Bilde 1 av O.T. Bjanes vei 2Bilde 2 av O.T. Bjanes vei 2
Digital salgsoppgave
O.T. Bjanes vei 2

1352 Kolsås • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og lekker tomannsbolig m/eneboligfølelse - Utsikt! Sol til kl 22. Stor hage - Nær marka - Barnevennlig - Garasje
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
173 m²
Bruksareal (BRA)
184 m²
Kommunale avgifter
kr 868 / Mnd
Prisantydning
kr 11 890 000
Omkostninger
kr 299 020
Totalpris
kr 12 189 020
Byggeår
1964
Tomt
Eiet tomt 685 m²
Oppdragsnummer
36220272
card-default

Robert Eckmann

Eiendomsmegler / Partner
Les om Robert
card-default

Mari Rolfsen Ask

Eiendomsmeglerfullmektig /Sosiale medier-ansvarlig
Les om Mari
Prisantydningkr 11 890 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 285 000,-
  
Totalpris kr 12 189 020
Eiendom
O.T. Bjanes vei 2, 1352 Kolsås

Matrikkel
Gnr. 86 Bnr. 291 i Bærum kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Areal
Arealfordeling:
U.etg.: P-rom: 33 kvm / BRA: 41 kvm / S-rom: 8 kvm.  
1.etg.: P-rom: 75 kvm / BRA: 75 kvm / S-rom: 0 kvm.  
2.etg.: P-rom: 65 kvm / BRA: 68 / S-rom: 3 kvm.  

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 184 kvm

Garasje: 24 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1964

Tomt
Eiet tomt 685 kvm

Prisantydning
11 890 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Glenn skram Takstdato: 31.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
For 2021 kr 11 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 285 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 286 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 176 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 189 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 408 pr. år.

Eier
Kjersti Vaugelade-baust og Nicolas E Vaugelade-baust

Beskrivelse
Robert Eckmann og Mari Rolfsen Ask ved EIE eiendomsmegling avd. Sandvika har gleden av å presentere O.T. Bjanes Vei 2 - Solrikt og flott beliggende ved foten av Kolsåstoppen. Nærområdet er preget av barnefamilier, med skogen som "nærmeste nabo". Praktisk planløsning som egner seg godt for familier med flere sosiale soner over 5 halvplan. Boligen holder en høy gjennomgående standard, og er vesentlig påkostet de seneste årene. Flytt rett inn, i ditt og dine barns drømmehjem!

 Noen høydepunkter:
•Flotte sol- og utsiktsforhold
•Usjenert, opparbeidet hage (2019)
•Lekkert totalrenovert bad (2018)
•Spisestue i delvis åpen løsning mot kjøkken (2015)
•Åpen og luftig stue med peis
•Separat kjellerstue (2021)
•Halvplan: 2 sov. og bad (2007)
•Halvplan: 3 sov. og bod
•Drenert/fuktsikret (2006)
•Malt utvendig (2020)
•Eikeparkett (2021)
•Oppgradering el-anlegg (2021)
•Garasje med elbillading (2021)
•Skoler og barnehager (1 km)
•Buss og T-bane (500m)

Parkering
Frittliggende garasje med elbillader og leddport. Biloppstillingsplass utenfor garasjen, og gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen har en solrik og flott beliggenhet på Kolsås. Nærområdet er preget av barnefamilier, med barn i alle aldre! Tur- og aktivitetsmulighetene er mange, med skogen som "nærmeste nabo". Beliggende i et godt etablert nabolag med generelt lite utskiftninger, men det har flyttet inn flere småbarnsfamilier blant de nærmeste husene de siste årene. Det er nærhet til det man måtte trenge av servicefasiliteter, fritidsaktiviteter, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager. Dette er et flott område å bo i for store og små!

Tomt
Hyggelig inngangsparti, med asfaltert gårdsplass og trapp ned til inngangsparti og terrasse. Det er bygget på praktisk tak over inngangspartiet så barnevogn og redskaper kan stå tørt under tak.

Utgang fra stue til terrasse, og videre ut i hagen binder huset og hagen naturlig sammen.
På terrasse med god plass til en lounge, spisebord, grill, solstoler og annet ønskelig utemøblement. Et perfekt sted å tilbringe kvelden med gjester, eller spise ute i litt skygge, på en solrik, varm sommerdag.

Hagen er skjermet for innsyn, og har flott utsikt mot Kirkerudbakken og nærområde. Det er gjort vesentlige oppgraderinger på uteområdet i de siste årene. Det er laget ny granitt trapp som binder øvre og nedre del av hagen naturlig sammen, satt opp granittmur og opparbeidet plenen med diverse beplantning og blomsterbed. En flott hage med sol fra soloppgang, og nesten helt frem til solnedgang!

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Rud barnehage - Levre (1-5 år) - 0.9 km
Kolsås barnehage (1-5 år) - 1.1 km
Helgerud menighetsbarnehage (1-5 år) - 1.2 km

Levre skole (1-7 kl.) - 1 km
Evje skole (1-7 kl.) - 1.7 km
Bryn skole (1-7 kl.) - 2 km

Hauger skole (8-10 kl.) - 0.7 km
Gjettum skole (8-10 kl.) - 1.8 km

Rosenvilde videregående skole - 0.6 km
Dønski videregående skole - 0.9 km

Boligen sokner til nye Levre barneskole og Hauger ungdomsskole, begge i kort gangavstand fra boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Et godt kollektivtilbud med både T-bane og buss i nærmiljøet. Kun 500 m til Hauger T-banestasjon, og 500 m til Toppåsveien busstopp. Toppåsveien busstopp er siste påstigning for ekspressbussen (160E) inn til Nationaltheatret. Denne bruker 12 minutter til Lysaker, 14 minutter til Sjølyst på Skøyen, og 18 minutter til Vika Atrium (Ref. Ruter Journey planner). Nærmeste togstasjon/flytog er Sandvika.

Fritidstilbud
For den tur-glade er det flotte turområder rett ved eiendommen; stien starter kun 200 meter fra boligen opp til Kolsåstoppen, med nydelig naturreservat og flott utsikt fra toppen. Kolsåstoppen og området rundt Dælivann er flott på sommerhalvåret. Det er tur-/sykkelvei til Bærums Verk/Lommedalen via Glitredammen. Eineåsen og marka med flotte turmuligheter er også i kort avstand med bil eller sykkel. Her er det lysløype om vinteren som egner seg godt for selv de aller minste.

På Hauger finner du Bærum idrettspark med ny stor idrettshall, idrettsbane og ishall. I nærområdet finner du også nyåpnet svømmehall, 3 alpinbakker og golfmuligheter.

Kort vei til Kolsås senter som har et godt utvalg av butikker, Vinmonopol og Meny. Sandvika med kino, spisesteder, kulturhus og Kalvøya/Kadettangen med bademuligheter er en kort kjøre- eller sykkeltur unna. Ellers ligger handelssenteret på Bærums Verk i nærheten, med et stort utvalg av butikker, kunstforretninger og serveringssteder. Nærbutikken Joker Kolsås i Brynsveien holder åpent til kl 23 alle dager.

Inneholder
Boligen går over 5 mellomplan og inneholder: 
1. etasje: Entre, bad/vaskerom og kjøkken i åpen løsning mot spisestue. Halvtrapp ned til stue, med utgang til terrasse og hage.
U.etg.: Kjellerstue og bod.
2. etasje: Trapperom, bad og to soverom.
Halvtrapp opp til soveromsavdeling med tre soverom og bod.

1.etg - Entré: Lys, romslig og innbydende entré med god plass til å henge av seg yttertøyet i skyvedørsgarderoben.

Spisestue: Luftig spisestue i delvis åpen løsning mot kjøkken. Her er god plass til både langbord og vitrineskap. Det er god takhøyde i rommet, mye lysinnslipp fra vinduene og stilig glass skillevegg mot stuen.

Kjøkken: Et stort, praktisk kjøkken for familien med mye god plass til matlaging. Kjøkkenet er fra 2015, og er innredet langs veggene, har rikelig med benkeplass og oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Kjøkkeninnredning av glatte fronter, flott komposittstein benkeplate med underlimt kum i stål og lys under overskapene. Integrerte hvitevarer som platetopp med kjøkkenventilator over med avtrekk ut, komfyr, micro og oppvaskmaskin.

Bad 1.etg.: Moderne og pent kombinert bad og vaskerom totalrenovert i 2018. Badet er delikat innredet med servantinnredning med underskuffer og to separate nedfelte servanter. Nedsenket dusjhjørnet med svingbare glassdører, slukrenne ved vegg i dusjsonen og veggmontert armatur og garnityr. Vegghengt klosett og opplegg for vaskemaskin med plass til tørketrommel over. Badet har pene flislagte gulv med varmekabler, flis på vegger og malte flater i himling. Elektrisk styrt vifte, og spalte mellom terskel og dørblad for tilluft. Ved hulltaking er det ikke påvist unormale forhold.

Stue (halvtrapp ned fra spisestue): Stuen fremstår som lys og luftig med gode møbleringsmuligheter. Sentralt i stuen er det plassert en hyggelig peisovn som gir godt med varme, og oppbevaringsmuligheter i pen plassbygd hylle. Stuen er innredet i to soner med dobbel opp sofaseksjon, tilhørende stuebord og multimedia. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse og flott opparbeidet hage.

U.etg.: Fra stue er det halvtrapp ned til kjellerstue, pusset opp i 2021. Et romslig ekstra oppholdsrom hvor barna kan leke fritt og ha besøk av venner, mens en selv kan trekke seg tilbake i stuen oppe med bare en dør imellom. Bod område i kjelleretasjen for ekstra oppbevaring.

2.etg.: Fra spisestue/kjøkken er det halvtrapp opp til soveromsavdelingene. I mellomgangen er taket løftet for å få en ekstra god takhøyde og romfølelse. I først halvplan er det 2 soverom av god størrelse og baderom, mens det i øverste etasje et halvplan opp er 3 soverom og romslig innvendig bod.

Bad 2. etg.: Pent flislagt bad fra 2007. Badet er delikat innredet med vegghengt klosett, servantinnredning med underskap, badekar og tilhørende dusjhjørne med veggmontert armatur og garnityr. Flislagte gulv med varmekabler, flis på vegger og malte flater i himling. Elektrisk styrt vifte, og spalte mellom terskel og dørblad for tilluft. Ved hulltaking er det ikke påvist unormale forhold.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Byggemåte
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig oppført i 1964.

Utvendig: Taktekkingen består av takstein og papp, det er lagt ny takpapp på flat del av konstruksjonen, samt utbedring av luftingen fra 2017 (se egenerklæring for mer info.). På taket er det utvendig beslag i malt utførelse, takrenner og nedløp, luftehat, stigetrinn, fotbeslag rundt pipa og gradrennebeslag. Noe av beslaget på taket er ifølge eier fra 2017. Takkonstruksjonen/loft har sperrekonstruksjon. Yttervegger av bindingsverkskonstruksjon med utvendig liggende bordkledning. Enkelte kledningsbord er skiftet. Boligen og garasjen er malt utvendig i 2020 ifølge eier.

Tomteforhold: Drenering/fuktsikring med stedvis synlig vortepapp over terreng fra 2006 i følge eier. Bygningen har antatt betonggrunnmur og ukjent byggegrunn.

Vinduer: Vinduer med 2-lags glass fra 1996, 2015, 2016 og 2020.
Dører: Skyvedør med 2-lags glass fra 2015, malt ytterdør med glass fra 2011. Innvendige malte fyllingsdører, dør med glass og innvendige kompakte dører fra 2015, 2017 og 2021 ifølge eier.

Gulv: Det er lagt samme eikeparkett i hele huset utenom bad, gang og kjellerstue der det er fliser og varmekabler. I bod i kjeller er det betong.
Vegger: Malte flater, malt panel, malt puss, smartpanel og tapet.
Himling: Malte flater og panel.

Etasjeskille: Tradisjonelt trebjelkelag som etasjeskiller. Støpt gulv i kjeller, gulvet ble avrettet i 2021 ifølge eier.
Trapper: Innvendige tretrapper over flere halve etasjer. Utvendig granitt trapp i terreng.
Krypkjeller: Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv. Det er ikke etablert adkomst mulighet.
Garasje: Frittliggende garasje med leddport og strøm til garasje fra 2021 i følge eier. Ringmur av lettklinker, grus på gulv, bindingsverkskonstruksjon med utvendig liggende bordkledning, saltak konstruksjon tekket med shingel og vindu med trådglass.

TG3:
- Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele hovedsoverommet.
- Det er ikke montert rekkverk i utvendig trapp.
- Manglende håndløpere mot vegger i trappeløpene innvendig.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 173 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 184 kvm.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på Veranda/takoppløft /foreligger ikke ferdigattest på tomannsbolig, .
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.
 
Det foreligger byggemeldte og godkjente tegninger av planløsning for kjeller, vedtaket er godkjent av Bærum Kommune og ferdigattest er sendt inn til kommunen.

Elektrisk anlegg
Sikringsskapet med automatsikringer plassert i entre og kjeller. Hovedsikringen som skrusikringer plassert i 2. etasje.

Det foreligger samsvarserklæring for endring fra 2011, 2017 og 2021. Samsvarserklæring for nytt el.anlegg i kjeller fra 2021.

I 2021 ble det gjort kontroll på det elektriske anlegget, og oppgraderinger er utført i tråd med det som ble påpekt i kontrollen. Det er trukket nye kurser med jording i store deler av boligen. Installert spotter i tak. Strømsatt garasje med el-bil lader, belysning og elektrisk port (Morra Garasjeporter). Varmekabler bad, kjellerstue og gang. Arbeidet er utført av Atle Emanuelsen, Bærum Håndverk og Sondre Rabbe, Hviding Elektro, og det er forelagt dokumentasjon til takstmann. (Hentet fra egenerklæring)

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Varmekabler på bad, gang og kjellerstue. Peis i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Fakturert beløp for kommunale avgifter var i 2021 på Kr. 10 408 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18000 kwh pr. år.

Eier har Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne forsikringer.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, internett og kabel-tv utover grunnpakken osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 2 248 353,- Som sekundærbolig Kr. 8 094 071,-

Formuesverdien er hentet fra skatteetaten, og justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Tekniske installasjoner
Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2001. Det ble skiftet blandeventil til bereder i 2021.

Vannrør: Synlig del av vannledninger av kobberrør på kjøkkenet og i kjeller. Vannledninger av plastrør (rør i rør). Synlig del avløpsrør i plast og soil. Stoppekran er plassert i kjeller, og rørskap på bad/vaskerom i 1. etasje.

Naturlig ventilasjon: Ventil i yttervegger, samt enkelte vinduer med spalte i karm. Se egne punkt om baderom og kjøkken.

Branntekniske forhold: Nåværende eier benytter kombinert brann-/tyverialarm tilknyttet vaktselskap. Brannslukningsapparat fra 2016 i boligen.

Diverse
Følgende medfølger ikke i handelen:
Lysekronen i gangen oppe følger ikke med.

Radonmåling
I egenerklæringsskjema fra forrige eier (2015) står det oppført at måling er gjennomført og at resultatet viser verdier under tiltaksgrense på 100bq/m3.

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

16.04.1964 / 100- Best. om vann/kloakkledn.  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

06.09.1966 / 100 - Best om garasje/parkering.

Grunndata:

13.08.1963 /100 - Registrering av grunn  
Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr: 3024 Gnr: 86 Bnr: 21

22.01.1965 /100 - Sammenslåing  
Denne matrikkelenheten er sammenslått med: Knr: 0219 Gnr: 86 Bnr: 316

08.03.1991 /100 - Grensejustering  
Gjelder denne registerenheten med flere.

01.01.2020 /200 - Omnummerering ved kommuneendring

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Det foreligger pålegg om utbedring av stikkledning for avløp. Saken er registrert som ikke avsluttet hos kommunen. Nærmere undersøkelser anbefales.

Regulering
Kopi av grunnkart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplanen.

Kommuneplanens arealdel 2017-2035:
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 04.04.2018.
Delarealer: Delareal 685 kvm.
Arealbruk: Nåværende boligbebyggelse.

Kommuneplaner under arbeid - Kommuneplanens arealdel 2022-2042.
Status: Planlegging igangsatt.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.

Reguleringsplaner for Levre, Sollia:
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 19.03.1962.
Delarealer: Delareal 60 kvm.
Formål: Kjørevei.
Delareal: 625 kvm.
Formål: Frittliggende småhusbebyggelse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 11 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 285 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 286 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 176 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 189 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.5 500)
Markedsføring Look (Kr.3 500)
Provisjon (Kr.68 400)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.60 000)
Grunnpakke tomannsbolig (Kr.3 895)
Grunnpakke markedsføring (ink. styling veiledning) (Kr.16 400)
Foto (Kr.5 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Totalt kr. (Kr.189 495)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-22-0272

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på ttps://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Robert Eckmann

Saksbehandlere
Robert Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 40 00 / E-post: re@eie.no

Mari Rolfsen Ask
Mob: 47 37 48 43 / E-post: mra@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av O.T. Bjanes vei 2
For mer om objektet
O.T. Bjanes vei 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: