Bilde 1 av Nedre Rønvik terrasse 24 H0501Bilde 2 av Nedre Rønvik terrasse 24 H0501
Digital salgsoppgave
Nedre Rønvik terrasse 24 H0501

8012 Bodø • Bodø kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nedre Rønvik - Svært innbydende 2-roms utsiktsleilighet (opprinnelig 3-roms) - Heis i bygget - Parkering i garasje
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
75 m²
Bruksareal (BRA)
80 m²
Bruttoareal (BTA)
88 m²
Fellesutgifter
kr 6 383 / Mnd
Prisantydning
kr 3 850 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 537 731
Totalpris
kr 4 395 741
Fellesformue
kr 34 517
Byggeår
2003
Tomt
Fellestomt 10552 m²
Oppdragsnummer
86210087
card-default

Thomas Sandnes Willumsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Thomas
Prisantydningkr 3 850 000,-
Fellesgjeldkr 537 731,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 395 741
Eiendom
Nedre Rønvik terrasse 24 H0501, 8012 Bodø, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 138 bnr. 4489, andelsnr. 44 i Rønvik terrasse brl borettslag med orgnr. 983198384 i Bodø kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 88 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2003

Tomt
Fellestomt 10552 m²

Prisantydning
3 850 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 537 731,- pr. 29.04.21
Andel fellesformue: kr. 34 517,- pr. 2020.

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 850 000,- (Prisantydning)
537 731,- (Andel av fellesgjeld)

4 387 731,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

4 395 741,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 383,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Dekker i hovedsak betjening av fellesgjeld, kabel-tv/internett, kommunale avgifter, renovasjon, bygningsforsikring, forr.førsel, revisjon, styrehonorar, samt midler til drift og vedlikehold mm.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'Klara Finans AS'. "

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Wenche Håkonsen

Beskrivelse
Eiendomsmeglerfullmektig Thomas Sandnes Willumsen presenterer her en svært innbydende leilighet med en fantastisk utsikt over deler av Rønvik, sentrum, Bodø Havn og videre ut mot hav og fjell.

Utsiktsleiligheten som ligger i 5.etasje, inneholder entre/gang, flislagt bad, ett soverom som er inndelt i to, luftig og lys stue, flott kjøkken med integrerte hvitevarer og to innvendige boder. Utgang til balkong med rekkverk av glass som nyter særdeles gode lys og solforhold.

Bygget har heis og oppvarmet garasje i kjeller hvor man disponerer en parkeringsplass. Privat sportsbod i 1.etg.

IN-ORDNING.

Leiligheten ligger i et hyggelig, etablert og sentrumsnært boligområde. Her har du bla. nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Ditt nye hjem? Velkommen på visning!

Parkering
Parkering i parkeringsanlegg i kjeller, hvor denne leiligheten disponerer 1 parkeringsplass. Oppmerket gjesteparkering utenfor blokkene ved adkomst.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et rolig og etablert område i Rønvik ca. 4 km fra Bodø sentrum. Rønvik terrasse fremstår som et solid og ryddig borettslag med pene uteområder.

Skole og barnehagetilbudet i området er det ingenting å si på. Vollen barnehage, Leif Aunes vei barnehage og Nerenga barnehage ligger alle innenfor 900m unna boligen. Når barna skal begynne på skolen er Rønvik skole det  naturlige valg.

For de som vil ut i skog og mark er tilbudet svært bredt. For de som er interessert i langrenn er det flotte preparerte skiløyper på vinterstid i nærheten. På sommeren byr nærområdet på flotte turmuligheter i Maskinisten, Linken og Bratten.

Det er et godt utvalg av dagligvarebutikker i området. Joker. Kiwi og Rema 1000 ligger alle kort vei unna. Førstenevnte har søndagsåpent.

Fra området er det god offentlig kommunikasjon med busstopp i gangavstand med tilknytning til både universitet, sentrum og City Nord.

Bebyggelse
Borettslaget består av totalt 63 enheter, hvorav 7 er rekkehus og resterende er leiligheter. Området generelt består av Leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Tomt
Fellestomt, 10552 m²

Adkomst
Ta utgangspunkt fra lyskrysset Nordstrandveien/Rønvikveien. Følg Nordstrandveien mot Kvalvika og nordsia. Ta inn i Torsbakken til høyre og følg opp bakken helt opp til du ser Nedre Rønvik Terrasse. Gjesteparkering finner du rett ved inngangsporten til borettslaget. Derfra går du langs intern vei helt til du får inngangsdøren til leiligheten på høyre side. Det vil være skiltet godt til felles visninger.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle leiligheten.

Skole/barnehage
Rønvik skole (1-7 kl.) 1 km

Saltvern skole (1-10 kl.) 1.9 km

Bankgata ungdomsskole (8-10 kl.) 3.2 km

Bodø videregående skole 3.4 km

Norges Toppidrettsgymnas Bodø 9 min

Vollen barnehage - Solenga (3-5 år)  0.7 km

Leif Aunes vei barnehage (0-5 år) 0.7 km

Nerenga barnehage (1-5 år) 0.9 km

Ta kontakt med skolekontoret i Bodø kommune, tlf. 75555000 for nærmere informasjon.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste holdeplass for buss er Torsbakken og ligger ca. 400 meter fra leiligheten. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Aspmyra, 4 min til City Nord, 7 min til Bodø lufthavn, 8 min til Maskinisten og 27 min til Saltstraumen.

Fritidstilbud
Rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype og skiløyper, i tillegg til populære Stordalshallen med et bredt tilbud av aktiviteter.

Inneholder
5.etasje:
Entre/gang, kjøkken/stue, bad, 1 soverom som er inndelt i to.

Leiligheten er opprinnelig en 3-roms leilighet.

To Innvendige boder og en utvendig bod ved balkong.

1.etasje:
Innvendig bod på ca. 6 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Ørjan Li

Bygget er oppført på fjell/sprengt steinmasse med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk og betong. Fasadematerialer i malt betong, steinplater og malt kledning.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 75 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre/gang, 1 soverom, kjøkken/stue og bad.

Deler av stuen slik som den brukes i dag har tidligere vært et soverom og kan med enkle grep gjøres om til det igjen.

Bruksareal
Bruksareal: 80 kvm
Følgende rom er inkludert i BRA: Entre/gang, 1 soverom, kjøkken/stue, bad og 2 boder.

Boder
5.etasje:
To innvendige boder og en utebod på balkong.

1.etasje:
Sportsbod på ca. 6kvm.

Standard
Velkommen på visning på denne særdeles innbydende 2-roms utsiktsleilighet (opprinnelig 3.-roms) som ligger i 5.etasje. Adkomst leiligheten via felles trappe og heisrom. Bod i fellesanlegg og parkering i felles garasjekjeller.

Man kommer inn i en gang som har god plass til å henge fra seg klær og sette fra seg sko. Fra gangen har man adkomst til en praktisk innebod samt resten av leiligheten. Parkett på gulv.

Videre inn i leiligheten får man hovedsoverommet på venstre hånd. Soverommet er delt inn i to med en lettvegg og skyvedør. Her er plass til seng, samt
garderobeskap for oppbevaring av klær. Fra vinduet på soverommet har man en fantastisk utsikt utover Bodø by.

Flislagt bad med varme i gulv. Dusjkabinett, toalett på gulv, helstøpt servantinnredning. Vaskemaskin, hyllesystem og VVB på 200 liter er plassert bak skyvedører med speil. Rør i rør system for vannledninger.

Flott kjøkkeninnredning med hvite slette fronter. Den funksjonelle innredningen gir meget god skap- og benkeplass. Her er det godt med oppbevaringsplass i tillegg til arbeidsoverflater, som gjør det enkelt å tilberede ethvert måltid. Eike benkeplate med innfelt oppvaskkumme i stål og avtrekk over nedfelt komfyrtopp. Komfyrtopp med gassdrift. Fliser over benk. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, steikeovn og mikrobølgeovn fordelt på to høye skap.

Lys og luftig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys.  Den romslige størrelsen gjør at du enkelt kan innrede etter ønske og behov. Med god plass til sofagruppe, bord og mediebenk og annet tilhørende møblement ligger alt til rette for rolige stunder så vel som større, sosiale sammenkomster. Deler av stuen slik som den brukes i dag har tidligere vært et soverom og kan med enkle grep gjøres om til det igjen. Videre er det utgang til en herlig balkong med en utsikt som bør oppleves!. Balkongen har en utebod til oppbevaring av utemøbler.

Leiligheten har to praktiske innvendige boder.

Det er etablert en stor møblert fellesstue på ca. 80 m² med en tilhørende stor altan, denne
disponeres av beboerne i Rønvik Terrasse.

STANDARD FORØVRIG:
En-stavs parkett på gulv. Malt strie på vegger. Malt huldekker i himling. Dels overbygget terrasse i tre/plexiglass.

OPPVARMING:
Gulvvarme på bad. varmegjenvinningsanlegg. Elektrisk oppvarming.

VENTILASJON:
Varmegjenvinningsanlegg og åpningsbare vinduer.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

ANNET:
Porttelefon. Lysspotter i tak. Sentralstøvsuger plassert i bod. Gassbeholderen for komfyren er plassert på verandaen.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Varmekabler på bad. Varmegjennvinningsanlegg. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Fordeling felleskostnader
Renter Lån 1: kr. 162,-
Eiendomsskatt: kr. 572,-
Renter Lån 2: kr. 51,-
Renter Lån 3: kr. 184,-
Avdrag lån 5: kr. 172,-
Renter Lån 5: kr. 100,-
Avdrag lån 2: kr. 446,-
Avdrag lån 1:  kr. 1 435,-
Drift/vedlikehold kr. 3 233,-
Eiendomsskatt for garasje kr. 28,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 12133894347, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.03.2021: 1.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 102
Saldo per 29.03.2021: 8 850 107
Andel av saldo: 138 325
Første termin: 31.12.2020Neste avdrag: 31.12.2026 ( siste termin 30.06.2046 )
flytende 1 mnd. nibor + margin 1,25%
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 31.12.2026
utgjøre ca kr 498,00 per måned for denne boligen

Lånenummer: 1531423410-, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 29.03.2021: 0.80% pa.
Antall terminer til innfrielse: 27
Saldo per 29.03.2021: 13 914 699
Andel av saldo: 246 226
Første termin/første avdrag: 30.06.2004 ( siste termin 30.06.2034 )
Flytende rente

Lånenummer: 1531423410., Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 29.03.2021: 0.80% pa.
Antall terminer til innfrielse: 27
Saldo per 29.03.2021: 4 283 666
Andel av saldo: 76 951
Første termin/første avdrag: 30.06.2004 ( siste termin 30.06.2034 )
Flytende rente

Lånenummer: 12139646329, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 3 terminer per år.
Rentesats per 29.03.2021: 1.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 87
Saldo per 29.03.2021: 4 877 231
Andel av saldo: 76 230
Første termin/første avdrag: 30.04.2020 ( siste termin 31.12.2049 )
1M Nibor + margin 1,25

Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld. Andelseier kan nedbetale individuelt på det lånet ved flytende rente,
to ganger i året. Ta kontakt med Nobl ved forretningsfører for nærmere informasjon.

Årsregnskap
Se vedlegg.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring BA Polisenummer: 84690885

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig Kr. 732 562,-
Som sekundærbolig Kr. 2 637 222,-

Borettslag
Rønvik terrasse borettslag, Orgnr: 983198384.

Forretningsfører
NOBL.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Borettslaget har Homenet med fiber som leverandør. Beboer må selv bestille TV leverandør. Borettslaget har en avtale med Riks TV.

Boligselskapet er tilkoblet brannvesenets 110-alarmsentral. Ved falsk alarm vil andelseier måtte påregne å betale utrykningen

Dyrehold
Les vedlegg om husordensregler.

Diverse
Ombygging år: 2015 eller før: Det andre soverommet er omgjort til del av stue.
Modernsiering år 2015 eller før: Ny parkett
Modernisering år: 2017: Kalkmaling av en vegg. Oppmaling av andre vegger.
Modernisering år: 2018: Nytt utegelender i glass

Annet
Styreleder informerer om følgende, ´´Vi har noen reparasjoner som må gjøres på utsiden av blokka, vi har utbedret 3 av totalt 8. De 5 siste tas i løpet av i år/neste år. Dette vil øke felleskostnadene, hvor mye vet vi ikke. Siden vi ikke har fått anbudene enda.
Borettslaget ble malt de to siste årene, baksiden av blokka skal males i år på dugnad.
EL-bil lading er mulig, men kostnad til etablering må bekostes av beboer.
Dugnader må påregnes. Dyrehold må søkes til styret om, vi har både hunder og katter i borettslaget´´

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Overtagelse
Etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 850 000,- (Prisantydning)
537 731,- (Andel av fellesgjeld)

4 387 731,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

4 395 741,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fast pris kr. 60 000,- + takst, foto og evt. boligselgerforsikring.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
86-21-0087

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Bodø Eiendomsmegling AS
EIE Bodø
Org. nr:980511308
Storgata 13 A
8001 Bodø
Tlf: 75 56 54 00, Fax: 75 56 54 01

Ansvarlig megler
Hege Hafnor

Saksbehandlere
Thomas Sandnes Willumsen
EIE Bodø
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 94 18 46 / E-post: tsw@eie.no

EIE Bodø
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Nedre Rønvik terrasse 24 H0501
For mer om objektet
Nedre Rønvik terrasse 24 H0501

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: