Bilde 1 av Kollbudalen 36A - ferdigatt/ seksjoneringBilde 2 av Kollbudalen 36A - ferdigatt/ seksjonering
Digital salgsoppgave
Kollbudalen 36A - ferdigatt/ seksjonering

5124 Morvik • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Morvik | Strøken del av tomannsbolig oppført i 2021 med høye kvaliteter! Terrasse med sjøutsikt og gode solforhold.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
166 m²
Bruksareal (BRA)
183 m²
Prisantydning
kr 9 500 000
Omkostninger
kr 244 020
Totalpris
kr 9 744 020
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 1529 m²
Oppdragsnummer
95210192
card-default

Daniel Rye

Partner | Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Daniel
Prisantydningkr 9 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 230 000,-
  
Totalpris kr 9 744 020
Eiendom
Kollbudalen 36A - ferdigatt/ seksjonering, 5124 Morvik

Matrikkel
Gnr. 185 bnr. 309 i Bergen kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 166,10 kvm, Bruksareal: 183 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra byggetegninger. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 1529 kvm

Prisantydning
9 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
230 000,- (Dokumentavgift)

244 020,- (Omkostninger totalt)

9 744 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato.

Eier
Joackim Bernhardsen Sander Bernhardsen

Parkering
Parkering på asfaltert plass ved huset.

Beliggenhet
Velkommen til Kollbudalen 36A. En lekker tomannsbolig som ligger i et attraktivt område i Morvik. Boligen er vestvendt for å oppnå de optimale sol og utsiktsforholdene.

Rolig og skjermet finner du boligen i naturskjønne omgivelser. Herfra opplever man nydelige sol- og utsiktsforhold som kan ta pusten fra alle og enhver.

Til tross for de rolige omgivelsene er der ikke langt til verken Åsane eller Bergen sentrum. Kjøreturen inn til Bergen sentrum tar ca. 15 minutter. Bussholdeplass er like over veien hvor linje 3 stopper med 10 minutters intervaller og tar deg inn til sentrum. Bussen stopper også på Åsane Terminal og ved motorveien, noe som gir anledning for å skifte til en linje som går i nøyaktig den retningen din destinasjon er. Det er dermed ikke vanskelig å komme seg til Bergens bydeler.

Sentrene i Åsane er selvfølgelig et populært sted å ta helgehandlingen. I kort avstand fra hverandre har man blant annet Åsane Storsenter, Horisont, Gullgruven og IKEA. Her er med andre ord stort sett alle butikkjeder og servicetilbud byen har å tilby representert.

I hverdagen er det selvfølgelig lettere å gå de 10 minuttene til Rema1000 Morvik hvor det også er legesenter, tannlegekontor m.m.

Det rolige nabolaget gjør at boligen passer meget godt for alle aldersgrupper. Tur- og
rekreasjonsmulighetene starter like utenfor døren og inkluderer alt fra fine spaserturmuligheter i nabolaget til litt større utfordringer som en søndagstur til Geitanuken hvor du når toppen på 15 minutter og kan nyte fantastisk panoramautsikt! På flotte sommerdager kan man gjerne ta turen ned til sjøen og prøve fiskelykken.

Den tur- og treningsglade har selvfølgelig masse å glede seg over. Tidligere nevnte Geitanuken er selvfølgelig en fin måte å teste lungekapasiteten i motbakkeløping. Vil du ha en enda større utfordring er turen fra Åsane til Ulriken via Vikinghytten å anbefale. Foretrekker man innendørs trening finner man både Nr1 Fitness og Sats Elixia i Åsane.

Tomt
Fellestomt, 1529 kvm
Mål hentet fra målebrev. 

Tomten er pent opparbeidet med asfaltert parkeringsplass og et fint bed med busker.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 86,3 kvm P-rom
2.etg: 79,2 kvm P-rom

Leiligheten går over to plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Tre soverom, gang, kjellerstue og bad/vaskerom.
2.etg: Stue/kjøkken, soverom og bad.

I tillegg medfølger 1 stk ekstern bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra leveransebeskrivelse:

Yttervegger: Ytterkledning av Møre Royal, ferdig behandlet i fargen Royal Talgø.
(trekonstruksjon, asfaltplater, kledning, gips og 25cm isolasjon)

Takkonstruksjoner: Takkonstruksjon er i-bjelker isolert og luftet.

Huset er bygget med tanke på minimalt med vedlikehold.

 Deler av den opprinnelige grunnmuren fra 10.07.1967.

Standard
Kollbudalen 36Aer en rålekker del av tomannsbolig som nylig er oppført i 2021. Her er hver minste detalj godt gjennomtenkt som fører til en meget god planløsning. Det er gjennomgående 1-stavs laminat i alle rom ved unntak av bad, vaskerom og gang, og malte flater ellers. En sjelden anledning for de som ønsker litt mer!

1.etasje |
Velkommen inn i den romslige gangen på ca. 23 kvm med flis på gulv og malte overflater ellers. Her er det god plass til sko og oppheng av yttertøy. Downlightbelysning i himling.

Soverom og kjellerstue |
I denne etasjen er det en stue på 23 kvm som passer godt som tv-stue eller eget lekerom. Tre av boligens fire soverom er i denne etasjen. Soverommene er av god størrelse, malt i behagelige farger og god plass til nattbord og garderobeløsning etter ønske.

Bad |
Boligen har to romslige og delikate bad. Begge bad har store og lekre fliser på gulv og vegger, og i himling er det montert downlights. Badet i 1.etasje måles til ca. 10 kvm og har inneholder servant på hvitt servantmøblement, speil med belysning, veggmontert toalett og dusjhjørne med  glassdører. Det er også opplegg for vaskemaskin her.

2.etasje |

Stue |
Boligen har en romslig, luftig og elegant stue med praktisk, åpen løsning til kjøkken. Stue/kjøkken måles til ca. 57,6 kvm. Rommet fremstår som et nydelig hjerte i boligen, og har heldekkende vindu mot terrasse med fantastiske utsiktsforhold. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement, og mot kjøkkenet kan du ha spisebord. For øvrig har rommet downlights i himling, enstavs laminat på gulv, malte veggflater og utgang til terrassen.

Kjøkken |
Kjøkkenet har stilren og bruksvennlig innredning fra Mobalpa med god benke- og skapplass. Innredningen består av høyskapsvegg med integrerte hvitevarer og en lekker  kjøkkenøy. Det er glatte fronter og hvit benkeplate. Hvitevarene er av god kvalitet og består av platetopp med integrert ventilator, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin, kjøl og frys.

Soverom |
Hovedsoverommet er ekstra romslig og flott, og ligger i en deilig suiteløsning til egen walk inn garderobe og badet i 2.etasje. Rommet har store vinduer, malt i behagelige farger og god plass til nattbord og garderobeløsning etter ønske.

Badet |
Bad har store og lekre fliser på gulv og vegger, og i himling er det montert downlights. Det måles til ca. 7,1 kvm og har deilig suiteløsning til hovedsoverommet. Rommet har heldekkende servant, hvitt servantmøblement, bredt speil med belysning, veggmontert toalett og dusjhjørne med glassdører.

Ferdigattest
Det foreligger tillatelse for ombygging og utvidelse av eksisterende enebolig til vertikaldelt tomannsbolig og bruksendring av underetasje datert 01.07.2020. I vedtaket er det gitt tillatelse til ombygging og utvidelse av eksisterende enebolig til vertikaldelt tomannsbolig. Deler av den opprinnelige grunnmuren fra 10.07.1967.

Det foreligger per dags dato ikke ferdigattest på tiltaket. Selger tar forbehold om at ferdigattesten er på plass før overtakelse. Kravet til sakshandlingstid for søknader om ferdigattest er 3 uker hos kommunen.

Det foreligger per dags dato ikke seksjonering på tomannsboligen. Selger tar forbehold om seksjonering før overtakelse. Det vil i etterkant av seksjonering bli vedtatt avtale på deling av tomt mellom seksjonene.

Oppvarming
Varmekabler i alle gulv.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato.

Eiendomsskatt
Det vil forekomme eiendomsskatt. Dette er ikke fastsatt da det ikke er beregnet av kommunen.

Faste løpende kostnader
For aktuell boligen vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer, fiber etc.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Rør-i-rør system.
- En utvendig spylekran for varmt og kaldtvann.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Elektrisk anlegg:
- Downlights i alle rom.
- Utvendige stikkontakter på tre steder.

- Fiber/trekkerør er lagt frem til utvendig strømskap, leverandør: Bergen fiber.

Diverse
Alle integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Det er noen avvik fra de opprinnelige byggetegningene. Det er nå bygget et ekstra soverom med walk-in garderobe som på de opprinnelige bygge tegningene er en del av stue/kjøkken.

Boligen selges etter Lov om avhending av fast eiendom (avhendingsloven). De eksisterendeboligene er ikke regnet som "ny eigarbustad".

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Mindre gjenstander som spiker, skrues mm kan forekomme. I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Erklæring tinglyst 14.09.1967 med dagboknr 1967/905885-1/106 vedrørende registrering av grunn, målebrev på eiendommen.

Festeavtale
Areal: 1 529 kvm, Eierform: Fellestomt

Utleie
Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er regulert på grunnen til bustadhus og er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til øvrig byggesone ifølge Bergen kommune.

Det er to reguleringsplaner på grunnen. Åsane. Djupedalen - Kolbudalen med planID 51130003. Den andre har plannavn Åsane- Del av gnr 185 bnr 4 og 5, djupedalen - Kulbudalen med planID 51130000.

Kommuneplanen for området har plannanv "Kommuneplanens arealdel 2018" med planID 65270000

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: PlanID, Plantype: 31, Plannavn: ÅSANE. GNR 185 BNR 4, DJUPEDALEN - KOLLBUDALEN, MORVIK, Ikrafttrådt: 10.03.1981.
PlanID: 51130001, Plantype: 31, Plannavn: ÅSANE. DJUPEDALEN - KOLLBUDALEN, ENDRING AV PARKERINGS- OG
SNUPLASS, Ikrafttrådt: 09.11.1970.
PlanID: 51130007, Plantype: 31, Plannavn: ÅSANE. GNR 185 BNR 232, Saksnr: 200108466, Ikrafttrådt:19.09.2001.
PlanID: 4530003, Plantype: 31, Plannavn: ÅSANE. DEL AV GNR 185, MORVIK, BUTIKKTOMT, Saksnr: 190000368, Ikrafttrådt: 11.08.1982.

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID: 4530000, Type: 30, Plannavn: ÅSANE. DEL AV GNR 185, MORVIK, STEINSVIKA OG MORVIKSANDEN.

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 185/357, Bygningsnr: 139937546-1, Endring: Tilbygg, Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig, Status: Igangsettingstillatelse, Dato: 15.10.2014. Saksnr: 201428001.
Eiendom: 185/477, Bygningsnr: 139656369-1,Tilbygg: Enebolig, Status: Igangsettingstillatelse, Dato: 01.12.2020, Saksnr: 202028329.

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
230 000,- (Dokumentavgift)

244 020,- (Omkostninger totalt)

9 744 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 45.000,-

Tilrettelegging: 10.900,-

Grunnpakke: 5.000,-

Markedspakke: 10.900,-

Oppgjørshonorar: 6.990,
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
95-21-0192

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Vest AS
EIE Bergen Vest
Org. nr:823590342
Hallheimslien 12
5184 Olsvik
Tlf: 55 50 03 00

Ansvarlig megler
Partner | Daglig leder | Eiendomsmegler Daniel Rye

Saksbehandlere
Daniel Rye
EIE Bergen Vest
Partner | Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 41 37 52 98 / E-post: dr@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kollbudalen 36A - ferdigatt/ seksjonering
For mer om objektet
Kollbudalen 36A - ferdigatt/ seksjonering

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: