Bilde 1 av Edvardsens gate 29Bilde 2 av Edvardsens gate 29
Digital salgsoppgave
Edvardsens gate 29

5034 Bergen • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sandviken | Totaloppusset 3-roms med sjarmerende og sentrumsnær beliggenhet. Fine kvaliteter og god planløsning!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
67 m²
Bruksareal (BRA)
67 m²
Bruttoareal (BTA)
73 m²
Fellesutgifter
kr 1 000 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 914 / Mnd
Prisantydning
kr 4 350 000
Omkostninger
kr 116 520
Totalpris
kr 4 466 520
Byggeår
1893
Tomt
Eiet tomt 182 m²
Oppdragsnummer
81210188
card-default

Oda Emilie Roa

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Oda
Prisantydningkr 4 350 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 107 500,-
  
Totalpris kr 4 466 520
Eiendom
Edvardsens gate 29, 5034 Bergen, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 167 bnr. 396 snr. 2 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 73 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1893

Tomt
Eiet tomt 182 m²

Prisantydning
4 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
4 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 500,- (Dokumentavgift)

116 520,- (Omkostninger totalt)

4 466 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 000,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felles byggforsikring og oppsparing til fremtidig vedlikehold.

Kommunale avgifter
Kr. 10 957 pr. år

Eier
Jacek Roszak

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Mulighet for å lade bil.

Beliggenhet
Edvardsens gate 29 ligger i attraktive Sandviken. Boligområdet er populært med sin sentrale beliggenhet og veletablert område. Man skulle ikke tro man befinner seg bare en 10 minutters spasertur unna Bryggen når omgivelsene er fredelig med lite gjennomgående trafikk. Når man spaserer fra Edvardsens gate mot sentrum, tar turen deg gjennom koselige gater, lokale kaféer, tett trehusbebyggelse og et lite stykke Bergens bolighistorie.

Vil du benytte deg av kollektivtransporttilbudet er det bare å gå ut døren. Busstoppet ligger like ved leiligheten! Med hyppige bussavganger tar du deg til sentrum og mot NHH på få minutter. Dagligvaretilbudet er mangfoldig. Joker Sandviken, Bunnpris Mulen som har søndagsåpent. Det er heller ikke langt til støletorget som byr på dagligvarebutikk, kafe, kebab, 7Eleven som har åpent 24/7 samt Apotek.

Meyermarken bydelspark ligger også i nærheten. Her ligger mennesker tett i tett på fine sommerdager, og om vinteren benyttes parken for å ake og byggen snømenn. Parken har et kjært innslag med en bevegelig fontene og området er alltid vedlikeholdt. Dette er en fantastisk park alle bør ta seg en tur til. Ikke langt unna ligger Skansemyren hvor man finner aktiviteter som volleyball, løpebane og trampoline. Det er heller ikke langt til Bergnehus festning som har flotte tur og parkområder.

Er du av den turglade ligger Fjellveien og Byfjellene i umiddelbar nærhet. Turene byr på variert og spennende løyper med en fantastisk naturopplevelse. Vil du virkelig bruke kroppen begir du deg ut på Stolzekleiven som ligger i Fjellveien. Belønningen får du på toppen med en nydelig utsikt over Bergen og Byfjorden. Vil du gå videre kan du fortsette mot Fløyen eller helt over vidden til Ulriken. Foretrekker du treningssenter finner du Nr1 Fitness xpress og Sats Sandviken.

Beliggenheten er det ingenting å si på! Sandviken er det perfekte område å bosette seg. Velkommen skal du være.

Tomt
Eiet tomt, 182 m²

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 67 kvm BRA / 67 kvm P-rom

Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, wc og to soverom.

I tillegg medfølger to boder i kjeller med et gulvareal på ca. 5 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Leiligheten har ikke gulv mot grunn. Bygningen har gulv mot grunn av betong.

Yttervegger: Bygningen har yttervegger av trekonstruksjoner. Alle yttervegger i 1. etasje mot leilighet er isolert på nytt med ny vindtetting etter 2015.

Takkonstruksjoner: Bygningen har en valmtak konstruksjon som er utvendig tekket med sutak, lekter for lufting og tegltakstein.

Gulvsystemer: Leiligheten har etasjeskille av trebjelkelag. Eier opplyser om at dette er avrettet og forsterket etter 2015.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 67 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 67 kvm

Standard
Velkommen til Edvardsens gate 29! Dette er en betydelig oppgradert leilighet beliggende i en sjarmerende gate i Sandviken. Leiligheten er totaloppusset og har gjennomgående god standard og planløsning. Det er verdt å nevne at baderommet er totalrenovert i 2019, alle overflater og vinduer er byttet og etterisolert i 2018. Fasaden rundt leiligheten er også byttet ut med ny kledning og etterisolering i 2019.

Entrè | Velkommen inn! Det første som møter deg er en lys og fin entré på 7,4 kvm. Her består overflatene av eikeparkett på gulv, slette malte vegger og innfelte warmdim downlights i himling. Både vegger og himling er nytt i 2018 og er også isolert. Det er håndlagde planker på vegg som skaper et pent særpreg på leiligheten. Det er klargjort for gipsplater under ved eventuell fjerning av disse. Det er ellers god plass til å henge fra seg yttertøy og sko, samt ytterligere oppbevaringsmuligheter i to boder i kjeller. Sikringsskap er oppgradert og inneholder automatsikringer.

Stue/ kjøkken | Leiligheten har en romslig og åpen stue/kjøkken-løsning på 28 kvm. Den åpne løsningen og de store vindusflatene skaper en god romfølelse med praktisk utforming for møblering. Det kan enkelt møbleres med en god sofa, stuebord og en koselig spisegruppe.
Her er det i likhet med entréen eikeparkett på gulv som er gjennomgående for hele leiligheten, med unntak av baderom. Alle vegger og himling er skiftet og etterisolert i 2018. Det er også lagt varme i gulv og downlights i himling med mulighet for å benytte seg av flere uttak. Alle vinduer ble skiftet i boligen i 2018 og varmepumpe ble satt inn stuen i 2019.

Kjøkkenet består av en innredning fra 2018 levert av IKEA. Innredningen har hvite slette høyglansfronter fronter og laminat benkeplate med nedfelt vask av kompositt. Av integrerte hvitevarer inneholder kjøkkenet stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, ventilator og vinskap. Kjøleskapet er levert av Blomberg, vinskap fra Dometic, oppvaskmaskin fra Bauknecht og resterende hvitevarer er toppmodeller levert av IKEA.  Kjøkkenet har også nytt vannopplegg og dobbel waterguard for lekkasjesikring.

Bad og WC | Lekkert og innbydende baderom totalrenovert i 2019. Noe av arbeidet som har blitt gjort er blant annet ny membran, fliser, varmekabler, rør-i-rør system, Purus line sluk og ny elektrisk installasjon. Baderommet er helfliset og inneholder dusj med glassdører fra Hansgrohe, vegghengt toalett fra Duravit, baderomsinnredning, speil fra Vikingbad og blandebatteri fra Hansgrobe. Rommet har en størrelse 5,6 kvm og har plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hvitevarene kan medfølge salget etter nærmere avtale.

Leiligheten har også et praktisk og pent gjestetoalett på 1 kvm. Rommet inneholder vegghengtoalett levert av Laufen og baderomsinnredning.

Soverom | Leiligheten har to soverom av god størrelse vendt inn mot bakgården. Hovedsoverommet måler 11,9 kvm og har plass til dobbeltseng, nattbord og skyvedørsgarderobe. På vegg bak seng er det lagd til håndlagde planker, og det er klargjort for gipsplater bak slik at det er mulighet for å fjerne disse om det er ønskelig. Det andre soverommet har en størrelse på 8,9 kvm og kan innredes med seng av ønske, nattbord og garderobeløsning. Det er store vindusflater med dype vinduskarmer på begge rom som gjør det lyst og luftig.

Gang/ uteplass | Fra entréen er det tilkomst en liten gang på 1 kvm med utgang til felles bakgård. Her er det satt inn ny terrassedør. Terrassen og gjerdet ble bygget i 2020. Uteplassen kan brukes av alle i bygget, men eier opplyser om at de 6 siste årene de har bodd der har den svært sjeldent vært brukt av andre.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest

Det foreligger følgende:
Ferdigattest datert 25.02.1953 vedr installert 2 stk WC
Ferdigattest datert 18.03.1977 vedr. oppsetting av altan.
Intet fra opprinnelig byggeår.

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningsloven. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/byggemeldinger som er fra før 1998.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via elektrisitet.
- Varmefolie i gulv.
- Varmekabler på bad.
- Varmepumpe i stue.

Det er mulighet for å sette inn vedovn dersom man ønsker det.

På soverom er det varmeovner.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 10 957 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er beregnet til kr. 4.789 pr.år i 2021 ifølge Bergen kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 000,- pr.mnd.
Felles byggforsikring og oppsparing til fremtidig vedlikehold.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, forsikringer etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ikke gjeld.

Årsregnskap
Sameiet er kun enkelt organisert og det foreligger derfor ikke årsregnskap, protokoller etc.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige
Polisenummer: 80864044

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 865 099,-
Som sekundærbolig Kr. 3 114 357,-

Sameie
,

Sameiet består av 5 leiligheter og er enkelt organisert.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Boligen har vannrør av rør-i-rør system, samt avløpsrør av plast.
- Fordelerskap er plassert på badet.
- Vannstoppventil i kjøkkenbenk og ved kjøleskap.
- Det er installert en 198 liters varmtvannstank fra 2020 i kjeller.

Elektriske anlegg:
- Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkken.

Det er felles vaskerom i kjeller, hvor det er opplegg for egen vaskemaskin og tørketrommel. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på eget bad i leiligheten.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Bygningen er SEFRAK-registrert.
Bygninger som er SEFRAK- registrerte er ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registeringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før en eventuelt gir tillatelse til å rive, flytte eller endre bygningen. For bygninger som er eldre enn 1850, er det lovfestet (Kulturminneloven §25) at en slik vurdering må gjøres før bygge- eller rivningssøknad blir godkjent. Det er likevel mulig for kommune å gi tillatelse til rivning selv om kulturminnemyndighetene (fylkeskommunen) tilrår at bygget bør vernes. I slike tilfeller må det også innhentes uttale fra Kultursjefen.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune.

Adkomst til eiendommen via privat vei.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til boligområde ifølge Bergen kommune.

Kommunedelplan
PlanID: 15750000
Plannavn: BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD
Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 19.02.2001
Dekningsgrad: 100,0 %

Arealformål
PlanID: 15750000
Arealstatus:Nåværende
Arealformål: Boligområder
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 15750000
Arealstatus: Nåværende
Arealformål: Veiareal
Dekningsgrad:< 0,1 % (0,0 m²)


Planer i nærheten av eiendommen
PlanID: 66270000
Plannavn:BERGENHUS. GNR 167 BNR 517 MFL., LADEGA.RDSGATEN
Saksnr: 201812742

PlanID: 65800000
Plannavn: BERGENHUS. BYBANEN FRA SENTRUM TIL A.SANE, DELSTREKNING 1, KAIGATENSANDBROGATEN
Saksnr: 201807496

PlanID: 5380000
Plannavn: BERGENHUS. STOLEN/LADEGA.RDEN/ROTHAUGEN
Saksnr: 190710745

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 167/361
Bygningsnr: 139312775-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Store sammenb. boligbygg pa. 3 og 4 etg.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato:25.09.2020
Saksnr: 202014076

Eiendom: 167/364
Bygningsnr:139312805-1
Endring: Pa.bygg
Bygningstype: Andre sma.hus m/3 boliger el fl
Status: Igangsettingstillatelse
Dato:19.09.2018
Saksnr:201806576

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 500,- (Dokumentavgift)

116 520,- (Omkostninger totalt)

4 466 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.10 000)

Markedspakke 2 (Kr.14 900)

Oppgjør (Kr.6 990)

Fastpris (Kr.50 000)

Tilrettelegging (Kr.12 900)

Visningshonorar (Kr.2 000)

Totalt kr. (Kr.96 790)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på kr.0,-

Oppdragsnummer
81-21-0188

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF Oda Emilie Roa

Saksbehandlere
Oda Emilie Roa
EIE Bergen
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 76 79 38 / E-post: or@eie.no

EIE Bergen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Edvardsens gate 29
For mer om objektet
Edvardsens gate 29

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: