Bilde 1 av Paul Smelters vei 4BBilde 2 av Paul Smelters vei 4B
Digital salgsoppgave
Paul Smelters vei 4B

1348 Rykkinn • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Halvpart av v.delt tomannsbolig over 3 plan | Solrike hager - Garasje - Barnevennlig - Sentralt - Nytt kjøkken i 2019
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
126 m²
Bruksareal (BRA)
137 m²
Bruttoareal (BTA)
151 m²
Kommunale avgifter
kr 877 / Mnd
Prisantydning
kr 7 550 000
Omkostninger
kr 196 520
Totalpris
kr 7 746 520
Byggeår
1963
Tomt
Eiet tomt 751 m²
Oppdragsnummer
77210315
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Kontorsjef | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydningkr 7 550 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 182 500,-
  
Totalpris kr 7 746 520
Eiendom
Paul Smelters vei 4B, 1348 Rykkinn

Matrikkel
Gnr. 93 bnr. 164 i Bærum kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 137 kvm, Bruttoareal: 151 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1963

Tomt
Eiet tomt 751 kvm

Prisantydning
7 550 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
182 500,- (Dokumentavgift)

196 520,- (Omkostninger totalt)

7 746 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 520 pr. år Fakturert beløp i 2021

Eier
Åshild Hanssen Per Hasle

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL PAUL SMELTERS VEI 4B!

Eirik Løvseth og Nathasha Pettersen v/ EIE har gleden av å presentere en tiltalende halvpart av v.delt tomannsbolig over tre plan. Boligen har en rolig, solrik og fin beliggenhet med gangavstand til servicetilbud, offentlig kommunikasjon og turmuligheter. Tomten er relativ flat og byr på hage og terrasse på begge sider, samt meget gode solforhold hele dagen.

Kort fortalt:
- Vertikaldelt tomannsbolig over tre plan med stor terrasse og to hager
- Tilnærmet flat hage
- Sol hele dagen
- Garasje
- Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass med el-lader
- Rolig og barnevennlig beliggenhet
- Kort avstand til alt du trenger i hverdagen, skoler og barnehager
- Fint turterreng i umiddelbar nærhet
- Nytt kjøkken i 2019
- Nytt tak i 2015
- Nesten alle vinduer og dører er skiftet i 2013-2016
- Ny isolasjon i alle yttervegger i 1. etasje 2016-2019
- Tilknyttet fiberanlegg (Viken Fiber)

Parkering
Garasjeplass i felles garasjeanlegg og biloppstillingsplass på egen tomt.

Beliggenhet
Boligen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde i grønne, idylliske omgivelser på Rykkinn/Belset like ved Bryn barneskole. Meget barnevennlig og rolig, lite biltrafikk. Det er en felles lekeplass i området for barna. Kun få minutters gange til Rykkinn senter, som har et godt utvalg forretninger og servicetilbud, bl.a. flott Meny butikk, sko- og klesbutikker, bakeri, apotek, bibliotek, treningssenter m.m. Ellers er det kort avstand til Kolsås senter med vinmonopol og ytterligere servicetilbud.

Kort vei til barnehager og barneskoler. Boligen sokner til Bryn skole 1-7 kl. Ungdomsskolen nærmest er Eineåsen, kun kort gange fra boligen. Flere videregående skoler i nærheten.

Området kan ellers by på en rekke fritidsaktiviteter, idrettsanlegg, fotballbaner, skøytebane, tennishall og svømmehall. Umiddelbar nærhet til marka, med lysløype og flott turterreng, sommer som vinter.

God offentlig kommunikasjon, med noen få minutters gange til nærmeste bussholdeplass i Brynsveien, med hyppige avganger til bl.a. Oslo og Sandvika (nattbuss i helgene).

Bærums Verk Handelsted og Kolsås senter ligger kun få minutters kjøretur unna. Det er T-banestasjon på Kolsås.  Kort biltur til Sandvika med det meste en kan tenke seg av servicetilbud som Sandvika Storsenter, kafé/bakerier, spisesteder, samt flotte badestrender og turområder på Kadettangen/Kalvøya.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger og tomannsboliger.

Tomt
Eiet tomt, 751 kvm
Tomt opparbeidet med diverse beplantning, busker, trær, steinlagt områder og innkjørsel. Hagebod på ca 6,5 m².

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig, 137 kvm BRA:

2. etasje, 42 kvm BRA:
Gang, toalettrom, bad og tre soverom, samt kott.

1. etasje, 59 kvm BRA:
Entré, kjøkken, spisestue, trapperom og stue.

Underetasje, 36 kvm BRA:
Bad og kjellerstue, samt boder.

Byggemåte
Vertikaldelt tomannsbolig over 2.etasjer samt U.etasjen. Betongplate mot grunn. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner, utvendig kledd med stående trekledning. Saltak av trekonstruksjoner tekket med shingel. Boligen har slett entrédør med glassfelt fra 2017. Vinduer med karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra ukjent årstall. Vinduer med karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra 2016. Vinduer med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra 2013.

Primærrom
Primærrom: 126 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 137 kvm

Boder
Innvendige boder og hagebod.

Standard
Kjøkken:
Ikea kjøkkeninnredning fra 2019. Innredning med glatte fronter i matt hvit utførelse. Benkplate av treverk. Ovenpåliggende oppvaskkum av porselen med ett-greps armatur. Glassplate på vegg over benkeplate av oppvaskkum og platetopp. Integrert induksjonstopp fra Bosch. Komfyrvakt. Vegghengt ventilator med belysning fra Bosch. Integrert stekeovn og mikrobølgeovn fra Bosch. Integrert kjøleskap med frysedel fra Elektrolux. Integrert oppvaskmaskin fra Elektrolux. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater med tre-stavs parkett med gulvvarme. Veggflater med malte flater. Nedsenket platehimling med downlights.

Bad - 2. etasje:
Bad fra ukjent årstall. Gulvflater med belegg. Veggflater med fliser og malte flater. Himlingsflater med malt flate. Vegghengt servantskap med profilerte fronter med hvit utførelse. Ovenpåliggende servant av kompositt med ett-greps armatur. Speilskap med belysning på vegg over servant. Dusjkabinett med to-greps armatur. Vannrør av typen kobber og synlige avløpsrør av plast. Natulig ventilasjon.

Bad - Underetasje:
Bad fra ukjent årstall. Gulv og veggflater med malte flater av murkonstruksjoner. Himlingsflater med trepanel. Vegghengt servantskap i høyglans hvit. Ovenpåliggende servant av porselen med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen kobber og synlige forkrommede vannrør. Synlige avløpsrør av plast. Natulig ventilasjon. Oso varmtvannsbereder på 198 liter fra 1996. Hovedstoppekran under servantskap.

Toalettrom:
Toalettrom fra ukjent årstall. Gulvflater med belegg. Veggflater med malte flater med våtromstapet. Malt platehimling. Vegghengt servant av porselen med ett-greps armatur. Speil og belysning på vegg over servant. Gulvmontert toalett. Vannrør av typen kobber og synlige avløpsrør av plast. Natulig ventilasjon.

Øvrige rom:
2. etasje:
Gulvflater med laminat. Veggflater med malt trepanel. Skråhimling med malt trepanel. Glatte innerdører. Garderobeskap på soverom. Kott i gang. Naturlig ventilasjon.
1. etasje:
Flislagt gulv med gulvvarme i entré. Gulvflater med tre-stavs parkett. Malte vegg og himlingsflater. Himlingsflater med trepanel. Glatte innerdører. Garderobeskap i entré. Naturlig ventilasjon.
Underetasje:
Underetasjen/kjelleren ligger delvis under terreng. Gulvflater med flislagt gulv med gulvvarme og murflater. Veggflater med utlektede vegger og malte murflater. Platehimling med downlights og med trepanel. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Sikringskap i trapperom i 1. etasje. Sikringskap med automatsikringer. Hovedsikring og strømmåler i sikringskap. Skjult elektrisk anlegg. Ny innmat sikringsskap (2011). Lader Elbil (32A 3-fas med lastbalansering) 2020. Forberedt for ny inntakskabel (rørføring i gulv) 2020.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt peis og åpent ildsted.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 10 520 pr. år Fakturert beløp i 2021
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune p.t.

Faste løpende kostnader
Strømforbruk, kommunale avgifter, forsikringer, alarmer, etc. Listen er ikke uttømmende.

Selger opplyser om et strømforbruk på 33 671 kWh i 2020 og 33 802 kWh i 2019. Dette er basert på nåværende eiers forbruk, og kan variere.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 697 098,- Som sekundærbolig Kr. 6 109 551,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Vannrør av typen kobber og synlige forkrommede vannrør. Hovedstoppekran på bad(u. etg). Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Oso varmtvannsbereder på 198 liter fra 1996.

Diverse
Medfølgende hvitevarer og løsøre:
- Stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp, ventilator, kjøl/frys og oppvaskmaskin
- TV med oppheng på kjøkkenet
- Eldre fryseskap i kjeller
- Sofa, bokhyller, TV og TV-benk i kjellerstue

Løsøre og inventar som IKKE medfølger:
- Hyller i kjellerbod (ikke fastmonterte)
- Surroundanlegg i kjellerstue
- Billy bokhyller med påmonterte lamper i stue
- Taklampe over spisebord

Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Ja - Kommentar: Pålegg om rørfornying av stikkledning avløp fra kommunen. Rehabilitert med strømpe sommer 2019. Sluket på bad oppe spylt av VAT september 2021

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært
Firmanavn: Olimb. Smart VVS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Olimb: Se punkt 3 over. Smart VVS: Rehabilitering kjøkken og montering WC i vaskerom kjeller

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja - Kommentar: I krypkjeller kan det ved ekstremt store nedbørsmengder forekomme noe fuktighet på fjellet. Det kan også ved mye regn og mye vind samtidig fra syd komme litt vann inn i ventilasjonskanal på toppen av kjellertrappen.

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Ja - Kommentar: Pipebrann 2016 med etterfølgende tilsyn. Ikke fyringsforbud eller lignende

10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
Ja - Kommentar: Lite utbrudd i forbindelse med rehabilitering kjøkken i 2019. Behandlet med Pelias spray. Senere er bolig behandlet av Nokas skadedyrkontroll i 2021 da nabo fant noen skjeggkre hos seg.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært
Firmanavn: OneCo. TT Elektro
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: OneCo skiftet innmat i sikringsskap 2011 og skiftet kabler i 1 etg og kjeller. TT Elektro rehabiliterte kjøkken i 2019. OneCo installerte elbil lader i mars 2021.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja - Kommentar: For utført arbeid som nevnt i punkt 13

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja - Kommentar: Kontroll utført av Hafslund

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja - Kommentar: Easee lader, 230 IT/32A 3 fas med lastbalansering

17.1 Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser?
Ja - Kommentar: Det ligger en oljetank i kjellerrom under entre. Denne er tom og ikke i bruk

Tilleggskommentar:
Nytt tak på hele 2-mannsboligen sommeren 2015. Alle vinduer bortsett fra 2 skråvinduer og 2 kjellervinduer er skiftet 2013-16.
Ny isolasjon i alle yttervegger i 1 etg 2016-2019. Ny inngangsdør 2018. Kjellerstue rehabilitert 2010. Nytt kjøkken 2019.

Kommentarer fra boligsalgsrapporten:
Bad - 2. etasje:
Ventilasjon: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer.: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Badet har en alder som tilsier begrenset restlevetid.
Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca.10 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
Avløpsrør (ink. sluk): Sluket er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.

Bad - U. etasje:
Ventilasjon: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer: Det vurderes at det ikke er benyttet membran på våtrommet. Rommet tilfredsstiller ikke krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Tiltak anbefales.
Avløpsrør (ink. sluk): Sluket er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.

Kjøkken:
Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.

Toalettrom (ikke våtrom):
Ventilasjon: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Sanitærutstyr / innredning: Lekkasje i toalettsisterne. Tiltak må påregnes.
Overflater gulv: Sprekk i belegg.

Øvrige rom:
Innerdører: Løst glassfelt i dørblad ved entré.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
Spesielle observasjoner: Disse observasjonene indikerer fuktpåvirkning gjennom kapilærsug fra betonggulv/ fjell og/eller utilsiktet fukttilførsel fra
grunnmur.
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Etasjeskiller - 2. etasje:
Skjevhetsmåling: Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 18 mm på soverom.

Tekniske anlegg. VVS anlegg:
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid.
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):  Gjelder eldre vannrør av typen kobber. Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):  Avløpsrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
Fasader ink. kledning: Utvendige flater har noe etterslep på vedlikehold.

Vinduer/ytterdører:
Vinduer: Det ble påvist punkterte glass/vindu på vindu i entré. Tiltaket anbefales.

Drenering:
Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har kun utkast samtidig med at det ikke er forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren.
Utvendig terreng, ink fuktsikring av grunnmur: Det vurderes at grunnmuren mangler fuktsikring.
Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark: Det er utskillingsprodukter (salter, korreksjon, etc.) som
indikerer fuktighet som vurderes sannsynelig å ha sin årsak i svekket drenssystem.
Alder: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte
grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

Annet
Selger har observert skjeggkre i boligen i forbindelse med rehabilitering av kjøkken i 2019. Dette ble nylig behandlet av Nokas skadedyrkontroll og er ikke observert siden. Megler besitter rapporten fra Nokas.

Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.
Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.
Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag fra grunnboken:
1966/4214-2/100  Bestemmelse om bebyggelse  
28.07.1966 
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser

Rettighet på andre eiendommer:
2014/450165-1/200  Bestemmelse om veg  
04.06.2014 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:93 Bnr:164 F

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, og privat vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
182 500,- (Dokumentavgift)

196 520,- (Omkostninger totalt)

7 746 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.6 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.42 249)
Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 477)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.51 100)
Totalt kr. (Kr.144 288)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0315

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Kontorsjef | Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Paul Smelters vei 4B
For mer om objektet
Paul Smelters vei 4B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: