Bilde 1 av Ellerhusensvei 2Bilde 2 av Ellerhusensvei 2
Digital salgsoppgave
Ellerhusensvei 2

5042 Bergen • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Ytre Sandviken | Toppleilighet med balkong i svært attraktivt prosjekt. Planlagt ferdigstillelse Q4 2021
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
4
Bruksareal (BRA)
50 m²
Fellesutgifter
kr 1 759 / Mnd
Prisantydning
kr 3 490 000
Omkostninger
kr 88 620
Totalpris
kr 3 578 620
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
81210336
card-default

Emil Ekeberg Hauger

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Emil
card-default

Ivar Skaar

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Ivar
Prisantydningkr 3 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 87 250,-
  
Totalpris kr 3 578 620
Eiendom
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til
skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.Ellerhusensvei 2, 5042 Bergen, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 168 bnr. 1127 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Bruksareal: 50 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbygger. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt m²

Prisantydning
3 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 490 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-))
88 620,- (Omkostninger totalt)
3 578 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Eierseksjonens månedlige felleskostnader er beregnet til kr. 1759,- pr mnd for første driftsår. Felleskostnader er stipulert på foreløpig budsjett. Endelig fastsettelse av felleskostnader vil bli en oppgave for sameiets styre.

Forbruker er kjent med at felleskostnadene vil bli påvirket av sameiets vedlikeholdsbehov, sameiets egne vedtak mv. Det tas forbehold om at selger kan justere felleskostnadene som følge av endringer i budsjettpostene angående felleskostnadene.

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter, eiendomsskatt og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Bergen kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligene. Dette er ikke inkludert i fellesutgiftene. Kommunale avgifter inneholder gebyr for vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Beløpet for kommunale avgifter blir fastsatt av kommunen etter ferdigstillelse.

For ytterligere informasjon/spørsmål henvises det til Bergen kommune.

Eier
MHS Holding AS v. Martin Salbu

Parkering
Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at parkeringsplass ikke medfølger ved kjøp av boligen.

Beliggenhet
Leiligheten har en fantastisk sentral og attraktiv beliggenhet noen minutters spasertur unna NHH, i et stille og rolig område. Leiligheten ligger i byggets 4.etasje (med heis) og kan by på en stor balkong med gode solforhold.

For studenten er området perfekt! En kort spasertur unna ligger populære NHH. Studerer du i sentrumskjernen er det heller ikke noe problem. Kollektivtilbudet i området er nemlig veldig bra! Ved NHH er det bussholdeplass med flere bussruter som har hyppige bussavganger til Bergen Sentrum, Åsane, Flesland mm.

Når det kommer til dagligvarehandelen så finner du Rema 1000 Helleveien, Spar Øyjorden og Extra Maaseskjæret i nærområdet. Nærmest er Rema 1000, som ligger ca. 600 meter unna. For et utvidet servicetilbud er alle byens fasiliteter og servicetilbud en kort busstur unna. Det er også enkelt å ta bussen nordover mot Åsane, hvor man blant annet finner flerfoldige kjøpesentre og selvfølgelig IKEA. Med bil tar det ca. 5 minutter å kjøre til sentrum.

Er du glad i å bevege deg ligger Lehmkuhl-hallen i kort gangavstand fra inngangsdøren din, i tillegg til Stemmemyren idrettsanlegg og Bergen Fitness. Hvis du foretrekker å være ute i friluft er det også greit å vite at det er flere flotte turområder kort vei fra boligen. Noen populære turmål er blant annet Fjellveien, Stoltzekleiven, Munkebotn og Sandviksfjellet. Strand og badeplass er en kort spasertur unna. I tillegg har du SATS på Måsekjæret.

Alt i alt er dette en super leilighet som ligger fint plassert i et sentralt og hyggelig område med det meste man trenger like i nærheten.

Tomt
Fellestomt, m²

Inneholder
Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, bad, soverom, stue og kjøkken.

Byggemåte
Boligene bygges etter gjeldende energikrav i teknisk forskrift, TEK 17, og vil som minimum tilfredsstille kravene i denne forskriften.

Se vedlagte dokumenter om innvendige og utvendige materialer.

Bonana informerer om følgende: Fristen for tilvalg for denne blokken er utgåttt.

Boder
Inkludert i kjøpesummen følger en sportsbod plassert i fellesareal.

Standard
Selger har oppgradert gulv med 1-stavs hvitoljet eikeparkett. Dørterskler og overgangslist ved skyvedør byttet til samme farge. På badet er det endret til lys grå flis på gulv og vegg.

Entré:
Praktisk entré hvor du har mulighet til en garderobeløsning.

Stue og kjøkken:
Åpen stue- og kjøkkenløsning som byr på mye luft og sosialt samvær, her kan du invitere gode venner på en deilig middag. Det gjøres oppmerksom på at det vil komme en dør mellom stue/kjøkken og entré.

Soverom:
Et romslig soverom med nær tilgang til bad og gode muligheter for en garderobeløsning.

Bad:
Leilighetens bad er pent innredet med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. Det er også tilrettelagt for vaskemaskin.

Privat uteplass:
Privat balkong på 8 kvm. Her kan du nyte en fin solskinnsdag med en god bok.

Fellesfasiliteter:
Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer:
Utbyggers materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Oppvarming
Boligene leveres elektrisk opvarmer med panelovner og med elektrisk gulvvarme i alle baderom. Varmt tappevann forsynes fra sentralt plassert elektrokjel. Bygg A har egen elektrokjel.

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter, eiendomsskatt og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Bergen kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligene.

For ytterligere informasjon/spørsmål henvises det til Bergen kommune.

Forsikring med polisenummer
Prosjektet er forsikret av selger frem til overtagelse. Deretter er sameiets bygninger forsikret via fellespolise for sameiet. Seksjonseier tegner egen innboforsikring fra og med overtagelsen.

Formuesverdi
Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny
beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Sameie
Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesrom osv. Kostnader i forbindelse med sameiet fordeles i henhold til sameiets vedtekter.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

Selger vil på vegne av alle kjøpere/sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av sameiet for første 1 driftsår.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til
skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte utbygger og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Salget gjelder overdragelse av kontrakt med tilhørende rettigheter og forpliktelser til bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (selger) og selger (kjøper 1), og kjøper overtar selgers (kjøpers 1) forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 09.09.2020.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i kjøpekontrakten datert 09.09.2020, som ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Prisantydningen som er oppgitt over gjelder kjøpesum for boligen (i hht. opprinnelig kontrakt), kjøpesum for selve kontakten (merverdi), eventuelle tilvalg som selger (kjøper 1) har bestilt hos utbygger. Prisantydning for selve kontrakten utgjør kr. 755.000 (merverdi), og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen. 

I tillegg kjøpesum for kontrakten og eventuelt transportgebyr, overtar kjøper av kontrakten alle betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten datert 09.09.2020.

Merverdien vil ikke utbetales til kjøper 1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen.

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd på 10% av kjøpesum til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdien) og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen ihht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen.

Prosjektet er på et tidlig stadium, og kjøper må akseptere et mindre vesentlig avvik i arealer for boligen. Dette gjelder også byggets plassering, hva gjelder koordinat og høyde samt at det kan bli foretatt endringer som følge av pålegg i forbindelse med byggetillatelsen, optimalisering av sjakter, kanaler og fellesanlegg etc. kjøper kan ikke kreve prisavslag/ erstatning dersom det forekommer avvik i forhold til forannevnte.

Visualiseringen i prosjektet er av illustrativ karakter og det tar forbehold om endring av bygningsmessige detaljer og annen innredning. Selger tar forbehold om trykkfeil i salgsmateriell og prisliste. Alle illustrasjoner og perspektiver er kun ment å gi et inntrykk av den ferdige bebyggelsen. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranser, både når det gjelder utvendige forhold og innredning.

Kjøper er kjent med at det i en periode etter overleveringen vil foregå anleggsarbeid og at dette vil medføre anleggsstøy og trafikk.

Selger har ensidig rett til å endre antallet boenheter og/eller antall seksjoner samt boenheters/ seksjonens størrelse og nærmere utforming. Dersom slike endringer medfører behov for reseksjonering, er sameiet forpliktet til å akseptere dette. Den enkelte sameier og sameiets styre plikter å medvirke til at slik reseksjonering kan skje med signatur på begjæring om reseksjonering. Kjøper aksepterer at denne rett eventuelt tinglyses på eiendommen. Til informasjon er "selger", Bonava.

Fullstendig ferdigstillelse av fellesarealer innenfor sameiets eiendom kan ikke påregnes utført samtidig med innflytting. Selgeren forplikter seg i midlertidig til å ferdigstille disse arbeidene så snart årstiden og andre forhold tilsier det. Manglende ferdigstillelse av fellesareal ved overtagelse anses ikke som forsinkelse eller mangel, og gir derfor ikke kjøper rett til å gjøre misligholdsbeføyelser gjeldende.

Annet
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen blir tilknyttet offentlig avløpsnett og vann via private stikkledninger. Privat tilkomstvei via offentlig vei.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig/kontor/lager og næring. Se reguleringsplan Bergenhus, Ytre Sandviken, Gnr 168 bnr 1121, 1125, 1126 m.fl, Breiviksveien/Ellerhusens vei. Plan nr 18920000.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan. Det gjøres oppmerksom på at dagens høyde på bygning i delfelt B/K/F/O (bygget sør for bygg C) er lavere enn maksimal regulert byggehøyde. I henhold til gjeldende reguleringsplan er det tillatt å øke byggehøyden med inntil to etasjer.

Overtagelse
I følge Bonava er planlagt ferdigstillelse 4. kvartal 2021. Overtagelse er ved ferdigstillelse. Kjøper må være oppmerksom på at overtagelsestidspunkt kan variere.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 250,- (Dokumentavgift)

88 620,- (Omkostninger totalt)

3 578 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: Kr.52 110

Grunnpakke: Kr.1 000

Markedspakke 1: Kr.10 900

Oppgjør: Kr.6 990
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
81-21-0336

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF Helene K. Mathiesen

Saksbehandlere
Emil Ekeberg Hauger
EIE Bergen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 93 81 51 36 / E-post: eeh@eie.no

Ivar Skaar
EIE Bergen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 99 04 11 49 / E-post: ivs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ellerhusensvei 2
For mer om objektet
Ellerhusensvei 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: