Bilde 1 av Amtmand Bloms gate 20 Bilde 2 av Amtmand Bloms gate 20
Digital salgsoppgave
Amtmand Bloms gate 20

3015 Drammen • Drammen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor 2-roms hjørneleilighet med peis, garasje og vestvendt balkong. Veletablert sameie. Oppussing må påregnes.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
81 m²
Bruttoareal (BTA)
89 m²
Fellesutgifter
kr 3 943 / Mnd
Prisantydning
kr 5 250 000
Omkostninger
kr 140 269
Totalpris
kr 5 390 269
Fellesformue
kr 13 328
Byggeår
1987
Tomt
Eiet tomt 1326 m²
Oppdragsnummer
39200175
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydning kr 5 250 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 131 250,-
   
Totalpris kr 5 390 269
Eiendom
Amtmand Bloms gate 20, 3015 Drammen, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 114 bnr. 1274 snr. 8 orgnr. 996281876 i Drammen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
1987

Tomt
Eiet tomt 1326 m²

Prisantydning
5 250 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesformue: kr. 13 328,- pr. 17.09.20

Totalpris inkl. omkostninger
5 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
131 250,- (Dokumentavgift)

140 269,50 (Omkostninger totalt)

5 390 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.3 943,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kabel-tv / internett og Get Safe, kommunale avgifter, strøm til fellesarealer, felles bygningsforsikring (ikke innbo), utvendig vedlikehold, trappevask og forretningsførerhonorar. 

Fellesutgiftene faktureres kvartalsvis med forfallsdato den 1. i hvert kvartal. Neste termin forfaller 1. oktober 2020.

* Fellesutgiftene ble sist justert 01.01.2018.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom fellesutgiftene til sameiet.

Parkering
Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Eier
Bente Skistad

Beskrivelse
Velkommen til Amtmand Bloms gate 20 - en attraktiv 2-roms leilighet med garasjeplass i et rolig og veletablert sameie på Bragernes. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet i et lekkert bygg vis-á-vis Bragernes kirke. Kort gangavstand til Bragernes torg med en rekkeservicetilbud og jernbanestasjon. Leiligheten har en flott beliggenhet i byggets 2. etasje med utgang til vestvendt balkong. Meget gode solforhold og nydelig utsikt.

Leiligheten har heisadkomst til leilighetsplan og inneholder bl.a. et soverom med skyvedørsgarderobe, et romslig bad og kjøkken med egen spiseplass. Stor stue med peis og store vindusflater. Meget gode lys- og utsiktsforhold. Med en god planløsning får man mye ut av kvadratmeterne i denne leiligheten. Om man likevel skulle trenge mer plass, disponerer leiligheten tre boder i felles garasjeanlegg.

Amtmand Bloms gate 20 er perfekt for deg som ønsker en enkel tilværelse med kort gange til marka og til byens rikholdige service-, underholdnings- og kollektivtilbud! Velkommen til visning.

- Stue med peis og nydelig utsikt
- Stort kjøkken med spiseplass
- Romslig, helfliset bad
- Vestvendt balkong på ca. 7 kvm.
- Gode solforhold
- Store vindusflater og meget gode lysforhold
- Pent opparbeidet fellesområde
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg
- Heis fra garasjekjeller til leilighetsplan
- Tre boder i felles garasjeanlegg
- Veletablert og hyggelig sameie
- Gangavstand til Bragernes torg
- Midt i Drammen sentrum med alle fasiliteter
- Kort vei til flotte turområder
- Nærhet til "alt"

Beliggenhet
Amtmand Bloms gate 20 har en sentrumsnær og svært attraktiv beliggenhet på Bragernes. Fra leiligheten kan man gå til alle byens fasiliteter. Her bor du skjermet midt i sentrum med nærhet til et rikt utvalg av butikker som dagligvare, bakeri, optiker, klesbutikker, blomsterbutikk og apotek med mer. Fra leiligheten er det få minutters gange til Bragernes torg med flere hyggelige restauranter og kafeer. Midt i gågaten på Bragernes ligger Magasinet kjøpesenteret med 50 butikker, blant annet 15 spesialbutikker, apotek og 7 spisesteder. Her er det noe for enhver smak. Kort vei også til togstasjonen på Strømsø eller Brakerøya. Nærmeste bussholdeplass ligger i umiddelbar nærhet.

Urbane Union Brygge ligger en kort gåtur unna leiligheten. Som et av landets største transformasjonsprosjekter, har papirbredden blitt forvandlet til et moderne og populært område hvor man finner et bredt servicetilbud, herunder moderne bibliotek, Moov treningssenter, restauranter, kaféer og høyskolen i Sørøst Norge.

Leilighetens beliggenhet har nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Spiraltoppen er en naturskjønn destinasjon, og kan nås både til fots eller med bil. Her finner vi restaurant med uteservering og friområde med utsikt over Drammensdalen. Fra Spiraltoppen er det nydelige turmuligheter innover Drammensmarka enten til fots, eller med ski på bena. Kort vei fra Bragernes Torg finner du Bragernes strand. Bragernes strand består av Månestranda og Hovedstranda, to fine og velholdte badestrender. Barnevennlig strand med bl.a. gressplen, volleyballnett, sittebenker og toalett.  

Få minutter til elvepromenaden hvor det er godt tilrettelagt med gang- og sykkelstier. Kort avstand til Marienlyst hvor vi finner Drammensbadet, fotballbaner, friidrettsanlegg, skøytebane, treningssenter og Drammenshallen. Åspavliongen er en hyggelig gåtur unna leiligheten, og ligger rett over bebyggelsen i Bragernesåsen, med fantastisk utsikt over byen og elven.

Tomt
Eiet tomt, 1326 m²
Ideell andel av felles tomt. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, steinlagte gangstier, gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Sykkelparkering og utebelysning.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré:
Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har adkomst fra et steinlagt inngangsparti via felles trappegang med heis. Entré med callinganlegg, parkettgulv og lyse veggoverflater. Gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe på ca. to meter. Profilert inngangsdør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. med heis.

Stue:
Stor og flott stue med peis. Store vindusflater sikrer meget gode lysforhold og fin utsikt mot flere himmelretninger. Stuen er av god størrelse med flere møbleringsmuligheter. God plass for sofagruppe samt et romslig spisebord med plass for mange gjester. Stuen har parkettgulv og lyse veggoverflater hvilket gjør det enkelt å sette sitt personlige preg på rommet. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong på ca. 7 kvm. med nydelig utsikt over nærområdet, bl.a. Bragernes kirke. Balkongen er vestvendt og blir en fin forlengelse av stuen hvor måltider enkelt kan medbringes ut.

Kjøkken:
Romslig kjøkken store vindusflater og meget gode lys- og utsiktsforhold. Kjøkkenet har linoleumsfliser på gulv og lyse veggoverflater. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter samt glassfelt i enkelte overskap. To oppvaskkummer av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Benkebelysning samt fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet er praktisk utformet med rikelig av oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Stekeovn fra AEG med nedfelt keramisk platetopp, oppvaskmaskin fra Bosch og frittstående kjøleskap med fryser fra Elektrolux medfølger handelen. Foran vindusrekken er det god plass for frokostbord. Fra kjøkkenet har man flott utsikt over nærområdet. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad:
Helfliset bad med gulvvarme. Badet er oppgradert med flis over flis på gulv. Badet er innredet med gulvstående toalett fra Porsgrund og dusjkabinett med skyvedører av glass. Baderomsinnredning med ett-greps armatur fra Oras med tilhørende overskap og veggskap i hvit profilert utførelse.

Soverom:
Romslig soverom med parkettgulv og malte veggoverflater. Soverommet har gode møbleringsmuligheter for bl.a. seng og nattbord. Gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe på ca. to meter. Fra soverommet har man flott, langstrakt utsikt over nærområdet.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av Erlend Pettersen Ruud v/ Anticimex:

Bolig over tre etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Utvendig pusset og malt. Takkonstruksjoner av saltaksform utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har profilert entrédør fra
Scandania med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra byggeår. Balkongdør med tre-lags glass fra byggeår. Koblede vinduer fra byggeår med innvendig to-lags glass og en utvendig glassflate.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 81 kvm
Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 81 kvm
Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.

Boder
Leiligheten disponerer tre boder i felles garasjeanlegg. Bodene er oppmål til ca. 1 kvm., 2 kvm. og 4,5 kvm.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 16.11.1992 som omhandler "Nybygg - Boligblokk m/10 leiligheter".

Oppvarming
- Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring
- Panelovner i enkelte rom og gulvvarme på bad

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom fellesutgiftene til sameiet.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 943,- pr.mnd.
Kabel-tv/internett og Get Safe, kommunale avgifter, strøm til fellesarealer, felles bygningsforsikring (ikke innbo), utvendig vedlikehold, trappevask og forretningsførerhonorar.

Kabel-tv / internett og Get Safe, kommunale avgifter, strøm til fellesarealer, felles bygningsforsikring (ikke innbo), utvendig vedlikehold, trappevask og forretningsførerhonorar. 

Fellesutgiftene faktureres kvartalsvis med forfallsdato den 1. i hvert kvartal. Neste termin forfaller 1. oktober 2020.

* Fellesutgiftene ble sist justert 01.01.2018.

Faste løpende kostnader
Strøm, fellesutgifter og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån pr. 17.09.2020

Forsikring med polisenummer
Nemi forsikring Polisenummer: 2091798

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 829 369,- Som sekundærbolig Kr. 2 985 728,-

Sameie
Sameie: Sameiet Amtmand Blomsgate 20, Orgnr: 996281876

Forretningsfører
AS Boalliansen Forvaltning AS
Tomtegata 17
N-3015 Drammen

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjennelse av ny kjøper.

Tekniske installasjoner:
- Leiligheten har røykvarslere og brannslukningsapparater (2009 og 2014)
- TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt, dog ikke mer enn ett større husdyr (hund eller katt) per eierseksjon. For ytterligere informasjon, se Sameiets vedtekter § 2.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen og har begrenset kjennskap til eiendommen. Selger er derfor ikke kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1987/1458-1/90  Erklæring/avtale  
13.02.1987 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 3005-114/1274
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1992/191-2/90  Pantsettelseserklæring  
06.01.1992 BELØP: NOK 20.000
Panthaver: Sameiet Amtm. Blomsgt. 20  
Lnr: 1336008
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/1518-2/90  Seksjonering  
16.02.1987 opprettet seksjoner:
Snr: 8
Formål: Samleseksjon bolig
Sameiebrøk: 100/1172
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 010 SEKSJONER

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
131 250,- (Dokumentavgift)

140 269,50 (Omkostninger totalt)

5 390 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.23 977,50)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 166)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.4 800)
Markedspakke 3 (Kr.22 900)
Provisjon (Kr.52 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.137 193,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0175

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.