Bilde 1 av Toppenhaugberget 58 Bilde 2 av Toppenhaugberget 58
Digital salgsoppgave
Toppenhaugberget 58

1353 Bærums verk • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott halvpart av tomannsbolig - 4 soverom - 2 stuer - 2 bad - garasje - nydelig utsikt - barnevennlig - solrikt.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
153 m²
Bruksareal (BRA)
161 m²
Bruttoareal (BTA)
177 m²
Fellesutgifter
kr 1 524 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 630 / Mnd
Prisantydning
kr 6 750 000
Omkostninger
kr 178 190
Fellesgjeld
kr 17 798
Totalpris
kr 6 945 988
Fellesformue
kr 17 769
Byggeår
1985
Tomt
Eiet tomt 237 m²
Oppdragsnummer
37200019
card-default

Kjetil Borgersrud

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig
Les om Kjetil
Prisantydning kr 6 750 000,-
Fellesgjeld kr 17 798,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 164 170,-
   
Totalpris kr 6 945 988
Eiendom
Toppenhaugberget 58, 1353 Bærums verk

Matrikkel
Gnr. 118 bnr. 267 orgnr. 915548113 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 153 kvm
Bruksareal: 161 kvm
Bruttoareal: 177 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1985

Tomt
Eiet tomt 237 m²

Prisantydning
6 750 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 750 000,- (Prisantydning)
17 798,- (Andel av fellesgjeld)

6 767 798,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
164 170,- (Dokumentavgift)

178 190,- (Omkostninger totalt)

6 945 988,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 7 558 pr. år Prognose for 2020.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i rekke. Det er lagt infrastruktur i garasjen for el-bil lader.

Eier
Celine Arneson Øystein Monsrud Arneson

Beskrivelse
Her i Toppenhaugberget bor du på et koselig tun i grønne omgivelser med marka som nabo. Her bor du i barnevennlige område uten trafikk med lekeplass for de små utenfor døren. Det er kun noen få minutter til nærmeste barnehage.

En innholdsrik halvpart av tomansbolig som ligger fritt og solrikt med herlig utsikt over Lommedalen og Bærums Verk.
Du disponerer garasjeplass i felles rekke. Det er lagt infrastruktur i garasjen for el-bil lader. Egen sportsbod på tunet.

Lys bolig med flere utganger til terrasser og hage. Hyggelig terrassert inngangsparti med sittebenk, plass til sittegruppe og opparbeidet gangvei rundt huset til hagen. I 2. etasje er det overbygget veranda med nydelig utsikt. I 2017 ble det lagt nye gulv med varme i stue, kjøkken og gang, nye veggflater og nytt kjøkken. Boligen er malt utvendig i år.

Inneholder:
1. etasje: Entré, bod, gang, spisekjøkken, stue og TV-stue.
2. etasje: Gang, 4 soverom og bad/vaskerom. Adkomst til kaldloft via takluke.

Beliggenhet
Bærums Verk er et historisk og vakkert område med fossen, skulpturpark og mange interessante håndverksbedrifter i de gamle tømmerstuene. Artig sammensetning av spisesteder som: kafeer, Baker Hansen, Melboden, Pannekakehuset og Vertshuset. I julen forvandles området til noe helt unikt som må oppleves.

Det er kort vei til forretninger og offentlig transport. Et godt utvalg av butikker og servicetilbud på Bærums Verk, blant annet Meny, Rema 1000, apotek, sport, bokhandel, frisører, klær, interiør og spesialforretninger. Ønsker man et bredere tilbud er det kun 10 minutter med bil til Sandvika storsenter og Bekkestua sentrum. 

Flotte turmuligheter til fots, ski og sykkel i nærområdet. Området grenser til Kolsåsplatået, Bærumsmarka og Krokskogen. Bærums Verk og Lommedalen kan by på en mengde fritidsaktiviteter som bl.a. slalåmbakker (kort vei til Kolsåsbakken), ridesenter, idrettshaller, golfbaner og Burudvann med fine bademuligheter.

Det er gangavstand til bussholdeplass med ekspressbuss til/fra Oslo i rushtiden. Det går også nattbusser hele uken. Kollektivknutepunktet Triangelen (Bærums Verk) har ruter til og fra Sandvika og videre innover i Lommedalen.

Eiendommen ligger høyt og fritt med gode solforhold og flott utsikt over Lommedalen og Bærums Verk. Rolig beliggende på barnevennlig tun i et hyggelig boområde med lite biltrafikk. Nærhet til flere barnehager, skoler, lekeplasser og idrettsplasser.

Bebyggelse
Barnevennlig grend med tomannsboliger og rekkehus.

Tomt
Eiet tomt, 237 m²
Pent opparbeidet tomt med plen, beplantning og terrasser.

Adkomst
Se eks. kartskisse i Finn-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til boligen.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager i nærmiljøet. 
Sikker skolevei til Anna Krefting barneskole.
Sokner til Mølladammen ungdomsskole.

Inneholder
Boligen har følgende romfordeling:
1. etasje: 87 kvm P-rom/ 95 kvm BRA:
Entre, bod, gang, bad, bod, kjøkken, tv-stue og stue.

2. etasje: 66 kvm P-rom/ 66 kvm BRA:
Trappegang, 4 soverom og bad/vaskerom.

I tillegg medfølger det en utvendig bod og garasjeplass i rekke.

Byggemåte
Tomannsbolig over 2 plan oppført i 1985. tøpt betongplate på lastbærende isolasjon antatt fundamentert til komprimerte masser. Hoveddelen av bygningen er plassert over terreng og drenering er i liten grad relevant. Drenering og fuktsikring av tilbygget er fra 1990. Yttervegger er av tradisjonelt bindingsverk isolert med mineralull. Utvendig kledd med liggende panel. Yttervegger i tilbygget er dels av lettklinker (Lecablokker) med innvendig påforing og dels tradisjonelt bindingsverk. Lettklinker er pusset utvendig. Takkonstruksjonen er utført som saltak av prefabrikkerte takstoler. Lagringsloft med enkelt gulv. Undertak av Hunton sutakplater. Loftbjelkelaget er isolert med innblåst steinull. Takkonstruksjonen i tilbygget er utført som saltak av plassbygde sperrer med isolert skråtak og mønebjelke av limtre. Taktekkingen består av betongtakstein fra byggeår og fra 1990 på tilbygget. Elementpipe fra byggeåret. Ingen ildsted i boligen. Feieluke i 1. etasje.
For ytterligere informasjon om byggemåte se utarbeidet tilstandsrapport. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 153 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 161 kvm

Boder
Innvendig bod i 1. etasje, kaldloft med lagringsplass og bod på tunet.

Standard
Boligen går over 2 plan med blant annet 4 soverom, 2 bad, romslig kjøkken og 2 stuer, samt en markterrasse som strekker seg rundt store deler av boligen. Her kan sola nytes hele dagen.

Påkostninger / modernisering av boligen som er av betydning:
- Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer i 2017.
- Ny parkett med gulvvarme i stue, kjøkken og gang i 2017.
- Nye gipsplater og nytt listverk i stue og kjøkken i 2017.
- Nymalte innvendige overflater i størstedelen av huset i 2017.
- Slipt og lakkert furugulv i 2. etasje i 2017.
- Oppgradert takrenner og nedløpsrør i 2017.
- Nye markterrasser i 2010.
- Nye frostfrie utekraner på begge sider av huset i 2010.
- Oppgradert sikringsskap og deler av det elektriske anlegget i 2009.
- Ny ytterdør med glassfelt i 2009.
- Nye innvendige dører i 2009.
- Kledning er malt utvendig i 2020.

Terrasser:
Fra det ene soverommet i 2. etasje er det utgang til en hyggelig takoverbygd veranda på ca. 7,5 kvm. Det er fantastisk utsikt fra denne terrassen.

Boligen har også en sammenhengende terrasseplatting med trapper mellom inngangspartiet og stuen. Denne strekker seg rundt store deler av boligen, med utgang fra begge sider av stuen og fra entréen. På fremsiden av huset kan solen nytes fra morgen til kveld, på baksiden av huset er det hyggelig kveldssol. Plattingen ble slipt i 2018 og  behandlet sist i år.. Terrasser og trapper er fra 2010 - 2012.

Entré:
Boligen har en lys entré med flislagt gulv som gir enkelt vedlikehold og slitestyrke. Her er det opphengsmuligheter og plass til kommode, skoskap eller liknende.

Stue :
Stuen har adkomst fra gangen. Gjennomgående med lys inn fra to sider. Det er utgang til terrassene på begge sider av huset. Det er god plass til sofaseksjon med stuebord, multimedia og annet møblement. Det er også en delvis åpen løsning mot kjøkkenet, som kan lukkes igjen med skyvedøren.

Tv-stue :
Det er også en praktisk tv-stue i 1 etg. som kan benyttes som kontor, spillrom eller annet etter behov. Dette rommet blir fort barnas favoritt og ligger skjermet fra hovedstuen.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en god og praktisk planløsning med innredning langs to vegger. Det er godt med oppbevaring i under- og overskap, hvor sistnevnte også har belysning under. Kjøkkenet ble pusset opp i 2017. Frontene er glatte, og benkeplaten har laminerte plater med nedfelt kum i stål. Over benken er det laminerte plater. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon og komfyr. Ventilatoren er fritthengende med utkast i det fri. Ved vinduet er det god plass til et spisebord med tilhørende stoler, et perfekt sted å ta morgenkaffen. Kjøleskapet og oppvaskmaskinen medfølger ved salg. I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad i 1. etg:
Badet har adkomst fra gangen og er flislagt. Badet fremstår pent og velholdt og er utstyrt med gulvstående klosett, servantinnredning med underskap og speil over sevant, overskap over toalettet og dusjhjørne med skyvedør i glass. Badet har naturlig avtrekk.

Bad/vaskerom 2. etg:
Flislagt og effektiv planløsning som gir god plassutnyttelse. Badet er utstyrt med vegghengt klosett, dobbel servantinnredning med underskap, overskap og høyskap med speil over servant. Innmurt boblebadekar. Det er opplegg for vaskemaskin. Badet har naturlig avtrekk.


Gulv:
1. etasje: fliser, betong og parkett.
2. etasje: gulvbord.
Parkett i 1. etasje fra 2017, samt gulvbord i 2. etasje er slipt og behandlet i 2017.

Vegger:
1. etasje: malte flater og malt panel.
2. etasje: malt strie, malt brystningspanel, malt panel og malte flater.
Innvendige overflater er stedvis malt i 2017.
Vegger i stue og kjøkken er plateslått med gips, samt sparklet og malt i 2017

Himling:
1. etasje: malte flater og malt/behandlet panel.
2. etasje: malte flater.
Innvendige overflater er stedvis malt i 2017.

Oppvarming:
Elektrisk oppvarmet bolig.
Varmekabler på entre, kontor, bad og bad/vaskerom.
Varmematte stue, kjøkken og gang fra 2017.
Det er pipe i boligen, med mulighet for å installere en peisovn.

Parkering:
Det medfølger en garasjeplass i rekke. Det er infrastruktur i garasjen for el-bil lader.

Annet:
- Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i gang.

Tilstandsrapport:
Tilstandsgrad er dels satt grunnet alder på bygningsdelene - ikke nødvendigvis grunnet funksjonssvikt. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til utarbeidet tilstandsrapport. enkelte områder har fått TG2 (levetid).

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på tomannsbolig fra byggeår, og dokumentasjon av ferdigbesiktigelse for tilbygg, men ikke ferdigattest.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner, varmekabler i entré, kontor, bad/vaskerom. Oppvarmede gulv (matter) i stue, kjøkken og gang. Mulighet for peis/vedovn - pipeløp i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 7 558 pr. år Prognose for 2020.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1524 pr mnd.

Faktureres kvartalsvis.
Kr 4 573,- pr. kvartal.
Herav:
grunnkostnad kr 2 532,-
avdrag lån kr 434,-
renter og omkostninger kr 200,-
kabel-tv kr 1 407,-

Boligen er en del av Toppenhaug Huseierforening med ABBL som forretningsfører.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94907042310, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 03.04.2020: 3.45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 88
Saldo per 03.04.2020: 1 146 354
Andel av saldo: 8 307
Første termin/første avdrag: 01.09.2017 ( siste termin 01.08.2027 )

Lånenummer: 94907049463, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 03.04.2020: 3.45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 168
Saldo per 03.04.2020: 1 038 118
Andel av saldo: 7 523
Første termin/første avdrag: 18.04.2019 ( siste termin 18.03.2034 )
Annuitet renter beregnes etterskuddsvis

Faste løpende kostnader
Utover felleskostnader og kommunale avgifter må det påregnes utgifter til bolig- og innboforsikring og eget forbruk av energi.
Eier har alarm gjennom Verisure, kr. 479,- pr. mnd. Denne kan videreføres over til ny eier, hvis ønskelig.

Forsikring med polisenummer
Boligen er forsikret gjennom DnB, polisenummer 1834983.
Garasjen er forsikret gjennom Protector Forsikring, polise 1428855-1.1.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 741 402,- Som sekundærbolig Kr. 6 269 048,-

Tekniske installasjoner:
TV-dekoder følger med objektet, da det følger abonnementet til huseierforening.

Annet
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takst-dokument. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Radonmåling
Utleie: Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1984/26097-2/100 PANTSETTELSESERKLÆRING
TINGLYST 24.09.1984. BELØP: NOK 10.000
PANTHAVER:Huseierforeningen
Lnr: 1001476. PANTSETTELSESERKLÆRING
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V. ANFØRT PRIORITET: ETTER 85 % AV TAKST PRIORITET ETTER: 100 % AV FØRSTE TINGLYSTE OVERDRAGELSESUM UTEN OPPTRINNSRETT

1984/26097-3/100
BEST OM GARASJE/PARKERING
TINGLYST 24.09.1984
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Kommunens arealplan må lastes ned fra eiendommens hjemmeside, eller fra kommunens hjemmeside. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Kommuneplaner
Id 201601
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601_4529355.pdf
Delarealer 238 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Id 1980024
Navn TOPPENHAUG
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 01.06.1982
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/1980024.pdf
Delarealer  238 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn TR-4

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 750 000,- (Prisantydning)
17 798,- (Andel av fellesgjeld)

6 767 798,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
164 170,- (Dokumentavgift)

178 190,- (Omkostninger totalt)

6 945 988,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.5 500)

Grunnpakke rekkehus m/forr.fører (Kr.7 320)

Markedspakke 1 (Kr.15 900)

Oppgjørshonorar (Kr.7 500)

Meglerprovisjon: 1 %

Tilretteleggingshonorar (Kr.18 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
37-20-0019

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Bekkestua
Org. nr:997288998
Gml. Ringeriksvei 35 B
1319 Bekkestua
Tlf: 67 10 38 38, Fax: 67 10 38 39

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig Kjetil Borgersrud

Saksbehandlere
Kjetil Borgersrud
Eie Bekkestua
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig
Mob: 91 79 65 30 / E-post: kbo@eie.no


Eie Bekkestua

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.