Bilde 1 av Sundts veg 89Bilde 2 av Sundts veg 89
Digital salgsoppgave
Sundts veg 89

5221 Nesttun • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Skjoldnes | Luksuriøs 3-roms leilighet i resort. Tilgang til strand, restaurant, bar, tennis og gjestesuiter m.m
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
34
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
95 m²
Bruksareal (BRA)
101 m²
Fellesutgifter
kr 2 628 / Mnd
Prisantydning
kr 7 550 000
Omkostninger
kr 199 020
Totalpris
kr 7 749 020
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 10000 m²
Oppdragsnummer
81200492
card-default

Eivind Kalve

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Eivind
Prisantydningkr 7 550 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 190 000,-
  
Totalpris kr 7 749 020
Eiendom
Sundts veg 89, 5221, Nesttun, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 40 bnr. 112 snr. 34 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 101 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt 10000 m²

Prisantydning
7 550 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
199 020,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 749 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Felleskostnad
Kr.2 628,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felles forsikring av bygningsmasse, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar, drift og vedliehold av fellesarealer, vaktmestertjenester, strøm til fellesarealer, kostnader til fjernvarme, kabel-TV/bredbånd (grunnpakke).

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter pr. år. Disse vil variere etter boligens størrelse m.m.

Eier
Birte Jeanette Tronshaug

Parkering
Mulighet for å kjøpe parkeringsplass i lukket garasjeanlegg til kr 300 000,-.

Beliggenhet
Velkommen til Sunds veg 89. En lekker bolig som ligger i et attraktivt område på Skjoldnes. Leiligheten er plassert på eiendommen til Villa Skjoldnes og Konow Lund Villaen. Man har en herlig utsikt ut mot vannet, Troldhaugen, Marmorøyene og Kyrkjetangen. Byggene er vestvendt for å oppnå de optimale sol og utsiktsforholdene.

Skjoldnes er mer enn å bo, her er det utviklet et unikt livsstilskonsept for "easy living". Konow Lund Villaen fungerer som et servicesenter for beboere og gjester. Konseptet byr på "det gode liv", i form av et vertskap som har ansvar for servering, restaurant, bar og uteservering. Vinkjeller, konferansesenter og gjesteleiligheter er noe av det villaen kan tilby.

Det er et lass med ulike goder slik som boligrengjøring, kokk hjem, take away og samt muligheten for rens av skjorter kan bestilles. Fra Konow Lund villaen går det en sti ned til vannet. Her kan man benytte seg av både badehus, badestrand, gjestebrygge, bålplass, og det er også mulighet for fiske.

Nærheten til rekreasjonsområder som parkanlegg, lekeplasser og fantastisk natur, gir hvilepuls året rundt. Parkanlegget bak boligene får karpedam og er inndelt i klimasoner med særegen beplantning. Populære badeplasser som Skjoldabukta og Skiparviken er innen gangavstand, eller hva med en kajakktur?

Mulighetene er mange, og området har mye å by på. Enten om det er uberørt natur, flotte parker eller sjøen. Et miljølokk over Fritz C. Ribersvei skjuler veibaner og forskjønner området. På miljølokket er det anlagt grøntanlegg med fasiliteter for avslapping, aktiviteter og trening med mulighet for tennis, badminton og boule.

Man trenger ikke å gå mange meterne før man er i gode omgivelser både for gåturer, joggeturer eller sykkelturer. Marmorøyene, Troldhaugen eller Jomfruhoppet er vakre steder å besøke.

Er man glad i å være aktiv har Fana idrettslag flere ulike tilbud. Alt fra fotball, håndball, alpint, orientering, langrenn og skiskyting. Nesttun idrettsplass ligger bare noen minutter unna.  For den golfinteresserte er Fana Golfklubb en kort kjøretur unna. Trives du best med trening innendørs ligger Sats Nesttun og EVO som nærmeste treningssenter.

Tomt
Fellestomt, 10000 m²

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
3.etg: 101 kvm BRA / 95 kvm P-rom

Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
3.etg: Entré, stue/kjøkken, 2 bad, 2 soverom og bod.

I tillegg medfølger 1 stk sportsbod på 5 kvm.

Primærrom
Primærrom: 95 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 101 kvm

Standard
Det er heisadkomst opp til leilighetsplanet i tredje etasje, og innvendig blir du møtt av en innbydende og flott entré som gir et svært godt førsteinntrykk. Rommet har enstavs parkett i hvit eik på gulv, downlights i himling og hvitmalte veggflater - noe som harmonerer med øvrige rom. Her er det også skyvedørsgarderobe fra Sigdal med speilfront, direkte adkomst til innebod og mot stue/kjøkken er det tofløyet glassdør.

Leiligheten har en romslig, luftig og elegant stue med praktisk, åpen løsning til kjøkken. Rommet fremstår som et nydelig hjerte i leiligheten, og har heldekkende vindu mot terrasse med fantastiske utsiktsforhold. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement, og mot kjøkkenet kan du ha spisebord. For øvrig har rommet downlights i himling, enstavs eikeparkett på gulv, hvitmalte veggflater og utgang til terrassen.

Kjøkkenet har stilren og bruksvennlig innredning fra Sigdal med god benke- og skapplass. Innredningen er oppforet og har kremhvite, glatte fronter, spotlights under overskap og eksklusiv benkeplate i hvit Corian. Hvitevarene fra Miele er integrerte, og består av platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Over kokesone er det ventilator, og det er også montert komfyrvakt.

Leiligheten har to lyse og fine soverom som har tilhørende skyvedørsgarderobe fra Sigdal med speilfronter. Hovedsoverommet er ekstra romslig og flott, og ligger i deilig suiteløsning til ett av badene. Begge rommene har høye vinduer med nydelig utsikt, er holdt i hvite farger og har utgang til den solrike terrassen. Leiligheten har også gode lagringsmuligheter, med blant annet innebod og disponibel sportsbod.

Leiligheten har to romslige og delikate bad. Begge bad har store og lekre fliser på gulv og vegger, og i himling er det montert downlights. Det største badet har deilig suiteløsning til hovedsoverommet, og har innebygd regnfallsdusj som gir fin spafølelse. Rommet har heldekkende, dobbel servant, hvitt servantmøblement, bredt speil med belysning, veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Badet ved entreen er holdt i samme smakfulle stil som det første. Rommet har servant på hvitt servantmøblement, speil med belysning, veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Dette badet har også opplegg for vaskemaskin.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.01.2020.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming fra vannbåren gulvvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter pr. år. Disse vil variere etter boligens størrelse m.m.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 628,- pr.mnd.
Inkluderer: Felles forsikring av bygningsmasse, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar, drift og vedliehold av fellesarealer, vaktmestertjenester, strøm til fellesarealer, kostnader til fjernvarme, kabel tv og bredbånd (grunnpakke).

Fordeling av felleskostnadene skjer etter seksjoneringsbrøk og bestemmelser i vedtektene. Det er styret i sameiet som bestemmer hvor mye felleskostnader sameiet må kreve inn basert på budsjettet som styret fastsetter. Siden dette er første driftsår for sameiet har vi satt opp et budsjett basert på inngåtte driftsavtaler og erfaringstall fra lignende boligsameier. BOB vil sammen med styret se nærmere på budsjettet når sameier har vært i drift en stund.

Når seksjoneringen av sameiet er ferdig behandlet etter sommeren vil det innkalles til et konstituerende årsmøte. På dette møtet skal det velges et styre, sameiets vedtekter og budsjett for første driftsår blir gjennomgått.

De sameierne som eier en eller flere andeler i garasjeseksjon vil få en egen faktura fra et eget «garasjesameie» som de er medeier i. Disse fakturaene blir utsendt på et senere tidspunkt.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd (utover grunnpakke), forsikringer etc.

Formuesverdi
Likningsverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell som hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Likningsverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameiet Skjoldnes I.

Sameiet består av 59 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner (garasjeanlegg).

Forretningsfører
BoB BBL

Tekniske installasjoner:
KNX smart hus system for lys og varmestyring. Soneinndeling av komfortlys og en knapp ved "forlate bolig".

Sikringsskapet har jordfeilautomater og overspenningsvern, og ventilasjonen er balansert med varmegjenvinning. Videre har leiligheten utestrøm og sprinkleranlegg.

Dyrehold
Det må søkes skriftlig til styret om dyrehold. Dyrehold kan nektes ved saklig grunn.

Diverse
Det tas forbehold om at selger får avtale om blanko-skjøte fra utbygger, Skjoldnes Utvikling AS.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene Randen og Vie jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.

Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig til privat vei, offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er regulert til blokkbebyggelse og annet uteoppholdsareal ifølge Bergen kommune. Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til bebyggelse og
anlegg ifølge Bergen kommune. For utfyllende informasjon om reguleringsbestemmelser med mer, se komplett salgsoppgave.

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

188 750,- (Dokumentavgift)

7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
46 519,50 (Omkostninger totalt)
8 046 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 1%

Grunnpakke: 8 000,-

Markedspakke: 12 900,-

Oppgjørshonorar: 6 000,-

Visningshonorar: 1 000,-

Meglerbrev: 3 500,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
81-20-0492

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF Eivind Kalve

Saksbehandlere
Eivind Kalve
EIE Bergen
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 98 15 11 91 / E-post: ek@eie.no

Marte Myrene
EIE Bergen
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 31 70 20 / E-post: mamy@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sundts veg 89
For mer om objektet
Sundts veg 89

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: