Bilde 1 av Bjørnsons gate 16Bilde 2 av Bjørnsons gate 16
Digital salgsoppgave
Bjørnsons gate 16

5059 Bergen • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Kronstad | Lekker 2-roms leilighet med god standard og planløsning. Kort vei til HVL og sentrumskjernen!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
48 m²
Bruksareal (BRA)
48 m²
Bruttoareal (BTA)
53 m²
Fellesutgifter
kr 887 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 640 / Mnd
Prisantydning
kr 2 590 000
Omkostninger
kr 73 770
Totalpris
kr 2 663 770
Byggeår
1927
Tomt
Eiet tomt 407 m²
Oppdragsnummer
81210461
card-default

Eivind Kalve

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Eivind
card-default

Malene Hjelmeland

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Malene
Prisantydningkr 2 590 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 64 750,-
  
Totalpris kr 2 663 770
Eiendom
Bjørnsons gate 16, 5059 Bergen, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 162 bnr. 537 snr. 1 orgnr. 913285263 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 53 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1927

Tomt
Eiet tomt 407 m².
Tomten er for det meste bebygd, lukket sykkelparkering i bakgården.

Prisantydning
2 590 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Sameiet er kun enkelt organisert og det foreligger ikke årsregnskap, husordensregler eller lignende. Megler kan derfor ikke gi ytterligere informasjon om dette.

Totalpris inkl. omkostninger
2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
64 750,- (Dokumentavgift)

73 770,- (Omkostninger totalt)

2 663 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 887,50,- pr. mnd.
Felleskostnadene betales årlig med et engangsbeløp på kr.10.650,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Inkluderer strøm i fellesarealer, byggforsikring, strøm i fellesarealer og vedlikehold.

Kommunale avgifter
Kr. 7 673 pr. år i 2021 ifølge Bergen Kommune.

Eier
Eirik Stendal

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
BKKs hurtigladestasjoner er kun 100 meter unna leiligheten.

Beliggenhet
Dette er en leilighet med flott beliggenhet på Kronstad. Området rundt Kronstad har vært i stor utvikling de siste årene med utbygging av bybanen samt den nye Høyskolen.

Kronstad er fartsåren til mange store arbeidsplasser som Haukeland sykehus, Haraldsplass og flere arbeidsplasser på Mindemyren i tillegg til flere studiesteder innen kort avstand. Den nye høyskolen ligger en kort gåtur unna. Videre ligger det medisinsk-odontologiske fakultet ved Haukeland sykehus.  I sentrum finner du flere institusjoner for høyere utdanning. Her ligger blant annet Handelshøyskolen BI Bergen på Marineholmen, som er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. I sentrumsområdet ligger også UIBs fakulteter for humanistiske fag, juridiske fag, psykologiske fag og matematisk-naturvitenskapelige fag, samt det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Er du av den turglade typen bor du perfekt til for å utforske Bergensfjellene. Det er ikke lange veien til Ulriksbanen som tar deg til toppen av Ulriken. Herfra kan du nyte utsikten over verdens vakreste by. Ønsker du en lengre tur kan du gå fra Ulriken og over vidden til Fløyen. Av andre fjell vil vi anbefale at du også tar turen opp Løvstakken. Områdene rundt Isdalen bør også utforskes. Trives du best med trening innendørs kan du finne veien til SIB Bjørnsonsgaten, iTrain Danmarksplass eller Sats på Nygård.

Nærmeste dagligvarebutikk er Spar og Kiwi. Øvrige servicetilbud finner man 7 minutter unna med bybanen i sentrum av Bergen, slik som vinmonopol, urbane kafeer og restauranter. Men la oss ikke glemme Danmarksplass stolthet, Bien Snackbar og JAJA. Bien Snackbar tilbyr blant annet et stort utvalg av øl og klassiske cocktails. JAJA resturant kan by på en chill og smakfull lunch, en herlig drink i solveggen eller en morsom og sosial middag med venner.

Det er gangavstand til både Haukeland, Minde og sentrum. Veien til sentrum fra Kronstad er kort. Hit kan du spasere på ca. 20  minutter og dersom du ikke skulle føle for å ta bena fatt suser bybanen forbi gjennom hele dagen rundt 200 meter unna leiligheten. Denne bruker som nevnt ca. 7 minutter til sentrum og går også andre veien til Flesland. På sikt vil bybanen også gå til Åsane. Eventuelt kan en ta direktebuss til Åsane eller flybussen til Flesland.

Er du av den urbane typen som ønsker nærhet til alt, samtidig som man er skjermet fra byens larm, roper denne leiligheten på deg!

Tomt
Eiet tomt, 407 m²

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 48 kvm BRA / 53 kvm P-rom

Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Entré, stue, kjøkken, baderom og wc.

I tillegg medfølger en ekstern bod i kjeller på ca. 3,4 kvm. Sameiet har også en felles bakgård som brukes til sykkelparkering.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell.

Yttervegger: Bygningen har yttervegger av murkonstruksjoner.

Takkonstruksjoner: Bygningen har en valmttak konstruksjon som er utvendig tekket med sutak, lekter for lufting og betongtakstein. Taktekking fra 2010 i følge tidligere salgsoppgave.

Gulvsystemer: Leiligheten har etasjeskille av antatt betong.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:

Alle bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Bjørnsons gate 16! Dette er en lekker leilighet med god standard og planløsning. Beliggenheten har kort vei til Haukeland, HVL og den livlige sentrumskjernen. Sameiet er svært velldrevet i form av oppgraderinger de siste årene. Arbeidet som har blitt gjort er blant annet utskiftning av vinduer og ytterdører i 2017. Fasaden og taket på bygget ble tatt i 2010-2013. Oppsummert er dette en innflyttningsklar leilighet som kan skilte med tilstandsgrad 1 på alle bygningsdeler.

Entré | Velkommen inn! Det første som møter deg er en pen og lys entré på 4,6 kvm. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko i et praktisk innhuk. For ytterligere oppbevaringsmuligheter har leiligheten en tilhørende bod i kjeller på 3,4 kvm. Overflatene består av fliser på gulv og en 1-stavs eikeparkett som starter fra entréen. Det er ellers slette malte vegger og innfelte LED downlights i himling som ble installert i 2017. Leiligheten har en entredør av tre med brann- og lydklasse (B30/35db) mot felles gang.

Stue | Fra entréen er det adkomst til den romslige og luftige stuen. Rommet har en størrelse på 17,4 kvm og kan enkelt møbleres med en god sofa, stuebord, tv-benk og en koselig spisegruppe. Leiligehten har gode oppgraderinger som har blitt utført opp gjennom årene. I 2017 ble det lagt en-stavs eikeparkett og lister både i stuen, på kjøkkenet og soverommet. Det er også satt inn nye innerdører, karmer og stikkontakter.

Kjøkken | Kjøkkenet er åpent og pent med en tidsløs innredning fra IKEA. Her har man god plass til å kokkelere samtidig som det er plass til en liten spisegruppe om ønskelig. Innredningen består av hvite slette fronter og heltre benkeplate med nedfelt vask av stål. Benkeplaten ble nylig pusset og oljet. Av integrerte hvitevarer inneholder kjøkkenet stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel og veggmontert ventilator. Rommet har en størrelse på 5,3 kvm og har nye vannrør fra 2017. Hvitevarer på kjøkken medfølger salget.

Soverom | Leiligheten har et soverom av meget god størrelse som er malt i en lun og behagelig farge. Rommet måler 12 kvm og kan innredes med dobbeltseng, nattbord, skrivebord og en romslig garderobeløsning. Det ble også lagt ny en-stavs eikeparkett på soverommet i 2017. Fra soverommet er det praktisk tilkomst til et eget baderom.

Baderom | Baderommet har en lekker innredning og ble totalrenovert i 2017. Overflatene består av fliser på gulv, baderomsplater på vegger og en slett malt himling. Badet inneholder dusj med glassdører, vegghengt toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulv og avtrekksventil i himling. Badet har vannrør av rør-i-rør og fordelerskap plassert på bad fra 2017. Varmtvannstank på 200 liter ble installert i 2017 i kjeller.

Wc | Leiligheten har et praktisk gjestetoalett plassert ved entréen. Rommet måler 1,1 kvm og inneholder toalett og servant. Overflatene består av laminat på gulv, malt strie på vegger og slett malt himling.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 12.01.1950 vedrørende støping av betongdekke i hjørnebutikk..

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningsloven. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/byggemeldinger som er fra før 1998.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via elektrisitet.
- Varmekabler på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 7 673 pr. år i 2021 ifølge Bergen Kommune.

De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er beregnet til kr. 2484  pr.år i 2021 ifølge Bergen kommune. Denne summen er inkludert i de kommunale avgiftene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 887,50,- pr.mnd.
Felleskostnadene betales årlig med et engangsbeløp på kr.10.650,-

Felleskostnadene Inkluderer strøm i fellesarealer, byggforsikring, strøm i fellesarealer og vedlikehold.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, forsikringer etc.

Årsregnskap
Sameiet er kun enkelt organisert og det foreligger ikke årsregnskap, husordensregler eller lignende. Megler kan derfor ikke gi ytterligere informasjon om dette.
Årsregnskap fra 2018 er tilgjengelig hos megler, men ikke fra nyere år.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige
Polisenummer: 4003368013

Formuesverdi
formuesverdi for inntektsåret 2019:
som primærbolig kr. 584 802,-
som sekundærbolig kr. 2 105 286,-

Sameie
Sameie: Sameiet Bjørnsons gate 16, Orgnr: 913285263

Sameie består av 8 seksjoner, hvorav 2 stk er næringsseksjoner.

Forretningsfører
Intern forretningsførsel.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning.

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Boligen har vannrør av rør-i-rør system på bad og kjøkken.
- Vannrør på WC av kobber.
- Avløpsrør av plast/støpejern i leiligheten.
- Fordelerskap for rør-i-rør er plassert på badet
- Vannrør på bad/kjøkken fra 2017 i følge tidligere salgsoppgave.
- Det er installert en 200 liters varmtvannstank i kjeller.

Elektriske anlegg:
- Leiligheten har mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad og wc.
- Sikringsskap er plassert i entré og inneholder automatsikringer.


TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det finnes ingen regler om dyrehold i sameiets vedtekter i følge selger. Normal praksis i eierseksjoner er at det må søkes skriftlig til styret om dyrehold. Dyrehold kan nektes ved saklig grunn.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Vaskemaskin på bad medfølger ikke.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Sameiet består av 8 seksjoner totalt, hvorav 2 stk er næringsseksjoner. Næringsseksjonene er i 1.etasje sammen med leiligheten som selges.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Erklæring tinglyst 17.09.1986 med dagboknr 30106 vedrørende seksjonering.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune.

Det er adkomst til eiendommen via kommunal vei.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er avsatt til byfortettningssone ifølge Bergen kommune.

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 70000
Plannavn: ÅRSTAD/BERGENHUS. MIDTRE ÅRSTAD
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 08.07.1938
Saksnr: 199938318
Dekningsgrad: 81,6 %

PlanID: 90011000
Plannavn: ÅRSTAD. ELSTERS GATE OG CAMILLA COLLETTS GATE, REGULERINGSENDRING
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 23.12.1980
Saksnr: -
Dekningsgrad: 18,4 %

PlanID: 16980000
Plannavn: ÅRSTAD. BYBANE I BERGEN,DELSTREKNING 3 - EDVARD GRIEGS VEI - WERGELAND
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 08.06.2004
Saksnr: 201014884
Dekningsgrad:  < 0,1 % (0,2m²)

Reguleringsformål:
PlanID: 16980000
Reguleringsformål: Gangvei
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,2 m²)

Kommuneplan:
PlanID: 65270000
Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikrafttrådt: 19.06.2019
Dekningsgrad: 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen:
PlanID: 65270000
Arealstatus: Nåværende
Arealformål: Sentrumsformål
Beskrivelse: Byfortettingssone
Dekningsgrad: 100,0 %

Hensynssoner angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen:
PlanID: 65270000
Beskrivelse: Danmarksplass-Kronstad
Dekningsgrad: 99,9 %

Hensynssoner fare sone i kommuneplanen:
PlanID: 65270000
Beskrivelse: Luftkvalitet - rød sone
Dekningsgrad: 100,0 %

Hensynssoner gul støy i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Beskrivelse: Vei støy - gul sone
Dekningsgrad: 55,0 %

PlanID:  65270000
Beskrivelse: Vei støy - Rød sone
Dekningsgrad:  29,4 %

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID: 64480000
Plannavn:  ÅRSTAD. GNR 159 BNR 88 MFL., KRONSTADPARKEN FELT N3
Saksnr: 201413753

PlanID: 61930000
Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 28 MFL., SYKKELKRYSSING AV FJØSANGERVEIEN
Saksnr: 201107713

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 162/435
Endring: Påbygg
Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Rammetillatelse
Dato: 19.04.2021
Saksnr: 202024824

Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
64 750,- (Dokumentavgift)

73 770,- (Omkostninger totalt)

2 663 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (kr.15 000)

Markedspakke 1 (kr.10 900)

Tilrettelegging (kr.9 000)

Oppgjør (kr.6 990)

Provisjon (forutsatt salgssum: 2 750 000,-) (kr.43 900)

Totalt kr. (kr.85 790)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på kr.0,-

Oppdragsnummer
81-21-0461

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF Eivind Kalve

Saksbehandlere
Eivind Kalve
EIE Bergen
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 98 15 11 91 / E-post: ek@eie.no

Malene Hjelmeland
EIE Bergen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 98 48 51 11 / E-post: mahj@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bjørnsons gate 16
For mer om objektet
Bjørnsons gate 16

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: