Bilde 1 av Knut Bjørhuus vei 48BBilde 2 av Knut Bjørhuus vei 48B
Digital salgsoppgave
Knut Bjørhuus vei 48B

3025 Drammen • Drammen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet med god planløsning - Peis og innglasset balkong - Barnevennlig boligområde.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
68 m²
Bruksareal (BRA)
78 m²
Bruttoareal (BTA)
81 m²
Fellesutgifter
kr 5 562 / Mnd
Prisantydning
kr 2 690 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 418 092
Totalpris
kr 3 116 102
Fellesformue
kr 40 792
Byggeår
1961
Tomt
Eiet tomt 14875 m²
Oppdragsnummer
93210092
Prisantydningkr 2 690 000,-
Fellesgjeldkr 418 092,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 116 102
Eiendom
Knut Bjørhuus vei 48B, 3025 Drammen, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 116 bnr. 388, andelsnr. 70 i Åsen borettslag med orgnr. 952585088 i Drammen kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 81 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra boligsalgsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1961

Tomt
Eiet tomt 14875 kvm

Prisantydning
2 690 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 418 092,- pr. 22.09.2021.
Andel fellesformue: kr. 40 792,- pr. 31.12.2020.

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 690 000,- (Prisantydning)
418 092,- (Andel av fellesgjeld)

3 108 092,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 116 102,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 562,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, renovasjon, feiing, Telia tv/bredbånd, vedlikehold bygg, strøm i fellearealet, snøbrøyting og strøing, plenklipp, stell av uteareal, vaktmestertjenester, styrehonorar, personalkostander, renter og avdrag fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Skadeforsikringsselskapet Borettslagenenes Sikringsordning AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Reyes Justina Cleto Reyes Immaculada Cleto

Beskrivelse
Velkommen til Knut Bjørhuus vei 48B!

Meget attraktiv 3-roms andelsleilighet beliggende i byggets 4. etasje på Åssiden i Drammen. En lys og flott leilighet med god planløsning, peis og en solrik balkong på ca.10 kvm. Store vindusflater og balkongdør som er skiftet i regi av borettslaget i 2021. Godt opparbeidet grøntarealer, samt kort vei til flere gode service- og kollektivtilbud.

Leiligheten inneholder gang med god plass til opphgeng av tøy, skooppbevaring og kommodeløsning, lys og innbydende stue med veggflater med malt tapet og panelplater Gulvflatene er belagt med 3-stavs parkett og langs den ene veggen er det balkong/skyvedør som sørger for godt med lys inn. Kjøkkenet ligger adskilt fra stuen, innredning med lyse, slette fronter. Videre har leiligheten 2 romslige soverom, flislagt bad med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Parkering
Hver husstand som har bil disponerer en parkeringsplass, ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Vedlagt ligger parkeringsregler for Åsen borettslag.

Beliggenhet
Beliggende i attraktivt og veletablert boligområde på Åssiden med umiddelbar nærhet til bussholdeplass og kort vei til sentrum. Det er gode fritidstilbud på Åssiden og Drammen forøvrig, der Åssiden IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter. God tilknytning til skogen fra boligen, med lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka. Kort vei til dagligvareforretninger.

Tomt
Eiet tomt, 14875 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
Gode bussforbindelser med nærliggende holdeplass, hyppige avganger til Drammen sentrum, se www.brakar.no for rutetider. Det er ca. 13 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Generelt god offentlig kommunikasjon mot Kongsberg, Oslo og Tønsberg fra Drammen sentrum.

Inneholder
Leiligheten inneholder følgende:
Gang, stue med utgang til innglasset balkong, kjøkken, bad og 2 soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Sverre Alexander Enersen:

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller og loft.
Bygningen har gulv mot grunn, bærende konstruksjoner og etasjeskillere i hovedsak av betong/murkonstruksjon.
Yttervegger med teglstein.
Yttertak med saltakform av trekonstruksjon tekket med takstein (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har entredør med kikkehull og brann/lydklassefisering B30/db30 fra ukjent årstall.
Balkongdør, skyvedør og vinduer med 3-lags glass og karmer/rammer av tre fra 2021. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.
Naturlig ventilasjon via luftespalter i vinduer/luker i vegg, i kombinasjon med mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken.

Borettslaget består av 90 andelsleiligheter fordelt på 5 boligbygg. Felles skrånet tomteareal. Felles uteområde opparbeidet med blant annet asfalterte veier, trær, plenarealer og diverse beplantning.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 68 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 78 kvm

Boder
Leiligheten disponerer 2 boder i kjeller på tilsammen ca. 11 kvm og en bod på loftet på ca. 6 kvm.

Gang
Leiligheten ligger i byggets 4. etasje samt kjeller og loft, det er adkomst via felles trappegang. Herfra kommer man inn i en og innbydende gang med lyse vegger, 3-stavs parkett på gulv og himlingsflater med malte slette flater. Rommet har god plass til opphgeng av tøy, skooppbevaring og kommodeløsning.

Stue
Leiligheten har en lys og innbydende stue med veggflater med malt tapet og panelplater Gulvflatene er belagt med 3-stavs parkett og langs den ene veggen er det balkong/skyvedør som sørger for godt med lys inn. Stuens størrelse og utforming gjør det enkelt å innrede med sofagruppe og spisebord. Det er også montert en moderne peisovn i hjørnet av merke ILD med ubrennbart materiale på gulv.

Balkong
Fra stuen er det utgang til en flott syd vendt innglasset balkong på ca.10 kvm. Balkongen er belagt med fliser og har rekkverk av glass og metall. Her er det god plass til utemøbler og tilhørende møblement.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger adskilt fra stuen og har plass til et hyggelig spisebord. Innredning med lyse, slette fronter og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Det er godt med skap- og benkplass på kjøkkenet. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et flislagt bad med gulvvarme fra 2009. Badet er innredet med innfelt speilskap i vegg, dusj på gulv i hjørne med innfellbare dører, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har 2 romslige soverom. Rommene har 3-stavs parkett og har panelplater på veggene. Her har man god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Fra det ene soverommet er det utgang til en nord-vendt luftebalkong på ca.1 kvm.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 06.08.1962. Det foreligger ferdigattest for senere endringer som omhandler rehabilitering av eksisterende baderom datert 02.02.2010 og innglassing av balkonger datert 16.04.2012.

Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og vedfyring. Det er naturlig ventilasjon via luftespalter i vinduer/luker i vegg, i kombinasjon med mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer, kursoversikt, strømmåler og vannmåler er plassert i felles trappegang.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 562,- pr.mnd.
Kommunale avgifter, renovasjon, feiing, Telia tv/bredbånd, vedlikehold bygg, strøm i fellearealet, snøbrøyting og strøing, plenklipp, stell av uteareal, vaktmestertjenester, styrehonorar, personalkostander, renter og avdrag fellesgjeld.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader: Kr. 5 562,- pr. mnd.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8 000 kwh pr. år. Det må påregnes kostnader til strøm.
Boligen er tilknyttet Get (Telia) som leverandør av kabel-tv og internett.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett m.m..

Spesifikasjon av fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 60308111760, Nordea Bank ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 22.09.2021: 1.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 40
Saldo per 22.09.2021: 10 722 000
Andel av saldo: 119 133
Neste termin/avdrag: 30.12.2021 ( siste termin 30.06.2041 )
Flytende renter
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2021
 utgjøre ca kr 434,00 per måned for denne boligen

Lånenummer: 60308111779, Nordea Bank ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 22.09.2021: 1.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 50
Saldo per 22.09.2021: 27 000 000
Andel av saldo: 298 959
Neste termin/avdrag: 30.12.2021 ( siste termin 30.06.2046 )
Flytende rente
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2021
 utgjøre ca kr 841,00 per måned for denne boligen

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har hatt et positivt årsresultat for 2020 på kr. 692 005,-..

Forsikring med polisenummer
If (NBBL Partner) Polisenummer: SP1824700

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 663 444,- Som sekundærbolig Kr. 2 388 399,-

Borettslag
Borettslag: Åsen borettslag, Orgnr: 952585088

Forretningsfører
NBBO

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget og medlemmer i NBBO, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Dyrehold
Dyrehold er ikke tillatt iht. vedtektene. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen jf. brl § 5-11 fjerde ledd.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.
Styret har tatt opp et lån da de skal skifte ut vinduer og balkongdører. Låneopptaket var planlagt før sommeren 2021, og felleskostnader har derfor økt. Leiligheten har fått ny balkong/skyvedør og vinduer med 3-lags glass og karmer/rammer av tre.
Parkeringsplassene følger ikke leiligheten ved salg.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen ligger i et regulert område.

PLANID 3005 060217-6
Plannavn (vedtaksdato) REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR ET AREAL VED
FORLENGELSEN AV HENRIK IBSENS GATE. (6.3.1959)
Reguleringsformål: Parkeringsplass.

PLANID 3005 060217-6
Plannavn (vedtaksdato) REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR ET AREAL VED
FORLENGELSEN AV HENRIK IBSENS GATE. (6.3.1959)
Reguleringsformål: Offentlig friområde.

PLANID 3005 060217-6
Plannavn (vedtaksdato) REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR ET AREAL VED
FORLENGELSEN AV HENRIK IBSENS GATE. (6.3.1959)
Reguleringsformål: Boliger.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 690 000,- (Prisantydning)
418 092,- (Andel av fellesgjeld)

3 108 092,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 116 102,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering (Kr.4 000)
Oppgjør (Kr.6 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.12 420)
Grunnpakke borettslag (Kr.3 950)
Markedspakke 1 (Kr.14 307)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 700 000,-) (Kr.35 000)
Tilrettelegging (Kr.7 700)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Totalt kr. (Kr.92 660)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-21-0092

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Christian Foss

Saksbehandlere
Aurora Thaqi
EIE Drammen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 48 21 52 05 / E-post: aur@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Knut Bjørhuus vei 48B
For mer om objektet
Knut Bjørhuus vei 48B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: