Bilde 1 av Bøneslien 36Bilde 2 av Bøneslien 36
Digital salgsoppgave
Bøneslien 36

5155 Bønes • Bergen kommune

Prisantydning

kr 3 690 000

Omkostninger: kr 101 270Totalpris: kr 3 791 270
Bønes | Stor og flott halvpart av tomannsbolig med nytt bad i 2019, parkering, solrik balkong og hage. God planløsning!
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
4 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
92 m²
Bruttoareal (BTA)
98 m²
Kommunale avgifter
kr 1 221 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 101 270
Totalpris
kr 3 791 270
Byggeår
1950
Tomt
Eiet tomt 642 m²
Oppdragsnummer
81210593
card-default

Cecilie Sandvik

Jr. Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler MNEF
Les om Cecilie
Prisantydningkr 3 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)kr 92 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 3 791 270
Eiendom
Bøneslien 36, 5155 Bønes, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 20 bnr. 755 snr. 2 i Bergen kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1950

Tomt
Eiet tomt 642 kvm

Prisantydning
3 690 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

101 270,- (Omkostninger totalt)

3 791 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 644 pr. år

Eier
Lucas Matias Jeno Nina Marie Rohde

Parkering
Det er parkering for én bil rett utenfor huset. Det er ellers gjesteparkering like ved, samt fri parkering i gaten.

Beliggenhet
Bøneslien 36 befinner seg sentralt på Bønes, med gangavstand til "alt". Strand, fjell, butikker, treningssenter, skole og barnehager. Nabolaget er barnevennlig med en god blanding av familier, par uten barn og eldre. Gaten er rolig med bom for å hindre gjennomkjøring.

På bønes er det et bredt utvalg av butikker, samt servicetilbud som postkontor, apotek og restauranter. Av butikker kan man velge mellom Bunnpris, Coop Extra og Spar Bønes - Som er kjent for ferskvaredisken og et bredt utvalg. 

Bønes kan skilte med et mangfold av nydelige turområder og treningsmuligheter. For den spreke er det en fin tur å gå til Løvstakken, med en av Bergens råeste utsikter. Alternativt kan man gå til Gullsteinen - Som er litt mer barnevennlig. Langeskogen og Langegården er i nærheten, samt Kyrkjetangen.

For skolegang og barnehager er leilighenten beliggende sentralt med nærhet til flere alternativ. Av barnehager kan man velge mellom Senterhagen barnehage, Bønes barnehage og Bønes Menighets barnehage. Veien videre blir Bønes eller Fjellsdalen skole fra 1-7 trinn.

Det er også gode muligheter for å delta i organisert idrett i området, for både barn og voksne. Ved Fjellsdalen har man et fantastisk idrettsanlegg med treningsmuligheter innenfor tennis, fotball, håndball, basket og et hav av andre sporter. De tennis- og badmintoninteresserte vil bli glad for å høre at Bergen Racketsenter ligger i øyeblikkelig nærhet. Aktiv 365 på Kråkenes er det nærmeste treningssenteret, for de som liker innendørs trening. For de som foretrekker vannsport er det kort vei til Nordåsvannet som er perfekt for brettseiling, roing og vannsport.

Dersom du har båt eller er båtinteressert er det greit å vite at Fagernes Yacht Club ligger kun noen minutter unna. Her kan man også få servert god mat og noe godt i glasset. På tross av leilighetens usjenerte beliggenhet er det gode bussforbindelser kort vei fra leiligheten. Fra leiligheten er det kun 15 minutters kjøring til Bergen Sentrum, 7 minutter til Fyllingsdalen og ellers god kommunikasjon mot Flesland, Sandsli og Kokstad. Her har man nærhet til alt!

Tomt
Eiet tomt, 642 kvm

Tomten er fordelt mellom de to boenhetene, slik at man har sin egen avskjermede hage. Aktuell leilighet sin del av tomten består av en stor gressplen som er omringet av diverse trær og planter som skjermer for innsyn. Den er inngjerdet ut mot veien. Hagen består også av en stor platting i mur.

Eierbrøk: 1/2

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
2.etg: 92 kvm BRA / 92 kvm P-rom

Leiligheten går over ett plan, og følgende rom er inkludert i P-rom:
2.etg: Gang, bad, stue/kjøkken og 4 soverom.

Eier opplyser om at loft og kjeller er fellesarealer. Det er også felles vaskekjeller med egen varmtvannsbereder.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Bygningen har gulv mot grunn av betong. Utvendig drenering er ikke kjent, antatt fra byggeår utført med selvdrenerende masser av sprengstein/pukk.

Yttervegger:
Bygningen har yttervegger av trekonstruksjoner. Bygningens fasader er utvendig bekledd med trekledning.

Takkonstruksjoner:
Bygningen har en saltak konstruksjon som er utvendig tekket med asfaltbelegg. Eier opplyser om at taktekking er skiftet i 2016 av Blikkenslager Bjørsvik.

Gulvsystemer:
Leiligheten har etasjeskille av trebjelkelag.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.

Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
- Vinduer pga. alder og grad av slitasje.
- Balkong pga. rekkverket er lavere en gjeldene krav ved oppføring, det registreres svikt/skjevheter i balkong, konstruksjonen synes å være underdimensjonert og terrassebord er stedvis noe slitt.
- Etasjeskille pga. alder og skjevheter.

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Bøneslien 36! Dette er en stor og innholdsrik halvpart av tomannsbolig med optimal planløsning, lyse overflater, solrik balkong og en herlig hage. Det er gjort flere oppgraderinger i eiers botid. Her kan det blant annet nevnes at badet ble oppusset av fagfolk i 2019, installert ny rentbrennende peisovn i 2020, det ble satt inn ny kjøkkeninnredning i 2021, samt malt og vedlikeholdt overflater. Taket ble skiftet av fagfolk i 2016 og det er skiftet kledning på to vegger.

Gang |
Vi starter i den romslige gangen som måler 9,8 kvm. Her er det 1-stavs tregulv og nymalte vegger. Det er god plass til å innrede med garderobeskap, kommode og knaggrekker. Sikringsskapet er plassert i felles trappegang og inneholder skru- og automatsikringer.

Bad |
Badet har tilkomst fra gangen og måler 5,5 kvm. Det ble totaloppusset av Bergen Gruppen AS i 2019 og fremstår som tidløst og delikat. Badet har klassiske farger med fliser fra Bergersen Flis, innfelte LED downlights i tak og varmekabler i gulv. Elektrisk avtrekksventil er montert i vegg. Badet er innredet med vegghengt toalett, badekar med dusj, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning.

Soverom |
Det er tre soverom i boligen, samt et praktisk kontor - som av nåværende eiere har blitt benyttet som barnerom. Rommet måler 5,2 kvm og ble avdelt fra soverom 3 for å få et ekstra rom. Rommet er ikke godkjent som soverom grunnet størrelsen. På alle soverommene er det 1-stavs tregulv og malt strie på vegger. Hovedsoverommet måler hele 15,5 kvm og preges av et godt lysinnslipp fra de mange vinduene. Her er det god plass til å innrede med både dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 2 og 3 måler 8,9 kvm og 6,4 kvm.

Stue |
Vi beveger oss videre inn til hjertet av boligen, som er den lyse og luftige stuen med åpen kjøkkenløsning. Rommet preges av godt lysinnslipp fra de mange vindusflatene, og det originale tregulvet gir rommet masse sjarm. I 2020 ble det installert en rentbrennende peisovn av Varmefag AS, som gir god varme til boligen på kalde høst- og vinterkvelder, samt setter stemningen. Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt balkong på 7,9 kvm. med flott utsikt og gode solforhold.

Kjøkken |
Kjøkkenet ligger som tidligere nevnt i åpen løsning med stuen, men er på ingen som helst måte dominerende i rommet. Den gode planløsningen på stuen gjør det enkelt å møblere med spisebord og skjenk/skap ved kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er levert av IKEA og ble satt inn i 2021. Det er utstyrt med mye skap- og benkeplass, samt en stor halvøy hvor man kan lage mat og samtidig være sosial. Kjøkkeninnredningen er moderne med slette fronter og laminat benkeplate med nedfrest vask av stål. Det er intregrert stekeovn, platetopp og ventilator, samt plass/opplegg for kjøleskap og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer medfølger handelen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for 2 etasjes våningshus av tre, datert 10.10.1951.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via brensel og elektrisitet.
- Peisovn i stue.
- Varmekabler på bad.

Varmekilder er ikke funksjontestet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 14 644 pr. år

De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er beregnet til kr. 4017,16 pr.år i 2021 ifølge Bergen kommune. Denne summen er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter og eiendomsskatt, innboforsikring etc.

Forsikring med polisenummer
TRYG
Polisenummer: 1865338

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 780 342,-
Som sekundærbolig Kr. 2 809 229,-

Sameie
Boligen består av to boenheter i hhv. 1.etasje og 2.etasje. Det er utarbeidet en skriftlig avtale mellom beboerne som gir 1.etasje bruksrett til kjelleretasjen, og 2.etasje bruksrett til loftsetasjen.

Det er pliktig medlemskap i Bøneslien Velforening hvor man betaler kr. 4.000,- i året. Man får tilbakebetalt kr. 500,- for deltakelse på dugnad, som gjennomføres vår og høst. Kostnaden inkluderer reperasjon og vedlikehold av vei, brøyting, sosiale arrangement etc.

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Boligen har vannrør av rør-i-rør system, samt avløpsrør av plast.
- Fordelerskap er plassert på badet. Vann og avløpsrør fra 2019.
- Leiligheten har naturlig ventilasjon med periodisk avtrekk fra bad.

Elektrisk anlegg:
- Varmekabler på bad.
- Sikringsskap er plassert i felles trappegang. Inneholder: Skru- og automatsikringer.

Det er opplegg for sentralstøvsuger i huset, men denne fungerer ikke.

Nåværende eiere har benyttet fiber fra Altibox/Bergen Fiber. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Integrert stekeovn, platetopp og ventilator, samt frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap.

Taklampen på det ene barnerommet medfølger ikke handelen da denne ledningen er montert av eier selv og ikke fagfolk (fungerer ikke helt som den skal).

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser:
Denne boligen har en andel i realsameie (1/40) av gnr. 20 og bnr. 4

Grunndata:
Tinglyst seksjonering datert 05.07.1984 med dagboknr 1984/18878-2/106

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Adkomst bolig fra privat vei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Boligen ligger i et område avsatt til øvrig byggesone ifølge kommuneplanens arealdel.

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
Planid: 4225300
Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 20, BØNES, PLANOMRÅDE 3, FELT B9, BEBYGGELSESPLAN
Ikrafttrådt: 19.06.1980

Kommuneplan:
Planid: 65270000
Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikrafttrådt: 19.06.2019
Berøringsgrad: 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen:
Planid: 65270000
Arealformål: Bebyggelse og anlegg
Beskrivelse: Øvrig byggesone
Berøringsgrad: 100,0 %

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Gnr/Bnr: 20/624
Bygningsnr: 9481397-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Ikrafttrådt: 15.02.2019
Saksnr: 201902347

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

101 270,- (Omkostninger totalt)

3 791 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke Kr.15 000,-

Markedspakke 2 Kr.14 900,-

Oppgjør Kr.6 990,-

Provisjon 1,2%

Tilrettelegging Kr.12 900,-

Visningshonorar Kr.1 500,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
81-21-0593

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80

Ansvarlig megler
Jr. Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler MNEF Cecilie Sandvik

Saksbehandlere
Cecilie Sandvik
EIE Bergen
Jr. Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 23 47 70 / E-post: cesa@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bøneslien 36
For mer om objektet
Bøneslien 36

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: