Bilde 1 av Konnerudparken / TorsbergveienBilde 2 av Konnerudparken / Torsbergveien
Digital salgsoppgave
Konnerudparken / Torsbergveien

3032 Drammen • Drammen kommune

Prisantydning

kr 2 980 000

Omkostninger: kr 114 150Totalpris: kr 3 094 150
2-roms i 4.etasje med vestvendt balkong - høy standard og kvalitet - innflytning vår/sommer 2024 - resalg av kontrakt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
37 m²
Bruksareal (BRA)
37 m²
Fellesutgifter
kr 1 665 / Mnd
Prisantydning
kr 2 980 000
Omkostninger
kr 114 150
Totalpris
kr 3 094 150
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
18230053
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 2 980 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (andel tomteverdi)kr 5 550,-
Oppstartskapital for sameietkr 7 400,-
Transportgebyr utbyggerkr 100 000,-
  
Totalpris kr 3 094 150
Konnerudparken
I hjertet av Konnerud har vi nå gleden av å presentere 142 nye selveierleiligheter. Midt i Konneruds nye sentrum i rolige omgivelser og rett ved løypa. Prosjektet vil holde en høy standard, og det er lagt et stort arbeid ned i å lage gode planløsninger som er tilpasset tilbakemeldinger vi har fått fra mange interesserte kjøpere.

Leilighet C402 er resalg av kontraktsposisjon. Dette er en 2-roms leilighet med vestvendt balkong beliggende i C-bygget. Leiligheten har en-stavs eikeparkett, Sigdal kjøkken, vannbåren gulvvarme, og flott moderne bad. Stor, felles takterrasse hvor kveldssolen kan nytes med flott utsikt!

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. I Konnerudparken ligger alt til rette for en enklere hverdag; Bilen står strygt forvart i parkeringskjeller, heis opp til leiligheten, smørebod og vaskeplass til bilen. Fine turområder, busstopp og nærhet til det du trenger av butikker til de daglige innkjøp.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig og skjermet grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre!

Besøk vår prosjektside www.konnerudparken.no for boligvelger og komplett prospekt!

Hovedoppdragsnummer
18-23-0053

Eiendom
Konnerudparken / Torsbergveien, 3032 Drammen, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 80 bnr. 1660 i Drammen kommune

Eierform
Eierseksjon

Prosjektet omfatter 142 leiligheter fordelt på 9 bygg, ca 600 m2 næringsarealer, felles parkeringskjeller og utearealer.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ole Herman Grongstad

Fellesutgifter
Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 35-45,- pr. kvm. BRA/mnd. Avsetning til vedlikehold vil da normalt ikke være inkludert.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Andre løpende kostander som dekkes av seksjonseier utover fellesutgiftene er:
• Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til romoppvarming og varmtvann. Disse vil bli fordelt til den enkelt leilighet.
• Øvrig strømforbruk og nettleie.
• Kommunale gebyrer og avgifter, herunder eiendomsskatt. Disse er ikke beregnet for den enkelte boenhet, men vil bli beregnet
av kommunen etter ferdigstillelse.
• Abonnement for tv-pakker og internett.
• Drift og vedlikehold av parkeringskjeller

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Drammen Kommune.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.

Energimerke
Alle boliger som selges etter 1. juli 2010 skal energimerkes iht. energimerkeforskriften. Hver bolig vil senest ved overtagelse få en energiattest som bekrefter energimerket iht TEK 17.

Tomt
Tomten er målt opp med kartforretning etter formålsgrensen for BS4a og BS4b i reguleringsplanen, og vil få eget gårds og bruksnummer. Tomten har et samlet areal på ca. 6.965 kvm. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling, fradeling og eventuell sammenslåing.

Oppvarming
Energibehovet til oppvarming av varmt tappevann og romoppvarming dekkes ved etablering av en lokal energikilde som tilfredsstiller forskriftskrav til energileveranse fra fornybar energikilde. Varme er planlagt hentet fra grunnen gjennom brønnpark i parkeringsarealene. Romoppvarming dekkes ved termostatstyrt vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, gang/entré og soverom. Elektriske varmekabler på baderom. Termostat for hvert rom.

Det leveres gasspeis type Vision Line Superior 55 L, i leiligheter der det er fremkommer av salgstegningene. Peisen leveres med sort innramming med Visionline S40-3 grå steiner, som standard. Det kan velges mellom andre alternative omramminger som tilvalg, uten pristillegg. Prosjektet får sentralt gassanlegg med fordelerskap på balkong/terrasse. Det blir mulighet for gassuttak på terrasse/balkong mot tillegg i pris.

Om ikke mange år, vil det kreves at all boligoppvarming i Norge skal skje uten bruk av fossilt brennstoff. Derfor er alle gasspeiser i prosjektet forberedt for å benytte biopropan, en miljøvennlig gasstype som er laget av biologisk materiale. De nye gasspeisene vil også kunne regulere flammehøyde og har et nytt tiltalende design.

Leveransebeskrivelse
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Hvis ikke annet er avtalt i kjøpetiIbud eller kontrakt, leveres leiligheten i tråd med denne leveransebeskrivelse. Leiligheten kan også mot pristillegg leveres med innredningspakkene, Levende, Landlig og Eksklusiv. Ved valg av konseptpakke vil en del av leveransebeskrivelsen endres knyttet til overflatekvaliteter, kjøkken, armatur, dørtyper, fargevalg med mer. Dersom man kjøper en av konseptpakkene skal dette krysses av i kjøpetilbudet, og egen rombeskrivelse for innholdet i konseptpakken skal følge i kjøpe- kontrakten. Mer informasjon om innhold og frister kan fåes ved henvendelse til megler.

De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17. Under detalj- prosjektering kan det bli mindre endringer ved prosjektet.

Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold. Enkelte illustrasjoner i salgsmateriellet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. 3D-tegninger er kun av illustrativ art og det er leveransebeskrivelsen som inngår i salgsoppgaven som er gjeldende. Selger står fritt til å endre prisen på usolgte leiligheter.

Vinduenes plassering, format og mål i den enkelte leilighet kan avvike noe fra de generelle planer og fasader, som følge av blant annet den arkitektoniske utforming og/eller tekniske løsninger og avhengigheter.

Enheter som ikke er utformet for tilgjengelighet fremgår av leilighetsoversikt/prisliste.

Kjøper bes gjøre seg kjent med innholdet i leveransebeskrivelsen.

KONSTRUKSJON OG FASADE
Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med teglforblending og trekledning.

GULV
1 stavs eikeparkett, Meister Cream Oak Lively 8898, bredde 142 mm.

Det leveres gulvfliser på bad og vaskerom av typen Grespor Minos 30x30, eller tilsvarende. Det leveres fliser nedfelt i dusjsonen i tilsvarende kvalitet og farge i dimensjon 5x5. Der det er opplegg for vaskemaskin i bod/vaskerom, leveres flis på gulv med sokkelflis. Boder uten mulighet for vaskemaskin leveres parkett som standard. Selger kan uten varsel velge å tilby fliser i tilsvarende kvalitet og lignende farger fra annen leverandør, som tilvalg uten priskonsekvens for kjøper. Det kan velges samme flistype i gang og bod i stedet for parkett, som tillvalg uten priskonsekvens for kjøper. (Med gang menes første rom innenfor inngangsdør).

Sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. Standard leggemåte er rettlagt. Andre leggemåter vil kunne bestilles som tilvalg. Leiligheter som har eget vaskerom får levert sokkelflis av samme flistype som gulvet.

Andre flistyper er tilgjengelig som tilvalg.

VEGGER
Vegger utføres som sparklet og malt betong og/eller malte gipsvegger. Veggene males i fargen 10679 Washed Linen som standard. Det kan velges mellom 7 andre utvalgte farger uten pristillegg, begrenset til en farge pr rom.

Veggene oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. Vegger i baderom og wc-rom er isolerte. Innvendige vegger mellom leilighetene og mot korridorer er isolerte mht. lyd- og brann iht. gjeldende krav. Keramiske veggfliser på bad, levers av typen Cerev Cipreste 297x597 hvit, valgfritt i matt eller blank, eller tilsvarende på baderom. Sementbasert fuge i farge tilpasset flisvalg. Standard settemåte er rettsatt liggende format. Andre flistyper og settemåter vil kunne bestilles som tilvalg. WC-rom og vaskerom har malte vegger.

HIMLING
Innvendig tak leveres sparklet og malt uten synlige V-fuger i stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom. Himling males i farge NCS S 0500-N matt. Det kan forekomme ekstra nedforinger/innkassinger av tekniske årsaker/installasjoner. Typisk eksempel er innkassing/nedhimling av føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinkelrør langs takenes sider og delflater, Mellom kjøkkenoverskap og tak leveres Sigdal takforing.

I bad, WC rom, vaskerom, gang/entré og bod leveres nedsenket heldekkende sparklet og malt gipshimling med netto takhøyde ca. 2,30 m. Alle leiligheter leveres med LED downlights i nedforet gipshimling på bad, WC rom og hall/entrè. Det leveres minimum 3 stk. downlights i hall/entrè og bad. Det leveres minimum 2 stk. downlights i WC rom. Overgang tak/vegg leveres listløse, fuget og malt. Takets hvitfarge males ca. 2 cm ned på vegg.

Himlingshøyden i stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom er ca. 2,60 m. Det kan i disse rom velges innfelte downlights i nedforet gipshimling som tilvalg, mot tillegg i pris. Dette reduserer himlinghøyden til ca. 2,4 - 2,5 m avhengig av sprinkelsystem og byggehøyde på type downlights og lignende som eventuelt velges som tilvalg.

ENTRÉDØRER/TERRASSEDØRER
Entrédørene til leilighetene leveres utførelse iht. arkitektens valg, med dørkikkert og FG-godkjent sikkerhetslås og i henhold til gjeldende teknisk forskrift mht. lyd og brann. Det leveres heve-/skyvedør med glass til balkong/terrasse med fabrikkmalt karm/ramme av tre med utvendig lakkert aluminiumsbekledning. Enkelte leiligheter leveres med slagdør av tre med glass og utvendig lakkert aluminiumsbekledning til balkong/terrasse evt sekundær balkong. Det fremgår av salgstegningene hvilke leiligheter/terrasser som får heve-/skyvedør evt slagdør.

VINDUER OG INNVENDIGE DØRER
Vinduer leveres som fabrikkmalte trevinduer i grafittgrå utførelse (RAL 7024) med utvendig lakkert aluminiumsbeslag. Det leveres energiglass iht. TEK 17. Vindussmyg leveres sparklet og malt i veggfargen.
Innvendige dører leveres med 1 speil kompaktdør, Sweedor Unique 01L, fabrikkmalt hvit NCS S 0500 N, farge Klassisk hvit som standard. Vitrinedør mellom gang og stue/kjøkken type Sweedoor Unique GW01L, med hvite karmer, fabrikkmalt hvit NCS S 0500 N, farge Klassisk hvit som standard. Innerdørvridere leveres av type Habo A13161-16, rustfritt børstet stål. Dørene leveres med flat terskel med luftespalte for ventilasjon. Hvitmalte listverk og utforing rundt innvendige dører. Listverk og utforinger leveres fabrikkmalt NCS S 05000-N, farge Klassisk hvit som standard, med synlig stift. Sparkling og maling av synlige stifter kan bestilles som tilvalg, mot tillegg i pris.

Det er minimum 1 åpningsbart vindu og/eller balkong/terrassedør pr. oppholdsrom. På grunn av byggets arkitektur og utforming må deler av vindusvasken påregnes som rutinemessig fellesvask for sameiet håndtert fra utsiden med egnet utstyr for tilkomst.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning leveres av Sigdal i type Horisont Palett i fargen S 5500 - N som standard, med 10mm sort homogen laminat benkeplate, med rett forkant. Sigdal Horisont har slette fronter og innfreste grep som markerer denne oppgraderte modellens linjerene design. Det kan velges blant flere standard Palettfarger på kjøkkenfronter, uten tillegg i pris. Det kan velges blant en rekke farger og mønstre for laminat benkeplate innenfor standardleveransen, uten pristillegg.

I leveransen inngår:
• Benkelengde og plassering iht. plantegning.
• Plassering og hvitevarer iht. plantegning, ferdig tilkoblet.
• 2 underskap som skuffeseksjon, minimum 40 cm. (kan fravikes i mindre leiligheter).
• Takhøye overskap med høyde ca. 228 cm fra gulv, iht. plantegning. Oppforing til tak/avslutningslist. Sigdal takforing med
høyde ca. 32 cm mellom kjøkken overskap og tak, leveres i samme farge som kjøkkenfronter.
• Høyskap og benkeskap forberedt for integrerte hvitevarer, med fronter.
• Integrerte hvitevarer fra Siemens, ferdig montert: Induksjon platetopp, stekeovn, helintegrert oppvaskmaskin og kjøl/frys
kombiskap. Pyrolyseovn kan velges som tilvalg, mot tillegg i pris.
• Det leveres 1-2 høyskap pr. kjøkken avhengig av leilighetstype og kjøkkenutforming. I leiligheter med 2 høyskap er kjøl/frys
kombiskap i det ene og stekeovn i det andre.
• Oppvaskbenk leveres med underlimt stålvask.
• Kjøkkenbatteri type Grohe Eurosmart Cosmopolitian, høy tut.
• Innfelte LED spotter under overskap, leveres av Sigdal og ID led downlight børstet stål (med tilkoblet dimmer).
• Det leveres ventilator av type Slimline Røros 602-12 Safe, med integrert komfyrvakt SE1000, med potenisialfritt signal,
under overskap over platetopp levert og montert av ventilasjonsentreprenør.
• Kjøkkenhette leveres med lys, timerfunksjon, spjeld og potenisalfritt sigdal.

Det utarbeides egne kjøkkentegninger for den enkelte leilighet.

Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel.

Som tilvalg kan det velges blant Sigdal sine andre kjøkkenmodeller så langt det passer leilighetens planløsning og romhøyde. Som tilvalg kan det leveres oppgradert hvitevarepakke innenfor samme målbegrensninger. Det vil bli utarbeidet egne pristilbud på slike tilvalg. Som tilvalg kan det også velges andre kjøkkenbatterier.

GARDEROBE
Det leveres ikke garderobeskap. Der salgstegningene viser skap, er dette kun å regne som en illustrasjon av skappotensiale i leilighet. Garderobeskap og skyvedørsgarderober kan bestilles som tilvalg hos Sigdal, mot tillegg i pris.

BAD
Bad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning med servant og speilskap med lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.
Som standard baderomsinnredning leveres Foss Bad Variant Hvit Matt, 2 skuffer med integrert grep. Et utvalg andre typer av Variant-serien leveres som tilvalg, uten priskonsekvens.

Baderomsinnredningen leveres med brede skuffer og heldekkende servant i bredde 60, 80, 90 eller 120 cm. Bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig plantegning av leiligheten og hensyntar krav til tilgjengelighet og plassbehov til dusj, toalett, vaskemaskin og kondenstørketrommel. Ett-greps servantbatteri type Grohe Eurosmart Cosmopolitian eller tilsvarende.

Speilskap med underlys og lystopp, leveres over baderomsmøbel i samme bredde som servantskap med 2 skuffer. Det leveres integrert stikkontakt i speilskapet.

Vegghengt toalett innbygget med skjult cisterne av typen Geberit Duofix Sigma Cisterne. Toalettskål type Villeroy & Boch ONOVO med ONOVO kompakt slimline sete, med soft lock toalett lokk. Geberit betjeningsplate Sigma01 Krom.

Dusjhjørne 90 x 90 cm med innfellbare hengslede dører type Alterna Picto eller tilsvarende, nedsenket sone. Dusjgarnityr med blandebatteri type Grohe New Tempesta Cosmopolitian, eller tilsvarende.

I wc-rom leveres vegghengt toalett av samme type som på bad. I wc-rom leveres også vask med skap og samme blandebatteri som på bad. Speil på vegg over vask, stikkontakt og el.uttak for lys.

Som tilvalg er det mulig å velge blant andre toalettskåler, dusjvegger, dusjbatterier/-garnityr, servantbatterier og servantmøbler.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Tekniske anlegg, rør, føringsveier og sjakter er skissemessig tegnet inn på tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. Endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Selger tar et særskilt forbehold om at det kan bli endring av plassering av sjakter.

BALANSERT VENTILASJON MED VARMEGJENVINNING
Leilighetene får balansert mekanisk ventilasjon med tilluft på soverom og stue/kjøkken, avtrekk på bad og kjøkkenhette. Det vil bli levert ett ventilasjonsaggregat for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og elektrisk ettervarming av luften i hver leilighet. Aggregatet vil i hovedsak bli plassert i tak i hall/gang, alternativt bod.

I utleiedel leveres eget ventilasjonsaggregat i overskap på kjøkken eller i tak i gang.

SPRINKLERANLEGG
Hele bygget med fellesarealer, leiligheter og garasje blir fullsprinklet. Sprinklerhoder kan bli plassert både i tak og i vegg oppunder tak, samt på balkong/terrasser. Det kan i noen tilfeller være nødvendig å bygge rørføringer i synlige delhimlinger, innkassinger og/eller nedkassinger.

ENERGIMÅLERE
Alle leilighetene utstyres med målere for registrering av strømforbruk.

Prosjektet planlegges med egen varmesentral med varmepumpe og brønnpark (grunnvarme). Energikostnadene fordeles etter arealbrøk. Leilighetene leveres uten energimålere, men er forberedt for ettermontering av fjernavleste energimålere som kan administreres med tilhørende fordelings- og administrasjonsavtale.

STRØM OG LYS
Alle leiligheter utstyres i samsvar med gjeldende forskrifter og normer for elektro på tidspunkt for prosjektering og anmeldelse. Det leveres Elko RS16 som standard. ELKO pluss pakke kan velges som tilvalg, mot tillegg i pris.

Antall El-punkter vil være i henhold til gjeldende regelverk. I tillegg til lyspunkter inne i leilighetene, leveres lyspunkt inklusiv lysarmatur og dobbelt stikk på balkong/terrasse. Kombinert eller separate sikringsskap og skap til fiberboks for bredbåndskabel og WIFI plasseres i gang/entre eller bod i hver enkelt leilighet. Annen plassering kan forekomme der det er hensiktsmessig eller nødvendig.
Der det leveres downlights som standard, styres de med dimmere.

Det leveres avstillingsknapp for brannalarm i felles korridor i hver etasje og i boligparkering etasjen.

INTERNETT, TV OG TLF
Utbygger vil fremforhandle avtale med anerkjent fiberleverandør, om opplegg for leveranse av Internett/ bredbånd, og med mulighet for individuelle TV/radio-pakker til kjøpere som ønsker dette. Avtalen vil sikre leveranse av signaler til TV og bredbånd. Fremforhandlet avtale med bindingstid inntil 3 år vil bli overført til sameiet.

PORTTELEFON
Det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør til hvert leilighetsbygg. I hver leilighet leveres det porttelefon med monitor. I tillegg leveres ordinær ringeklokke utenfor inngangsdør til hver leilighet.

BALKONGER/TERRASSER
Terrasser utføres med gulv av type Møre Royal i mørk brun, eller tilsvarende kvalitet. Balkongrekkverk leveres både med stolper og klart glass og spilerekkverk. Det leveres utvendig belysning på terrasse/balkonger av type Spike 1100 LED + kontakt, eller tilsvarende.

Formuesverdi
Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første ligningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig beregnes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdi for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert bosatt) utgjør 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Formuesverdien for sekundærboliger utgjør 90%. For nærmere info, se www.skatteetaten.no.

Boder
I tillegg til evt. innvendig bod og/eller skapplass i leiligheten får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles innvendig bodanlegg eller ved biloppstillingsplass. Boder blir tildelt av utbygger i forbindelse med seksjonering. Innvendig bod og/eller avsatt plass til garderobeskap vil fremgå av salgstegningen for hver leilighet.

Sportsbodene leveres med himling og gulv av støvbundet betong, systemvegger av lakkerte stålrammer med netting og dør inn til hver bod. Skillevegger mellom sportsbodene vil bli utført av hele nettingvegger eller tette vegger med øverste del med netting for gjennomgående branndetektering, belysning, kabelføring, sprinkling og avfukting/ ventilasjon. Boder ved biloppstillingsplass leveres med tette vegger/ - dører mot garasje og med felles balansert ventilasjon og belysning.

Odel / Konsesjon
Eiendommen er ikke konsesjonspliktig.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Tomten er regulert til sentrumsformål. Reguleringskart og bestemmelser kan besiktiges hos megler. Utbygger har sendt inn søknad om rammetillatelse som er til behandling hos Drammen kommune. I Områderegulering for Konnerud sentrum har eiendommen benevnelsen BS4a og BS4b. Eiendommen ligger gnr. 80, bnr. 1660. Tomten er målt opp med kartforretning etter formålsgrensen for BS4a og BS4b i reguleringsplanen, og vil få eget gårds og bruksnummer.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Grunnboksutskrifter er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler. Boligene vil overtas fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet på 2G. Sameiets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte sameiers oppfyllelse av felles forpliktelser.

Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere servitutter/erklæringer for å sikre privatrettslige eller offentligrettslige interesser. Slike servitutter/ erklæringer kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av energi/nettverk, vann- og avløpsnett e.l. Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser.

Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/ avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor reguleringsplanen for prosjektet.

Sameiet
Utbygger vil inngå avtale med anerkjent boligforvalter om forvaltning av sameiet med varighet på 3 år.

Leilighetene kan bli inndelt i flere boligsameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil ha delt eierskap gjennom realsameiet til felles leke- og oppholdsareal.

Eierseksjonen/selveierleiligheten med tilhørende parkerings- plass/bruksrett til parkering og sportsbod vil tilhøre et sameie.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesareal innenfor eiendommen.

Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter/eierseksjoner. Parkeringsplasser, takterrasser, bod og lignende kan bli organisert som bruksretter.

Stipulert overtagelse
Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være 2/3. kvartal 2024. Byggestart er avhengig av at tilstrekkelig antall leiligheter er forhåndsolgt. Videre er byggestart avhengig av at nødvendig offentlig godkjennelse vil bli gitt. Byggestart defineres her som oppstart grunnarbeider for leilighetene.

Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsedato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.
Det beregnes dagmulkt fra dette overtagelsestidspunktet.

Dersom oppstart endres, forskyves planlagt overtakelsestidspunkt tilsvarende, uten at dette utløser noe krav på dagmulkt, se for øvrig bestemmelsene i Bustadoppføringslova §18. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeider som påvirker byggetiden, eller dersom vilkårene nevnt i Bustadoppføringslova §11 er oppfylt.

Forsikring
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Konnerud Utvikling AS har tegnet salgsrisikoforsikring gjennom NBBL Fulltegningsforsikring, som innebærer at prosjektet vil kunne vedtas igangsatt med lavere forhåndssalg enn forutsatt i denne salgsoppgave. I det tilfelle at forsikringen trer i kraft vil Forsikringsselskapet overta ansvaret for eventuelt usolgte leiligheter i forbindelse med overtakelsen. Det gjøres oppmerksom på at usolgte leiligheter kan leies ut frem til de blir solgt. Kontakt megler for detaljer knyttet til salgsrisikoforsikringen.

Utleie
Eier har full rettslig råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Økonomi
Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Innbetaling må være fri egenkapital.

Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales innen overtakelse.

Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. Bustadoppføringslover § 47.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Leilighetsprisene fremgår av prisliste. Omkostninger kommer i tillegg. Det samme gjelder eventuelt
erverv av ekstra rettigheter som f.eks. parkering. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på
leiligheter og parkeringsplasser som ikke er solgt.




Samlet dokumentavgift til staten vil for prosjektet som helhet utgjøre 2,5 % av tomteverdien. Avhengig av
leilighetens størrelse vil dokumentavgiften utgjøre ca kr. 150,- pr. kvm. Gebyret for tinglysning av skjøte er
f.t. kr. 525,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av
eventuelle lån er f.t. kr. 697,- pr. obligasjon inkl. attest.




For gasspeis, tilkommer et anleggsbidrag til infrastruktur på kr. 13.900,- pr. gasspeis.




Oppstartskapital for sameiet: I tillegg til ordinære fellesutgifter innbetales à konto kr. 200,- pr. kvm BRA-S
til sameiet via forretningsfører for likviditet i oppstartsfasen. Beløpet innbetales til forretningsfører i
forbindelse med overtakelse.




Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til
hjemmelsovergang finner sted.

Betalingsbetingelser
Salget gjelder overdragelse av kontrakt med tilhørende rettigheter og forpliktelser til bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (selger) og selger (kjøper 1), og kjøper overtar selgers (kjøpers 1) forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 07.06.2021.

Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 06.09.2021 ligger vedlagt. 

Prisantydningen som er oppgitt gjelder kjøpesum for boligen (iht. opprinnelig kontrakt) og kjøpesum for selve kontakten (merverdi).

Kjøpesummen fordeler seg slik:

Opprinnelig kjøpesum: 2 590 000,-

Merverdi: 390 000,-

Totalt kr 2 980 000- + omk.

Omkostninger: kr  114 320 - (Omkostninger totalt ved prisantydning).

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 129 500,- (5%)  til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdien), transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Vederlaget
Megler har fast provisjon kr 60.000,- inkl. mva og oppgjørskostnad.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Selgeren (utbygger) har stilt garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadsoppføringsloven § 12. Entreprenør skal stille garanti før byggearbeidet igangsettes.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget. fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller § 47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Selgers (utbyggers) forbehold
Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Selger tar forbehold om å foreta endringer/ omregulering av omkringliggende bebyggelse, eventuell regulering av enkeltseksjoner til næringsvirksomhet og endringer av utomhusarealer i forhold til det som er presentert for kjøper.

Det tas dermed generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid, herunder eventuelle prosessuelle steg som måtte forstyrre fremdriften, finansielle forutsetninger og leveranseavtaler. Disse forbeholdene vil også kunne føre til eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Alle opplysninger i leveransebeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende. Selger tar forbehold om endringer pålagt av offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets gjennomføring.

Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering, boder og eventuelle andre rettigheter på den måten som anses mest hensiktsmessig. Dette kan være som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter regulert i vedtekter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom med ideelle eierandeler, tinglyste bruksretter eller bruksretter fastsatt i vedtekter.
Selger forbeholder seg retten til å endre antall seksjoner og sammensetningen av usolgte enheter dersom det vurderes som hensiktsmessig.
Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse.

Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene.

Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/kjøpetilbud på fritt grunnlag. Selger kan velge å tildele leiligheter uten å begrunne tildelingen og uten forutgående varsel til andre som har lagt inn bud på samme leilighet.
Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.

Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud.

Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe et administrasjonsgebyr som innbetales til meglers klientkonto. Eventuell endring krever utbyggers samtykke. Se ellers bestemmelsene knyttet til salg av kontraktsposisjon.
Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av dem som inngir bud.

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre kunde-kontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet.

Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Selger forbeholder seg retten til å transportere sine rettigheter og forpliktelser underveis i prosjektet.
Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet forøvrig. Prospektet inneholder flere perspektiver, utsiktsbilder og datagenererte bilder, som kan avvike fra endelig oppførelse med hensyn til arkitektur, tekniske løsninger, byggenes plassering på tomten og utsiktsforhold. Alle illustrasjoner må dermed betraktes som omtrentlige og skissepregede.

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Seksjonering kan ta tid som følge av lang saksbehandlingstid i kommunen. Eierforholdet reguleres av eierseksjonsloven av 23.05.97 nr. 12. Med eierseksjon forstås sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av bolig.

Boligen leveres i byggerengjort stand.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan avbestille boligen inntil overtakelse har funnet sted. Ved avbestilling kommer reglene i Bustadoppføringslova kapittel VI til anvendelse. Lovens utgangspunkt er at utbygger skal holdes skadesløs ved avbestilling. Det vil si at den som avbestiller må dekke alle tap som måtte oppstå på selgers hånd. Selger kan alternativt velge å fremsette et tilbud om et fast avbestillingsgebyr som, om det aksepteres av kjøper, vil utgjøre grunnlaget for et endelig oppgjør mellom partene. Størrelsen på avbestillingsgebyret vil i tilfelle bli beregnet i det enkelte tilfelle.

Salg av kontraktsposisjoner er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning og overskjøte eiendommen til opprinnelig kjøper. Om slikt samtykke gis, vil selger normalt kreve at opprinnelig kjøper er solidarisk ansvarlig inntil ny kjøper har gjort opp kjøpesummen i sin helhet i forbindelse med endelig overtakelse/ferdigstillelse av boligen. Selger vil fastsette et transportgebyr i de tilfeller hvor samtykke gis. Transportgebyr vil normalt utgjøre kr 100 000,- for dette prosjektet. Utbygger står fritt til å fastsette dette i det enkelte tilfellet. Eventuelle tillatelser til salg av kontraktsposisjon vil kun bli gitt for en begrenset periode.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger. Brukstillatelse/ferdigattest besørges av selger. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger. Dersom kjøper likevel velger å overta, er det ulovlig å bebo boligen/ta boligen i bruk (kan flytte inn møbler, men ikke overnatte). Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Arealangivelser
Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealene skulle bli 5% mindre eller større en det markedsførte.

Budgivning
Boligene selges til faste priser. Innlevert kjøpstilbud er bindende for kjøper. Selger har rett til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler vil meddele eventuell aksept skriftlig til kjøper. Selger har rett til å endre priser på usolgte boliger til enhver tid.

Lovgrunnlag
Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpsloven.

Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til boligselger som salget.

Kjøpers plikt til å betale kjøpesummen for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side og kjøper 2 har plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med boligselger.

Dersom kjøper 2 ikke er forbruker, skal kjøper 2 betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om boligselger ferdigstiller boligen eller ikke. I disse tilfellene skal vederlaget for kontraktsposisjonen innbetales i forbindelse med inngåelse av transportkontrakten og vederlaget vil bli utbetalt til kjøper 1 selv om ikke kjøper 2 har tatt over og fått rettsvern for boligen. Kjøper 2 har i disse tilfellene den fulle vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen, også dersom boligselger ikke på noen måte leverer i tråd med den opprinnelige kontrakten.

Kjøp av boligen regulerers av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper 2 har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til bustadoppføringslovas §§ 52 og 53.

Dersom det foreligger en mangel i henhold til loven, kan kjøper 2 holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler.

Oppdragsnummer
18-23-0053

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Konnerudparken / Torsbergveien
For mer om objektet
Konnerudparken / Torsbergveien

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: