Bilde 1 av Sirilia 51 Bilde 2 av Sirilia 51
Digital salgsoppgave
Sirilia 51

1336 Sandvika • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

INNHOLDSRIK 1/2 AV TOMANNSBOLIG OVER 3 PLAN - 4 SOV - FLOTT UTSIKT - SVÆRT BARNEVENNLIG - MARKANÆRT - PEIS - GARASJE
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
132 m²
Bruksareal (BRA)
134 m²
Bruttoareal (BTA)
148 m²
Fellesutgifter
kr 500 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 027 / Mnd
Prisantydning
kr 6 250 000
Omkostninger
kr 169 640
Totalpris
kr 6 419 640
Byggeår
1991
Tomt
Eiet tomt 256 m²
Oppdragsnummer
36200308
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marketa
Prisantydning kr 6 250 000,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 155 620,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
   
Totalpris kr 6 419 640
Eiendom
Sirilia 51, 1336, Sandvika

Matrikkel
Gnr. 46 bnr. 213 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 148 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1991

Tomt
Eiet tomt 256 m²

Prisantydning
6 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
155 620,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

169 640,- (Omkostninger totalt)

6 419 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 318,75 pr. år

Eier
Mette W B Omfjord Terje Omfjord

Beskrivelse
<b>Velkommen til Sirilia 51, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika. </b>

Attraktiv og flott beliggende 1/2 av tomannsbolig. Boligen ligger tilbaketrukket og fint til i et barnevennlig område mellom Sandvika og Vøyenenga. Herfra er det flott utsikt mot store deler av Bærumslandet og Kolsåstoppen m.m. Det er gode solforhold på eiendommen.

Det er fine fellesområder med flere lekeplasser og sittegrupper utenfor boligene, og det er et trafikkstille boligområde med alt tilrettelagt for barnefamilier. Det er gangavstand til skoler og barnehager, lekeplasser, marka m.m. Feltet ligger som nærmeste nabo til Kirkerud alpinsenter, høyt og fritt med fin utsikt mot Kolsåstoppen. Kort vei til Vøyenenga senter. Også kort vei til Sandvika sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud, Kalvøya og Kadettangen m.m. Bussavganger til Sandvika hvert 10. minutt i rushtid - og 25 minutters reisetid til Oslo med buss og tog.

Boligen holder en gjennomgående god standard med en meget god planløsning over 3 plan som blant annet inneholder en stor entré/hall med stort og praktisk garderobeskap, 4 gode soverom, hvorav 3 er plassert på samme plan, 2 stuer, 2 bad/wc, samt innholdsrikt kjøkken. Dagligstue i 1. etg. har utgang til en flott utsiktsbalkong samt en romslig terrasseplatting på ca. 32 kvm med videre adkomst til hagen.

Er du glad i naturen eller er aktiv og ønsker å ha nærhet til idrettsanlegg m.m. er dette et perfekt utgangspunkt. Herfra er det kort vei til Vestmarka, Tanumplatået, Kirkerudbakken, idrettsanlegg og treningssentre m.m. Sandvika sentrum, Kadettangen og Kalvøya er også en kort biltur eller sykkeltur unna.

<b>KORT OM BOLIGEN:

- HØYT OG FRITT BELIGGENDE 1/2 AV TOMANNSBOLIG
- SVÆRT HYGGELIG BOLIGOMRÅDE
- FLOTT UTSIKT MOT BÆRUMSLANDET/ KOLSÅSTOPPEN M.M.
- STOR TERRASSE PÅ CA. 32 KVM MED UTGANG FRA STUEN
- SOLRIKT
- 4 SOVEROM (3 PÅ SAMME PLAN)
- 2 STUER
- 2 BADEROM
- LETTSTELT, SKJERMET OG FLOTT HAGE
- GARASJEPLASS
- FINE FELLESAREALER MED LEKEAPPARATER OG SITTEGRUPPER
- ATTRAKTIV BELIGGENHET
- TILBAKETRUKKET, ROLIG OG BARNEVENNLIG BOLIGOMRÅDE
- NATURSKJØNNE OMGIVELSER
- HYGGELIG NABOLAG
- GODE BOKVALITETER
- KORT VEI TIL IDRETTSHALL, SKIANLEGG M.M.
- FINE OPPARBEIDEDE FELLESOMRÅDER
- MARKA I UMIDDELBAR NÆRHET (EN KORT OPPVARMINGSTUR UNNA)
- KORT OG TRYGG GANGE TIL SKOLE OG BARNEHAGE
- KORT GANGVEI TIL OFF. KOMMUNIKASJON
- KUN 5 MIN MED BIL TIL SANDVIKA
- ET GODT STED Å BO, ET ENDA BEDRE STED Å VOKSE OPP</b>

<b>Attraktiv 1/2 av tomannsbolig over 3 plan har følgende romløsning:</b>

<b>U.etg.:</b> Romslig entré/hall med store garderobeskap, mellomgang, 3 gode soverom, flislagt bad/wc og praktisk bod.

<b>1.etg.:</b> Trapperom, stue og spisestuedel med utgang til balkong, stort og innholdsrikt kjøkken med utgang til terrasseplatting på ca. 32 kvm og videre til den fine og lune hagen.

<b>2.etg.:</b> Trapperom, hyggelig stue, soverom og bad/wc.

<b>Parkering:</b> Det medfølger en romslig parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Ellers parkering på området etter gjeldende bestemmelser. Det er godt med gjesteparkeringsplasser til gjester og beboere.

<b>Lagring:</b> Det er rikelig med oppbevaringsmuligheter i to utvendige boder, samt en innvendig bod plassert i boligens u. etg. Sportsbod og redskapsbod er på hhv. 5 og 2 kvm. I tillegg til bodene er det også kaldt loft med stige adkomst, samt bodplass i kneloft som byr på fine lagringsmuligheter.

<b>Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.</b>

Beliggenhet
Eiendommen ligger barnevennlig til mellom Sandvika og Vøyenenga. Det er fine fellesområder på området. Omgivelsene er svært barnevennlige, her bor det barn i alle aldre og det er store friområder å boltre seg på. Sirilia har gangavstand til både barnehage, skoler, fritids- og idrettsaktiviteter.

Fra boligen er det kort vei til Vøyenenga senter hvor du finner dagligvare, apotek, post i butikk, sushibar, samt Pizzabakeren. Om du ønsker et bredere tilbud innenfor forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du blant annet Sandvika Storsenter med et bredt utvalg av butikker og servicesteder. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. Bølgen & Moi, kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.

I vinterhalvåret finner du kilometer på kilometer med preparerte langrennsløyper innover Nord- og Vestmarka. Om du ønsker å ta deg en tur etter jobb har du lysløype som tar deg inn i Vestmarka fra Skui og lysløypa på Eineåsen med utgangspunkt fra Rykkinn. Ellers finner du nyoppussede Kirkerud alpinanlegg og Hauger isbane like i nærheten, begge med aktive miljøer i hhv. alpint og bandy. Etter 5 minutters gange står du i skibakken klar til å sette utfor.

I sommerhalvåret byttes langrennsløyper ut med flotte tur- og sykkelstier, isbane med tennisbaner og alpinbakker til flotte motbakker for de som liker en tøff treningsøkt. Ellers har du kort vei til flere fotballbaner. På Hauger finner du også Bærum idrettspark med friidrettshall, fotballhall og flerbrukshall. Det ferdigstilles for tiden  badeanlegg i tilknytning til idrettsparken.

Bebyggelsen sogner til Emma Hjorth Barneskole som ligger innen gangavstand. For de eldre barna ligger Vøyenenga Ungdomsskole kun ca. 10 min gange fra boligen. Du finner også flere videregående skoler innen gangavstand. Det er også flere barnehager i nærområdet.

Fra boligen er det kun kort vei til busstoppet Tangen, hvor du kan benytte deg av buss 240 mot Sandvika. På natten går det nattbuss N130 fra Oslo. Det går også servicebuss 203 helt opp til Lindeleiken flere ganger om dagen. Den stopper rett nedenfor leiligheten. Fra Rud går rute 215 mot blant annet Bærum Sykehus.

Bebyggelse
Området består for det meste av blokk, småhus og villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 256 m²
Tomten er meget pent opparbeidet med busker, trær, gressplen og annen beplantning. Det er en stor og lun terrasse på baksiden av boligen og utsiktsbalkong på den andre siden. Det er gode solforhold.

Gangveier er asfaltert. Fellesarealer er pent opparbeidet med lekestativ, sittegrupper m.m.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Emma Hjort barneskole 800 m
Marihøna barnehage 230 m
Emma Hjort Barnehage 950 m
Vøyenenga ungdomsskole 1,1 km

Byggemåte
<b>Grunn og fundamenter:</b> Antatt støpt betongplate på komprimerte masser.
<b>Yttervegger:</b> Bindingsverksvegger isolert med min.ull og utvendig kledning. 
<b>Vinduer:</b> Isolerglass vinduer fra byggeåret. Vedluxvindu på soverom er fra 2003.
<b>Drenering:</b> Drenering er fra byggeåret.
<b>Etasjeskillere:</b> Det er trebjelkelag mellom etasjene.
<b>Tak:</b> Trekonstruksjon tekket med takstein. Det er kaldt loft med stige adkomst. Det er mugg/svertesopp/jordslag på undertaket. Velux vindu i tak krever spesielt ettersyn, generelt bør de holdes fri for snø. Det ble lagt takstein på taket i 2009. Tidligere var det shingel. Takkonstruksjon har ikke blitt forsterket for ekstra lasten takstein medfører.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 132 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 134 kvm

Standard
Tiltalende og innholdsrik 1/2 av tomannsbolig over 3 plan med en arealeffektiv og god planløsning typisk tilpasset barnefamilier. Det er gjennomgående god standard og det er gjort diverse oppgraderinger de senere år. I dag fremstår boligen som tiltalende med en god flyt og helhet hva gjelder farger og materialvalg.

<b>Entré:</b> Stor og innbydende entré med store garderobeskap langs den ene veggen byr på fine oppbevaringsmuligheter. Fra entré/hallen er det noen få trappetrinn opp til boligens 1. etg. Varmekabler i gulvet sørger for tørt adkomstparti gjennom hele året.

<b>Stuer:</b> Lys og delikat stue med god plass til sittegruppe og TV-seksjon. Stuen er godt belyst med vinduer og det er utgang til en stor og koselig terrasse på ca. 32 kvm med videre adkomst til hagen. Fra stuen er det også utgang til en hyggelig balkong på ca. 6 kvm. Lukket peis bidrar til en varm og lun atmosfære på kalde vinterdager.

Stue nr. 2 i 2 etg. er meget romslig og det er god plass til sittegruppe(er), multimedia, kontorkrok m.m. Dette kommer til å bli et favoritt rom for de minste i familien.

<b>Kjøkken:</b> Velholdt og praktisk kjøkken med eik innredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er plater mellom benkeplate og overskapene. Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer som kjøl/ frys med vann og isbiter, stekeovn, induksjonsplate, samt oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredning er fra 2002, induksjonsplate, komfyr og oppvaskmaskin har blitt skiftet i 2010/11.

<b>Bad:</b> Det er til sammen 2 bad i boligen.

Bad i u. etg. er flislagt på gulv og vegger. Badet har en fin romløsning og inneholder badekar, dusjhjørne, servantinnredning med tilhørende møblement, vegghengt toalett. Det er også opplegg og plass til vaskemaskin på badet. Badet ble i 2010 revet og fornyet med nye fliser, membran, påstøp/varmekabler, sanitærutstyr og rørsystem.

Bad i 2. etg. er også flislagt på gulv og vegger. Badet er utstyrt med dusjkabinett, servantinnredning, samt speil over og vegghengt toalett.

<b>Soverom:</b> Det er til sammen 4 soverom i boligen, hvorav 3 av disse er plassert på samme plan. Hovedsoverommet er stort og har god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og praktisk garderobeskap. Alle øvrige soverom er romslige og har plass til seng og annet soveromsmøblement.

<b>Oppgraderinger utført av nåværende eier:</b>

2009
Lagt om tak fra original tak shingel til takstein. Nye takrenner og nedløp.

2010
Totalrenovert bad i 1 etg. Slått sammen toalettrom og bad til ett større bad.

2010
Ny parkett stue og renovert furutrappene med eiketrinn og erstattet furuspiler med glass.

2017-2020
Malt alle flater i 1.  og 2. etg.

2000/2007/2015
Utvendig behandling av alle vegger med Drygolin oljedekkbeis.

<b>Gulv:</b> Det er i hovedsak parkett og fliser. Stue i 1.etg og 2.etg samt kjøkken gulv er fra 2009.
<b>Vegger:</b> Det er i hovedsak malte flater.
<b>Himling:</b> Sparklete gipsplater som er malt. Det er downlights på badet i u.etg, stue/kjøkken og 2. etg.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på bolighus datert 6.8.1991, samt ferdigattest på innredning av loft/ nye vinduer datert 2.3.1998.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med panelovner.
Det er varmekabler på badene og i entreen.
Det er peisovn i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 12 318,75 pr. år

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 500,- pr.mnd.
Dekker snømåking/strøing, vedlikehold av fellesarealer og noe drift.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 0972864

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 585 155,- Som sekundærbolig Kr. 5 706 557,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer, samt kjøl/frys medfølger.
- Det er montert kabel antenne, to varmelamper og en terrassemarkise med el.motor.
- Denne eiendommen har pliktig medlemskap i Sirilia huseierforening. Årlig kontingent er på ca. 6.000. Kostnadene dekker for snømåking, vedlikehold av felles arealer etc.

Annet
Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Selger har observert skjeggkre i boligen.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.
Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.
Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser
*91/21056-2/100 Rettigheter iflg. Skjøte 29.08.1991
Panterett for Huseierforeningen for kr 10.000,-, med prior.
etter 100% av første kjøpesum, uten opptrinnsrett.

*1991/21056-3/100 Erklæring/avtale 29.08.1991
Bestemmelse om garasje/parkingsplass


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig/privat vei, vann og avløp ifølge Bærum kommune.
Offentlig vei til huseierforeningens felles grunn.

Regulering
Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Kommuneplaner
Id 201601
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601_4529355.pdf
Delarealer Delareal 256 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Id 1988005
Navn HAUG/KIRKERUD, DEL AV 46/1,2,11
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.03.1989
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/1988005.pdf
Delarealer Delareal 256 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn HR1

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
155 620,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

169 640,- (Omkostninger totalt)

6 419 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 820)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.28 572,75)
Foto (Kr.4 680)
Markedspakke 1 (Kr.12 000)
Look (Kr.3 500)
Provisjon (Kr.49 800)
Oppgjørshonorar (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.135 272,75)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0308

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:

Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning.
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som
er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er",
har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger
om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å
regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er
gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare
dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en
tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter. Ved
å laste ned salgsoppgaven, samt vedleggsdokumentene fra eiendommens hjemmeside, får man tilgang
til disse.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eie Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 97 89 32 08 / E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.