Bilde 1 av Klokkerveien 2BBilde 2 av Klokkerveien 2B
Digital salgsoppgave
Klokkerveien 2B

3055 Krokstadelva • Drammen kommune

Prisantydning

kr 2 900 000

Omkostninger: kr 81 520Totalpris: kr 2 981 520
Enebolig med alt på ett plan - Markterrasse på ca. 26 kvm - Meget sentral beliggenhet - Oppussingsbehov.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
75 m²
Bruksareal (BRA)
75 m²
Bruttoareal (BTA)
82 m²
Kommunale avgifter
kr 358 / Mnd
Prisantydning
kr 2 900 000
Omkostninger
kr 81 520
Totalpris
kr 2 981 520
Byggeår
1897
Tomt
Eiet tomt 1049 m²
Oppdragsnummer
93210084
card-default

Christian Foss

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Christian
Prisantydningkr 2 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,-)kr 72 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 2 981 520
Eiendom
Klokkerveien 2B, 3055 Krokstadelva

Matrikkel
Gnr. 236 bnr. 32 snr. 2 i Drammen kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra boligsalgsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1897
Byggeåret er anslått, kan være noe usikkert.

Tomt
Eiet tomt 1049 m²
Bruksrett på hver sin del.

Prisantydning
2 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

81 520,- (Omkostninger totalt)

2 981 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 4 294 pr. år Fakturert beløp i 2020.

Eier
Hasan Can

Beskrivelse
Klokkerveien 2B er en enebolig med alt på ett plan. Flat tomt som er opparbeidet med singlet biloppstillingsplass, plenareal og beplantning. Beliggenheten er sentral, med kort vei til stasjon, sentrumsfasiliteter og idrettsanlegg.

Boligen har adkomst via nord-vest vendt markterrasse. Gang, stuen og kjøkkenet har 3-stavs parkett på gulv, vegg med malte flater og malt panel og malte himplingsplater. Lys og velholdt kjøkkeninnredning med slette fronter.

Stuen har vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Videre har eneboligen flislagt baderom med gulvvarme og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. To romslige  soverom med god plass til garderobeskap og tilhørende møblement.

Parkering
Felles innkjøring med nabo til singlet biloppstillingsplass.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et attraktivt, meget sentralt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Drammen kommune. Det er umiddelbar nærhet til barneskole, dagligvarer og Buskerud storsenter. I tillegg er det kort vei til rekreasjon i Krokstadskogen.

Ca. 2,5 km fra eneboligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området ligger det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka.

Ellers er det idrettsplass ved ungdomsskolen og i Mjøndalen ved stadion. Det er kun 400 meter til Eknes svømmehall, samt ca. 3,9 km til Eiker Golfklubbs nye 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til anlegg både i Drammen og på Kongsberg.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 eller Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det umiddelbar nærhet til Buskerud Storsenter, som er et ledende kjøpesenter med over 90 butikker og spisesteder. Drammen sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil og offentlig kommunikasjon.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Sandsgata, som ligger rett utenfor døra. Det er ca. 20 minutters gange til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 11 min til Drammen sentrum, 29 min til Kongsberg, samt 42 min til Oslo S.

Eneboligen ligger rett ved Krokstad barneskole og Eknes ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt
Eiet tomt, 1049 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Eiendommen inneholder følgende:
Gang, stue, kjøkken, bad, to soverom og nord-vest vendt markterrasse.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Magnus Dahl Andersen.

Boligen er oppført med grunnmur av betong/murkonstruksjon.
Etasjeskiller av betong/trekonstruksjoner.
Yttervegger av trekonstruksjon med liggende trekledning.
Yttertak med saltaksform av trekonstruksjon tekket med takplater.
Boligen har ytterdør med glassfelt og karmer/rammer av tre.
Vinduer i 2-lags glass med karmer/rammer av tre fra 2008

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 75 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Gang, stue, kjøkken bad og to soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 75 kvm

Gang
Det er adkomst via nord-vest vendt markterrasse på ca. 26 kvm. Inne har boligen lys gang med 3 stavsparkett på gulv. Rommet har god plass til oppbevaring av sko og klesoppheng.

Stue
Eneboligen har en romslig stue. Rommet har vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Lyse vegger og 3-stavs parkett på gulv. Det er god plass til både sofaløsning og tilhørende møblement.

Kjøkken
Lys og velholdt kjøkkeninnredning med slette fronter. Kjøkkenet har fliser mellom kjøkkenbenk og overskap, benkeplate med laminert overflate, nedfelt oppvaskkum, nisje for komfyr og oppvaskmaskin, og ventilator i overskap.

Bad
Baderommet er flislagt med gulvvarme. Romslig bad med tidsmessige innredning som består av ovenpåliggende servant, dusjkabinett i hjørne med skyvbare dører, gulvmontert toalett, opplegg til vaskemaskin/tørketrommel og mekanisk avtrekksventil plassert på vegg.

Soverom
Boligen har to gode soverom, soverom 1 er belagt med 3-stavs parkett  og soverom 2 har laminat på gulv. Veggflater med malt panel. I begge soverom er det plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende møblement.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.

Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Oppvarming
Oppvarming er elektrisk, via luft til luft varmepumper og Dovre peisovn montert på kjøkkenet. Det er gulvvarme på bad. Sikrigsskapet med automatsikringer, måler og kursoversikt er montert på vegg i soverom 1.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 4 294 pr. år
Fakturert beløp i 2020.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter: Kr. 4 294,- pr. år.
Renovasjon (RfD): Kr. 3 645,- pr. år antall to terminer.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12 000 - 18 000 kwh pr. år.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 8 034,-
Boligen er tilknyttet Viken Fiber - Altibox som leverandør av kabel-tv og internett.

Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett m.m..

Forsikring med polisenummer
IF forsikring Polisenummer: 3004513 Premie: 8034

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 708 684,- Som sekundærbolig Kr. 2 551 262,-

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

SEFRAK er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner. Bygninger som er SEFRAK- registrerte er ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registeringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før en eventuelt gir tillatelse til å rive, flytte eller endre bygningen. For bygninger som er eldre enn 1850, er det lovfestet jmf. Kulturminneloven §25 at en slik vurdering må gjøres før bygge- eller rivningssøknad blir godkjent. Det er likevel mulig for kommune å gi tillatelse til rivning selv om kulturminnemyndighetene (fylkeskommunen) tilrår at bygget bør vernes. I slike tilfeller må det også innhentes uttale fra Kultursjefen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen ligger under Kommuneplanens arealdel 2015-2026 og er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Kopi av situasjonskart og planstatus er vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

81 520,- (Omkostninger totalt)

2 981 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering (Kr.4 000)
Tilrettelegging (Kr.9 950)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Look (Kr.3 850)
Markedspakke 1 (Kr.9 990)
Provisjon (forutsatt salgssum: 0,-) (Kr.35 000)
Boligselgerpakke (Kr.6 600)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.4 950)
Oppgjør (Kr.6 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.84 733)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-21-0084

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Christian Foss

Saksbehandlere
Christian Foss
EIE Drammen
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 93 45 61 49 / E-post: cf@eie.no

EIE Drammen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Klokkerveien 2B
For mer om objektet
Klokkerveien 2B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: