Bilde 1 av Osvegen 38B Bilde 2 av Osvegen 38B
Digital salgsoppgave
Osvegen 38B

5228 Nesttun • Bergen kommune

Prisantydning

kr 5 490 000

Omkostninger: kr 148 219Totalpris: kr 5 638 219
Nesttun | Idyllisk, klassisk enebolig med arkitekttegnet tilbygg. Eget basseng og flotte, skjermede uteområder. Carport.
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
152 m²
Bruksareal (BRA)
186 m²
Bruttoareal (BTA)
205 m²
Kommunale avgifter
kr 1 316 / Mnd
Prisantydning
kr 5 490 000
Omkostninger
kr 148 219
Totalpris
kr 5 638 219
Byggeår
1932
Tomt
Eiet tomt 2004 m²
Oppdragsnummer
81190396
card-default

Simon Aasen

Partner | Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Simon
card-default

Cecilie Sandvik

Eiendomsmegler MNEF
Les om Cecilie
Prisantydning kr 5 490 000,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-) kr 137 250,-
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) kr 9 600,-
   
Totalpris kr 5 638 219
Eiendom
Osvegen 38B, 5228, Nesttun

Matrikkel
Gnr. 47 bnr. 12 i Bergen kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 205 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1932

Tomt
Eiet tomt 2004 m²

Prisantydning
5 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-))
9 600,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

148 219,50 (Omkostninger totalt)

5 638 219,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Parkering
Parkering i carport og på egen tomt.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Kort oppsummert:
- Sentralt beliggende bolig på Nesttun, skjermet av trær, nydelig blodbøk og natur
- Skjermet oase av en hage med stor plen, flere plattinger og stort basseng
- Carport med ekstra høyde og plass til 4 biler.
- Nytt bad i 2015, gjort av fagfolk.
- Arkitekttegnet tilbygg med unikt lysinnslipp
- Hele fem romslige soverom
- 34 kvm kjeller med egen inngang, opplagt vann og strøm. Stort potensiale!

Beliggenhet
Boligen ligger i et veletablert og populært område på Nesttun i Fana. Boligen ligger i et barne- og familievennlig, lite trafikkert område med nydelige uteområder.
For den aktive person finnes det et mangfold av ulike aktiviteter man kan begi seg ut på i dette området! Blant annet Tranevannet, Birkevatnet, Ljosvarden, Myrdalen og Totlandsfjellet som byr på flotte skiløyper om vinteren.

Det er gangavstand til Myrdalsvannet, hvor man kan få unnagjort en joggetur i fine turløyper. Myrdalsvannet er også en populær badeplass for både store og små om sommeren. Innenfor rekkevidde finner du også et rikt utvalg treningssentre med blant annet Sats på Nesttun (Skjoldskifte), Spenst, Evo fitness og Crossfit Vest på Nesttun.

Dersom man ønsker å delta i en annen form for idrett, kan vi nevne at du finner idrettsanlegg med blant annet skøytebane, fotballbane og svømmehall på Slåtthaug. Det er kort avstand til dagligvarebutikkene Kiwi og Rema 1000, hvor sistnevnte er innen gangavstand. Nesttun Senter ligger 5 minutter unna med bil, hvor man finner ytterligere servicetilbud som apotek, vinmonopol, klesbutikker og koselige spisesteder.

Det er flott tilbud av både skoler og barnehager. Eventyrdalen barnehage ligger innenfor gangavstand. Når barna blir eldre ligger Slåtthaug skole nærmest. Når barna skal starte på videregående skole er det Slåtthaug videregående skole som er den nærmeste. Boligen har en sentral beliggenhet når det gjelder kollektivtransport. Det tar det omtrent 2 minutter til det busstoppet Bjørkåsen, hvor buss nr. 74 tar deg til Nesttun terminal. Herfra kan man enten ta buss nr. 21 eller bybanen til Bergen sentrum.

Tomt
Eiet tomt, 2004 m²

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
Kjeller: 34 kvm BRA
1.etg: 89 kvm BRA / 89 kvm P-rom
Loft: 63 kvm BRA / 63 kvm P-rom

Boligen går over 3 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Bad, entré, hall m/trapp, kjøkken, stue, spisestue, soverom
Loft: Bad, loftstue m/trapp, 4 soverom

I tillegg medfølger ett uthus på 6 kvm og en utvendig redskapsbod på 8 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter: Boligen er fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Boligen har grunnmur av murkonstruksjoner.
Grunnmuren pusset og overflatebehandlet.

Yttervegger: Boligen har yttervegger av trekonstruksjoner utført som bindingsverk og laftet tømmer.

Takkonstruksjoner: Boligen har en saltak konstruksjon av tre som er utvendig tekket. Takkonstruksjonen er tekket med sutak, lekter og skifer.

Gulvsystemer: Boligen har etasjeskille av trebjelkelag.

Tilstandsgrader:
Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Undernevnte er opplyst i henhold til vedlagt tilstandsrapport levert av Kristoffer Sæle, datert 07.02.2020.

Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total
funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
Gulv mot grunn, drenering, yttervegger, utvendig komplementering, taktekking og membraner, bad 1.etg, kjeller/vaskekjeller, ledningsnett for sanitærinstallasjoner, utstyr for varmeinstallasjoner, carport, uthus.
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 3:
Ytterdører og porter, vegger mot grunn.

Resten av boligen holder tilstandsgrad 1. Komponenter med tilstandsgrad 2 er i stor grad gitt med bakgrunn av husets alder. Eldre konstruksjoner/deler har sitt utgangspunkt i eldre forskrifter og vil normalt ikke tilfredstille dagens krav. Ifølge takstmann fremstår overflater, inventar og boligen forøvrig fremstår som godt holdt og med normal bruksslitasje alder tatt i betraktning.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Osvegen 38 B er adressen for deg som ønsker å bo landlig til på Nesttun med kort vei til det du måtte trenge.

Tomten er pent opparbeidet med stor plen, flott uteområde, flere plattinger og med eget basseng - så nærme både buss, Bybane og Slåtthaug fremstår hagen som en skjermet oase, og en drøm for barnefamilien. Eiendommen kan virkelig skilte med et uteområde av de sjeldne - tomten måler hele 2 mål og er svært innholdsrik. Unikt for denne eiendommen er det flotte bassenget som på sommerdager er den sikre vinneren. Her kan venner og familie samles og nyte soldagene! Når solen er på vei ned kan man forflytte seg til baksiden av huset hvor kveldssolen treffer. Herfra er det også lagt steintrapp opp til isolert lekestue/utestue.

Fra innkjørselen hvor du kan sette fra deg bilen, kan du følge den flotte stien utformet av belegningsstein frem til inngangspartiet. Skulle man få gjester kan man også benytte seg av eiendommens carport som er av god størrelse, har ekstra høyde og har parkering for opptil 4 biler. For øvrig lagring har man en utvendig redskapsbod.

Huset er nymalt i 2019, og det ble samtidig byttett vannbord. Gjennom den flotte glassdøren inntar man entreen hvor det er mulig å henge fra seg ytterjakken og skoene, før du utforsker boligen videre. Her er det lagt flotte fliser med varmekabler under. Videre inngang til et av boligens bad hvor man har både toalett, servant og dusj.

Videre tar vi oss til kjøkkenet. Kjøkkenet kan vise til rikelig med benkeplass og er av god størrelse slik at flere kan kokkelere samtidig. Innredningen har slette hvite fronter med laminerte benkeplater og nedfelt vask i stål. Av integrerte hvitevarer ar man stekeovn, platetopp og ventilator. Øvrige hvitevarer på kjøkkenet er oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Fra kjøkkenvinduet kommer det mye naturlig lys samtidig som du kan holde utkikk over barna mens de leker i hagen før middag. I enden av rommet er det videre inngang til den vakre spisestuen og stuen.

Hjertet av boligen er stuen og her er det et fantastisk lysspill fra vinduene. Samspillet mellom lyset fra vinduene og den nydelige utsikten mot hagen gjør dette rommet til en drøm av en stue. Blodbøken skjermer for solstek, og gir et flott preg på eiendommen. Stuens planløsning gir mulighet for å møblere med sofagruppe, spisestue og seksjoner. I sonen med sofagruppen blir det fine kvelder i sofaen sammen med familien. Rommet deles naturlig opp av peisovnen som sørger for stemning og kos på høstkvelder. Adskilt fra stuen kan det innredes med stor spisestue, som legger grunnlaget for hyggelige sammenkomster med dem dere har nærmest. Fra stuen er det utgang til altan på cirka 18 kvm. I hovedetasjen kan man også ta seg til det som idag blir brukt som kontor. Dette rommet måler hele 12 kvm og kan også alternativt innredes til soverom. Rommet gir også muligheten for å utvide stuen ytterligere ved å åpne mellom rommene.

Videre går ferden til andre etasje hvor man har fire soverom hvor disse er av fin størrelse. Her kan det innredes med dobbeltseng eller enkeltseng og kanskje et av disse kan være et lekerom for barna? Eventuelt om du ønsker å benytte det ene rommet til kontor ligger dette perfekt til rette for. Hovedsoverommet er av god størrelse og med sine unike tilhørende vinduer skaper dette en luftig og lys atmosfære. Rommet måler hele 16 kvm og er allerede innredet med flott garderobeskap.

Badet i denne etasjen ble helt oppusset i 2015 av fagfolk. Her er det god plass for hele familien på travle morgener. Gulvet er flislagt og har våtromsplater på vegger, av inventar er badet innredet med wc, baderomsinnredning med heldekkende, dobbel servant med under- og overskap og dusj. Badet oppvarmes av varmekabler i gulv og med elektronisk avtrekksvifte ventileres rommet etter forskrifter.

Kjelleren gir store muligheter med sine 34 kvm samt egen inngang. Pr. idag finner du 2 stk boder, vaskekjeller samt kjellerrom i denne etasjen. Det er både strøm, vann og som nevnt egen inngang, så muligheter for å lage hybel eller utleiedel er til stede. For ordens skyld opplyses det om at dette er søknadspliktig tiltak. Om man ønske å disponere arealet selv så har man veldig god lagringsplass i tillegg til muligheter for en kjellerstue for barna.

Alt i alt er dette boligen for deg som ønsker et hjem man blir glad i! Med på kjøpet får du flotte omgivelser og et fantastisk utemiljø.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.04.2004 vedrørende tilbygg.
Intet fra opprinnelig byggeår.

At slik attest foreligger gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid eller endringer på boligen som kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Oppvarming
Boligen har oppvarming via brensel og elektrisitet.
- Varmekabler på begge bad, entré, trappegang, kontor.
- Peisovn i stue.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 15 789 pr. år ifølge Bergen kommune.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, innboforsikring etc.

Forsikring med polisenummer
Econa Forsikring Polisenummer: 887945

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 229 429,- Som sekundærbolig Kr. 4 425 944,-

Parkering
Parkering i carport og på egen tomt.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen. Alle hvitevarer kan medfølge etter avtale. Diverse hagemøbler og utstyr til basseng kan medfølge etter nærmere avtale.
Diverse hageutstyr under altan kan medfølge etter nærmere avtale.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Stor pult og monterte skap i bjørk(laminat) på kontor nede følger med.

Selger opplyser om at platting rundt basseng ble målt 20 cm for høy og at basseng og platting må søkes om. Nærmeste nabo har levert skriftlig erklæring på at de ikke har noe imot at platting er bygget intill grensen deres. Arkoconsult er hyret inn for å bistå med søknad til kommunen og nabovarsel er sendt på ny.

Slamavskiller/septiktank er nedlagt, og kan enten være fylt med stein (kan fjernes) eller blitt brukt som stakekum (kan ikke fjernes). Ved behov for fjerning av tank må eier betale kostnadene selv. Bergen kommune krever ikke fjerning av utkoblet privat slamavskiller/septiktank.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene Randen og Vie jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen har legalpanterett i eiendommen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp (1G) for ubetalte utgifter.

Erklæring tinglyst 01.09.1938 med dagboknr 303479 vedrørende skjønn / ervervelse av grunn til utvidelse anlegning av riksvei.
Erklæring tinglyst 06.02.1925 med dagboknr 900277 vedrørende bestemmelse om gjerde.

Utleie
Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig til privat vei, offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til øvrig byggesone ifølge Bergen kommune. For utfyllende informasjon om planstatus med mer, se vedlagt planstatus. Utdrag for området:

Reguleringsplaner på grunnen
PlanID Plantype Plannavn Status Ikrafttrådt Saksnr Dekningsgrad
30260000 30 FANA. GNR 44 BNR 22, ØVSTTUN, BJØRKÅSEN
3 - Endelig vedtatt
arealplan
25.01.1956 0,2 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom
Ingen planendringer er markert innenfor - eller i umiddelbar nærhet til den aktuelle eiendommen. Sjekk likevel kartet og planarkivsystem for punktrepresenterte planendringer. Dette kan gjøres hos Bergen kommune.

Kommuneplan
PlanID Plannavn Ikrafttrådt Dekningsgrad
65270000 KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 19.06.2019 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
PlanID Arealstatus Arealformål Beskrivelse Områdenavn Dekningsgrad
65270000 1 - Nåværende 1001 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB 100,0 %

Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen
PlanID Hensynssonetype Hensynssonenavn Beskrivelse Dekningsgrad
65270000 KpAngittHensynSone H570_4 Historiske veifar 22,7 %

Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen
PlanID Hensynssonetype Hensynssonenavn Beskrivelse Dekningsgrad
65270000 KpStøySone H220_3 Vei støy - gul sone 54,4 %

Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen
PlanID Hensynssonetype Hensynssonenavn Beskrivelse Dekningsgrad
65270000 KpStøySone H210_3 Vei støy - Rød sone 38,1 %

Arealplaner i nærheten av eiendommen
PlanID Type Plannavn Saksnr
31840000 30 FANA. GNR 44 BNR 71, ELVENESET
18680000 30 FANA. GNR 47 BNR 7 M.FL., LILLETVEIT, MØNSKEN BOLIGOMRÅDE 200504890
16650001 31 FANA. GNR 47 BNR 1 M.FL., LILLETVEIT GÅRD, ENDRING 201120136
7700000 30 FANA. RV 14 OSVEGEN, PARSELL ELVENESVEGEN - VALLAHØGDA 190710680
7700000 30 FANA. RV 14 OSVEGEN, PARSELL ELVENESVEGEN - VALLAHØGDA 190710680
7700000 30 FANA. RV 14 OSVEGEN, PARSELL ELVENESVEGEN - VALLAHØGDA 190710680

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Eiendom Bygningsnr Endring Bygningstype Status Dato Saksnr
44/267 300686104 - Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse 30.05.2018 201739243

Kopi av basiskart og planinfo er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Oppgi ønsket overtagelse ved budgivning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-))
9 600,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

148 219,50 (Omkostninger totalt)

5 638 219,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 1,8%

Tilrettelegging: 12 900,-

Grunnpakke: 15 000,-

Oppgjørshonorar: 6 990,-

Visningshonorar: 2 000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
81-19-0396

Internett
www.eie.no

Eier
Anita Irene Mellem Geir Bernhard Severinsen

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperforsikring
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
Eie Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF Lise Abrahamsen

Saksbehandlere
Simon Aasen
Eie Bergen
Partner | Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 41 62 42 74 / E-post: saa@eie.no

Cecilie Sandvik
Eie Bergen
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 23 47 70 / E-post: cesa@eie.no

Ansvarlig megler
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF Lise Abrahamsen
Mobil: 90 74 92 88
E-post: la@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.