Bilde 1 av Sundts Veg 93 8-L14Bilde 2 av Sundts Veg 93 8-L14
Digital salgsoppgave
Sundts Veg 93 8-L14

5221 Nesttun • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Skjoldnes | Rålekker hjørneleilighet i luksuriøst område - Heis -Tilgang til strand,restaurant,bar,padeltennis m.m
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
14
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
62 m²
Bruksareal (BRA)
64 m²
Fellesutgifter
kr 1 940 / Mnd
Prisantydning
kr 4 490 000
Omkostninger
kr 30 740
Totalpris
kr 4 520 740
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 4892 m²
Oppdragsnummer
95210229
card-default

Christine Terkelsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Christine
Prisantydningkr 4 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 29 370,-
  
Totalpris kr 4 520 740
Eiendom
Sundts Veg 93 8-L14, 5221 Nesttun, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 40 bnr. 1009 snr. 14 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 64 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Antall soverom
2

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 4892 m²

Prisantydning
4 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
29 370,- (Dokumentavgift)

30 740,- (Omkostninger totalt)

4 520 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 940,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felles forsikring av bygningsmasse, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar, drift og vedliehold av fellesarealer, vaktmestertjenester, strøm til fellesarealer, kostnader til fjernvarme, kabel-TV/bredbånd (grunnpakke).

Eier
Skjoldnes holding v/ Skjoldnes Holding AS

Parkering
Garasjeplass kan kjøpes for kr. 300.000,-

Beliggenhet
Velkommen til Sunds veg 93. En flott leilighet som ligger i et attraktivt område på Skjoldnes.

Skjoldnes er mer enn å bo, her er det utviklet et unikt livsstilskonsept for "easy living". Konow Lund Villaen fungerer som et servicesenter for beboere og gjester. Konseptet byr på "det gode liv", i form av et vertskap som har ansvar for servering, restaurant, bar og uteservering. Vinkjeller, konferansesenter og gjesteleiligheter er noe av det villaen kan tilby.

Det er et lass med ulike goder slik som boligrengjøring, kokk hjem, take away og samt muligheten for rens av skjorter kan bestilles. Fra Konow Lund villaen går det en sti ned til vannet. Her kan man benytte seg av både badehus, badestrand, gjestebrygge, bålplass, og det er også mulighet for fiske.

Nærheten til rekreasjonsområder som parkanlegg, lekeplasser og fantastisk natur, gir hvilepuls året rundt. Parkanlegget bak boligene får karpedam og er inndelt i klimasoner med særegen beplantning. Populære badeplasser som Skjoldabukta og Skiparviken er innen gangavstand, eller hva med en kajakktur?

Mulighetene er mange, og området har mye å by på. Enten om det er uberørt natur, flotte parker eller sjøen. Et miljølokk over Fritz C. Ribersvei skjuler veibaner og forskjønner området. På miljølokket er det anlagt grøntanlegg med fasiliteter for avslapping, aktiviteter og trening med mulighet for padeltennis, badminton og boule.

Man trenger ikke å gå mange meterne før man er i gode omgivelser både for gåturer, joggeturer eller sykkelturer. Marmorøyene, Troldhaugen eller Jomfruhoppet er vakre steder å besøke.

Er man glad i å være aktiv har Fana idrettslag flere ulike tilbud. Alt fra fotball, håndball, alpint, orientering, langrenn og skiskyting. Nesttun idrettsplass ligger bare noen minutter unna.  For den golfinteresserte er Fana Golfklubb en kort kjøretur unna. Trives du best med trening innendørs ligger Sats Nesttun og EVO som nærmeste treningssenter.

Tomt
Fellestomt, 4892 m²

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje:
2.etg: 64 kvm BRA / 62 kvm P-rom.

Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2.etg: Entre, stue/kjøkken, bad og to soverom.

I tillegg medfølger 1 stk ekstern bod på ca. 5 kvm.

Byggemåte
Bygget etter TEK17.

Standard
Eie Eiendomsmegling har gleden av å presentere denne flotte leiligheten i Sundts Veg 93! Leiligheten er helt ny og har meget gode kvaliteter, samt en fantastisk balkong! Det er gjennomgående 1-stavs eikeparkett på gulv og malte overflater ellers.

Entrè |
Det første som møter deg er en flott lys entrè på 6 kvm. Her er det godt med oppbevaringsplass til yttertøy og sko i garderobeskap.

Bad |
Nydelig bad med lyse moderne fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med flott baderomsmøbel fra Sigdal, toalett, dusjgarnityr og dusjvegg. Ellers er det røropplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Kjøkken |
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen og er på hele 32 kvm. Moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal. Det medfølger hvitevarepakke fra Siemens, bestående av induksjonskoketopp, stekeovn, integrert oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Stue |
Stuen er romslig med god plass til en koselig sofagruppe, samt spisebord om ønskelig. Rommet har en takhøyde på 2,6 meter og har store vindusflater som slipper inn mye lys og skaper en fin atmosfære. Fra stuen er det utgang til stor balkong som strekker seg runst deler av leiligheten.

Soverom |
Boligen har to soverom på hhv. 6 og 12 kvm. Soverommet leveres med garderobeskap for oppbevaring.

Balkong |
Da leiligheten er en hjørneleilighet strekker balkongen seg rundt store deler av leiligheten. Balkongen er på 24 kvm med plass til å møblere med koselige sittegrupper og annet møblement. Her kan du nyte fine dager med gode utsikts- og solforhold! 

Miljølokket |
Utenfor bygget vil det komme en stor, flott anlagt park med grønt arealer, beplanting og fasilitetr tilreettelagt for aktiviteter, rekreasjon og friluftsliv. Altså på toppen av miljølokket vil det bli etablert paddletennisbane (med merking for badminton i tillegg), ballbinge (med merking for basketball og bandy), boulebane og det vil bli etablert turstier. I forbindelse med bygging av byggetrinn 2, så vil hele lokket bli bygget ferdig med alle de fasiliteter. Endelig opparbeidelse av lokket vil bli ferdigstilt ihht tilpasset årstid for opparbeidelse, og dette kan muligens skje etter at boligene er ferdigstilt og overlevert.

Alt i alt er dette en gjennomført leilighet som skulle falle i smak hos de aller fleste, og vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Energibehovet til oppvarming av varmt tappevann og romoppvarming dekkes ved tilkobling til BKK Varme sitt fjernvarmenett i kundesentral, plassert i eller i forbindelse med, parkeringsetasjen. Energibehov til romoppvarming dekkes ved termostatstyrt vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, gang/ entré og bad (ikke i soverom, bod eller rene vaskerom). Varme til den vannbårne gulvvarmen produseres lokalt i hver leilighet ved varmeveksling med egen ringledning varmtvannskurs.

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter pr. år. Disse vil variere etter boligens størrelse m.m.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 940,- pr.mnd.
Dette inkluderer: Felles forsikring av bygningsmasse, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar, drift og vedliehold av fellesarealer, vaktmestertjenester, strøm til fellesarealer, kostnader til fjernvarme, kabel-TV/bredbånd (grunnpakke).

Fordeling av felleskostnadene skjer etter seksjoneringsbrøk og bestemmelser i vedtektene. Det er styret i sameiet som bestemmer hvor mye felleskostnader sameiet må kreve inn basert på budsjettet som styret fastsetter. Siden dette er første driftsår for sameiet har vi satt opp et budsjett basert på inngåtte driftsavtaler og erfaringstall fra lignende boligsameier. BOB vil sammen med styret se nærmere på budsjettet når sameier har vært i drift en stund.

Når seksjoneringen av sameiet er ferdig behandlet vil det innkalles til et konstituerende årsmøte. På dette møtet skal det velges et styre, sameiets vedtekter og budsjett for første driftsår blir gjennomgått.

De sameierne som eier en eller flere andeler i garasjeseksjon vil få en egen faktura fra et eget «garasjesameie» som de er medeier i. Disse fakturaene blir utsendt på et senere tidspunkt.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

Forsikring med polisenummer
Fremtind

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Byggetrinn 2 vil bestå av 65 selveierleiligheter fordelt på en boligblokk bestående av 36 leiligheter, og 4 punkthus bestående av tilsammen 29 leiligheter.

Forretningsfører
BOB BBL.

Dyrehold
Det må søkes skriftlig til styret om dyrehold. Dyrehold kan nektes ved saklig grunn.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.

Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig til privat vei, offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er regulert til blokkbebyggelse og annet uteoppholdsareal ifølge Bergen kommune. Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til bebyggelse og anlegg ifølge Bergen kommune. For utfyllende informasjon om reguleringsbestemmelser med mer, se komplett salgsoppgave.

Kopi av planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
29 370,- (Dokumentavgift)

30 740,- (Omkostninger totalt)

4 520 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 50.000,-

Tilrettelegging: 14.900,-

Grunnpakke: 9.000,-

Markedspakke: 14.900,-

Visning: 2.000,-

Oppgjørshonorar : 6.990,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunnpakke og direkte utlegg.

Oppdragsnummer
95-21-0229

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg

Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Vest AS
EIE Bergen Vest
Org. nr:823590342
Hallheimslien 12
5184 Olsvik
Tlf: 55 50 03 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF Christine Terkelsen

Saksbehandlere
Christine Terkelsen
EIE Bergen Vest
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 93 43 37 10 / E-post: cte@eie.no

EIE Bergen Vest
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sundts Veg 93 8-L14
For mer om objektet
Sundts Veg 93 8-L14

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: