevaringsmøblement. Sentralt i stuen er det plassert en hyggelig peisovn som gir godt med varme og hyggelige stunder på de kaldere dagene.I enden av rommet er det utgang til en koselig balkong, som på sommerstid oppleves som en forlengelse av stuen/spisestuen.

Balkong | Med flott utsikt
Utgang fra stuen til balkong oppmålt til ca. 15 kvm. Gulvflate belagt med terrassebord og rekkverk av tre. Her er det god plass til lounge, spisebord, grill, solstoler eller annet ønskelig møblement. Fra balkongen har du blant annet nydelig utsikt mot Lommedalen.

Kjøkken | 1.etasje
Innbydende, pent IKEA kjøkken fra 2014 med profilerte fronter og plass til et koselig liten sittegruppe. Her er det rikelig med benkeplass og gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Benkeplaten er av laminat med nedfelt komposittvask med ett-greps armatur. Videre er kjøkkenet innredet med integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn. Det er etablert mekanisk avtrekk i egen kanal gjennom tak.
sentralt ventilasjonsaggregat.

Stue | 2.etasje
Stuen i 2.etasjen oppleves som lys og luftig med flere store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Stuen har gode møbleringsmulighet med plass til sofamøblement med tilhørende stuebord, multimedia eller annen ønsket innredning.

Soverom | Fire gode rom
Boligen har totalt 4 soverom hvor 2 soverom er i 2. etasje og 2 er i underetasjen.
Hoved soverommet er av god størrelse og har plass til dobbeltseng og nattbord. Her er det god plass til garderobeløsning. De 3 andre soverommene kan også benyttes som boligens kontor, barnerom eller gjesterom etter ønskelig behov.

Baderom | 2.etasje
Pent flislagt bad med gulvvarme. Baderomsinnredningen består av vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, vegghengt speil og gulvmontert toalett. Servant er fra 2017. Videre er det dusjvegger av glass samt dusjgarnityr på vegg. Det er etablert tilluft via luftespalte mellom dørblad og dørterskel samt sentralt avtrekk med tilluft fra tilstøtende rom. Badet er flislagt, og flisene ble malt i 2017.

Omkledningsrom | u.etasje
I underetasjen er det et "walk-in" omkledningsrom. Her er det en garderobeløsning med speilfronter som byr på god plass for lagring og oppbevaring.

Baderom | U. etasje
Romslig og pent flislagt bad med gulvvarme oppgradert i 2009. Baderomsinnredningen består av vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, vegghent speil med belysning samt et høyskap. Videre er det badekar med dusjgarnityr på vegg og vegghengt toalett. Det er etablert tilluft via luftspale mellom dørblad og dørsterskel samt sentralt avtrekk med tilluft fra tilstøtende rom.

Vaskerom | U.etasje
Praktisk vaskerom med gulvvarme. Vaskerommet er innredet med over- og underskap med benkeplate, utslagsvask og varmtvannsbereder. Her er det opplegg for vaskemaskin. Det er etablert tilluft via luftespalte mellom dørblad og dørterskel, samt sentralt avtrekk med tilluft fra tilstøtende rom.

Terrasse | Uteplassen
Utgang fra soverom i u.etasje til delvis overbygd markterrasse på ca. 34 kvm. Gulvflate belagt med trebord. Her er det god plass til en lounge, spisebord, grill, solstoler og annet ønskelig utemøblement. Her er det perfekt å tilbringe kvelden med gjester, eller spise ute i litt skygge på en solrik og varm sommerdag.

Oppgraderinger som er gjort ifølge eier:
2023: Drenering og isolasjon av eiendomen
2023: Ny vegg på hovedsoverommet
2023: Ny terrasse og trapp foran huset
2023: Malte innvendig trapp.
2023: Malte taket på badet i underetg.
2023: Malte vaskerommet.
2018: Varme i gulvene i 1 etg.
2018: Nytt laminatgulv i 1 etg.
2018: Malte huset utvendig
2017: Takopplett begge sider.
2017: Nytt laminatgulv i 2 etg.
2017: Ny ytterdør.
2017: Malte badet i 2 etg og satt inn ny servant.
2015: Åpnet opp dør til bod og laget omkledningsrom med nye Ikea skap.
2015: Nytt laminatgulv i underetasjen.
2014: Nytt Ikea kjøkken (tidligere eier)

Overflater:
Gulv: Laminatgulv i alle rom i alle etasjer med gulvvarme i 1etg, entré 1etg med flis og gulvvarme.
Vegger: Malte slette vegger
Himling: malt takess og gips i himling. Downlights i tak på bad u.etg.

Byggemåte
Boligbygg over 2 etasjer samt underetasje. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur i multimur eller liknende. Boligen har yttervegger dels av tre- og betong/mur. Utvendig kledd med panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Takopplett 2017. Renner og nedløp av metall. Trekarmsvinduer med 3-lags glass hovedsakelig fra byggeår, 2etg har vinduer fra 2017. Ytterdøren fra 2017. Innvendige dører er av såkalte lettdører uten noen pakninger i karm, 3-speils, dører i 2 etg er fra 2017 og i under etg fra byggeår. Elementpipe fra byggeåret som er pusset og malt.

Primærrom
Primærrom: 128 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 148 kvm

Boder
Boligen har en utvendig bod ved inngangsparti.

Standard
Kommentarer til tilstandsgrad 2 | TG 2

Betongplate med grunnmur på halve underetasjen
Multimur består av elementer som er laget av gipsplater montert på trebindingsverk hvor kjernen er isolert med polyuretanskum. Dette elementet ble brukt som innerforskaling under oppføring av grunnmurer, og var vanlig byggemåte på 80-90 tallet. Multimurelementet har en høyere risiko for fukt-, mugg- og råteskader. Undersøkelse av grunnmur viser ingen tegn til sprekker eller skader som vurderes å være av konstruksjonsmessig betydning.

Uneretasje:
Multimur er en risikofunksjon og det anbefales å utbedringer, det anbefales ikke bruk av organiske matrialer på grunnmur.
Yttervegg
Det anbefales å gå over og etablere musesperre der dette mangler.

Vinduer og dører
Vinduer fra byggeår med 3-lags isolerglass fremstår med elde og slitasje for alder. Enkelte vinduer tar i karm og anbefales justert. Det registreres harde pakninger med påfølgende nedsatt tettefunksjon. Det ble ikke observert punkterte glass men det er tidvis vanskelig å påvise. Med tanke på alder er risikoen for dette økende i tiden som kommer. Løpende observasjoner anbefales. TG2 er gitt pga alder/slitasje på vinduer, vedlikehold/utskifting av vinduer må påregnes i tiden som kommer. Vinduer fra 2017 i 2etg.

Balkong
Det er observert på befaringen bruk av impregnerte materialer. Det ble ikke avdekket vesentlige skader
eller avvik utover normal slitasje. Kun behov for normalt periodisk intervall for vedlikehold. Oppført på tresøyler over støpt fundament og innfestet i vegglivet. Forskriftsmessig høyde på rekkverk registreres. Ca 15kvm
Det registreres 3,5cm glippe på horisontale bord på rekkverket kravet er 2cm.

Terrasse u. etg
Det registreres fuktutslag i bord ved taknedløp og i enden mot blomsterbed. Det registreres et bord som spriker.

Taktekking og beslag
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Fluenetting til lufting mangler/defekt/huller enkelte steder. Det registreres noe mosegroing på takstein.

Takrenner og nedløp
TG2 renner og nedløp fra byggeår som er malt, TG2 settes pga alder. Tg1 Takrenner og nedløp på takopplett fra 2017 er utført i plastbelagt stål med spillblikk ført ned i takrenne på takfoten. Nedløp er ført ned mot bakken med utkast. Det observeres ingen synlige skader, feil fall eller mangler på takrenner og nedløp. Det registreres feil på utkast fra opplett på nordsiden av huset, vann renner over og ned på balkong ved større regnmengder.

Bad > 2. etg
Totalvurdering av overflater: Overflatene begynner å ha oppnådd forventet levetid og tiltak må påregnes på sikt. Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med forsiktighet og jevnlig kontroll av overflater. Bruk av dusjkabinett anbefales.
Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Plastsluk, ikke synlig mansjett pga flislim. Etableringsåret og kort gjenstående levetid på membran ligger til grunn for tilstandsgraden.Som ett fuktsikringstiltak anbefales det å etablere tett dusjkabinett på bad eldre enn 10 år. TG 2 er gitt på bakgrunn av alder på fuktsikringen. Smøremembran har en naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på smøremembran er 10-20 år. Ved å etablere dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte gjenstående levetiden. Det anbefales å etablere tett dusjkabinett.
TG 2 er satt grunnet manglende dokumentasjon på utført arbeid ved fuktsikringen, og må ikke forveksles med den tekniske tilstanden på badet. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Membran på rommet har nådd en alder som gjør tettheten usikker i tiden som kommer.
Totalvurdering av sanitært utstyr og ventilasjon: Vannførende installasjoner begynner å ha
oppnådd forventet levetid og utskifting anbefales.

Bad > u.etg
Totalvurdering av overflater: Utbedring anbefales
Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Toalettet mangler drensåpning. Et minimumskrav ved valg av innebygget sisterne er at det etableres en såkalt drensåpning. Ved en eventuell lekkasje vil vannet derfor raskt bli synlig på baderomsgulvet ved rett oppbygging. Da det er ukjent om sisternen har en såkalt safetybag eller lignende så gis det tg 2 grunnet usikkerheten og manglende dokumentasjon på utførelsen. Plastsluk, ikke synlig mansjett.Synlig smøremembran ned i sluk .Som ett fuktsikringstiltak anbefales det å fortsatt dusje i badekar.
Totalvurdering av sanitært utstyr og ventilasjon: Det registreres noe fukt i overflater under badekar,
ellers ingen skader observeres på innredningen eller sanitærutstyret. Toalettet er stabilt festet og spylefunksjonenfungerer normalt. Rør- og avløpsanlegget i boligen fungerte etter enkel test av dette på stedet. Ingen lekkasje var å se på besiktigelsen. Videre kontroll av anlegget krever avansert teknologi. Dette ble ikke rekvirert. Normalt vanntrykk og avløp fra vask og i dusj. Det anbefales jevnlig rensing av vannlås for og unngå tetting.

Vaskerom
Totalvurdering av overflater: Overflatene begynner å ha oppnådd forventet levetid og tiltak må
påregnes på sikt.
Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: TG 2 er gitt på bakgrunn av alder på fuktsikringen og
det registreres sprekk i gulvbelegg.Membran på rommet har nådd en alder som gjør tettheten usikker i tiden som kommer.

Etasjeskiller og gulv på grunn
Dette er ikke uvanlig for boliger av sådan alder, og skyldes normalt noe underdimensjonering/ujevn dimensjonering av materialer.

Trapp
Malt trapp med noe synlige hakk. På grunn av trappens alder er det lite trolig at den tilfredsstiller dagens krav for høyde av rekkverk og barnesikring. Det bemerkes at rekkverkhøyde og lysåpninger på trappen ikke oppfyller dagens krav. Åpninger i rekkverk og trapp anbefales ikke og overstige 10 cm, dette med bakgrunn i sikkerhet vedrørende barns bruk av trapp.

VVS
TG-2 er satt med bakgrunn i alder på eldre rør og avløps installasjoner, som har oppnådd mer enn 50% av normal brukstid. Mangelfull ventilering av badet. Eldre vannrør av kobber kan over tid få svekkelser innvendig (groptæring). Det anbefales på generelt grunnlag en gjennomgang av rørstrekk, bend og eventuelle skjøter på vannrør som er over30 år.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 29.12.1988 som omhandler tomannsbolig.
Det foreligger ferdigattest datert 02.11.2017 som omhandler takopplett.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Type sikringer: Jordfeilautomat
Sikringsskapet er etablert i entré/gang.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner/varmekabler.
Det er varmekabler i entré, begge bad, vaskerommet, kjøkken og stuen i 1.etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 13 938,26 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 12 000,- pr.år.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20 000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.  Nåværende eier har alarm fra Sector alarm på ca. kr 6900 per og samt huseieforsikret gjennom Gjensidige på ca. 8.643 per år.

Kjøper må selv tegne innboforsikringer.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 80139983

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 500 923,- Som sekundærbolig Kr. 5 403 321,-

Sameie
Sameie: Berglia Huseierforening, Orgnr: 913332008

Tekniske installasjoner
Bad 2.etg: Vannrør av kobber, plastavløp. Bad u.etg: Vannrør av plast (rør i rør), plastavløp. Naturlig ventilasjon. Varmtvannsbereder fra 2009. Varmtvannstanken er produsert før 2014 men det er fast tilkoblet uten bruk av stikkontakt.

Diverse
Det er pliktig medlemsskap Berglia Huseierforening. Årlig kontigent er på kr 12 000,-
Den fordeles med innbetaling to ganger pr. år og er i juni og desemeber. Inkluderer brøyting, forsikring garasjer, kabel TV, internet (fiber), drift.

Annet
Hva som medfølge og ikke ved salget:
Hvitevarer medfølger
Taklamper medfølger
Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:

1988/338-2/100  Pantsettelseserklæring  
06.01.1988 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Huseierforeningen  
Lnr: 1001299
PLIKTIG MEDLEMSSKAP I HUSEIERFORENINGEN M.V.
ANFØRT PRIORITET:
ETTER 100% AV FØRSTE TINGLYSTE KJØPESUM
SENERE PLIKT TIL Å VIKE FOR 90% AV VERDITAKST
UTEN OPPTRINNSRETT
 
1988/338-3/100  Best om garasje/parkering  
06.01.1988 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Med flere bestemmelser

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Tilknytning vann og avløp: Offentlig vann, avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 190 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 191 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 841 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 856 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 950)
Visningshonorar (Kr.14 750)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 925)
Provisjon (Kr.60 800)
Look (Kr.3 500)
Tilrettelegging (Kr.19 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.41 876)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 500)
Markedspakke 1 (Kr.18 400)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.193 696)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0406

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Robert Eckmann

Saksbehandlere
Robert Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 40 00 / E-post: re@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nedre Berglia 60
For mer om objektet
Nedre Berglia 60

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: