Bilde 1 av Lærums gate 5ABilde 2 av Lærums gate 5A
Digital salgsoppgave
Lærums gate 5A

3044 Drammen • Drammen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Romslig 3-roms med tidsriktige farger og en allsidig planløsning - P-plass - Ingen dok.avgift - Perfekt førstegangskjøp!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
66 m²
Bruksareal (BRA)
66 m²
Bruttoareal (BTA)
72 m²
Fellesutgifter
kr 3 769 / Mnd
Prisantydning
kr 2 850 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 87 720
Totalpris
kr 2 945 730
Fellesformue
kr 60 042
Byggeår
1957
Tomt
Fellestomt 936 m²
Oppdragsnummer
39210422
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 2 850 000,-
Fellesgjeldkr 87 720,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 945 730
Eiendom
Lærums gate 5A, 3044 Drammen, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 111 bnr. 423, andelsnr. 6 i Løkka borettslag med orgnr. 952904485 i Drammen kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1957

Tomt
Fellestomt 936 kvm

Prisantydning
2 850 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 87 720,- pr. 14.09.21
Andel fellesformue: kr. 60 042,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 850 000,- (Prisantydning)
87 720,- (Andel av fellesgjeld)

2 937 720,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 945 730,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 769,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Tv/bredbånd, felles byggforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, diverse vedlikehold og drift av borettslaget med mer

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Dette er en ordning hvor andelseierne er forsikret mot å bli ansvarlig for naboens felleskostnader, etter nærmere regler. Dersom en andelseier ikke betaler felleskostnadene sine, må boligen selges, og Borettslagenes Sikringsordning kan dekke de uteblitte felleskostnadene som borettslaget ikke får dekket via salget.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Frode Nystog Engelstad

Parkering
Det medfølger en biloppstillingsplass mulighet for installasjon av elbillader.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger sentralt til på Strømsø i Drammen. Området består av veletablert boligblokkbebyggelse med grønne omgivelser. I umiddelbar nærhet finner du gressplen og flere lekeplasser hvor beboerne kan samles. Mot nord ligger Drammenselven med båtliv, bademuligheter og elvepromenaden på andre siden. Langs med Bjørnstjerne Bjørnssons gate finner du en rekke butikker, idrettsanlegg med mer. Kort sagt bor du midt i smørøyet!

Drammenselva og byens populære elvepromenade ligger like ved. Ved å gå byen rundt vil du også passere Holmennokken, Union brygge, Ypsilon bro og Elveparken. Rundt Bragernes torg er det en rekke koselig spisesteder og bilfrie handlegater. Langs elvepromenaden er det også grønne lunger, sandvolleyballbane, samt bade- og fiskemuligheter. Ta også gjerne turen til Museumsparken som ligger rett ved, hvor det er store grøntområder du kan grille og ha piknik i.

Marienlyst har friidrettsbane, fotballbane, kunstisbane og Drammenshallen. Der ligger også Drammensbadet med en rekke bassenger både ute og inne, sklier, stupetårn, treningssenter og velværeavdeling. Marienlyst stadion, Gamle gress, er hjemmebanen til Strømsgodset. Haukåsløypa (Drammen Slalåmklubb) ligger også i nærheten.

Drammen stasjon og Strømsø Torg ligger kort unna. Drammen er et trafikalt knutepunkt med avganger til hele østlandet. Her stopper også flytoget som tar en enkelt til Gardermoen lufthavn. Strømsø Torg har et bredt utvalg butikker og caféer. Her går også bybroen over til nordsiden av elven.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Tollbugata eller Kiwi Strømsø. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Strømsø Senter på en fin mix av butikker. Det er også kort vei til både Strømsø og Bragernes torg, samt Gulskogen - Gamle Buskeruds største kjøpesenter.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse med variert bebyggelse i nærområdet.

Tomt
Fellestomt, 936 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
3. etg. 66 kvm P-rom / BRA: Entré, bad, stue, kjøkken og to soverom. Det er utgang til balkong på ca. 8 kvm stuen.

Det medfølger to boder i underetasje på ca. 4,5 kvm hver, bod på loft med gulvflate på ca. 15 kvm, samt biloppstillingsplass.

Byggemåte
Bygning, generelt:
Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 3 etasjer pluss kjeller og loft Bygningen er oppført i betong/mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Yttervegger er forblendet med teglstein. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Saltakskonstruksjon av tre, tekket med takstein. Trapper og repo i oppgang i betong.

Vinduer:
Vinduer fra 2012, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre. Enkelte vinduer kan settes i lufteposisjon.

Ytterdører og porter:
Brann og lydklassifisert inngangsdør/leilighetsdør med kikkehull (B-30 DB35) fra 1989. Balkongdør fra 2012, utført med 2-lags isolerglass.

Balkonger, terrasser ol.:
Syd-vestvendt balkong med utgang fra stue på ca 8 kvm. Gulv av betong, belagt med terrassebord. Rekkverk av stål/aluminium og plexi.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3:
TG 2:
Enkelte fronter på kjøkken: Enkelte fronter er slitte (folien har løsnet) disse er alene vurdert til TG-2.
Vannrør og bereder: Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber. Tilstandsgraden setter på grunnlag av alder på de eldre rørene. Det anbefales at det monteres waterguard da det er risiko for skader ved en eventuell lekkasje på bereder.
Badets helhet: Badet ble overflateopppusset i 2007 delvis med egeninnsats. (ufaglært) Bakenforliggende konstruksjon er eldre og sluk er ikke skiftet ifbm oppussingen. Eier opplyser dog at det ble lagt et lag med smøremembran på gulv. Badets helhet er vurdert til TG 2, dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden. På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner. Endret bruk/økt belastning vil kunne redusere gjenværende holdbarhet.

TG 3:
Ingen.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 66 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 66 kvm

Standard
Entré | Velkommen inn!
Leiligheten har en hyggelig og romslig entré med fiskebensvinyl på gulv og en praktisk løsning. Vinylen gir et slitesterket underlag med enkelt vedlikehold. Det er plass til kommode, klesoppheng, skoskap eller lignende. Herfra er det videre adkomst til stuen, bad/wc, soverommene og kjøkkenet.

Stue | Romslig med naturlige soner
Stuen er av god størrelse med en fleksibel planløsning og flere naturlige soner. Det er gode møbleringsmuligheter med plass til sofakrok og spisestue. Mot sydvest er det gode vindusflater som vender ut mot den romslig balkongen. Vindusflatene gir godt naturlig lysinnslipp og bidrar til en luftig atmosfære. I hjørnet er det plassert en peisovn som byr på deilig peiskos. Beliggenheten gjør at denne kan nytes fra hele stuen. I tillegg til å by på deilig stemning er dette en behagelig ekstra varmekilde på de kaldeste dagene.

Balkong | Skjermet og behagelig
Balkongen har utgang fra stuen og er på ca. 8 kvm. Balkongen vender ut mot velstelte grøntarealer og har plass til spiseplass, solstoler, lounge eller lignende. Skillevegger mot naboene bidrar til å skjerme mot innsyn. Balkongens orientering er ideell mht kveldssol.

Kjøkken | Mye, god lagring
Kjøkkenet har adkomst fra entréen og oppleves lyst og romslig. Her er det god plass til frokostbord hvor man kan nyte morgenkaffen. Kjøkkeninnredningen har en tidløs stil med lys, profilert utførelse. Benkeplate i slitesterk laminat med nedfelt stålkum. Over benken er det lagt fliser på vegg som gir enkelt vedlikehold. Det er integrert ventilator. Hvitevarene vil medfølge ved salg og inkluderer oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap.

Soverom | Gode rom for alle aldre
Boligen har to gode soverom på hver sin ende av leiligheten. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og har et romslig garderobeskap plasser i nisje. Soverom II er godt egnet som barnerom, gjesteværelse eller kontor, avhengig av behov. Her er det plass til seng og/eller arbeidspult.

Bad/wc | Oppgradert i 2007
Badet ligger sentralt i leiligheten med adkomst fra entréen Selve badet er av eldre dato og ble i 2007 overflateoppusset med nye fliser. Badet er flislagt på gulv og vegger med innlagt gulvvarme for en deilig start på dagen. Av utstyr er det her servantinnredning med underskap, gulvstående toalett fra 2013 og et dusjkabinett. Det er fellesvaskeri i kjelleren.

Overflater på innvendige gulv:
Laminat og vinylbelegg. Gulvet i entre ble lagt nytt i 2021, kjøkken 2006 og et soverom i 2008/09.

Overflater på innvendige vegger:
Slette, malte flater og malt strie. Malt stue i 2016/17. Malt resterende flater i 2021.

Overflater på innvendig himling:
Malte flater. Romhøyde i stue er ca 2,52m.

Diverse:
- I regi av borettslaget ble avløpsrør i hele bygget rehabilitert i 2012/2013, utført av Proline AS.
- Eldre kobberrør med noen utskiftninger på bad utført i 2007.
- Varmtvannsbereder fra ca 2006 og på ca 120 l.
- Fellesvaskeri i kjeller.
- Avtrekk på bad og kjøkken. Tilluft via ventiler montert i vegg og vinduer i lufteposisjon.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i oppgang utenfor lelighetsdør. Overbelastningsvern på 25AMP. Det er fremvist samsvarserklæring på det arbeidet eier har fått utført i sin eiertid.
- Det elektriske anlegget ligger både skjult i vegger og tak samt noe åpent. Dels u-jordet anlegg.
- Porttelefon med fjernåpner. Modell: terraneo.
- Vinduer og balkongdør ble skiftet i 2012 i regi av borettslaget.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Det gis ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998. Dersom bygget er omsøkt og godkjent av kommunen, vil det ikke være ulovlig å bruke bygningen selv om ferdigattest mangler.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner montert på vegg og varmekabler i gulvstøp på bad.
Vedfyrt peisovn i stue med gnistplate på gulv.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Drammen kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 769,- pr.mnd.

Felleskostnadene inkluderer:
Tv/bredbånd, felles byggforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, diverse vedlikehold og drift av borettslaget med mer

Faste løpende kostnader
Nåværende eier hat hatt et strømforbruk på ca. 6 306 kwh foregående år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
12124429941, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Serielån, 2 terminer per år.
Rentesats per 14.09.2021: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 27.7
Saldo per 14.09.2021: 1 052 640
Andel av saldo: 87 720
Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 30.04.2035 )
Flytende

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86254096

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 663 444,- Som sekundærbolig Kr. 2 388 399,-

Borettslag
Borettslag: Løkka borettslag, Orgnr: 952904485

Borettslaget består av 12 andeler.

Saker som har vært og er under arbeid:
o Fått på plass løsning for el-bil lading
o Ser på muligheter/tilbud for å oppgradere sikringsskap hovedinntak i bygget vårt

Borettslaget er innmeldt i Borettslagenes Sikringsordning AS. Sikringsordningen har som formål å forestå utbetalinger til borettslag som lider tap ved manglende innbetaling ved felleskostnader, forutsatt dokumentert tap ved salg. Egenandelen er 10% av totalt tap.

Forretningsfører
NBBO

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for medlemmer og borettslaget, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er ikke tillatt.

Diverse
Hvitevarer og taklamper medfølger ved salg.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andelen har ingen heftelser som er av betydning for handelen.

Heftelser på borettslaget:
1956/1984-2/90 Best. om vann/kloakkledn.
Tinglyst 12.09.1956
Bestemmelser om bebyggelse, veier og diverse ledninger m.v.

2012/976429-1/200 Pantedokument
Tinglyst 19.11.2012
BELØP: NOK 2.000.000
Panthaver: DNB BANK ASA
Org.nr: 984851006

2017/184810-1/200 Felles pantedok bor.innsk
Tinglyst 01.03.2017


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 850 000,- (Prisantydning)
87 720,- (Andel av fellesgjeld)

2 937 720,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 945 730,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.37 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.6 127,50)
Grunnpakke borettslag (Kr.7 160)
Markedspakke Sølv (Kr.13 000)
Eierskiftegebyr (Kr.5 995)
Gebyr utlysing forkjøpsrett (Kr.7 490)
Totalt kr. (Kr.103 122,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0422

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lærums gate 5A
For mer om objektet
Lærums gate 5A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: