Bilde 1 av Konsul Børs` gate 31Bilde 2 av Konsul Børs` gate 31
Digital salgsoppgave
Konsul Børs` gate 31

5006 Bergen • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Møhlenpris | Strøken og urban leilighet med smart planløsning på populære Møhlenpris! Kort vei til kollektivtransport.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
44 m²
Bruksareal (BRA)
44 m²
Bruttoareal (BTA)
50 m²
Fellesutgifter
kr 1 300 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 822 / Mnd
Prisantydning
kr 2 790 000
Omkostninger
kr 78 770
Totalpris
kr 2 868 770
Byggeår
1909
Tomt
Fellestomt 239 m²
Oppdragsnummer
16210182
card-default

Marte Myrene

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Marte
card-default

Eivind Kalve

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Eivind
Prisantydningkr 2 790 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 69 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 2 868 770
Eiendom
Konsul Børs` gate 31, 5006, Bergen, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 164 bnr. 325 snr. 1 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
1909

Tomt
Felleseiet tomt 239 m²
Sameiebrøk: 35/340.

Prisantydning
2 790 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
69 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

78 770,- (Omkostninger totalt)

2 868 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.1 300,- pr.mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften, men at det er mulig at felleskostnadene vil indeksreguleres etter styremøte i starten av året. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer: Strøm i fellesarealer, byggforsikring, vedlikehold og kabel-tv og internett.

Kommunale avgifter
Kr. 9 967 pr. år ifølge informasjon mottatt av Bergen kommune. De kommunale avgiftene betales kvartalsvis ifølge Bergen kommune.

Eier
Siri B Hoel

Parkering
Soneparkering i området.

Beliggenhet
Leiligheten ligger svært sentralt til i en trivelig og ærverdig bygård på sjarmerende Møhlenpris. Du har enkel tilgang til alt Bergen har å by på av kulturopplevelser, shopping, restaurant/kafé, utdanning, arbeid og fritidsaktiviteter. Nygårdsparken og den trivelige bystranden på Møhlenpris er kun få minutters gange unna. Du vil garantert trives her!

For studenten ligger denne leiligheten svært godt til. På høyden ligger flere institusjoner for høyere utdanning. Blant annet ligger Handelshøyskolen BI Bergen noen få minutter fra leiligheten, som er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. I sentrumsområdet ligger også UIBs fakulteter for humanistiske fag, juridiske fag, psykologiske fag og matematiske-naturvitenskapelige fag, samt det samfunnsvitenskapelige fakultetet. I tillegg finner du det medisinsk-odontologiske fakultetet ved Haukeland sykehus og Høyskolen på Kronstad.

Er du av den aktive typen kan det være fint å vite at treningssenteret SATS ligger på Nygård, samt at Vektertorget ligger like over høyden. Like i nærheten finner du også Møhlenpris og Studentsenteret. Liker du deg bedre i skog og mark er det et hav av muligheter i kort gangavstand. I den ene retningen har du Løvstakken og Damsgårdsfjellet, mens i den andre har du flotte turmuligheter rundt Store Lungegårdsvannet, Ulriken og Fløyen.

I området finner du både Bunnpris og Spilde som nærmeste dagligvarebutikker, disse er også søndagsåpne. Nærmeste kjøpesenter vil være Bergen Storsenter som har alle fasiliteter, samt kaféer og vinmonopol. Ellers ligger Bergen sentrum for dine føtter når du kommer over høyden. Yrende folkeliv, kafeer, kino og shoppingsentre. Skulle du trenge å fylle drivstoff på bilen din ligger både Statoil og Esso i nærområdet på Danmarksplass.

Når helgen melder sin ankomst kan det være fint å vite at det ligger flere kafeer i området. Møllaren kafé har en historisk og varm innredning og tilbyr både lunsj og middag. Nobel Bopel er enda en bydelskafé med et levende tilbud og fokus på lokale ressurser, kvalitet, egenart og bestandighet. En god kopp kaffe er heller aldri feil og ditt nye stamsted kan bli Bergen kaffebrenneri som holder til i det gamle verkstedet til skipsverftet Mjellem og Karlsen på Marineholmen. Der får du fersk, nybrent kaffe nøye utvalgt for sin aroma og smak.

Om sommeren er det kjekt at både Nygårdsparken og Muséhagen er i nærheten. Nygårsparken er forøvrig flott gjennom hele året og en godt besøkt park med store gressplener, mulighet for grilling samt at man kan jogge seg en tur. Når mørket kommer lyser lyktestolpene opp gangveiene i parken.

Ønsker du deg i retning Danmarksplass eller mot sentrum er det bare å ta beina fatt. Her bor du midt i mellom alt!

Tomt
Felleseiet tomt 239 m²
Sameiebrøk: 35/340.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 44 kvm BRA / 44 kvm P-rom

Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Entré/gang, bad, soverom og stue/kjøkken

I tillegg medfølger det to stk. boder i felles bodareal. Hvorav den ene er cirka 5,1 kvm. og den andre cirka 3,1 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra våtromsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/såle/fundamenter av murkonstruksjoner, pusset og malt.

Yttervegger: Yttervegger i murkonstruksjoner, pusset og malt.

Takkonstruksjoner: Saltak. Konstruksjon av taksperrer. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein..

Gulvsystemer: Etasjeskiller i trebjelkelag.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
Fliser i entre, TG 2 er satt på grunn av løse fliser.
Ventilasjon, TG 2 er satt på grunn av naturlig ventilasjon.
Bad, TG 2 er satt på grunn av alder, bom i flis, fall til sluk er ikke i henhold til dagens krav, fuktskade på baderomsinnredning, vindu i dusjsone, tilluft til bad mangler.

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 44 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 44 kvm

Standard
Velkommen til ditt nye hjem, Konsul Børs' gate 31! Dette er en leilighet med flotte kvaliteter og god planløsning. Leiligheten har gjennomgående god standard med mye naturlig lysinslipp.

Allerede ved byggets inngangsparti kan man nyte fargerike Møhlenpris! Leiligheten har inngang fra byggets nedside, hvilket har lite forbigående trafikk. I det man kommer over dørstokken møter man en lys entré. Her er det god plass til å henge fra seg ytterklær og sko før man kan nyte resten av det leiligheten har å by på.

I det man kommer inn døren, finner man baderommets inngang på sin venstre side. Badet er helfliset i keramiske fliser med en fin kontrast mellom de lyse veggflisene og de grå gulvflisene. Av innredning finner man en moderne servant med underskap, hvor det er god plass til å gjemme vekk toalettsaker og håndklær. Badet har toalett og dusj. Det finnes opplegg til vaskemaskin, og det er selvfølgelig varmekabler i gulv. Badet har avtrekksventil i vegg.

Leilighetens soverom er av god størrelse og kan innredes med dobbeltseng, kommode samt at man har god plass til et stort garderobeskap. Vinduet gir et naturlig lys i rommet, noe som forsterker romfølelsen.

Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning. Det første som slår imot deg her er store vindusoverflater, hvilket resulterer i et lyst og trivelig område. Leilighetens overflater er lyse og du kan derfor enkelt sette ditt eget preg med både bilder og innredning. Stuen har god planløsning med en koselig sofakrok hvor man kan samle både familier og venner til en hyggelig stund.

Kjøkkenet er lyst og praktisk utnyttet. Den flotte kjøkkeninnredning fra IKEA består av lyse, slette fronter og en benkeplate i laminat med nedfelt vaskekum i stål. Benkeplaten gir et godt armslag hvor man kan kokkelere med venner og bekjente. Av integrerte hvitevarer finner man stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap. Mellom kjøkken og stue er det plass til å innrede en spisegruppe hvor man kan invitere til et hyggelig måltid.

Dette er en super leilighet for deg som ønsker å bo sentralt, men likevel ikke midt i sentrumskjernen. Vi gleder oss til å treffe deg på visning!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 09.07.2012 vedrørende bruksendring bolig.

Intet fra opprinnelig byggeår.

Denne kan besiktiges hos megler.

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningsloven. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/byggemeldinger som er fra før 1998.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Varmekabler på bad og i entre.
- Rentbrennende peisovn i stue/kjøkken.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Selger har ikke energimerket boligen i forbindelse med salget, og tildeles dermed dårligste energimerking.

Kommunale avgifter
Kr. 9 860 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis ifølge Bergen kommune.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er inkludert i de kommunale avgiftene.

Eiendomsskatten er beregnet til kr. 3 172 pr.år i 2020 ifølge Bergen kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 000,- pr.mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget/sameiet kan medføre økning i felleskostnadene.

Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kommunale avgifter, innboforsikring etc.

Årsregnskap
Sameiet er kun enkelt organisert og det foreligger ikke årsregnskap. Megler kan derfor ikke gi ytterligere informasjon om dette. Det foreligger dog et enkelt oppsett på fordeling av felleskostnader. Disse følger vedlagt denne salgsoppgaven.

Forsikring med polisenummer
Vardia Polisenummer: 523154

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Formuesverdi kr 672 708,- 
Formuesverdi (sekundærbolig) kr 2 421 747,-

Sameie
Sameie: Sameiet Konsul Børs' Gate 31,
Sameiet består av åtte seksjoner.

Forretningsfører
Intern forretningsførsel.

Styregodkjenning
Det praktiseres ikke styregodkjenning i sameiet.

Tekniske installasjoner:
- Boligen har vannrør av rør-i-rør, samt avløpsrør av plast i leiligheten. Antatt fra 2011.
- Varmtvannsbereder på kjøkken. Volum: 117 liter. Produsert: 2011.
- Sikringskap i entré. Inneholder: Automatsikringer. Hovedsikring på 40 ampere.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold, så lenge dette ikke er til ulempe for andre beboere.

Diverse
Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.

Bildene er fra forrige salg og at leiligheten er tom for styling ved visning.
Ikke ytterligere utvasket enn ved visning.

Trappevask må påregnes.

Felles dugnad ved behov.

Det er to stikkontakter på soverom, hvorav det bare er strøm i den ene.

Snømåking på rundgang om vinteren.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Rett til fritt å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve to seksjoner i h. h. t lov om eierseksjoner, paragraf 22, tredje ledd.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforhold.

Erklæring tinglyst 25.11.1936 med dagboknr 910423 vedrørende bestemmelse om adkomstrett.
Erklæring tinglyst 24.11.2011 med dagboknr 978801 vedrørende seksjonering.

Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap på felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik seksjon som tilhører den som ikke har betalt sin andel av fellesutgifter.

Utleie
Leiligheten kan i sin helhet leies ut til boligformål. Seksjonseier er ansvarlig for av sameiets vedtekter følges, samt at styret i sameiet får tilsendt skriftlig bekreftelse på at leietaker eller ny eier er gjort kjent med ordensreglene og sameiets vedtekter.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger ifølge Bergen kommune.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er regulert til byfortetningssone og avsatt til sentrumsformål ifølge Bergen kommune.

Kommuneplan
PlanID Plannavn Ikrafttrådt Dekningsgrad
65270000 KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 19.06.2019 100,0 %

Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen
PlanID Hensynssonetype Hensynssonenavn Beskrivelse Dekningsgrad
65270000 KpAngittHensynSone H570_2 Møhlenpris 100,0 %
65270000 KpAngittHensynSone H570_7 Historisk sentrum 100,0 %

Hensynssoner Faresone i kommuneplanen
PlanID Hensynssonetype Hensynssonenavn Beskrivelse Dekningsgrad
65270000 KpFareSone H390_1 Luftkvalitet - rød sone 100,0 %

Bestemmelsesområder i kommuneplanen
PlanID Bestemmelseområde Bestemmelsehjemmel Dekningsgrad
65270000 [4 5 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 100,0 %

Kommunedelplan(er)
PlanID Plannavn Status Ikrafttrådt Dekningsgrad
15780000 BERGENHUS. KPD SENTRUM 3 - Endelig vedtatt arealplan 10.12.2001 100,0 %

Planer i narheten av eiendommen
PlanID Type Plannavn Saksnr
65320000 35 BERGENHUS/A.RSTAD. GNR 164 BNR 353 MFL., MARINEHOLMEN 201623214
63090000 35 BERGENHUS. GNR 164 BNR 346 MFL., MOHLENPRIS SKOLE 201222881
17330000 21 A.RSTAD. KDP PUDDEFJORDEN-DAMSGA.RDSUNDET 200212016
15790000 30 BERGENHUS. GNR 164 BNR 420 OG 1392 MFL., MOHLENPRIS VITALITETSSENTER M.M., WOLFFS GATE 12X 200001229
11840000 30 BERGENHUS. KONSUL BORS . GATE 35
8940000 30 BERGENHUS. MOHLENPRIS, KVARTAL O 190930049
8930000 30 BERGENHUS. MOHLENPRIS, KVARTAL N 190930048

Mottatt varsel fra kommunen om planlagt omregulering av Dokken, men reguleringsendringer gjelder ikke Konsul Børs' gate

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
69 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

78 770,- (Omkostninger totalt)

2 868 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 2%

Grunnpakke kr. 10 000,-

Tilrettelegging Kr. 12 900-,

Markedspakke 1 kr. 10 900,-

Oppgjørshonorar kr. 6 990,-
Ingen salg, ingen regning.

Oppdragsnummer
16-21-0182

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet Nord AS
EIE Bergen Nord
Org. nr:925833770
Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i åsane
Tlf: 56 12 64 64, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF Marte Myrene

Saksbehandlere
Marte Myrene
EIE Bergen Nord
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 31 70 20 / E-post: mamy@eie.no

Eivind Kalve
EIE Bergen Nord
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 98 15 11 91 / E-post: ek@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Konsul Børs` gate 31
For mer om objektet
Konsul Børs` gate 31

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: