Bilde 1 av Telthussmauet 6BBilde 2 av Telthussmauet 6B
Digital salgsoppgave
Telthussmauet 6B

5003 Bergen • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sandviken | Nyere enebolig i et av byens mest sjarmerende strøk med kort gangavstand til sentrum. Sjelden mulighet!
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Bruttoareal (BTA)
67 m²
Kommunale avgifter
kr 1 121 / Mnd
Prisantydning
kr 4 490 000
Omkostninger
kr 124 020
Totalpris
kr 4 614 020
Byggeår
2016
Tomt
Eiet tomt 47 m²
Oppdragsnummer
81210427
card-default

Ole Hovet Einang

Eiendomsmegler MNEF
Les om Ole
card-default

Malene Hjelmeland

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Malene
Prisantydningkr 4 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 110 000,-
  
Totalpris kr 4 614 020
Eiendom
Telthussmauet 6B, 5003 Bergen

Matrikkel
Gnr. 167 bnr. 1741 i Bergen kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 67 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2016

Tomt
Eiet tomt 47 m²

Prisantydning
4 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift)

124 020,- (Omkostninger totalt)

4 614 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 446 pr. år

De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Eier
Kjersti Åkesson Kari S Rubach Tor Arne Smørdal

Parkering
Sandviken er regulert med beboer og soneparkering.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Telthussmauet 6B ligger i attraktive Sandviken. Boligområdet er populært med sin sentrale beliggenhet og veletablerte område. En skulle ikke tro man befinner seg bare en rundt 7 minutters spasertur unna Bryggen når omgivelsene er fredelig med lite gjennomgangstrafikk. Når man spaserer i retning sentrum beveger man seg gjennom koselige gater, lokale kafeer, tett trehusbebyggelse og et lite stykke Bergens bolighistorie. Sandviken er et unikt område. Her får man nærhet til sentrum, men også en ro man ikke finner i bykjernen.

Er man glad i å bevege seg ute, kan Fjellveien og byfjellene by på variert turterreng i området, noe som er en naturlig søndagsaktivitet for den sporty bergenseren. Vil du virkelig bruke kroppen, begir du deg ut på Stolzekleiven med ca. 908 trappetrinn oppover mot Sandviksfjellet. Belønningen får du på toppen med en nydelig utsikt over Bergen og Byfjorden, og har du mer å gi, kan du fortsette mot Fløyen eller helt over vidden til Ulriken. Vi må også nevne Eidsvågfjellet og Munkebotn med fine turmuligheter, joggestier og badevann.

Parker og grøntområder ligger som små grønne lunger kun få minutters gange fra hverandre i området. Verdt å nevne er vakre Meyersmarken. Her ligger mennesker tett i tett på fine sommerdager, og om vinteren benyttes parken for å ake og bygge snømenn. Området er med andre ord godt egnet for både unger og voksne. Utover dette byr området på både treningssenteret MyLife Sandviken/Bergen sentrum og nr1 Fitness Xpress ved Birkebeinersenteret.

For studenten er beliggenheten helt super. Anerkjente Norges Handelshøyskole (NHH) ligger en liten busstur unna. Ellers er veien til alle studieinstitusjoner i sentrum kort. I sentrumsområdet ligger UIBs fakulteter for humanistiske fag, juridiske fag, psykologiske fag og matematisk-naturvitenskapelige fag, samt det samfunnsvitenskapelige fakultet. På Marineholmen ligger Handelshøyskolen BI Bergen, som er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. Den nye Høyskolen ligger på Kronstad og det medisinsk-odontologiske fakultet ved Haukeland sykehus.

Ønsker du å benytte deg av kollektivtransport i retning sentrum eller Åsane tar buss nr. 10 deg til sentrum i løpet av 10 små minutter fra Ladegårdsgaten/Støletorget med hyppige avganger. Nordover mot Åsane bruker bussen cirka 15 minutter fra Skutevikstorget gjennom hele dagen.

Av dagligvarebutikker i området er tilbudet mangfoldig med både Joker Sandviken, Bunnpris Mulen og Meny Støletorget. Andre fasiliteter som apotek finner du i Sandviken og nærmeste vinmonopol ligger i Valkendorfsgate. Alt av øvrige fasiliteter som klesbutikker og kafeer finner du i sentrum av Bergen eller i en av bydelene. Støletorget ligger få minutter unna boligen og her finner du blant annet kafeen Bastant som serverer en herlig brunsj!

Beliggenheten er det ingenting å si på! Sandviken er det perfekte området å bosette seg i, uavhengig av aldersgruppe og livsfase.

Tomt
Eiet tomt, 47 m².

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 27 kvm BRA / 23 kvm P-rom
2.etg: 27 kvm BRA / 27 kvm P-rom
3.etg: 6 kvm BRA / 6 kvm P-rom

Eneboligen går over x plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Entré, trapperom, bad og soverom.
2.etg: Stue/kjøkken og trapperom.
3.etg: Hems/Kontor.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Trond Bertelsen:
 
Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent.

Yttervegger: Ytterveggene er utført som isolert bindingsverk, på innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning. På utsiden er bindingsverket kledd med vindtett platekledning/papp og utlektet.
Ytterkledning av liggende enkelfalset trekledning. Stående trekledning v/inngangsparti.

Takkonstruksjoner: Valmtak. Konstruksjon av taksperrer. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og glassert tegltakstein. Det er falsede aluminiumsplater på tak v/inngangsparti.
Rennebord og gesims av trekledning. Renner og nedløp i sort aluminium.
Renner og nedløp i sort plast på tak v/inngangsparti og langs grunnmur på fasade mot nord. Takstein type: KDN takstein glassert sort. Taktekking er fra byggeår.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)Følgende er beskrevet av takstmann:

Alle bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Er du på jakt etter en nyere enebolig med fantastisk beliggenhet og god standard? Da er det vår største glede å presentere Telthussmauet 6B!
En koselig enebolig over 3 etasjer.

Velkommen inn!

Entréen er romslig og har en god utforming. Entrèen har fliser på gulv, og har plass til en garderobe som gir deg plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Hele eneboligens første etasje, bortsett fra bod har varmekabler i gulv. 

Rett til høyre i entréen ligger badet, som er fra byggeår. Badet er romslig og helfliset med varmekabler i gulv. Det inneholder vegghengt toalett, dusj med hengslede glassdører, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning. Det er oppbevaring bak speil.

I første etasje ligger også eneboligens soverom.  Soverommet er på 7,2 kvadratmeter. Soverommet har plass til dobbeltseng og garderoben gir god plass til tøy. Soverommet har varmekabler i gulvet.

Vi beveger oss videre opp trappen til en romslig stue/kjøkken, på hele 27 kvadrat. Her er det det en svært god planløsning som gjør det enkelt å møblere etter eget ønske. Kombinasjonen av de lyse veggene og den franske balkongen gjør dette til et svært hyggelig rom.

Kjøkkenet ligger med åpen løsning til stuen og har rikelig med skap - og benkeplass. Det kan også by på integrerte hvitevarer som kjøleskap med frysedel, stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er tidløst med sine hvite profilerte fronte, laminat benkeplate og nedfelte vask. Det er montert aquastop og komfyrvakt.

Fra stuen går trappen opp til leilighetens tredje etasje. Her finner en hems som i dag brukes som kontor. Fra hemsen er det nydelig utsikt over Bergen sentrum.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på bygget datert 27.03.2018.
Tiltakets art: Nybygg bolig

Oppvarming
Elektrisk oppvarming:
Varmekabler i entrè, soverom og bad.

Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 13 446 pr. år

De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 8 190,- per år og er inkludert i de opplyste årlige kommunale avgiftene. Faktureres kvartalsvis med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, innboforsikring etc.

Forsikring med polisenummer
Eika Forsikring Polisenummer: 6665225

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 1 312 541,-
Som sekundærbolig Kr. 4 725 148,-

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Vannforsyningsrør av pex rør (rør i rør system). Rør i rør skap i bod/teknisk rom.
- Avløpsrør av plastrør.
- Sluk av plast på bad.
- Varmtvannsbereder i bod/teknisk rom. Volum: 200 liter. Produsent: Høiax. Fra byggeår.

Annet:
- Det er montert sprinkleranlegg i boligen.
- Utekran er plassert på yttervegg på bakside mot nord.
- Vann- og avløpsrør er fra byggeår

Elektrisk anlegg:
- Sikringsskap i bod/teknisk rom. El.anlegg fra byggeår. El.arbeid ble utført av Straume Elektriske AS.
- Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater), nettverksdel.
- Hovedsikring på 3x40 ampere.
- Kurser 25 ampere. 1 stk, 15 ampere. 11 stk.
- Inntaksikring, strømmåler m/fjernavlesning og overspenningsvern er plassert i utvendig målerskap på fasade mot vest.

Belysningsutstyr:
- Innfelte led spotlights i entre/gang/trapperom, bad og kjøkken.
- Ellers opplegg for vanlig belysning i øvrige rom.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Nåværende leieforhold i boligen:
- Tidsbestemt - Utløper 5.7.2023
- Oppsigelse i 3 mnd gjelder fra 1 i påfølgende mnd.
- Depositum er 3 mnd leie.
- Leie og hva denne inkluderer: 15.222 kr. pr. mnd.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene Randen og Vie jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

2015/1153247-1/200  Registrering av grunn  
09.12.2015 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4601 Gnr:167 Bnr:1350
 
2020/1161104-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst til boligen fra offentlig til privat vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til byfortettingssone i følge kommuneplanens arealdel.

Planendringer relatert/muligens relatert til akutell eiendom:

PlanID: 5200003
Plantype: 31
Plannavn: BERGENHUS. SØRE STEINKJELLERSMAUET 7
Saksnr: 190000834
Ikrafttrådt: 14.02.1985

PlanID: 5200002
Plantype: 31
Plannavn: BERGENHUS. STEINKJELLERBAKKEN 1 B
Saksnr: 190001169
Ikrafttrådt: 06.01.1984

Reguleringsplaner under arbeid:

PlanID: 17490000
Plantype: 30
Plannavn: BERGENHUS. SENTRUM ØST, FJELLSIDEN, PARKERINGSANLEGG
Saksnr: 200109753
Dekningsgrad: 100 %

PlanID: 65800000
Plantype: 35
Plannavn: BERGENHUS. BYBANEN FRA SENTRUM TIL ÅSANE, DELSTREKNING 1, KAIGATEN - SANDBROGATEN
Saksnr: 201807496
Dekningsgrad: 100 %

Kommuneplan:

PlanID: 65270000
Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikraftrådt: 19.06.2019
Dekningsgrad: 100 %

Arealformål i kommuneplanen:

PlanID: 65270000
Arealstatus: 1 - Nåværende
Arealformål: 1130 - Sentrumsformål
Beskrivelse: Byfortettningssone
Områdenavn: BY1
Dekningsgrad: 100 %

Hensynssoner angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen:

PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpAngittHensynSone
Hensynssonenavn: H570_2
Beskrivelse: Øvregaten/Steinkjelleren
Dekningsgrad: 100 %

PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpAngittHensynSone
Hensynssonenavn: H570_7
Beskrivelse: Historisk sentrum
Dekningsgrad: 100 %

Hensynssoner faresone i kommuneplanen:

PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KPFareSone 
Hensynssonenavn: H390_3
Beskrivelse: Brannsmitte
Dekningsgrad: 100 %

Kommunedelplan:

PlanID: 15750000
Plannavn: BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD
Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 19.02.2001
Dekningsgrad: 100 %

Restriksjonsområder i kommunedelplan:

Restriksjonstype: 499 - Annen restriksjon
Dekningsgrad: 100 %

Planer i nærheten av eiendommen:

PlanID: 5330000
Type: 30
Plannavn: BERGENHUS- ØVRE BLEKEVEIEN 1, TIDLIGERE SKANSEN BRANNSTASJONS OMGIVELSER
Saksnr: -

PlanID: 5200000
Type: 30
Plannavn: BERGENHUS. FJELLSIDEN NORD STRØK 37,38 OG 39 
Saksnr: -

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:

Eiendom: 167/1369
Bygningsnr: 139321545-1
Endring: Påbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Igangsettingstillaltelse
Dato: 01.11.2017
Saksnr: 201414422

Eiendom: 167/1371
Bygningsnr: 139863909-1
Endring: Påbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Rammetillatelse
Dato: 23.03.2018
Saksnr: 201739977

Eiendom: 167/1402
Bygningsnr: 139321960-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Store. sammenb. boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 03.11.2017
Saksnr: 201728134

Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i eiendommens planinformasjon og basiskart som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Det gjøres oppmerksom på at leieboer har 3 mnd. oppsigelsestid fra den første  i påfølgende mnd.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift)

124 020,- (Omkostninger totalt)

4 614 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke Kr.15 000

Markedspakke Kr.10 900

Oppgjør Kr.6 990

Provisjon 1 %

Tilrettelegging Kr.12 900
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på kr. 0,-

Oppdragsnummer
81-21-0427

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Ole Hovet Einang

Saksbehandlere
Ole Hovet Einang
EIE Bergen
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 38 61 27 / E-post: ohe@eie.no

Malene Hjelmeland
EIE Bergen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 98 48 51 11 / E-post: mahj@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Telthussmauet 6B
For mer om objektet
Telthussmauet 6B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: