Bilde 1 av Kristian Brenners vei 95Bilde 2 av Kristian Brenners vei 95
Digital salgsoppgave
Kristian Brenners vei 95

3029 Drammen • Drammen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Smakfullt oppgradert og romslig 2-roms med nyere bad og kjøkken. Sydvendt, dels innglasset balkong og nydelig utsikt.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
62 m²
Bruksareal (BRA)
72 m²
Fellesutgifter
kr 6 628 / Mnd
Prisantydning
kr 1 900 000
Omkostninger
kr 14 005
Fellesgjeld
kr 840 573
Totalpris
kr 2 754 578
Fellesformue
kr 36 648
Byggeår
1979
Tomt
Eiet tomt 6477 m²
Oppdragsnummer
93210100
card-default

Christian Foss

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Christian
Prisantydningkr 1 900 000,-
Fellesgjeldkr 840 573,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 5 995,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 754 578
Eiendom
Kristian Brenners vei 95, 3029 Drammen, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 117 bnr. 991, andelsnr. 25 i Roligheten Øvre Borettslag med orgnr. 999029027 i Drammen kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 72 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1979

Tomt
Eiet tomt 6477 kvm

Prisantydning
1 900 000

Takstrapport
Takstmann: Magnus Dahl Andersen
Takstdato: 05.11.21 12:22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 840 573,- pr. 29.09.21
Andel fellesformue: kr. 36 648,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
1 900 000,- (Prisantydning)
840 573,- (Andel av fellesgjeld)

2 740 573,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
5 995,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

14 005,- (Omkostninger totalt)

2 754 578,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 628,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, a-konto strøm varmtvann, revisjon, tv/bredbånd, kommunale avgifter, renovasjon, bygningsforsikring, vedlikehold etc.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Borretslagenes Sikringsordning AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Regina Skattenborg

Kort fortalt
- Romslig, innbydende 2-roms fra 1979.
- Omfattende oppgradert i senere tid.
- P-plass på asfaltert parkeringsplass.
- Sydvendt balkong med flott utsikt.
- Balkongen har en innglasset, lun del.
- Pen entré med nyere callinganlegg.
- Innbydende stue med lun atmosfære.
- Smakfullt, nyere og velutstyrt kjøkken.
- Helfliset og delikat bad/wc/vaskerom.
- Pent soverom med nyere garderobe.
- 2 disponible lagringsboder i bygget.
- Varmt forbruksvann fra fellesbereder.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Parkering
Det er parkering på asfaltert gårdsplass, og det er muligheter for leie av garasjeplass, ved ledighet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger solrikt og sydvendt, i et rolig og barnevennlig boligområde på Åssiden i Drammen kommune. Her bor du med flott utsikt over Åssiden, nedover mot Drammenselva, Drammen by og omkransende åser. På Åssiden er det barneskole, ungdomsskole og flere barnehager. Det finnes også en god mix av butikker, frisører og ulike helsetilbud.

En liten spasertur unna ligger populære Drammen Skisenter med spennende aktiviteter både sommer og vinter. Ved siden av finner du trolske Kjøsterudjuvet, en flott utfordring for store og små. Åssiden IF har sportslig tilbud for alle, og på Berskaug er det flere fotballbaner, håndballbane og stor idrettshall som byr på en rekke innendørsaktiviteter.

Ellers anbefales det å legge turen innover i marka eller til elveparken der du kan følge brede gang- og sykkelveier nedover langs Drammenselven. Her finner du grillplasser, bade- og fiskemuligheter, sandvolleyballbane og lekeapparater.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi XL Ligosenteret, Meny Åssiden og Rema 1000. Åssiden har også en god variasjon av butikker som blant annet Europris, Bohus, møbelforretninger og hagesenter for å nevne noe. Gulskogen senter ligger like i nærheten med 120 spennende butikker. Det er også kort vei til Drammen sentrum med kjøpesentre og gågater.

Åssiden har et godt busstilbud med hyppige avganger til Drammen sentrum. Nærmeste holdeplass er Roligheten som ligger ca. 40 m fra boligen. Tog fra Drammen stasjon til Oslo S går ca. fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Gulskogen, 10 min til Drammen sentrum, 36 min til Kongsberg, 45 min til Oslo S, samt 1 t og 12 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det ca. 350 m til Aronsløkka barneskole og ca. 1 km til Kjøsterud ungdomsskole. Det finnes også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Drammen har flere videregående skoler, og Åssiden videregående skole er den nærmeste.

Skolen er en populær og moderne yrkesskole med et vidt spekter av utdanningsprogram. Universitetet i Sørøst-Norge har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Tomt
Eiet tomt, 6477 kvm

Uteområde
Eiendommen ligger meget attraktivt til på Åssiden, og kan stolt skilte med utmerkede solforhold og langstrakt utsikt. I tillegg kan det skrytes av umiddelbar nærhet til Drammen skisenter med slalombakker vinterstid og klatrepark/bikepark om sommeren. Videre byr nærområdet på tilgang til flere idylliske turområder, og det er kort vei til alt man måtte trenge i hverdagen.

Leiligheten har en sydvendt balkong på ca. 24 kvm med adkomst fra stuen. Ca. 10 kvm av balkongen er innglasset, og byr på brukstid selv i litt ruskevær. På den solrike balkongen er det god plass til utemøblement av eget ønske, og det er praktfull utsikt mot Drammensdalen. Fellestomten er pent opparbeidet med plen, prydbusker og trær, samt asfalterte internveier og parkeringsplasser.

Inneholder
1. etasje: Entré, soverom, bad/wc/vaskerom, kjøkken og stue/spisestue.
Annet: 2 disponible boder - en loftsbod på ca. 2,5 kvm og en bod på ca. 1,5 kvm i 1. etasje.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.
Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong/murkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med fasadeplater. Tilnærmet flatt tak tekket med takpapp/membran.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 62 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, soverom, bad/wc/vaskerom, kjøkken og stue/spisestue.

Bruksareal
Bruksareal: 72 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Entré
Leiligheten ligger i første etasje, og det er adkomst via felles trappeoppgang. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en pen entré med grønnmalte vegger og tidsmessig laminatgulv. Det er er montert dørcalling i senere tid, og langs ene veggen er det hvite skoskap med god oppbevaringsplass.

Kjøkken
Kjøkkenet har et smakfullt og moderne design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen fra 2014 har hvite høyglansfronter, takhøye skap og heltrebenkeplate i lys eik med nedfelt oppvaskkum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn og koketopp, samt ventilator, benkebelysning og benkestikk.

Stue
Stuen oppleves som stor, lun og innbydende, og de delikate farge- og materialvalgene sørger for optimal trivselsfaktor. Rommet er holdt i en dus grønntone som fremhever det tidsmessige laminatgulvet, og store vinduer på endeveggen byr på mye dagslys og nydelig utsikt.

Det er god plass til sofagruppe og tv-/mediastasjon, og inn mot kjøkkenet er det rom for å samle venner og familie til hyggelige måltider ved et stort spisebord. Fra stuen er det utgang til en sydvendt, herlig balkong på ca. 24 kvm med en innglasset del på ca. 10 kvm.

Bad
Leiligheten har et lyst, velholdt og delikat bad fra 2016. Rommet har hvite fliser på veggene, downlights i himlingen og grå fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har sorte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et dobbelt speilskap med belysning. Videre har badet et vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Soverom og garderobe
Soverommet i leiligheten er av god størrelse, og rommets lune farger gir en rolig og avslappende atmosfære. Et stort, nordvendt vindu gir rikelig med naturlig lys, og rommet har utmerket plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Det er god oppbevaringsplass i en stor, nyere skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen, og leiligheten har for øvrig lagringsplass i to disponible boder i bygget.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 22.06.1981 som omhandler nybygg boligblokk.
Det foreligger ferdigattest datert 06.03.2017 som omhandler rehabilitering av eksisterende boligblokk og innglassing av balkonger..

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og med gulvvarme på badet. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra kokesonen på kjøkkenet. Sikringsskap med automatsikringer er montert i felles trappeoppgang, og varmtvann leveres fra felles varmtvannsbereder i bygget. Videre har eiendommen dørcalling og utebelysning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 628,- pr.mnd.
Forretningsførsel, a-konto strøm varmtvann, revisjon, tv/bredbånd, kommunale avgifter, renovasjon, bygningsforsikring, vedlikehold etc.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9 000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk, med hjemmekontor.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Leie av TV-boks kr 99 pr. mnd.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett m.m..

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 94937043095, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 29.10.2021: 1,4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 58
Saldo per 29.10.2021: 59 037 872
Andel av saldo: 840 573
Første termin/første avdrag: 30.12.2020 (siste termin 30.06.2050)
Flytende rente.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et positivt årsresultat for 2020 på kr. 742 828.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86409908

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 640 696,- Som sekundærbolig Kr. 2 306 505,-

Borettslag
Borettslag: Roligheten Øvre Borettslag, Orgnr: 999029027

Forretningsfører
NBBO

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Oppgraderinger
- 2021: Nytt, moderne porttelefonsystem.
- 2021: Soverom og stue pusset opp.
- 2019: Ny skyvedørsgarderobe på soverom.
- 2018: Kjøkken pusset opp.
- 2016: Nye vinduer og balkongdør.
- 2016: Badet renovert i regi av borettslaget.
- 2016: Ny innmat i sikringsskapet.
- 2014: Nytt kjøkken.

Dyrehold
Dyrehold er ikke tillatt iht. husordensreglene. Andelseier kan likevel holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen, se vedlagte husordensregler for nærmere informasjon.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Det er observert enkelte sølvkre.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og regulering er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 900 000,- (Prisantydning)
840 573,- (Andel av fellesgjeld)

2 740 573,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
5 995,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

14 005,- (Omkostninger totalt)

2 754 578,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering inkl drone (Kr.4 000)

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)

Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)

Provisjon (forutsatt salgssum: 1 900 000,-) (Kr.30 000)

Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)

Markedspakke 1 (Kr.9 955)

Tilrettelegging (Kr.3 176)

Visningshonorar (Kr. 2 500)

Look (Kr.3 850)

Boligselgerpakke ink BSF (Kr.10 286)

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Grunnpakke borettslag (Kr.4 950)

Oppgjør (Kr.6 500)

Totalt kr. (Kr.85 997)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-21-0100

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Christian Foss

Saksbehandlere
Christian Foss
EIE Drammen
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 93 45 61 49 / E-post: cf@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kristian Brenners vei 95
For mer om objektet
Kristian Brenners vei 95

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: