Bilde 1 av Kråvasslia 4B Bilde 2 av Kråvasslia 4B
Digital salgsoppgave
Kråvasslia 4B

5134 Flaktveit • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flaktveit | Lys og luftig 3-roms leilighet over to plan i hyggelig tun. Renovert fasade, altan på 8 kvm og parkering.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
73 m²
Bruksareal (BRA)
73 m²
Bruttoareal (BTA)
79 m²
Fellesutgifter
kr 7 138 / Mnd
Prisantydning
kr 1 690 000
Omkostninger
kr 8 009
Fellesgjeld
kr 624 698
Totalpris
kr 2 322 707
Fellesformue
kr 74 354
Byggeår
1990
Tomt
Fellestomt 8047 m²
Oppdragsnummer
81200503
card-default

Cecilie Sandvik

Eiendomsmegler MNEF
Les om Cecilie
Prisantydning kr 1 690 000,-
Fellesgjeld kr 624 698,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 6 850,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk kr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk kr 480,-
   
Totalpris kr 2 322 707
Eiendom
Kråvasslia 4B, 5134 Flaktveit, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 206 bnr. 765, andelsnr. 11 i Kråvasslia borettslag med orgnr. 948128691 i Bergen kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 79 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1990

Tomt
Fellestomt 8047 m²

Prisantydning
1 690 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 624 698,- pr. 04.09.20
Andel fellesformue: kr. 74 354,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. fellesgjeld
1 690 000,- (Prisantydning)
624 698,- (Andel av fellesgjeld)

2 314 698,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 009,50 (Omkostninger totalt)

2 322 707,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.7 138,- pr.mnd.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er dekket av Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS (BBL Finans). Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Parkering
Alle leiligheter har én parkeringsplass hver som det betales leie for (inkludert i de opplyste månedlige felleskostnadene).

Det er oppmerket fem gjesteparkeringer på parkeringsplassen som er forbeholdt gjester til borettslagets beboere.

Det er planlagt installasjon for lading av elbil. Det er vedtatt at styret skal se på løsninger for dette som blir presentert for beboerne. Planen er å gjøre dette uten låneopptak.

Eier
Ole Marius Jakobsen

Beliggenhet
Kråvasslia 4B har en sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Flaktveit. Fra leiligheten er det utsikt over nærområdet, og kort vei til lekeområder, park, turterreng og treningsanlegg.

Selv om beliggenheten et tilbaketrukket og landlig er Åsane Senter, Horisont og IKEA kun en kort kjøretur unna. Her finner du et bredt utvalg av butikker og servicetilbud. Det er kort avstand til nærmeste bussholdeplass hvor buss nr. 4 går hvert 10/20 minutt - avhengig av når på døgnet det er. Fra Åsane går det også hyppige bussavganger til Bergen sentrum og øvrige bydeler, samt at det tar ca. 15 minutter å kjøre selv.

Det er kort gangavstand til både barnehage, barneskole og ungdomsskole. Den nærmeste barnehagen er Langerinden barnehage kun 500 meter unna, og litt lenger vekke ligger Flaktveit barnehage og Flaktveit barneskole. For de litt eldre barna er Breimyra ungdomsskole kun 350 meter unna i luftlinje.

Om du er av den aktive typen har Flaktveit Idrettsklubb et variert fritidstilbud for alle og en hver. Klubben har et stort engasjement i tillegg til stor deltakelse i fotball, håndball, bueskyting og annen fysisk trening. Det er en populær frisbeegolfbane fem minutter unna, og ridesenter i nærheten.

Ca. 1 km unna ligger Ulvedalen Torg hvor man finner legesenter og en søndagsåpen matbutikk. Borettslaget ligger i naturskjønne omgivelser hvor man finner flotte turterreng. Her kan man nevne Hjortlandsdalen som er et variert og vakkert turterreng, med et flott utgangspunkt til å gå videre mot Vikinghytten og Fløyen.

Tomt
Fellestomt, 8047 m²

Felles eiet tomt i borettslaget.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 2 kvm BRA / 2 kvm P-rom
2.etg: 71 kvm BRA / 71 kvm P-rom

Boligen går over to plan, og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Entré.
2.etg: Entré, bad, stue/kjøkken, omklendingsrom/gang og 2 soverom.

Boligen har to hemser over stue med et ikke målbart areal grunnet lav takhøyde, som benyttes i dag til kontor/lesekrok og soveplass/lekerom. Boligen har også en tilhørende utvendig sportsbod på 4 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Bygningen har gulv mot grunn av betong. Bygningen har vegger mot grunn av betong.

Yttervegger:
Bygningen har yttervegger av trekonstruksjoner utført som isolert bindingsverk som er utvendig bekledd med vindtette plater/papp og lekter. På innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning. Bygningens fasader er utvendig bekledd med trekledning. Kledning skiftet i 2018 i regi av borettslag.

Takkonstruksjoner:
Bygningen har en sperretakkonstruksjon som er utvendig tekket med sutak, lekter for lufting og betongtakstein. Taktekking skiftet i regi av borettslag i 2018.

Gulvsystemer:
Leiligheten har etasjeskille av trebjelkelag.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.

Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
Entrédør pga. fuktskade, vann- og avløpsrør pga. alder og bad pga. alder, ufagmessig flisarbeid, bom i fliser, lite og ujevnt fall samt tett dusjnisje, synlige riss/sprekker i hardfuger, synlig svertesopp på mykfuger og manglende tilluft.

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Kråvasslia 4B! Dette er en lys og luftig leilighet over to plan med to hemser over stue, en herlig altan på 8 kvm og parkeringsplass like utenfor. Nabolaget er stille og fredelig med flotte fellesareal. Borettslaget gjennomførte omfattende oppussing av fasade i 2018 med blant annet nytt tak, nye vinduer og terrassedører, etterisolering, ny kledning og nye altaner.

1.etasje |
Vi starter i boligens 1.etasje, hvor det er en praktisk entré på 2,3 kvm med fliser på gulv og slette vegger. Her er det plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy før man beveger seg opp i boligens 2.etasje. I entréen er det sikringsskap med automatsikringer.

2. etasje |
I boligens 2.etasje finner man trapperom, bad, omkledningsrom, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. I trapperommet er det enstavs tregulv, slette vegger og en praktisk garderobeløsning med oppheng for yttertøy.

På venstre side av trapperommet ligger badet, som er på romslige 4,9 kvm. Badet er helfliset med malt panel i tak og stråleovn for oppvarming. Det er innredet med toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin og elektrisk avtrekksventil. Fra badet er det dør inn til et praktisk omkledningsrom på 3,3 kvm. Rommet er innredet med garderobeskap, klesoppheng og varmtvannstank. Rommet fungerer også optimalt for tørking av klær, og har videre tilkomst til hovedsoverommet.

Hovedsoverommet er på 11,2 kvm og har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Det er tidsriktig laminatgulv og slette vegger. Soverom 2 har tilkomst fra stuen og er på 10,5 kvm. Også her er det et pent laminatgulv og god plass til å innrede med dobbeltseng og garderobeskap.

Vi beveger oss videre inn til stuen, som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Rommet måler 33 kvm og preges av fantastisk takhøyde og godt lysinnslipp. Det er parkettgulv i stuen og slette vegger malt i en delikat grønntone. Den unike planløsninger gir flere innredningsmuligheter, og over stuen er det 2 hemser som kan møbleres med seng og skrivepult på den ene, og lesekrok på den andre. Alternativt gir hemsene meget god lagringsplass. Fra stuen er det utgang til en sørøstvendt altan på 8 kvm med fin utsikt over nærområdet. Altanen ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2018.

Kjøkkenet ligger som tidligere nevnt i åpen løsning med stuen, men er på ingen som helst måte dominerende i rommet. Her er det flislaminat på gulv og slette vegger. Kjøkkeninnredningen består av slette høyglansfronter, halvøy med spiseplasser og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Det ble montert kitchenboards over benkeplaten i 2020. Det er integrert stekeovn, platetopp, ventilator og oppvaskmaskin. Det er også god plass til kjøleskap. Det står idag et kombiskap (kjøleskap/frys) som kan medfølge handelen om ønskelig. 

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for nybygg datert 16.10.1989.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via elektrisitet.
- Stråleovn på bad.

Det er også panelovn og biopeis i leiligheten, samt mulighet for installasjon av vedovn.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 7 138,- pr.mnd.
Inkluderer felles byggforsikring, dugnad, grunnpakke på kabel-tv og internett, parkeringsleie, nedbetaling andel fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomsskatt, forretningsførsel og revisjon etc.

Felleskostnader: kr. 2.637,-
Renter lån: ca. kr. 1.801,-
Avdrag lån: ca. kr. 1.994,-

Tilleggsytelser:
Parkeringsleie: kr. 175,-
Dugnad: kr. 200,-
Kabel-tv: kr. 331,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd utover grunnpakke, innboforsikring etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 65018115357
Nordea Bank Norge Asa
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 04.09.2020: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 54
Saldo per 04.09.2020: 20 000 000
Andel av saldo: 624 699
Første termin: 31.12.2017
Neste avdrag: 31.12.2020 ( siste termin 30.06.2047 )

Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 31.12.2020
utgjøre ca kr 1 506,00 per måned for denne boligen

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.18 hadde borettslaget følgende tall:
- Underskudd: kr. -14.347.956,- 
- Disponible midler: kr. 1.879.369,-

Underskuddet skyldes rehabiltering av fasade utført i 2018.

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring
Polisenummer: 3587580

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 593 898,-
Som sekundærbolig Kr. 2 138 034,-

Borettslag
Borettslag: Kråvasslia borettslag, Orgnr: 948128691

Borettslaget består av 32 leiligheter og stod innflytningsklart i 1989.

Borettslaget gjennomførte omfattende oppussing av bygningsmassen i 2018. I den forbindelse ble tak og kledning skiftet, det ble utført etterisolering, satt inn nye vinduer og terrassedører og bygget nye terrasser. Arbeidet ble utført av Sårheim AS.

Laget er begynt å tenke på rehabilitering av rør og en del annet vedlikehold. Det har også vært diskutert eventuelle løsninger i forhold til el-bil lading. Ingen vedtak er gjort og de er foreløpig kun på planleggingsstadiet.

Forretningsfører
BOB

Styregodkjenning
Det er en forutsetning for avtalen at ny eier blir styregodkjent før overtagelse. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Styregodkjennelsen vil bli avklart i etterkant av salget.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget. Forkjøpsretten vil bli utlyst i etterkant av salg.

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Boligen har vannrør av kobber, samt avløpsrør av plast.
- Det er montert en 116 liters varmtvannstank fra 2005.
- Leiligheten har naturlig ventilasjon med periodisk avtrekk fra bad.

Elektrisk anlegg:
- Stråleovn på bad.
- Sikringsskap er plassert i entré og inneholder automatsikringer og strømmåler.
Hovedsikring på 40 ampere.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold i borettslaget. Styret skal for øvrig ha informasjon om hvilke dyr og antall dyr i andelen.

Henvendelser til styret skal skje skriftlig enten via epost eller per post. Det skal til enhver tid være forsvarlig dyrehold som ikke er til sjenanse for beboere i borettslaget. Forsøpling eller støy av sjenanse skal ikke forekomme.

Diverse
Oppvaskmaskin og komfyr/stekeovn på kjøkken medfølger. Kjøleskap/frys er fem år gammelt og kan medfølge hvis ønskelig.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene Randen og Vie jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser i grunnboken:
Tinglyst erklæring datert 26.10.1989 vedr. oppmåling av tomt

Tinglyst kjøpekontrakt datert 09.01.1990 vedr. salgsvilkår, byggekostnader etc.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen grenser mot offenltig gate.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er avsatt til bebyggelse og anlegg ifølge arealformål i kommuneplanen.

Reguleringsplaner på grunnen:
Planid: 6005105, ÅSANE. GNR 105 OG 106, KRÅVASSLIA, ikrafttrådt: 06.04.1989, saksnr: 190710080, berøringsgrad: 98,3 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
Planid: 6000003, ÅSANE. GNR 205 OG 206, HJORTLAND, ENDRING FRA FELLES VEI TIL
OFFENTLIG VEI, saksnr: 190940457, ikrafttrådt: 05.03.1990

Kommuneplan:
Planid: 65270000, KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018, ikrafttrådt: 19.06.2019, berøringsgrad: 100,0 %

Kommunedelplaner under arbeid:
Planid: 61200000, KOMMUNEDELPLAN ARNA OG ÅSANE E16/E39 ARNA-VÅGSBOTNKLAUVANESET, RINGVEG ØST, saksnr: 201820326, berøringsgrad: 3,0 %

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Gnr/Bnr: 206/404, bygningsnr: 9416927-1, endring: Tilbygg, bygningstype: Rekkehus, status: Igangsettingstillatelse gitt 20.04.2020, saksnr: 202008225

Gnr/Bnr: 206/788 9550860-1, endring: Tilbygg, bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt, status: Igangsettingstillatelse gitt 15.06.2017, saksnr: 201718820

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 690 000,- (Prisantydning)
624 698,- (Andel av fellesgjeld)

2 314 698,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 009,50 (Omkostninger totalt)

2 322 707,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon 2%

Grunnpakke Kr.13 000,-

Markedspakke 2 Kr.14 900,-

Oppgjørshonorar Kr.6 990,-

Tilrettelegging Kr.12 900,-

Visningshonorar Kr.2 000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på kr. 0,-(full
salgsgaranti).

Oppdragsnummer
81-20-0503

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
Eie Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF Cecilie Sandvik

Saksbehandlere
Cecilie Sandvik
Eie Bergen
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 23 47 70 / E-post: cesa@eie.no

Eie Bergen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.