Bilde 1 av Knut Auberts vei 28ABilde 2 av Knut Auberts vei 28A
Digital salgsoppgave
Knut Auberts vei 28A

3035 Drammen • Drammen kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 2 600 000

Omkostninger: kr 74 020Totalpris: kr 2 674 020
Gjerpenkollen - Fantastisk byggeklar andel av felles eiet tomt på 1472 kvm- Solrikt - Panoramautsikt.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Etasje
1
Prisantydning
kr 2 600 000
Omkostninger
kr 74 020
Totalpris
kr 2 674 020
Tomt
Eiet tomt 1472 m²
Oppdragsnummer
93220073
card-default

Tajinder Sharma

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tajinder
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 2 600 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000,-)kr 65 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 2 674 020
Eiendom
Knut Auberts vei 28A, 3035, Drammen, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 23 bnr. 157 snr. 1 i Drammen kommune

Tomt
Eiet tomt 1472 m²

Prisantydning
2 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

74 020,- (Omkostninger totalt)

2 674 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Jasbir Singh Dhillon Jagdish Kaur Dhillon

Beskrivelse
Knut Auberts vei 28A er byggeklar andel av felles eiet  tomt på 1472 kvm. Tomten er regulert for boligformål med inntil 25% (BYA).

Eiendommen har et stort potensial for et flott familiehjem med rolige omgivelser, gode sol- og utsiktsforhold, samt en ellers gunstig beliggenhet. I gangavstand er det skoler, idrettsfasiliteter, skog , og i kort kjøreavstand ligger Drammen sentrum. Det er heller ikke lange bilturen til av/på kjøring for E-18.

Det er kun tomten som selges.

Kjøper kan ta søknadsprosessen med kommunen hvis de ønsker å bygge en bolig. På eiendommen har det tidligere foreligget en godkjent ett-trinns søknad som nå er utgått. Tiltaket gjelder oppføring av enebolig .
Se vedlegg i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Det ligger strøm, vann/avløp inne på tomten. Ny kjøper må selv bekoste tilkobling.
Eiendommen er utgravd og nesten klargjort.

Beliggenhet
Øverst på Søndre Fjell platå, like ved Gjerpenkollen hoppbakke, ligger Knut Auberts vei. Nummer 28A har en fredelig beliggenhet før snuplassen. Området er barnevennlig med flere lekeplasser i nærområdet, skogen like ved og lite trafikk. For beboerne er det opparbeidet fellesarealer med benker og beplantning. Utsikt både mot Åskollen/Knive, Drammensfjorden og Lier. Inngangene til løypenettet i marka er mange. Gruslagt sti starter like ved. Det anbefales å utforske "Strømsåsrunden". Den krysser grusveien like før Hellashytta. Runden er 15 km lang og går i kuppert terreng. Mange steder med flott utsyn og på veien kan du besøke Risdalstårnet (30 min. vest for Hellashytta), et praktbygg med kjempeutsikt. Gangavstand til busstopp og hoppbakke.
Gang-/sykkelavstand til skoler, barnehager, dagligvareforretning, bydelshus, idrettshall/-anlegg, fritidsklubb mm.

Tomt
Eiet tomt, 1472 m²

Felles eiet  tomt på 1472 kvm som ligger fint til med gode sol- og utsiktsforhold.
.

Adkomst
Følg E18 og ta avkjøring til Drammen etter motorveibruen. Ta til venstre i første rundkjøring og hold venstre felt. Ta til venstre i neste rundkjøring og hold venstre avkjøringsfelt. Ta av til venstre i første lyskryss, opp Møllebekkveien. Følg veien til enden og ta til høyre, bort Styrmoesvei. Kjør til venstre i krysset ved Rimibutikk, opp Austadveien. Følg Austadveien oppover til veien og følg veien videre forbi KIWI-butikk på høyre hånd. Følg veien utover forbi blokkene og videre ut på Fjellsveien. Ta opp til høyre ved skilt Gjerpen og du er i knut auberts vei

Offentlig kommunikasjon
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi på austadveien . Det er for øvrig kort vei til Drammen sentrum som byr på de fleste servervicetilbud. Det er heller ikke langt til Gulskogen Senter med mange butikker og kafeér.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter, Lier toppen & Krokstad senter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med flere butikker og spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, flybuss og tog. Nærmeste holdeplass for buss er på Fjellsveien som ligger ca. 2 min gange fra tomten. Ved å benytte bil fra Gjerpekollen tar det ca.10 min til Drammen, 40 min til Oslo, 20 min til Liertoppen, 40 min til Kongsberg, samt 25 min til Mjøndalen. Det er enkel adkomstvei til E18 for pendling til Oslo, Kongsberg eller vestfold.

Fra eiendommen er det gangavstand til Fjell barneskole, Galterud ungdomsskole og Drammen videregående skole. Det er 4-5 barnehage i nærheten.

Utstyr
Det er lagt vann, avløp, fiber og strøm inne på eiendommen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
På eiendommen har det tidligere foreligget en godkjent ett-trinns søknad som gjelder oppføring av enebolig. Kjøper må selv ta søknadsprosessen med kommunen for å bygge bolig på tomten.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

74 020,- (Omkostninger totalt)

2 674 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering/video (Kr.4 000)
Visningshonorar (Kr.3 190)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 600 000,-) (Kr.65 000)
Tilrettelegging (Kr.9 950)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.4 990)
Markedspakke 1 (Kr.18 990)
Markedspakke 2 (Kr.4 990)
Oppgjør (Kr.8 490)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.120 993)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-22-0073

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Tajinder Sharma

Saksbehandlere
Tajinder Sharma
EIE Drammen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 58 61 20 / E-post: tas@eie.no

EIE Drammen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Knut Auberts vei 28A
For mer om objektet
Knut Auberts vei 28A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: