Bilde 1 av Prestebråtveien 71BBilde 2 av Prestebråtveien 71B
Digital salgsoppgave
Prestebråtveien 71B

3055 Krokstadelva • Drammen kommune

Prisantydning

kr 9 490 000

Omkostninger: kr 238 450Totalpris: kr 9 728 450
Prosjektert enebolig i moderne funkisstil | 3 Bad og 2 Kjøkken | Dobbelgarasje | Utleiedel | Solfylt Terrasse | Utsikt
Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
273 m²
Bruksareal (BRA)
327 m²
Prisantydning
kr 9 490 000
Omkostninger
kr 238 450
Totalpris
kr 9 728 450
Byggeår
1950
Tomt
Eiet tomt 536 m²
Oppdragsnummer
93230089
card-default

Tajinder Sharma

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tajinder
Prisantydningkr 9 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 490 000,-)kr 237 250,-
  
Totalpris kr 9 728 450
Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven.

Hovedoppdragsnummer
93-23-0089

Eiendom
Prestebråtveien 71B, 3055 Krokstadelva

Matrikkel
Gnr. 241 Bnr. 378 i Drammen kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Prosjektet har en anslått byggetid på ca.12 måneder fra fysisk igangsettelse av byggearbeidene. Det tas sikte på ferdigstillelse 4 kvartal 2024 / 1 kvartal 2025, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.
Kjøper vil bli varslet om overtakelsesmåned ca. 3 måneder før overtakelsestidspunktet. Endelig overtakelsesdato vil først bli gitt med 4 ukers skriftlig varsel fra Selger. Selger skal innkalle til ettårsbefaring ca. ett år etter overtakelsestidspunktet.
Selger forbeholder seg retten til å kunne overlevere tidligere dersom fremdriften tillater det og dette synes hensiktsmessig.

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Tajinder Sharma

Selger/Utbygger
FINANS OG BOLIG 2 AS

Hjemmelshaver
Finans og Bolig AS

Priser fra - til
Priser fra 9 490 000 - til

Arealer
Bruksareal: 327,50 kvm, BRA-i:273,60 kvm , BRA-e: 6,60 kvm , TBA: 54,50 kvm

Energimerke
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Beskrivelse
Oppdag en eksklusiv følelse av luksus i Prestebråtveien 71 B: Denne imponerende, nylig planlagte eneboligen i moderne funkisstil er det ideelle hjemmet med en imponerende liste over attraktive egenskaper. Med en romslig dobbelgarasje, en praktisk leilighet, en solrik terrasse og panoramautsikt, tilbyr denne eiendommen en unik opplevelse. Strategisk plassert i det idylliske området Krokstadelva, kun 8 minutters kjøretur fra Mjøndalen sentrum, skaper den en perfekt balanse mellom landlig sjarm og praktisk nærhet til fasiliteter.

Dette fantastiske hjemmet bader i naturlig sollys, takket være sin optimale beliggenhet, presenterer en nydelig terrasse der du kan nyte solrike dager og beundre spektakulære solnedganger. Garasjen, utstyrt med et praktisk lagringsrom og teknisk rom, gir ekstra bekvemmelighet.

Eiendommen er elegant fordelt over tre velformede nivåer og inkluderer en separat leilighet i sokkeletasjen. Denne leiligheten er perfekt for gjester, familie eller som en potensiell ekstra inntektskilde. Med en egen inngang, to elegante soverom, et kombinert vaskerom og bod, et stilfullt bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning, gir denne leiligheten en perfekt kombinasjon av komfort og fleksibilitet.

Den imponerende hoveddelen av boligen ønsker deg velkommen fra sokkeletasjen, og her finner du en romslig hall med en trapp som leder deg til hovedetasjen. Hovedetasjen inkluderer en funksjonell stue, 2 moderne bad, vaskerom og bod, fire romslige soverom - hvorav ett er et overdådig hovedsoverom med tilhørende flislagt bad og omkledningsrom. Hvert soverom tilbyr rikelig med plass til garderober, og den vakre utsikten fra soveromsgangen mot en romslig balkong gir deg en fantastisk start på dagen. En videre trapp fører til andreetasjen, hvor du blir møtt av en imponerende familierom med åpen kjøkkenløsning, store glassfasader og en sjarmerende peisovn som skaper en varm og innbydende atmosfære. Andreetasjen har også et luksuriøst og praktisk gjestetoalett. Kjøkkenet er utstyrt med førsteklasses integrerte hvitevarer, og det gir deg en kulinarisk opplevelse i verdensklasse.

Prestebråtveien 71 B er mer enn bare et hjem - det er en opplevelse av modernitet, komfort og estetisk appell. Utforsk dette ekstraordinære tilbudet og ta det første skrittet mot ditt drømmehjem i da.

Hvorfor velge en ny bolig?
  
  • Boligen er i samsvar med forskriftene og har en lang reklamasjonsfrist.
  • Energiøkonomiske og miljøvennlige løsninger.
  • Klar til innflytting uten behov for oppussing.
  • Svært lave vedlikeholdskostnader i nær fremtid.


Høydepunkter:
  • Eksklusiv enebolig fordelt over tre plan.
  • Moderne funkisstil med store vinduer.
  • Separat leilighet med 2 soverom i underetasjen.
  • Dobbelgarasje for parkering.
  • Romslig terrasse og balkong.
  • Solrik beliggenhet i naturskjønt område.
  • Inngang ved garasjen.
  • Entré med garderobeplass.
  • Åpen planløsning mellom stue og kjøkken.
  • Ildsted i stuen for ekstra atmosfære.
  • Elegant kjøkken med hvitevarer fra Norema.
  • Tre flislagte bad av høy standard samt gjestetoalett.
  • 6 soverom med god plass til garderober.
  • Balansert ventilasjonsanlegg for optimalt inneklima.


Ilustasjonsbildene kan avvike fra virkeligheten.

Innhold/Leveransebeskrivelse
Bygning: Det er en enebolig fordelt over tre plan med en dobbelgarasje. Arealene er fordelt som følger:
  • Bruksareal: 327,5 kvm
Etasjefordeling:
1.             1.etasje (P1), Hoveddel: Trapperom, gang med omkledningsrom, stue, 4 soverom, 2 bad/wc, balkong
2.             2. etasje (P2), Hoveddel: Gang, kjøkken, stue, 1 wc, trapperom, terrasse.
3.             Sokkeletasje (U1): Hybel: Gang, stue/kjøkken, 1 bad/wc og 2 soverom, vask/bod. Hoveddel: Hall, trapperom.

Standard: Inngangspartiet har en romslig hall med varmekabler i gulvet med en trapp til hovedetasjen. Området kan innredes med en koselig benk eller puff, praktiske kleskroker og et stort speil for funksjonalitet og velkomstfølelse. Garasjen, tilgjengelig via en sjarmerende carport, gir plass til to biler og inkluderer en praktisk bod samt et teknisk rom, og tilbyr dermed en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og stil. Trapperommet binder etasjene sammen, og trappen er standardmessig i eik.
Alle rom, inkludert entreen, har gipsede vegger som sparkles og males hvite. Det er matchende gulvlister ned mot gulvet, og listefrie overganger til tak og rundt dører/vinduer. Innvendige dører leveres som standard i glatt utførelse i fargen NCS S0500N, med beslag og vridere.

Stue og kjøkken: Fra entreen kommer man opp til første stuen i hovedetasjen. Romslig og praktisk sentralt plassert stue. Videre i andreetasjen er det et nydelig familierom med store glassfasader og peisovn. I familierommet/stuen er det et kjøkken fra Norema i den ene enden og plass til en sofagruppe og spisebord i den andre enden. Veggene blir hvitmalt med listefrie overganger til tak. Vinduene gir en fantastisk utsikt mot sør og skaper en flott lyssetting som endrer seg gjennom dagen. Kjøkkenet har en klassisk og moderne utforming og er utstyrt med integrerte hvitevarer som ventilator, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad/WC: Boligen har tre moderne og smakfullt innredede bad og et gjestetoalett med høy standard. To av badene befinner seg i den mellomste etasjen, og det tredje badet er i underetasjen. Hvert av badene er komplett utstyrt i henhold til dagens standard, inkludert vegghengt toalett og store fliser på vegg- og gulvflater i størrelsen 60 x 60 cm.

Soverom og garderobe: I den mellomste etasjen har eneboligen fire innbydende soverom av god størrelse. Og ett av soverommene har eget integrert bad og omkledningsrom. Alle soverommene har hvitmalte vegger med listefrie overganger til tak og plass til garderobe.

Terrasse og balkong: Imponerende panoramautsikt fra den romslige terrassen på 50,6 kvm, som ligger på andre etasjen og tilbyr rikelig plass for hyggelige sammenkomster. I tillegg finner du en sjarmerende, overbygd balkong på 3,9 kvm i hovedetasjen - det perfekte stedet for avslappende stunder med flott utsikt.

Hybel/leilighet: I sokkeletasjen har boligen en hybel/leilighet med egen inngang. Den har et pent bad, vask/bod, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning.
Stuen i hybelen har en fin utforming med plass til sofa, TV og et spisebord. Kjøkkenet har stilrene og funksjonelle kjøkkeninnredninger, inkludert ventilator og koketopp.

Forbehold:
Vi tar forbehold om feil i denne leveransebeskrivelsen. Endelige krav til minimumsleveranse fastsettes i henhold til gjeldende lover og lokale bestemmelser. Byggene leveres støvsuget og rengjort. I noen tilfeller kan det oppgitte produktet ikke være tilgjengelig, og det vil da velges et tilsvarende produkt eller materiale. Alle opplysninger i denne beskrivelsen kan endres dersom det er hensiktsmessig, nødvendig eller pålagt av offentlige myndigheter, uten at den generelle standarden forringes.

Ved avvik mellom denne beskrivelsen og plantegninger eller informasjon i salgsmateriale, er det denne beskrivelsen som gjelder. Tegninger og skisser i salgsmateriale og salgsprospekter er kun illustrasjoner før bygget er ferdig, og kan inneholde elementer som ikke er inkludert i leveransen, som garderobeskap, møbler, fargevalg, dører og vindusformer. Videre kan bygningstekniske detaljer som fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning og fargesetting avvike fra tegninger, skisser og illustrasjoner.

FDV - Dokumentasjon
Ved overtakelse vil hver kjøper få tildelt FDV-dokumenter via boligmappa.no. Disse dokumentene inneholder all informasjon om materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten.

Beliggenhet
Opplev det beste av ro og moderne livsstil i denne eiendommen, vakkert plassert i det rolige, attraktive og barnevennlige boligområdet i Krokstadelva, Drammen kommune. Her kan du glede deg over kort avstand til skoler, barnehager, offentlig transport og et imponerende utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Bare ca. 3 km unna ligger Årbogen idrettspark, en praktfull oase som gir deg tilgang til Birkebeineren med et bredt spekter av sportslige aktiviteter i en energisk idrettsmiljø. Et populært bade- og fiskevann med sandstrand venter på deg, sammen med den inviterende Krokstadskogen som gir muligheter for avslappende rekreasjon året rundt. Utforsk lysløypen som tar deg på en nydelig rundtur i Finnemarka.

For sportsentusiaster finnes det idrettsplasser ved ungdomsskolen og i Mjøndalen ved stadion. Med ca. 1,3 km til Eknes svømmehall og en kort 5 km til Eiker Golfklubbs nye 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen, har du en rekke fritidsmuligheter. I tillegg kan du nyte innendørshall, tennisklubb og treningssenter i Mjøndalen. De som søker alpine utfordringer vil sette pris på den korte avstanden til anlegg både i Drammen og på Kongsberg.

Denne eiendommen er også perfekt plassert i et veletablert boligområde i Krokstadelva, og gir deg fantastisk utsikt og optimale solforhold. Med gangavstand til skoler, barnehager, svømmehall, offentlig transport, Krokstadsenteret og Buskerud Storsenter, samt sjarmerende turstier langs Drammenselva, blir livet her en harmonisk balanse mellom avslapning og moderne bekvemmelighet.

Nyt enkel tilgang til bussholdeplasser med gode forbindelser til Drammen, Oslo og Kongsberg, samt en kort kjøretur til Mjøndalen sentrum og jernbanestasjonen. Med god togforbindelse til Kongsberg og Drammen/Oslo, og enkel pendling med buss fra Gamle Riksvei til Drammen/Oslo eller Kongsberg, blir din daglige reise sømløs.

Opplev en enkel adkomst til E-134 med en rask 25-minutters kjøretur til Kongsberg og bare 10 minutter til Drammen. Dette er ikke bare et hjem; det er en invitasjon til å omfavne en livsstil der komfort, rekreasjon og tilgjengelighet møtes på en bemerkelsesverdig måte. Velkommen til ditt nye hjem, der det gode livet venter på deg.

Tomt
Eiet tomt, 536 kvm

Illustrasjoner i annonsen
Det presiseres at bildene som er benyttet i prospektet/markedsføringen er illustrasjonsbilder. Både utvendige og innvendige bilder kan avvike fra det ferdige bygget, men de vil være i samsvar med beskrivelsen.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen vil bli tilknyttet det offentlig vann og avløpsnett. Privat vei knyttet til eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Bestemmelse om vann/kloakk og adkomsrett er lagt til som vedlegg.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er 4 kvartal 2024 / 1 kvartal 2025. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindene og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.  Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.
Selv om selger har varslet en endelig overtakelsesdato kan selger fremskynde overtakelsen i inntil 2 mnd. Selger skal i så fall varsle en slik fremskyndet overtakelse minimum 4 uker før det nye overtakelsestidspunktet. Varsel skal gis skriftlig. Dersom selger benytter seg av retten til å fremskynde overtakelsestidspunktet, vil det nye overtakelsestidspunktet være endelig og dagmulktsutløsende, jfr. bustadoppføringslova §18.
I tillegg til å gi melding jf. ovenfor, skal selger med minimum 7 dagers skriftlig varsel innkalle kjøper til overtakelsesforretning jf. bustadoppføringslova § 15.

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, da det er ulovlig å ta boligen i bruk uten at det foreligger enten midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.
Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.
Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.
Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.
Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt..

Økonomi
Andre faste løpende kostnader
- Selger står ansvarlig for påkoblingsavgift for strøm, vann og avløp.
- Bygnings-og innboforsikring.
- Årsgebyr renovasjon kr. 3 973,- pr år standard renovasjon.
- Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 858,- og kr. 27,46 pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 314 og kr. 43,28 pr. kubikk.
- Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt.
påkobling av tv/internett.
- Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket
innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
- Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 237 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 238 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 728 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse.
Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes.
Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.
Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret 14 dager før overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.12 500)
Look (Kr.4 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 900)
Markedspakke 1 (Kr.18 990)
Markedspakke 2 (Kr.4 990)
Markedspakke 3 (Kr.3 990)
Oppgjør (Kr.8 490)
Totalt kr. (Kr.59 760)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes.vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.
Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.
Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke videreslege (transportere) kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.
Ved videresalg (transport) av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 20 000,- til selgeren og kr. 12 000,- til megleren.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Tilvalgsmuligheter:
  • Konsultasjon med Norema Kjøkken for alternative kjøkkenløsninger, inkludert én gratis time for tegning av ønsket kjøkken.
  • Oppgradering fra laminatgulv til parkett.
  • Valg av veggfarger.
  • Oppgradering av peis.
  • Oppgradering av belysning, inkludert mulighet for flere downlights.
  • Valg av andre flisfarger.
  • Installering av varmepumpe.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Faste pris. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
93-23-0089

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Prestebråtveien 71B
For mer om objektet
Prestebråtveien 71B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: