Bilde 1 av Konggata 53BBilde 2 av Konggata 53B
Digital salgsoppgave
Konggata 53B

3019 Drammen • Drammen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Arealeffektiv 2-roms rett ved marka, med nyere bad, flott utsikt og heis. Særdeles sentralt, med gangavstand til ?alt?.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
23 m²
Bruksareal (BRA)
23 m²
Bruttoareal (BTA)
26 m²
Fellesutgifter
kr 4 443 / Mnd
Prisantydning
kr 1 200 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 379 441
Totalpris
kr 1 587 451
Byggeår
1935
Tomt
Fellestomt 3058 m²
Oppdragsnummer
93210074
card-default

Christian Foss

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Christian
Prisantydningkr 1 200 000,-
Fellesgjeldkr 379 441,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 1 587 451
Eiendom
Konggata 53B, 3019 Drammen, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 114 bnr. 656, andelsnr. 36 i Frikvarteret borettslag med orgnr. 989323989 i Drammen kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 23 kvm, Bruksareal: 23 kvm, Bruttoareal: 26 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1935

Tomt
Fellestomt 3058 kvm

Prisantydning
1 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 379 441,- pr. 01.06.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
1 200 000,- (Prisantydning)
379 441,- (Andel av fellesgjeld)

1 579 441,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

1 587 451,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 443,- pr. mnd.
Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Renter og avdrag fellesgjeld, tv/bredbånd, varmtvann, forretningsførsel, revisjon, felles bygningsforsikring, div. drift og vedlikehold, kommunale avgifter, energi/fyring i fellesareal, etc.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å forhindre dette har borettslaget en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12  måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Terje Formodalen

Kort fortalt
- Lys og luftig 2-roms andelsleilighet.
- Tredje etasje med heis til etasjeplan.
- Meget sentralt i gangavstand til "alt".
- Fellesareal med plen og beplantning.
- Pen entré med skyvedørsgarderobe.
- Stue og kjøkken i luftig, åpen løsning.
- Stue med fin utsikt fra store vinduer.
- Tidsmessig kjøkken med kjøkkenøy.
- Stilrent bad antatt fra 2017 med gulvvarme.
- Soverom med plass til garderobe.
- En utvendig bod på 2 kvm for lagring.
- Felles oppholdsrom og felles vaskerom.

Parkering
Det utstedes et parkeringskort pr. leilighet til de andelseierne som har bil.
Det er 30 P-plasser i borettslaget og det er "førstemann til mølla" - prinsippet.
For øvrig er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et særdeles sentralt boligområde rett ved sykehuset på Bragernes. Herfra er det umiddelbar nærhet til fine turområder. I tillegg er det kort gange til byens pulserende sentrum, uteliv og til den vakre elvepromenaden med både utendørs servering, grønne lunger og badestrender.

For å nyte skogens magi er det få minutters gange til "Sikksakken" som tar deg innover i Bragernesåsens flotte turområder. Her venter både Åspaviljongen og Spiralen med herlige utsiktspunkter.

For det urbane mangfold kan turen legges til til Union Brygges via broen Ypsilon, hvor det bys på restauranter, kafeer, rockescene og et spennende kulturliv. På Papirbredden finner du også Campus Drammen - en av landets mest moderne kunnskapsparker. USN har et bredt studietilbud innenfor en rekke attraktive retninger.

I tillegg er det kort vei til Drammensbadet - Norges største badeanlegg, Drammenshallen og idrettsparken på Marienlyst med fotballbaner og skøyteis. Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også hallen til Drammen Tennisklubb med fire baner.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Rema 1000 og Spar. Spar ligger på Torget Vest, som også har ca. 30 butikker, apotek og tre serveringssteder. For øvrig byr sentrum på koselige gågater og torg, i tillegg til sentrene Magasinet og CC Drammen.

Bragernes har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Konggata som ligger rett utenfor leiligheten. Ellers stopper TIMEs Expressen utenfor Torget Vest og det er kort gange til Drammen jernbanestasjon hvor også flytoget har avgang.

Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Brakerøya stasjon, 5 min til Drammen stasjon, 5 min til Gulskogen, 32 min til Oslo S, 34 min til Kongsberg og 61 min til Oslo lufthavn. Ønsker du å bruke bena er det ca. 10 min til Union Brygge, 13 min til Bragernes torg, 18 min til Strømsø torg og en liten halvtime til Marienlyst, bare for å nevne noe.

Tomt
Fellestomt, 3058 kvm

Uteområde
Leiligheten har en særdeles sentral beliggenhet med en rekke tilbud som skole, buss, tog, forretninger, kafeer og uteliv innen gangavstand. Om man trenger å tømme hodet og bare nyte naturen er det også umiddelbar nærhet til flotte turområder - her har du alle tenkelige tilbud i kort avstand!

Borettslagets tomteareal er opparbeidet med plen og variert beplantning. Internveier er belagt med belegningsstein og parkeringsplasser er asfaltert.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
3. etasje: Entré, bad/wc, kjøkken/stue og soverom.
Annet: Utvendig bod på ca. 2 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Sverre Alexander Enersen:
Bygningen har gulv mot grunn, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av betong/murkonstruksjon. Utvendige fasader forblendet med plater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 23 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 23 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Entré
Leiligheten ligger i tredje etasje med adkomst via felles trappegang og heis. Vel innenfor er det en lys og fin entré med laminatgulv og downlights innfelt i himlingen. På hvitmalte vegger er det montert dørcalling og på endeveggen er det en skyvedørsgarderobe til oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue
For en arealeffektiv løsning er stuen og kjøkkenet samlet i ett. Hele rommet fylles med herlig dagslys fra tre vinduer, som også byr på flott utsikt utover Drammen by, Haukåsbakken og skogkledde åser. Gulvet er lagt med laminat og glatte vegger er malt hvite. Himling er lyssatt med downlights. I stuedelen er det plass for sofa med tv-løsning og i grensen mot kjøkkenet er det en kjøkkenøy med spise- og oppbevaringsplass.

Kjøkken
Selve kjøkkeninnredningen er plassert på den innerste veggen i rommet. Den har takhøye skap, slette trefargede fronter og sort laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Mellom benk og skap er det hvite fliser og belysning. Over en kombinert komfyr og oppvaskmaskin er det avtrekk fra ventilator.

Bad
Baderommet er stilrent innredet og ble antakelig pusset opp i ca. 2017. Her er det hvite veggfliser og sorte gulvfliser over gulvvarme. Himling er pent lyssatt med downlights. Baderomsinnredningen er i mørk, glatt utførelse. Den består av heldekkende servant, gode skuffer og et speilskap med belysning. Bakenfor sotete, rette dusjdører er det deilig regnfallsdusj og det er gulvmontert toalett.

Soverom og garderobe
Fra stuen er det inngang til et lyst og delikat soverom. Her er det malte vegger i en dus gråfarge, tidsmessig laminatgulv og downlights i himling. Tre vinduer åpner for nydelig utsikt og gode lysforhold. Av oppbevaringsplass er det skyvedørsgarderobe i entreen. I tillegg disponerer leiligheten en utvendig bod på ca. 2 kvm, samt felles oppholdsrom og felles vaskerom i kjeller.

Ferdigattest
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest datert 04.01.2007 som omhandler fasadeendringer, etablering av tre nye hybler og våtrom, endrede planløsninger og ny hovedadkomst til bygget.
 
Det foreligger ferdigattest datert 28.03.2017 som omhandler montering av innerdør på heiskupé.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet og det er gulvvarme på badet. Det er avtrekksventil på badet og ventilator på kjøkkenet. Øvrig ventilasjon er naturlig. Sikringsskapet er montert i gangen og utstyrt med automatsikringer. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 443,- pr.mnd.
Renter og avdrag fellesgjeld, tv/bredbånd, varmtvann, forretningsførsel, revisjon, felles bygningsforsikring, div. drift og vedlikehold, kommunale avgifter, energi/fyring i fellesareal, etc.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2 227 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett.

Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett m.m..

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: HUS101-11499413
Total fellesgjeld: kr 30.920.558
Andel av fellesgjeld: kr 244.262
Restløpetid 14 år 9 mnd
Terminer p.a. 12
Rente: 2,86%
Fastrente

Lånenummer: HUS101-11499414
Total fellesgjeld: kr 17.111.603
Andel av fellesgjeld: kr 135.170
Restløpetid 15 år 2 mnd
Terminer p.a. 12
Rente: 0,82%
Flytende rente

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et positivt årsresultat for 2020 på kr. 2.935.197.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 6650833

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 744 629,- Som sekundærbolig Kr. 2 680 664,-

Borettslag
Borettslag: Frikvarteret borettslag, Orgnr: 989323989

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett for borettslagets medlemmer.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger med objektet.

Dyrehold
Dyrehold er tillat når dette ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Dersom det fremsettes berettiget klage over at dyreholdet sjenerer naboer med lukt, bråk etc., kan styret forlange at dyret fjernes hvis det ikke oppnås en minnelig ordning med klageren.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger i et regulert område.

PLANID 3005 060233-2_1 
Plannavn (vedtaksdato) REGULERINGSPLAN FOR KRYSS KONGGATA - SPIRALEN. MINDRE
VESENTLIG ENDRING AV PLANSTADFESTET 12.03.1975 (23.4.1979)
Reguleringsformål: Unyansert formål (mangler)

PLANID 3005 060233-2_1 
Plannavn (vedtaksdato) REGULERINGSPLAN FOR KRYSS KONGGATA - SPIRALEN. MINDRE
VESENTLIG ENDRING AV PLANSTADFESTET 12.03.1975 (23.4.1979)
Reguleringsformål: Gang-/sykkelvei

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 200 000,- (Prisantydning)
379 441,- (Andel av fellesgjeld)

1 579 441,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

1 587 451,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering inkl drone fra (Kr.4 000)
Markedspakke 1 (Kr.12 490)
Tilrettelegging (Kr.9 950)
Visningshonorar x 2 (Kr.5 000)
Look kr 3500 (Kr.3 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 600)
Grunnpakke borettslag (Kr.4 950)
Oppgjør (Kr.6 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Provisjon (Kr.24 631,06)
Totalt kr. (Kr.88 904,06)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-21-0074

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Christian Foss

Saksbehandlere
Christian Foss
EIE Drammen
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 93 45 61 49 / E-post: cf@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Konggata 53B
For mer om objektet
Konggata 53B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: