Bilde 1 av Nyhavn 24Bilde 2 av Nyhavn 24
Digital salgsoppgave
Nyhavn 24

5042 Bergen • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyhavn | Strøken 2-roms leilighet i 3.etg med heis, stor innglassert balkong, HTH kjøkken og nydelig utsikt.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
19
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
41 m²
Bruksareal (BRA)
44 m²
Bruttoareal (BTA)
49 m²
Fellesutgifter
kr 1 353 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 585 / Mnd
Prisantydning
kr 3 090 000
Omkostninger
kr 87 390
Totalpris
kr 3 177 390
Byggeår
2011
Tomt
Fellestomt 1634 m²
Oppdragsnummer
81200593
card-default

Lise Abrahamsen

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Lise
Prisantydningkr 3 090 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 78 370,-
  
Totalpris kr 3 177 390
Eiendom
Nyhavn 24, 5042 Bergen, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 168 bnr. 2111 snr. 19 orgnr. 998469996 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 49 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
2011

Tomt
Fellestomt 1634 m²

Prisantydning
3 090 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 370,- (Dokumentavgift)

87 390,- (Omkostninger totalt)

3 177 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 353,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
generelt vedlikehold, felles byggforsikring driftskostnader, kabel-TV og trappevask.

Kommunale avgifter
Kr. 7 015 pr. år

Parkering
Informasjon hentet fra "sameietnyhavn16.com":

Kjøp og leie av garasjeplass
Garasjeanlegget er seksjonert som næringsseksjon og drives av T. Brynjulfsen Næring AS. For kjøp eller leie av garasjeplass kontaktes T. Brynjulfsen Næring AS på mailadresse regnskap@brynjulfsen.nu.

Pris for kjøp av garasjeplass er kr 390 000, og pris for leie kr 1 500 pr. måned. Felleskostnader er kr 200 pr mnd. Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer som gjøres av T. Brynjulfsen Næring AS.

Gjesteparkering
Sameiet har ingen egen sone for gjesteparkering. Gjester må henvises til å parkere langs gatene i Nyhavn/Gamle Bergen.

Det er ikke tillatt å parkere utenfor sameiet, med unntak av utrykning, vareleveranser eller flytting. Det er svært viktig at dette overholdes slik at uttrykningskjøretøy har fri tilkomst. Overtredelse kan medføre bot og borttauing av kjøretøy.

Frem til 1. november 2015 stilte grunneier til disposisjon et lite areal for midlertidig gratis gjesteparkering utenfor vårt sameie. Etter dette, og frem til 2017, har det vært mulig å parkere på dette området ved å benytte parkeringsautomat. Ifbm videre utbygging er dette arealet nå fjernet. I områdets reguleringsplan har grunneier ikke satt av areal til gjesteparkering.

Eier
Camilla Jordan Søreide

Beliggenhet
Velkommen til en av Sandvikens flotteste perler; Nyhavn!

Nyhavn er et sted man ikke trenger å gå langt for å få det man trenger. Det åpner en nærbutikk bare 100 meter fra inngangsdøren rett over nyttår. Det er også satt av areal for restaurant og kafédrift. Leilighetens beliggenhet er for deg som ønsker å bo nær sentrum i idylliske omgivelser, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig visning!

Leiligheten ligger i rolige omgivelser, med sjøen like utenfor døren din. Her får man en flott brygge med stupebrett, benker og gode bademuligheter hvor du kan gå ned i morgenkåpen og ta deg et morgenbad - perfekt når Bergen viser seg fra sin beste side! Her kan du nyte en koselig uteplass, samt flott opparbeidet felles uteareal. Den sentrale og attraktive beliggenheten sørger for at du finner dagligvarebutikk, turløyper, NHH, pizzabakeri, legesenter etc. innen gangavstand. Nærmste dagligvarebutikker er Rema 1000 og Spar. Ellers er det gangavstand til Coop-Extra på Måseskjæret.

Er du av den aktive typen byr området på varierte turløyper som Hellen, Munkebotn, Stoltzen og Sandviksbatteriet. Flott og variert turterreng som passer for alle og enhver. Foretrekker du å trene innendørs, finner du nr1 Fitness like i nærheten. Ellers er SATS Måseskjæret ca. 10 minutter unna til fots. Vi må også nevne Helleneset, som har en av byens flotteste badeplasser. I tillegg finner du Hellen Fort, samt Lehmkuhlhallen i nærheten.

En av grunnene til at dette området er spesielt ettertraktet er beliggenheten. Området er fredelig og idyllisk, samt at det tar bare cirka 7 minutter å kjøre til Bergen sentrum og alle byens fasiliteter og servicetilbud. Nordover til Åsane bruker du cirka 10 minutter med bil. Foretrekker du å reise kollektivt, er det busstopp 5 minutter unna som tar deg med både til Bergen sentrum og mot Åsane. Her går bussen hele døgnet, alle dager i året. Flybussen har også hyppige avganger fra Gamle Bergen.

Nyhavn ligger i vakre Gamle Bergen med fin natur og historie. Når sommeren melder sin adkomst er det greit å vite at Sandviken Sjøbad er like i nærheten. Badeplassen er et av de mest sentrale og best utbygde i området. I tillegg finner du det populære friluftsområdet Helleneset, med fasiliteter som barnebasseng, stupebrett, sittegrupper, toalettanlegg og parkering. Det er også en badeplass rett utenfor huset som kan benyttes av alle.

Tomt
Fellestomt, 1634 m²

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
3.etg: 44 kvm BRA / 41 kvm P-rom

Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
3.etg: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom.

I tillegg medfølger 1 innvendig bod på ca. 2,5 kvm og 1 ekstern bod i samme etasje på 5,7 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell.

Yttervegger: Bygningen har yttervegger av yttervegger av trekonstruksjoner utført som isolert bindingsverk som er utvendig bekledd med vindtette plater/papp og lekter. På innsiden har bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning.

Takkonstruksjoner: Bygningen har en flat takkonstruksjon som er utvendig tekket med folie el.l membrantekking.

Gulvsystemer: Leiligheten har etasjeskille av betong.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Samtlige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 41 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 44 kvm

Standard
Velkommen til Nyhavn 24!

Dette er en svært praktisk leilighet hvor alle kvaliteter man behøver for å kunne trives er tilstede! Nærheten til utdanningsinstitusjoner, sentrum og natur gjør denne leiligheten til en sikker vinner. Boligen fremstår moderne med byggeår fra 2011, med gjennomgående god standard. Planløsningen er god og funksjonell med åpen stue/kjøkken løsning og gulvoverflatene er bekledd med en slitesterk parkett. Beboerne i Nyhavn 24 disponerer en felles takterrasse i som måler ca. 18 kvm. I tillegg disponerer man en ekstern bod i samme etasje på 5 kvm. Det er også heis i bygget.

Entre |
Velkommen inn! Det første som møter deg en lys og frisk entre med 3-stavs eikeparkett på gulv og ellers hvite overflater. Entreén har en praktisk utforming som gir god plass til å henge fra seg yttertøy og sko, samt en innvendig bod på 2,5 kvm med ytterlige oppbevaringsmuligheter.

Stue/kjøkken |
Videre er det adkomst til midtpunktet av leiligheten. Den åpne stue/kjøkkenløsningen på ca. 25 kvm skaper en luftig og behagelig atmosfære samtidig som det er klart delt inn i egne soner. Her er det en 3-stavs eikeparkett på gulv og en tidsriktig kontrastfarge på vegg. De store vindusflatene gir godt med lysinnlipp og ikke minst en fantastisk sjøutsikt som kan nytes fra sofakroken. Rommets utforming gjør det enkelt å møblere og det er plass til sofa av god størrelse, spisegruppe og øvrig møblement etter ønske. Fra stue er det utgang til en herlig innglasset sørøst-vendt balkong på ca. 9 kvm hvor de flotte solskinnsdagene kan tilbringes.

Kjøkkenet ligger praktisk til i et eget innhuk og består av en kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH. Innredningen består av slette hvite høyglansfronter og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Av integrerte hvitevarer inneholder kjøkkenet stekeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Den gode skap- og benkeplassen gjør det enkelt for hver og en å kokkelere.

Bad |
Fra entreén er det tilkomst til et stilrent bad med varmekabler i gulv og innfelte downlights i tak. Baderommet er helfliset og inneholder vegghengt toalett, dusj, baderomsinnredning, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Det er vannrør av rør-i-rør hvor fordelerskapet er plassert på bad.

Soverom |
Leilighetens soverom kan skilte med herlig sjøutsikt og en størrelse på ca.10 kvm. Her er det god plass til dobbeltseng, garderobeløsning og nattbord. På gulv er det en 3-stavs eikeparkett og ellers slette malte vegger og himling. Overflatene er gjennomgående for hele leiligheten og alle vegger ble sist malt i 2019.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest vedrørende Nybygg blokk / bygård / terrassehus datert 24.02.2014.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via elektrisitet.
- Varmekabler på bad.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 7 015 pr. år

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 4388,- pr. år i 2020 ifølge Bergen kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 353,- pr.mnd.
Inkludert i felleskostnadene er: generelt vedlikehold, felles byggforsikring driftskostnader, kabel-TV og trappevask.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene.

Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, bredbånd, forsikringer etc.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.19 hadde borettslaget følgende tall:
- Overskudd  kr. 49.126,-
- Disponible midler kr. 273 991,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP969107

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 827 710,- Som sekundærbolig Kr. 2 979 757,-

Sameie
Sameie: Sameiet Nyhavn 16, Orgnr: 998469996

Forretningsfører
BOB

Styregodkjenning
Det er en forutsetning for avtalen at ny eier blir styregodkjent før overtagelse. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Styregodkjennelsen vil bli avklart i etterkant av salget.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt ihht. sameiets husordensregler.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Integrerte hvitevarer, samt vaskemaskin.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Sameiet består av 27 seksjoner og 1 næringsseksjon.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene Randen og Vie jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Erklæring tinglyst 11.07.2011 med dagboknr 546532 vedrørende Bestemmelse om veg.
Erklæring tinglyst 22.03.2012 med dagboknr 236572 vedrørende Seksjonering.
Erklæring tinglyst 06.07.2020 med dagboknr 2702787 vedrørende Bestemmelse om adkomstrett.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig til privat vei, offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er regulert til Bolig/Kontor og Gang- sykkelveg ifølge Bergen kommune.
Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til Sentrumsformål ifølge Bergen kommune.

Reguleringsplaner på grunnen
PlanID Plantype Plannavn Status Ikrafttrådt Saksnr Dekningsgrad
18200000 30 BERGENHUS. GNR 168 BNR 1063MFL., SANDVIKEN, NYHAVNSBUKTEN
3 - Endelig vedtatt arealplan 21.05.2007 200408593 96,7 %
64670000 35 BERGENHUS. GNR 168 BNR 2105 MFL., NYHAVN VEST
3 - Endelig vedtatt arealplan 19.05.2016 201529683 3,3 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen)
PlanID Reguleringsformål Dekningsgrad
18200000 912 - Bolig/Kontor 96,7 %
64670000 2015 - Gang- sykkelveg 3,3 %

Reguleringsplaner under grunnen
PlanID Plantype Plannavn Status Ikrafttrådt Saksnr Dekningsgrad
64670000 35 BERGENHUS. GNR 168 BNR 2105 MFL., NYHAVN VEST
3 - Endelig vedtatt arealplan
19.05.2016 201529683 3,9 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen)
PlanID Reguleringsformål Dekningsgrad
64670000 2010 - Veg 3,9 %

Kommuneplan
PlanID Plannavn Ikrafttrådt Dekningsgrad
65270000 KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 19.06.2019 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
PlanID Arealstatus Arealformål Beskrivelse Områdenavn Dekningsgrad
65270000 1 - Nåværende 1130 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY 100,0 %

Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen
PlanID Hensynssonetype Hensynssonenavn Beskrivelse Dekningsgrad
65270000 KpAngittHensynSone H570_7 Historisk sentrum 100,0 %
65270000 KpAngittHensynSone H570_2 Nyhavn-Jægermyren 0,7 %

Kommunedelplan(er)
PlanID Plannavn Status Ikrafttrådt Dekningsgrad
15750000 BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD 3 - Endelig vedtatt arealplan 19.02.2001 100,0 %

Arealformål i kommunedelplan
PlanID Arealstatus Arealformål Dekningsgrad
15750000 1 - Nåværende 130 - Erverv 79,3 %
15750000 1 - Nåværende 110 - Boligområder 20,7 %

Restriksjonsområder i kommunedelplan
PlanID Restriksjonstype Dekningsgrad
- 111 - Krav om reguleringsplan 2,2 %
- 499 - Annen restriksjon 0,1 %

Planer i nærheten av eiendommen
PlanID Type Plannavn Saksnr
18740000 21 BERGENHUS. KDP BERGEN HAVN 200512751
18200004 31 BERGENHUS. GNR 168 BNR 1063 MFL., SANDVIKEN, NYHAVNSBUKTEN 201805021
18200001 31 BERGENHUS. GNR 168 BNR 1063 MFL., NYHAVN 201123641
18200001 31 BERGENHUS. GNR 168 BNR 1063 MFL., NYHAVN 201123641

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Eiendom Bygningsnr Endring Bygningstype Status Dato Saksnr
168/1073 9421181-1 Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil. Rammetillatelse 09.06.2020 202003128

Av basiskart som følger vedlagt salgsoppgaven fremkommer det skravert område. Dette indikerer byggemeldte bygg/bygg under oppføring. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc kan det forekomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode.

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 370,- (Dokumentavgift)

87 390,- (Omkostninger totalt)

3 177 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.12 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.11 536,80)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 500)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Oppgjør (Kr.6 990)
Provisjon (Kr.56 430)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Totalt kr. (Kr.112 216,80)
Dersom handelen ikke kommer i stand betaler selger kr.0,-.

Oppdragsnummer
81-20-0593

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
Eie Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF Lise Abrahamsen

Saksbehandlere
Lise Abrahamsen
Eie Bergen
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 74 92 88 / E-post: la@eie.no

Eie Bergen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Nyhavn 24
For mer om objektet
Nyhavn 24

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.