Bilde 1 av Sæterstølvegen 25Bilde 2 av Sæterstølvegen 25
Digital salgsoppgave
Sæterstølvegen 25

5131 Nyborg • Bergen kommune

Prisantydning

kr 1 990 000

Omkostninger: kr 63 770Totalpris: kr 2 053 770
Åsane | Spennende og romslig tomt med godkjent rammetillatelse for enebolig på over 200 kvm over 2 etasjer.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 1 990 000
Omkostninger
kr 63 770
Totalpris
kr 2 053 770
Tomt
Eiet tomt 1918 m²
Oppdragsnummer
81210613
card-default

Fabian Haukedal

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder
Les om Fabian
Prisantydningkr 1 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-)kr 49 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 2 053 770
Eiendom
Sæterstølvegen 25, 5131 Nyborg

Matrikkel
Gnr. 195 bnr. 9 i Bergen kommune

Boligtype
Boligtomt

Eierform
Selveier

Areal
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Tomt
Eiet tomt 1918 kvm

Prisantydning
1 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

63 770,- (Omkostninger totalt)

2 053 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Helge Vidar Wiik

Beskrivelse
Tomt til salgs i Sætetstølsvegen 25. En opparbeidet tomt med godkjent rammetillatelse for enebolig på over 200 kvm. Enebolig går over to plan, og er tegnet inn med garasje. Se vedlagt rammetillatelse og tegninger.

Beliggenhet
Tomten ligger meget sentralt, kun en kort biltur unna hva Åsane har å tilby. Området er tilbaketrukket med et fredelig preg, samtidig som det kun en kort biltur unna barnehager, skole, servicetilbud og sosiale fasiliteter. Med lite trafikk og grønne omgivelser er det lett å trives for både store og små.

Området er barne- og familievennlig med kort avstand til barneskole og flere barnehager. Her ligger man tilbaketrukken, samtidig som sentrum av Åsane, samt Bergen Sentrum ikke er langt unna. For den yngste er det flere barnehagetilbud i området. Herunder kan vi nevne Kidsa Breistein barnehage, Sofus barnehage og Ulset barnehage som ligger ca. 6-7 minutter unna med bil. For de litt eldre barna er Kyrkjekrinsen skole kun en 4 minutters biltur unna, hvor man kan fullføre 1-10 trinn og Åsane, samt Tertnes videregående skole som ligger 7 minutter unna.

Dersom du er av den turglade typen, er det flere naturskjønne turmuligheter rett utenfor utgangsdøren. Koselig spaserturer i nærområdet kan anbefales. På Kyrkjekrinsen skole finner man også aktivitetshall og fotballbane. For de som liker innendørs trening finner man S-Camp Åsane og SATS Horisont, kun 5-6 minutter unna med bil som nærmeste treningssentre.

På tross for den usjenerte beliggenheten er det gode bussforbindelser. Dersom du ønsker å benytte deg av kollektivtransport ligger nærmeste busstopp kun 400 meter unna boligen. Det er god tilknytning til offentlig transport med enkel reisevei mot Åsane og Bergen Sentrum.

Dagligvarehandelen gjør du unna på Coop Extra Nyborg, og ellers ligger Åsane Storsenter og Horisont bare 7 minutter unna med bil. Her finner en de fleste servicetilbud en kan tenke seg. Herunder kan vi nevne apotek, vinmonopol, restauranter, kaféer og et ikke minst et mangfold av butikker.

Tomt
Eiet tomt, 1918 kvm

Kommunale avgifter
En må påregne at de kommunale avgiftene øker etter ferdigstillelse av bolig. Disse vil variere etter boligens størrelse m.m.

Det vil tilkomme kommunale avgifter pr. år. Disse vil variere etter boligens størrelse m.m og betales kvartalsvis

Faste løpende kostnader
Typiske utgifter for eier etter oppføring er: Bygningsforsikring, renovasjon, innboforsikring, kommunale avgifter, brøyting, opparbeidelse/vedlikehold av felles privat vei, velforening/felleskostnader etc.

Formuesverdi
Det vil tilkomme ligningsverdi etter at eventuell bolig er oppført. Denne vil variere etter størrelse på bolig og kvadratmeterpriser i området. I forbindelse med statsbudsjettet for 2010 er det vedtatt innført en ny metode for å beregne ligningsverdi på boliger. Som kjøper må du fylle ut et spesielt skjema (RF-1282 - gjerne via skatteetaten.no eller altinn.no for å fylle ut elektronisk eller på papir).

Diverse
Ved overdragelse av ubebygde tomter kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet for overdragelsen. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Det er ny eier som bærer risikoen for å få godkjenning av tiltak på eiendommen. Vi oppfordrer derav interessenter til å kontakte Bergen kommune for informasjon om hva som kan bygges på eiendommen/søknadsprosessen/etc.

Det foreligger en godkjent rammetillatelse for et 2 etasjers nybygg med tilhørende garasje. Rammetillatelsen er gitt av Bergen Kommune 13.04.2021.

Søknaden gjelder:
Nybygg bolig, med samlet bruksareal på 204,3 m2 BRA. Boligen skal oppføres som èn boenhet over 2 etasjer. I tilknytning til boligens underetasje skal det oppføres garasje. Garasjen har et areal på 34,8 m2 BRA.

VEDTAK
Det gis rammetillatelse til:
Tillatelsen gis på vilkår av at grøft/avrenningslinje som går ned mot Haukåsvannet sikres ivaretatt ved anlegging av vann- og avløpsrør, se tilleggsopplysning mottatt 13.04.21. Når arbeidet er utført skal grøften fremstå som uberørt.

Det gjøres oppmerksom på at endringer som skal gjøres i forhold til hva det er gitt rammetillatelse til må søkes om til kommunen.

Se vedlagte dokumenter for mer informasjon.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei ifølge Bergen kommune.

Vann, kloakk, strøm, fiber og ekstra rør for disse er lagt i grøft og tildekket, men ikke koblet i kum. Det må installeres minirenseanlegg på kloakken da gråvann går i Haukåsvannet. Det er betalt for de private vann og kloakk ledningene som er tilkoblingsklar i kum.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert.

I kommunedelplan for Åsane sentrale deler er eiendommen vist som LNF-F Viktig
kulturlandskap.

Kommuneplanens arealdel (KPA2018), vedtatt i Bystyret 19.06.2019, viser eiendommen som LNF-område og den ligger innenfor hensynssonene hensynssone landbruk- sammenhengende landbruk og veistøy- gul sone.

Dispensasjoner
Det gis dispensasjon fra kommuneplanens arealdel punkt 3.1 og 31.3 med hensyn til plankrav og formål i LNF, jf. plan- og bygningsloven § 19-2. ref. 2.1 i rammetillatelse.

Hensynssoner Angitt hensyn - landbruk i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpAngittHensynSone
Hensynssonenavn: H510_3
Beskrivelse: Sammenhengende landbruk
Dekningsgrad: 100,0 %

Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpStøySone
Hensynssonenavn: H220_3
Beskrivelse: Vei støy - gul sone
Dekningsgrad: 73,9 %

Arealformål i kommunedelplan
PlanID: 9930000
Arealstatus: 1 - Nåværende
Arealformål: 210 - LNF-område
Dekningsgrad: 100,0 %

Retningslinjeområder i kommunedelplan
PlanID: 9930000
Retningslinjetype: 111 - LNF-område hvor landbruk dominerer
Dekningsgrad: 100,0 %


Rammetillatelse:
Dokumentasjon som må sendes inn før det kan gis igangsettingstillatelse:
- Skredfarerapport i saksnummer 201819930, må foreligge i denne saken ved søknad om igangsetting for videre grunn- og sikringsarbeider.
- Erklæring om ansvarsrett fra foretak med geologisk/geoteknisk kompetanse, se punkt 3.7.
- Ved igangsetting for videre arbeider, må det bekreftes at eventuelle sikringstiltak er gjennomført.
- Dersom tiltaket krever etablering av støttemurer må dette omsøkes og godkjennes før det gis igangsettingstillatelse. Denne rammetillatelsen gir ingen garanti for at eventuelle murer godkjennes.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

63 770,- (Omkostninger totalt)

2 053 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.10 000)
Markedspakke 1 (Kr.13 900)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 375)
Overtagelse (Kr.2 000)
Oppgjør (Kr.6 990)
Provisjon (forutsatt salgssum: 1 990 000,-) (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Totalt kr. (Kr.97 265)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
81-21-0613

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen Sentrum
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Marius Undheim Helvik

Saksbehandlere
Fabian Haukedal
EIE Bergen Sentrum
Eiendomsmeglerfullmektig | Partner | Salgsleder
Mob: 90 63 57 28 / E-post: fh@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sæterstølvegen 25
For mer om objektet
Sæterstølvegen 25

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: