Bilde 1 av YTRE SANDVIKENBilde 2 av YTRE SANDVIKEN
Digital salgsoppgave • Prosjekt
YTRE SANDVIKEN

5042 Bergen • Bergen kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 2 800 000 - 15 900 000

Arealer: 38 - 170 m²Antall enheter: 146 (3 solgt)Byggeår: 2025
Merinokvartalet | 178 leiligheter ved Byfjorden med mulighet for garasje, utsikt, takterrasse og generøs takhøyde.
Se alle enheter i prosjektet
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 - 4 soverom
Etasje
1 - 99 etg
Tomt
Fellestomt 10000 m²
Oppdragsnummer
26249001
card-default

Kim Rene Henne

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Jurist
Les om Kim
card-default

Susanne Hulsman

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Susanne
Visninger
Tirsdag 09. jul.
13:00 - 18:00
Torsdag 11. jul.
13:00 - 18:00
Torsdag 04. jul.
16:00 - 18:00
Meld deg på visning

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Eiendom
Breiviken 1 B-F, 5042 Bergen

Selger/Utbygger
Merinokvartalet AS - heleid av Nåbo

Arealer
Totalt BRA består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 38 kvm - 161 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 2,50 kvm - 5 kvm 
 
I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal).

Plantegninger er ikke målbare.

Priser fra - til
Priser fra 3 500 000 - til 15 900 000

Fellesutgifter
Se stipulerte fellesutgifter på undersiden til hver enkelt enhet i listen under. Dissestrekker seg fra kr. 1.330,- til kr. 2.589,- pr. mnd.

Beskrivelse
Med 178 nye, toppmoderne leiligheter transformeres det gamle Merinospinneriet til et levende nabolag med flotte, grønne fellesområder. Her bor du tett på sjøen, fjellet og naturen, samtidig som du har kort avstand til byens pulserende liv.

Merinokvartalet blir et urbant nabolag med flotte fellesarealer og flere soner for både aktivitet og gode samtaler. Uteområdene er delt inn i ulike soner som inviterer til aktivitet og avslapning for alle generasjoner. Det grønne og frodige torget i sør knytter det hele sammen. Her kan du dyrke fellesskapet og knytte bånd med naboer over en kaffe eller en felles treningsøkt.

Kvaliteter
Merinokvartalet forener historisk sjarm med moderne design. Byggets arv er tydelig i arkitekturen, spesielt i Østbygget og sørdelen av Vestbygget, hvor den opprinnelige strukturen av bygningen er bevart. Leilighetene varierer i takhøyde, fra standard 2,60 meter til imponerende 4 meter i spesielt utvalgte enheter. I tillegg har fem av leilighetene en ekstra hybel, som kan sikre gode leieinntekter eller fungere som en egen sone for tenåringen.

Ved å kjøpe nybygg har du mulighet til å sette ditt personlige preg på det nye hjemmet ditt. Full oversikt over kvalitetene finner du i salgsoppgaven, som ligger tilgjengelig under "Nyttige linker"

Beliggenhet
Rett ved sjøkanten, med vakre Sandviksfjellet som bakteppe, skaper vi et nabolag for deg som vil ha en aktiv livsstil tett på både bylivet og bergensnaturen. Merinokvartalet står som et ikonisk landemerke og gir nytt liv til Breiviken i Ytre Sandviken.

Med umiddelbar tilgang til fantastisk natur er det mye å finne på i nabolaget, og når bylivet frister er det kun en kort sykkeltur unna. Her kan du starte morgenen med et forfriskende bad og kjenne kveldsroen senke seg med padleåren i hånden. Området byr på varierte fritidsaktiviteter som klatring, padel, basket, fotball og fjellturer. Her er det noe som kan få pulsen opp for alle og enhver.

Transport
Kun 500 meter unna Merinokvartalet finner du et busstopp med hyppige avganger i retning sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E39, noe som gjør det enkelt å besøke øvrige steder i distriktet.

Turterreng
I kort avstand finner du turmuligheter i vakre omgivelser som byr på rekreasjon, sommer som vinter. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemanen og Fløyen. Det er også flotte områder ved sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen.

Innkjøp
I gangavstand er det Rema 1000 og to Spar-butikker, samt restauranter og kaffebar. Ønsker du ytterligere shopping- og innkjøpsmuligheter er det kun 4 km til Bergen sentrum og 6 km til Åsane.

Idrett
På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall. Helleneset byr på utendørs sva- og veggklatring. Helt i vannkanten på Hegreneset ligger senteret til JustPadel.

Skole og barnehage
Merinokvartalet er lokalisert lengst nord i Bergenhus bydel og har et godt skoletilbud i nærmiljøet. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen barneskole og flere barnehager. Kun en liten rusletur unna ligger Norges Handelshøyskole.

Betalingsbetingelser
10% forskuddsbetaling. Resterende kjøpesum, omkostninger og eventuelle tilvalg skal innbetales før overtagelse.

Oppdragsnummer
26-24-9001

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av YTRE SANDVIKEN
For mer om objektet
YTRE SANDVIKEN

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: