Bilde 1 av Bakkegaten 2Bilde 2 av Bakkegaten 2
Digital salgsoppgave
Bakkegaten 2

5032 Bergen • Bergen kommune

Prisantydning

kr 2 350 000

Omkostninger: kr 67 770Totalpris: kr 2 417 770
Sandviken | Lys og velholdt 2-roms leilighet med rolig og tilbaketrukket atmosfære, midt i hjertet av Sandviken.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
32 m²
Bruksareal (BRA)
32 m²
Bruttoareal (BTA)
35 m²
Fellesutgifter
kr 500 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 528 / Mnd
Prisantydning
kr 2 350 000
Omkostninger
kr 67 770
Totalpris
kr 2 417 770
Byggeår
1880
Tomt
Eiet tomt 165 m²
Oppdragsnummer
81210447
card-default

Helene K. Mathiesen

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Helene
Prisantydningkr 2 350 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-)kr 58 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 2 417 770
Eiendom
Bakkegaten 2, 5032 Bergen, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 167 bnr. 716 snr. 2 orgnr. 999645011 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 35 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1880

Tomt
Eiet tomt 165 m²

Prisantydning
2 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
2 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
58 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

67 770,- (Omkostninger totalt)

2 417 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 500,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 6 336 pr. år

Eier
Cathrine Norvoll

Parkering
Parkering i sone/ gateparkering etter gjeldende regler og bestemmelser.

Beliggenhet
Bakkegaten 2 ligger i attraktive Sandviken. Boligområdet er populært med sin sentrale beliggenhet og veletablerte område. En skulle ikke tro man befinner seg bare en 8 minutters spasertur unna Bryggen når omgivelsene er så fredelig med ingen gjennomgangstrafikk.

Når man spaserer i retning sentrum beveger man seg gjennom koselige gater, lokale kafeer, tett trehusbebyggelse og et lite stykke Bergens bolighistorie. Sandviken er et unikt område. Her får man nærhet til sentrum, men også en ro man ikke finner i bykjernen.

Er man glad i å bevege seg ute, kan Fjellveien og byfjellene by på variert turterreng i området, noe som er en naturlig søndagsaktivitet for den sporty bergenseren. Vil du virkelig bruke kroppen, begir du deg ut på Stolzekleiven med ca. 908 trappetrinn oppover mot Sandviksfjellet. Belønningen får du på toppen med en nydelig utsikt over Bergen og Byfjorden, og har du mer å gi, kan du fortsette mot Fløyen eller helt over vidden til Ulriken. Vi må også nevne Eidsvågfjellet og Munkebotn med fine turmuligheter, joggestier og badevann.

Parker og grøntområder ligger som små grønne lunger kun få minutters gange fra hverandre i området. Verdt å nevne er vakre Meyersmarken. Her ligger mennesker tett i tett på fine sommerdager, og om vinteren benyttes parken for å ake og bygge snømenn. Området er med andre ord godt egnet for både unger og voksne. Utover dette byr området på både treningssenteret MyLife Sandviken/Bergen sentrum og nr1 Fitness Xpress ved Birkebeinersenteret.

For studenten er beliggenheten helt super. Anerkjente Norges Handelshøyskole (NHH) ligger en liten busstur unna. Ellers er veien til alle studieinstitusjoner i sentrum kort. I sentrumsområdet ligger UIBs fakulteter for humanistiske fag, juridiske fag, psykologiske fag og matematisk-naturvitenskapelige fag, samt det samfunnsvitenskapelige fakultet. På Marineholmen ligger Handelshøyskolen BI Bergen, som er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. Høyskolen ligger på Kronstad og det medisinsk-odontologiske fakultet ved Haukeland sykehus.

Ønsker du å benytte deg av kollektivtransport i retning sentrum eller Åsane tar buss nr. 10 deg til sentrum i løpet av 10 små minutter fra Ladegårdsgaten eller Helgesens gate med hyppige avganger. Nordover mot Åsane bruker bussen cirka 15 minutter fra Skutevikstorget gjennom hele dagen.

Av dagligvarebutikker i området er tilbudet mangfoldig med både Kiwi på Birkebeinersenteret, Joker Sandviken, Bunnpris Mulen og Meny Støletorget. Andre fasiliteter som apotek finner du på Støletorget og nærmeste vinmonopol ligger i Valkendorfsgate. Alt av øvrige fasiliteter som klesbutikker og kafeer finner du i sentrum av Bergen eller i en av bydelene. Støletorget ligger få minutter unna boligen og her finner du blant annet en nyåpnet bar. Dr.Wiesner ligget kun ett minutt gange fra leiligheten, en meget populær nabolagspub som har matservering. Beliggenheten er det ingenting å si på! Sandviken er det perfekte området å bosette seg i, uavhengig av aldersgruppe og livsfase.

Tomt
Eiet tomt, 165 m²

Tomten er felles for sameiet. Sameiebrøk: 26/209

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
2.etg: 32 kvm BRA / 32 kvm P-rom

Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2.etg: Entré, bad, stue/kjøkken og 1 soverom.

Tilhørende to eksterne boder, hvorav én på loft og én i 1. etasje, begge på 4 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell.

Yttervegger: Bygningen har yttervegger av murt teglstein i front og gavelvegg samt yttervegger av reisverk/laftet plank.

Takkonstruksjoner: Bygningen har en valmtak konstruksjon som er utvendig tekket med sutak, lekter for lufting og tegltakstein.

Gulvsystemer: Leiligheten har etasjeskille av antatt trebjelkelag.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
Vinduer pga. alder og grad av slitasje, gulvsystemer pga. alder og skjevheter, VVS pga. alder og varme pga. alder, samt bad pga. bom i fliser (dårlig heft/feste mellom flis og underlag), i dusjsone noe svikt/knirk i fliser, riss/sprekk i flere fliser samt fuger, fall til sluk,
tilluft til badet mangler, slukrist er fastmontert (rengjøring av sluk er dermed ikke mulig) og det synes å være lagt flis-på-flis i dusjsone.

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Bakkegaten 2! Dette er en lys og velholdt 2-roms leilighet med fin planløsning og tilbaketrukket beliggenhet i populære Sandviken.

Entré |
Vi starter i den romslige entréen som måler 5,3 kvm. Her er det trestavs eikeparkett på gulv og malt strie på vegger. De store vinduene gir godt lysinnslipp og bidrar til å skape en fin atmosfære. Her er det plass til skoskap og oppbevaring av yttertøy -samt støvsuger og tørkestativ i skapet når det ikke er i bruk.

Bad |
På venstre side av entréen ligger badet, som måler 4,8 kvm. Det er helfliset med avtrekksventil i tak og ovn. Badet er innredet med dusj, toalett og baderomsinnredning. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

Stue og kjøkken |
Vi beveger oss videre inn til stuen, som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Rommet måler totalt 15 kvm og er svært sosialt. Også her er det trestavs eikeparkett på gulv og malt strie på vegger. Kjøkkeninnredningen har profilerte hvite fronter og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Det er integrert stekeovn, platetopp, ventilator og kjøleskap med frysedel. Kjøleskap- og frys er nytt fra 2020.

Soverom |
Fra stue er det tilkomst til et hyggelig soverom på 7 kvm med trestavs eikeparkett på gulv og malt strie på vegger. Bakgården gir en rolig atmosfære i leiligheten da vinduene vender ut mot denne.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 31.07.1991 vedrørende ominnredning boligbygg.

Intet fra opprinnelig byggeår.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 6 336 pr. år

De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er beregnet til kr. 2.120 pr.år i 2021 ifølge Bergen kommune. Denne summen er inkludert i de kommunale avgiftene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 500,- pr.mnd.
Inkluderer strøm i fellesareal, vedlikehold og felles byggforsikring.

Det foreligger ingen spesifikk fordeling av felleskostnadene.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i felleskostnadene.
Styreleder opplyser at det vil bli aktuelt med en økning på ca. 33% hovedsakelig for å holde tritt med økt forsikringspremie. For aktuell leilighet vil dette tilsvare mellom kr. 500-600/mnd.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, innboforsikring etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ikke lån pt.

Årsregnskap
Sameiet består av 5 enheter og har kun utarbeidet et enkelt årsregnskap med inntekter og utgifter.

Sameiet hadde kr. 74.973,45 på konto pr. 31.12.2020

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP 474286.10.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 538 404,-
Som sekundærbolig Kr. 1 938 255,-

Sameie
Sameie: Sameiet Bakkegaten 2, Orgnr: 999645011

Eiendommen er delt i 5 eierseksjoner innenfor sameiet, alle boligseksjoner.
Sameiebrøk: 26/209

Styreleder opplyser at høsten 2020 ble felles takrenne med nabohuset Bakkegaten 4 reparert og takflaten på den siden ettersett. Gatedøren og gjerdet på bakplassen er malt nå helt nylig.

Forretningsfører
Internt i sameiet.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning ved kjøp av denne boligen.

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Boligen har vannrør av kobber, samt avløpsrør av plast/støpejern.
- Det er installert en 116 liters varmtvannstank fra 1989.
- Leiligheten har naturlig ventilasjon med periodisk avtrekk fra bad.

Elektrisk anlegg:
- Sikringsskap er plassert i felles trappegang. Inneholder: Automatsikringer.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Beboerne plikter å informere sameiet om dyrehold.

Diverse
Integrerte hvitevarer medfølger salget.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Det gjøres oppmerksom på at GRUNNEN er registrert som automatisk fredet på grunn av sin arkeologiske lokalitet i matrikkelbrev mottatt fra Bergen kommune.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Rett til fritt å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Erklæring tinglyst 16.02.2012 med dagboknr 2012/137420-1/200 vedrørende seksjonering.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Bergen kommune.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
REGULERINGSPLAN:
Området er regulert til boliger ifølge Bergen kommune.

KOMMUNE(DELS)PLAN:
Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til byfortettningssone ifølge Bergen kommune.

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 5380000 Plantype: 30 Plannavn: BERGENHUS.STOLEN/LADEGA.RDEN/ROTHAUGEN Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 10.10.1983 Saksnr: 190710745 Dekningsgrad: 100%

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 65810000 Plantype: 34 Plannavn: BERGENHUS. BYBANEN FRA SENTRUM TIL A.SANE, DELSTREKNING 2, SANDBROGATEN-EIDSVA.GTUNNELEN Saksnr:  201807497 Dekningsgrad: 100%

Kommuneplan:
PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100%

Arealformål i kommuneplanen:
PlanID: 65270000 Arealstatus: Nåværende Arealformål: sentrumsformål Beskrivelse:  Byfortettingssone Områdenavn: BY1 Dekningsgrad: 100%

Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen:
PlanID: 65270000 Hensynssonetype: KpAngittHensynSone Hensynssonenavn: H570_2 Beskrivelse: Ladegården Dekningsgrad: 100%
PlanID: 65270000 Hensynssonetype: KpAngittHensynSone Hensynssonenavn: H570_7 Beskrivelse: historisk sentrum Dekningsgrad: 100%

Hensynssoner Båndlegging i kommuneplanen:
PlanID: 65270000 Hensynssonetype: KpBa.ndleggingSone Hensynssonenavn: H730_1 Beskrivelse: Ba.ndlagt etter lov om kulturminner Dekningsgrad: 23,8%

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
58 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

67 770,- (Omkostninger totalt)

2 417 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke Kr.15 000,-

Markedspakke 2 Kr.10 900,-

Oppgjør Kr.6 990,-

Provisjon (fastpris) Kr.40 000,-

Tilrettelegging Kr.10 000,-

Visningshonorar Kr.2 000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på kr. 0,- (intet salg
- ingen regning).

Oppdragsnummer
81-21-0447

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF Helene K. Mathiesen

Saksbehandlere
Helene K. Mathiesen
EIE Bergen
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 49 14 14 / E-post: hkm@eie.no

EIE Bergen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bakkegaten 2
For mer om objektet
Bakkegaten 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: